POS Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Yeni
inPOS M530 4G Temassız ve QR Özellikli Yazar Kasa POS

inPOS M530 4G Temassız ve QR Özellikli Yazar Kasa POS

4.700 TL
Çok Satanlar
inPOS M530 Yazar Kasa POS Cihazı

inPOS M530 Yazar Kasa POS Cihazı

%9
4.750 TL
4.300 TL
Çok Satanlar
Ingenico Move 5000F Mobil POS Yazar Kasa

Ingenico Move 5000F Mobil POS Yazar Kasa

%6
9.500 TL
8.965 TL
Profilo S900 ECR Yazarkasa Pos Ci̇hazı

Profilo S900 ECR Yazarkasa Pos Ci̇hazı

%6
6.399 TL
5.999 TL
Trax Beko Uyumlu Yazar Kasa Pos Para Çekmecesi

Trax Beko Uyumlu Yazar Kasa Pos Para Çekmecesi

899 TL

Pos Cihazları

Pos cihazları, her türlü mal veya hizmet alımında ödeme aracı olarak kullanılmasıyla dikkat çeker. Bilgisayar veri tabanlı yazılımla çalışan pos cihazları, işletmelerin ödeme kayıtlarını tutmasına veya vergi ödemeleri pratik şekilde hesaplamasına yardımcı olur. Cihaz içinde yer alan yazılım sistemleri, ödeme işlemlerinin kısa sürede sonuçlanmasını sağlar. Kredi veya banka kartlarını otomatik olarak algılayan pos cihazları, yapılan ödemelerin banka sistemine ulaşmasını da kolaylaştırır. İşlem sonrasında ise pos cihazı, slip veya fatura keserek müşteri için gerekli mal alım bilgilerini yazılı olarak üretir. Bunun yanı sıra yeni nesil teknolojiyle üretilen modellerin hafif olması, işletmelerin pos cihazı veya pos yazar kasa ürünlerini tercih etmesinde etkilidir.

Pos Cihazı Nedir?

İşletmelerden alınan alışveriş karşılığının kredi kartı veya banka kartları üzerinden tahsil edilmesini sağlayan araca, pos cihazı denir. Pos cihazı, nakit taşıma alışkanlığının azalması sonucunda büyük önem kazanmıştır. Pratik ve hızlı ödeme aracı olarak kullanılan pos cihazları, kart kullanmayı tercih eden müşterilere kolaylık sağlar. Ayrıca pos cihazlarında gerçekleşen ödeme işlemlerinin kısa sürede tamamlanması, zamandan tasarruf etmeye yardımcı olur. Büyük veya küçük işletmeler pos cihazı aracılığıyla, müşterilerine nakit dışı ödeme alternatifi sunar. Hafif yapılı modellerin SIM kart desteği ve kablosuz kullanım özellikleri ise paket servisi sağlayan işletmelere kolaylık sağlar. Şarj edilebilir pile sahip pos cihazı çeşitlerini tam dolum sonrasında uzun süre kullanabilirsiniz.

Pos Cihazı Nasıl Kullanılır?

Pos cihazı çeşitleri, model tipine göre temaslı veya temassız olarak kullanılır. Şirketlerin iş yükünü azaltan yeni nesil pos cihazları, temassız ödeme özelliği ile alışveriş sürecinin kısa sürede tamamlanmasına yardımcı olur. Ayrıca temassız ödeme işlemi, birçok müşterinin peş peşe işlem yapmasına da olanak tanır. Pos cihazlarındaki temaslı işlem tipi ise müşterinizin şifre girerek alışveriş yapmasını sağlar. Alışveriş sonrasında pos cihazlarında tutulan girdiler, günlük döküman halinde alınabilir. Bunun yanı sıra pos cihazı tipleri; masa üstü sabit veya seyyar kullanımlara da imkan tanır. Güvenilir ödeme aracı olarak sıkça tercih edilen pos cihazı çeşitleri, vergi ödemelerinin hesaplanmasında kolaylık sağlarken kayıt dışı satışların da önüne geçer.

Pos Cihazı Özellikleri Nelerdir?

Pos cihazı çeşitleri, kullanım alanına ve model tipine göre farklı özelliklere sahiptir. Pratik ödeme aracı olarak kullanıma uygun pos cihazları, perakende satış gerçekleştiren şirketlerin iş yükünü azaltmasıyla da dikkat çeker. Pos cihazı çeşitlerinin diğer özellikleri ise şu şekildedir:

  • Pos cihazları, çok yönlü kullanım seçenekleriyle müşterilere ve işletmelere ödeme kolaylığı sağlar.
  • Ödeme işlemi sonrası fiş üreten cihazlar, alışveriş detaylarının yazılı olarak alınmasına yardımcı olur.
  • Temassız ödeme seçenekli pos cihazları, bankalar tarafından belirlenen limit oranlarına kadar kullanılabilir.
  • Fiş bilgisinde ürünlerin fiyat bilgilerinin hesaplanması, işletmelerin vergi kayıtlarının doğru şekilde tutulmasına yardımcı olur.
  • Slip çıktısı için kullanılan rulo materyaller, uzun süre yetecek uzunlukta üretilir.
  • Pos cihazlarının elektronik altyapıya sahip olması, PC ve cihaz arasında bağlantı kurmayı kolaylaştırır.
  • Cihazlar üzerinden; günlük, aylık veya yıllık satışlara ait rapor dökümü almak mümkündür.
  • İşletmelerin vergi dairesi bilgileriyle temin ettikleri cihazlar, alışveriş ödemelerinin yasal çerçevede yapılmasını sağlar.
  • Yanlış gerçekleştiren ödeme işlemleri, pos cihazı ekranında iptal edilebilir.
  • Pos cihazları çeşitlerine göre dokunmatik veya tuşlu kullanıma izin verir.

Pos Cihazı Modelleri

Pos cihazı modelleri arasında; dokunmatik veya tuşlu ekrana sahip çeşitler yer alır. Yazar kasa özellikli pos cihazları ise hesap makinesi kullanım ihtiyacı ortadan kaldırır. Slip üzerinde ürünlerin miktarını ve birim satış fiyatını gösteren yazar kasa pos cihazları, alışveriş işlemlerini kolaylaştırır. Küçük veya büyük tüm işletmelerin farklı ödeme alternatifi sunmasına yardımcı olan pos cihazları arasında saha satışı yapan firmalar için kablosuz ürünler de bulunur. Şarjlı ve kablosuz kullanım özelliği ile tasarlanan seyyar pos cihazı çeşitleri, hafif yapısı ile kolayca taşınır. Paket servisi veya saha satışı gerçekleştiren işletmeler, seyyar pos cihazı ile müşterilerine yerinde ödeme yapma imkanı sunar. Ayrıca pos cihazlarına; barkod okuyucu, el terminali veya PC ödeme araçlarını bağlayarak kullanabilirsiniz. Tamamen elektronik altyapılı bu pos cihazları, ödemelerinizin güvenli şekilde tamamlanmasına da katkı sağlar.

Pos Cihazı Fiyatları

Pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeken pos cihazı çeşitleri, model tipine göre farklı fiyat aralığında kullanıcı beğenisine sunulur. Modelin altyapısında yer alan fonksiyonel kullanım özellikleri, pos cihazı fiyatlarının değişmesinde etkilidir. Pos cihazı fiyatları, marka kalitesine göre de farklı aralıkta bulunabilir. İhtiyaca uygun pos cihazı modelini tespit etmek için ürünler hakkındaki yorum bölümlerine ve kullanıcı deneyimlerine göz atmanız faydalı olabilir. Ayrıca pos cihazı fiyatlarına, kampanya döneminde de avantajlı şekilde ulaşmak mümkündür. Kampanya döneminde uygun aralıkta satışla sunulan pos cihazları, kablolu ve kablosuz ürün tipine göre farklı etikete sahip olabilir. Bunun yanı sıra yazar kasa donanımlı pos cihazları, sadece ödeme aracı olarak kullanılan modellere göre farklı etiketle satışa sunulur. Pos cihazı alımı sırasında slip rulo ürünlerinin de satın alınması ise fiyat avantajı sağlayabilir.

Pos Cihazı Nasıl Çalışır?

Pos cihazı modelleri, elektrik enerjisi kullanarak çalışır. Şarjlı dolum seçeneği veya kablolu kullanım özelliğiyle dikkat çeken pos cihazları, iletişim ağı üzerinden ilgili banka ile temasta bulunur. Müşterinin kart çeşidine göre işlem yapmaya imkan tanıyan pos cihazı çeşitleri, işlevsel özelliklerine göre farklı yazılımlara sahiptir. Bunun yanı sıra temassız işleme uygun pos cihazı çeşitleri, müşterinin kredi veya banka kartını üst bölüme temas ederek ödeme yapmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra temassız işleme uygun olmayan kartlar ilgili yuvaya yerleştirilir ve müşteri şifresini tuşlar. Pratik çalışma mekanizmasına sahip pos cihazları, slip yazarak müşteriyi bilgilendirir. Pos cihazlarında kullanılan materyalleri ise ofis malzemesi ürünleri bölümlerinde bulmak mümkündür. Güvenli ödeme işlemi ve fatura altyapısı sunan pos cihazları, işletmelerin ve müşterinin kısa sürede alışveriş yapmasına olanak tanır. Siz de tüm bu pratik özelliklerden yararlanmak için işletmeniz için uygun bir pos cihazı seçebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.