Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Kullanıcıların iş yaşantılarının yanında özel yaşamlarında da en büyük ihtiyaç duyduğu teknolojik aletlerinden biri olan bilgisayarlar, çeşitli bileşenlerin bir araya gelmesiyle oluşur. Sürekli gelişen ve envai çeşidi bulunan bilgisayar modelleri yapısal ve işlevsel açısından farklılıklar taşısa da sundukları kullanım deneyimi birbiriyle büyük oranda benzerlikler taşır. Bu noktada bilgisayarlar masaüstünden dizüstüne, dizüstünden tablet bilgisayara kadar çeşitli şekillerde üretilir.

Bilgisayarlar

Sürekli yenilenen ve hızlı bir şekilde gelişen bilişim teknolojisi, birbirinden çeşitli bilgisayar modelinin ortaya çıkmasını sağlar. İlk bilgisayar modellerinden olan masaüstü bilgisayarlar özellikle ofislerde iş istasyonu ya da grafik ve çizim gibi görsel sanatlarla uğraşanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Donanımları kolayca değiştirilebilen masaüstü ürünler yıllar içerisinde güncellenerek uzun süre boyunca kullanabilme şansı da sunar.

Masaüstü bilgisayarların yanında oldukça ilgi gören bir diğer bilgisayar çeşidi dizüstü bilgisayarlardır. Laptop olarak da bilinen bu modeller, her yere kolayca taşınabilir olmasıyla büyük rahatlık sunar. Bilgisayar piyasasının önemli bir ürünü haline gelen laptoplar, hafif ve küçük olmaları ile bilgisayar kullanımına farklı bir boyut kazandırır. Laptop çantaları ile güvenli bir şekilde taşınarak her zaman her yerde kullanılabilen dizüstü bilgisayar modelleri, tıpkı masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi yazıcı, tarayıcı ve kulaklık gibi aygıtlara bağlanabilme özelliği de bulunur. En iyi dizüstü bilgisayar modellerinin bulunduğu Teknosa'nın ürün çeşitliliği arasında gaming notebook bilgisayarlarına da yer verilir. Casper, Monster, Lenovo ve Asus gibi markaların yüksek performansa sahip oyun bilgisayarları, son sürüm oyunların bile canlı ve kesintisiz oynanmasını sağlar.

Birbirinden farklı model ve tasarıma sahip olan masaüstü ve dizüstü bilgisayarların dışında, mini masaüstü modeller, hepsi bir arada olan MonitörPC-All in One modeller ve tablet bilgisayar modellerine de yer verilir.

Masaüstü Bilgisayar

Masaüstü bilgisayar modelleri kendi aralarında ihtiyaç duyulan özelliklere ve tasarımlara göre değişiklik göstererek farklı türlerde üretilir. Özellikle ofiste veya evde çoklu programlar ya da internet uygulamaları için kullanılabilecek olan bu bilgisayarlar yüksek performans sağlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte taşınabilir bilgisayarların çıkmasından sonra dahi özelliklerini koruyan ve sürekli geliştirilen masaüstü bilgisayarlar, kişisel tercihlere göre şekillendirilir. Bu sayede bilgisayarın büyüklüğünden klavyenin yumuşaklığına, ekranın kalitesinden kasanın tasarımına kadar tüm seçenekler kullanıcının tercihine bırakılır.

Masaüstü bilgisayarlar kullanılmak istenen alana göre ekran kartı ve ses kartı gibi teknik özellikler doğrultusunda da birbirinden farklılık gösterir. Bu tip modellerde bellek, işlemci, kartı tipi ve ekran kartı kapasitesi bilgisayarın performansını etkileyen en önemli etkenler olarak görülür. Masaüstü modellerin kasasında yer alan hardware donanımın açılıp kapanabilir olması ürünün zaman içerisinde performansının artırılmasını mümkün kılar. Böylece uygun fiyatlı alınan bir bilgisayar zaman içerisinde bazı teknik özelliklerinin yükseltilmesiyle çok daha iyi performans sergileyebilir.

Laptop

Üstün performans özellikleri ve yeni nesil teknoloji ile donatılan laptop modelleri, tasarım konusunda da oldukça başarılı bir duruş sergiler. Rahat taşınabilirliğinin yanında ergonomik klavye ve mouse ile hazırlanmış olan ürünler, iş dünyasının vazgeçilmez teknolojik aletleri arasında yer alır. Sıklıkla tercih edilen markalardan olan Apple, Casper, HP, Lenovo ve Samsung laptop modelleri, kullanıcıların aradığı tüm ihtiyaçlara cevap verir.

Casper markasının en çok bilinen serilerinden olan Casper Excalibur G770 Notebook, ekrandaki görüntüyü yansıtmayan yapısı ile çok daha geniş bir görüş açısı sunar. Nirvana serisinin Full HD ekranı ekrana yansıyan görsellerin ve renklerin hem daha net hem de daha canlı görünmesini sağlar.

Lenovo IdeaPad NVIDIA GeForce Notebook modeli hızlı şarj teknolojisi sayesinde biten pil seviyesini çok kısa süre içerisinde %80'e kadar çıkarır. Böylece yapılması gereken işler için kullanıcıların beklemesine gerek kalmaz. Ayrıca bu modelin Dolby Audio ses sitemi ve kristal netliğindeki HD web kamerası konferans ihtiyaçlarının karşılanmasını da sağlar.

Güvenilirliğiyle adından söz ettiren Apple MacBook Air Notebook, Touch ID teknolojisi sayesinde diğer bilgisayar modellerinde var olan parola teknolojisine yeni bir boyut kazandırır. Yeni nesil klavyeleri uzun çalışmalar sonucunda dahi beklenin üzerinde bir rahatlık sunar.

Dijital dünyayı çok daha gerçekçi görmeye yardım eden HP 15-DA2002NT NVIDIA GeForce Notebook ise 1 milyon piksele sahip görüntü kalitesi ile yüksek grafik performansı ortaya koyar.

Tablet

Çalışmalarını masaüstü ya da dizüstü bilgisayarların haricinde sürdürmesi gereken kullanıcılar için başta Samsung tablet ve Lenovo tablet olmak üzere pek çok markanın çeşitli boyutlarda tablet bilgisayarları bulunur. Kare ya da dikdörtgen köşeli tasarımları bulunan ürünlerin boyutu 7 inç ila 13 değişir. İzlemeye doyulamayan bir ekran oranına sahip olan Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290 Siyah Tablet modeli gibi birçok tablet hem yatay hem de dikey çalışma imkanı da sunar.

İnceliği ve hafifliği sayesinde bir dosya gibi ele kolayca sığan tablet çeşitleri evde, işte, okulda ya da tatilde varlığını asla hissettirmez. Notebook bilgisayara nazaran şarj bakımından daha avantajlı olan ürün, mobil kullanıma uygun özellikler de taşır.

Bilgisayar Fiyatları

Bilgisayar fiyatları, marka, donanım, ve model çeşitliliği gibi birçok seçeneği bir arada bulundurması nedeniyle değişkenlik gösterir. Çok işlevliliği ve üstün özellikleri ile bilgisayar modelleri ile tablet fiyatları arasında da farklılıklar gözlenir. Ayrıca farklı donanım özellikleri bulunan oyuncu bilgisayarları, grafik tasarım bilgisayarları, masaüstü bilgisayarlar ve laptoplar da farklı şekilde fiyatlandırılır. Bu nedenle bilgisayar satın alırken sadece fiyatı baz almak kıyaslama yapılması için çok doğru olmaz. Bilgisayarların fiyatı markaya bağlı olmakla birlikte kullanılan teknolojik özelliklere göre de değişir. Yeni nesil teknoloji ile donatılan ve yeni çıkan modeller her zaman daha yüksek etiket fiyatına sahip olur. Tüm seçenekler ve ihtiyaç duyulan özellikler dahilinde geniş bir fiyat aralığı bulunur. Böylece her kullanıcı istediği özelliklere sahip bilgisayarlara kolaylıkla ulaşabilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.