Ücretsiz Kargo

Asus Asus DSL-AX82U Wifi6 DualBand Gaming AI Mesh AI Protection Torrent Bulut PS5 Uyumlu DLNA-4G-VPN ADSL VDSL Fiber Modem Router

Ürün Kodu: 125431006
  • En geç 17 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: Sepetist
7.419 TL
7.419 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
8.593,20 TL
7.812 TL
Satıcı
8.332,22 TL

Ürün Açıklaması

ASUS DSL-AX82U

AX5400 Dual Band WiFi 6 xDSL Modem Router, Wi-Fi 6 802.11ax, ASUS AURA RGB, Ömür Boyu Ücretsiz İnternet Güvenliği, Ağ Wi-Fi sistemi desteği, Gear Accelerator, Adaptive QoS Yönlendirme

  • Yeni nesil Wi-Fi 6 - En yeni Wi-Fi 6 (802.11ax) ve 160 MHz kanallarla 5400 Mbps’e ulaşan yüksek hızlardan yararlanın
  • DSL, Ethernet ve Mobil İnternet – DSL-AX82U sahip olduğu DSL ve Ethernet bağlantı noktalarıyla internete bağlanmak için birden fazla yol sunuyor. Hatta USB bağlantı noktasıyla mobil geniş bant bağlantı imkanı da veriyor
  • Kendi atmosferinizi oluşturun – ASUS Aura RGB aydınlatma efektleri arasından istediğinizi seçip bunları belirli modlarla eşleştirebilirsiniz
  • ASUS AiMesh desteği - AiMesh uyumlu router’larla tüm evi kapsayan esnek ve kusursuz bir ağ sistemi kurabilirsiniz
  • Kurumsal düzeyde ev ağ güvenliği - Trend Micro™ destekli ASUS AiProtection Pro, WPA3 ve gelişmiş Ebeveyn Kontrolü özellikleriyle evinizi korur

Wi-Fi 6 Desteğine Sahip İlk ve En Hızlı Modem Router*

DSL-AX82U

*Ürünün lansmanının yapıldığı tarihte önde gelen dört IT basını tarafından yapılan testlere göre.


İletişim Operatörü Sınıfı Hızlı ve Esnek Wi-Fi

ASUS DSL-AX82U çift bant Wi-Fi 6 modem router ile oyunlarda hızlı ve esnek Wi-Fi bağlantısının tadını çıkarın. 5400 Mbps’e* ulaşan son derece yüksek Wi-Fi hızı sunan DSL-AX82U, geniş bağlantı seçeneklerine de sahip. ADSL/VDSL bağlantısı için bir DSL bağlantı noktası, fiber veya kablo bazlı modemler için Ethernet bağlantı noktası ve 3G/4G/5G mobil geniş bant bağlantı için bir USB bağlantı noktası. Tüm bunlar internet servis sağlayıcınızı değiştirmek istediğinizde de kolaylık sağlıyor.

DSL-AX82U

Ultra Güçlü Wi-Fi 6

Düşük gecikme süresi - Daha hızlı - Yüksek enerji verimliliği - Daha geniş menzil
DSL-AX82U, Wi-Fi 6’nın (802.11ax) tüm avantajlarını sunuyor ve tüm mevcut Wi-Fi cihazlarınızla çalışıyor.

DSL-AX82U

Kendi Atmosferinizi Oluşturun

ASUS DSL-AX82U’da yüzlerle renkle çeşitli modlar içeren ASUS Aura RGB aydınlatma efektleri bulunuyor. Çeşitli aydınlatma efekteri arasından istediğinizi seçip bunları belirli modlarla eşleştirebilirsiniz.

DSL-AX82U

Bağlantı Seçenekleri

DSL-AX82U’da DSL bağlantı noktası, Gigabit WAN bağlantı noktası, dört adet Gigabit LAN bağlantı noktası ve USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1) bağlantı noktası bulunuyor. Akıllı TV, oyun konsolları, NAS depolama cihazları ve daha fazlası şimdi kendilerine özel girişlere sahip. Bu da DSL-AX82U'yu evinizin dijital merkezi haline getiriyor. Dahili USB 3.0 girişi sayesinde USB özellikli harici depolama sürücüleri, yazıcılar veya 3G/4G/5G cihazlarını DSLAX82U’ya bağlayabilir ve Wi-Fi üzerinden diğer kullanıcılarla kolayca paylaşabilirsiniz. USB 3.0 ile de 10 kat daha yüksek veri aktarım hızlarına ulaşabilirsiniz.

DSL-AX82U

Ağdaki Darboğazları Ortadan Kaldırın

Adaptive QoS (Uyarlanabilir Hizmet Kalitesi), ağ trafiğindeki öncelikleri belirleyerek ağınızın akıcı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Video yayını veya internette gezinti uygulamalarına ve oyunlara öncelik verebilirsiniz. Evinizin her yerinde düşük gecikmeli Wi-Fi sunmak isteyenler için bu router mükemmel bir tercih.

DSL-AX82U

Tüm Evde WiFi

Router’ınız Wi-Fi bağlantısını evinizin her köşesine ulaştıramıyor mu? DSLAX82U, birden fazla ASUS router kullanarak tüm evi kapsayan bir ağ oluşturan benzersiz ASUS AiMesh ağ sistemi teknolojisini destekliyor. Kolay merkezi kontrol ve kusursuz dolaşım özellikleri sayesinde, uzman olmayan kullanıcılar bile AiMesh özellikli router’larla kendi sistemlerini kurabiliyor. Wi-Fi ölü noktalarına elveda deyin!

DSL-AX82U

Ev Ağınız İçin Kurumsal Düzeyde Güvenlik

Birden fazla bağlı cihaz olduğunda ev ağının güvenliği daha da önemli bir hal alıyor. Ayrıca IoT cihazları gibi antivirüs özelliklerine sahip olmayan cihazların bulunduğu ağlarda güvenlik kritik önem taşıyor. DSL-AX82U, en yeni WPA3 güvenlik protokolüne ve gelişmiş Ebeveyn Kontrolü özelliklerine sahip AiProtection Pro’yu ömür boyu ücretsiz sunuyor. Tüm cihazlar DSL-AX82U ile koruma altına alındığından, kullanışlı mobil uygulama ile ağınızda ne olup bittiğini görebiliyorsunuz.

DSL-AX82U

Güçlendirilmiş Ağ Güvenliği Hattı

Trend Micro™ destekli AiProtection Pro’ya sahip olan DSL-AX82U, düzenli otomatik güncellemelerle ağınızı dış saldırılardan koruyor. En yeni Wi-Fi güvenlik protokolüyle çalışan AiProtection Pro, güvenlik tehditlerini cihazlarınıza ulaşmadan engeller. Ayrıca, antivirüs yazılımı kurulamayan akıllı telefon ve oyun konsolu gibi cihazları da koruma altına alır.

DSL-AX82U

Gelişmiş Ebeveyn Kontrolü

Gelişmiş Ebeveyn Kontrolü özellikleri ihtiyacınız olan her şeyi tek bir yerde topluyor. Ailenizdeki kişilerin cihazlarındaki güvenlik ayarlarını kolayca değiştirebilir, çocuklarınızın internette daha güvenli gezinmesini sağlayabilirsiniz.

DSL-AX82U

Mobil Uygulama İle Kolay Yönetim

DSL-AX82U

ASUS WRT

ASUSWRT ile ağ uygulamalarını kurma, izleme ve kontrol etme işlemlerini kullanımı kolay tek bir alanda yapabilirsiniz. 30 saniyede kurulum, birden fazla cihaz tespiti ve esnek ayar seçenekleriyle ASUSWRT ağ performansınızdan en iyi şekilde faydalanmanızı sağlar. Çift WAN sayesinde tek bir router'da iki bağlantıya/İnternet Servis Sağlayıcıya sahip olabilirsiniz. Yük dengesi ve yük devretme özellikleri kesintisiz İnternet erişimi için kararlılık ve yedekli bir yapı sunar. Aklınaza gelebilecek birçok özellik için ASUS WRT yüksek performansı ile elinizin altında.

DSL-AX82U

Kolay Kurulum

ASUS router'ınızı akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızı kullanarak 30 saniyeden kısa sürede* ve sadece üç adımda kolaylıkla kurabilirsiniz. Router'ın kablolarını bağlayın, bir web tarayıcısı açın ve kurulum sihirbazını takip ederek kısa sürede İnternet'e adım atın.
*ASUS tarafından test edilen ve onaylanan kurulum süresi. Gerçek süre İnternet Servis Sağlayıcı, bağlantı türü, konum ve diğer etkenlere göre değişebilir.

DSL-AX82U

ASUS Router Uygulaması

Ağınızı her yerden kontrol edin Her geçen gün daha çok mobil hale gelen hayatınızda, ağınızı bir uygulama ile yönetmek daha önce hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Kullanımı kolay ve sağlam bir şekilde en baştan geliştirilen yeni ASUS Router uygulaması, bilgisayar açmanıza gerek kalmadan router'ınızı kurmanızı, ağ trafiğinizi yönetmenizi, bağlantı sorunlarını tespit etmenizi ve cihaz yazılımını güncellemenizi sağlar.

DSL-AX82U

DualBand

Dualband desteği sayesinde DSL-AX82U 5GHz desteğine sahiptir. 5GHz üzerinden bağlandığınızda, maksimum internet hızını kablosuz olarak bilgisayarınızdan, telefon veya tabletinizden alabilirsiniz.

DSL-AX82U

Misafir Ağı : Misafirlerinize özel kısıtlı ağ tanımlayın

Kişisel parolanızı veya ağ kaynaklarınızı paylaşmak zorunda kalmadan İnternet bağlantınızı misariflerinize açın. ASUS Misafir Ağı her biri kendi kullanım limitlerine ve parolalara sahip altı ayrı misafir ağı oluşturmanıza olanak verir. Misafirler ana ağınıza veya diğer bağlı cihazlara erişemez. Aynı zamanda misafir ağının hızlarını da limitleyebilirsiniz.MAC filtresi atayarak sadece istediğiniz misafilere izin verebilirsiniz. Modele göre 4 ile 8 adet farklı misafir ağı oluşturabilirsiniz.

DSL-AX82U

Web Geçmişi

Web geçmişi loglama özelliği sayesinde hangi kullanıcı ne zaman hangi siteleri ziyaret etmiş izleyebilirsiniz.

DSL-AX82U

İki Cihaz bir arada : Modem veya Router olarak Kullanabilirsiniz

DSL veya Ethernet WAN bağlantı seçenekleri sayesinde DSL-AX82U, DSL modeme ek kablosuz router veya sadece kablosuz router olarak kullanılabilir. İhtiyacınıza yönelik modu seçebilirsiniz. Bu sayede, güç sarfiyatı yapan iki ayrı cihaz kullanmak yerine tek cihazla hem enerjiden tasarruf eder hem de cihaz kalabalığına yol açmazsınız. İster temel bir ev kurulumu yapmak ister gelişmiş bir kablosuz ağ kurmak isteyin, DSL-AX82U ihtiyacınız olan tüm esnekliği size sunar. Dilerseniz iki modu eş zamanlı olarak kullanabilir ve ASUSWRT'deki çift WAN işleviyle yönetebilirsiniz.

DSL-AX82U; ADSL2, ADSL2+, ADSL ve VDSL2 gibi yaygın tüm DSL bağlantı türlerini destekler. Ethernet WAN seçeneği sayesinde ürünü Ethernet bağlantı noktası üzerinden herhangi bir fiber veya kablo bazlı modem ile kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu özellik ile ürün, gelecekte İnternet Servis Sağlayıcısını değiştirmek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.

DSL-AX82U

Ücretsiz DDNS Servisi ve Bulut Tabanlı Uzaktan Kontrol

Arayüzden kendinize özel ücretsiz Asus DDNS adresi tanımlayabilirsiniz. Ardından deneme.asus.comm.com adresinden ağınıza istediğiniz yerden erişebilir bulut üzerinden cihazınızı kontrol edebilirsiniz.

DSL-AX82U

Gelişmiş Kapsama Alanı : AiRadar

ASUS AiRadar, özel ASUS RF ince ayar özelliğini kullanarak kablosuz bağlantıları akıllı bir şekilde geliştirir. Bu sayede kapsama alanı genişler, dinamik veri hızı artar ve kararlılık sağlanır.


Ebeveyn Kontrolü

Çocuklarınızın cihazlarını belirli sürelerde internete çıkış sağlayamalarını programlayabilirsiniz.

DSL-AX82U

VPN Sunucu ve İstemci Desteği : Şifrelenmiş uzaktan bağlantı kurun

VPN sunucusu ve VPN istemcisi sayesinde, ücretli VPN servislerine veya özel bir VPN sunucusuna ihtiyaç duymadan ev ağınıza uzaktan erişebilir veya İnternet'te şifrelenmiş olarak gezinebilirsiniz. DSL-AX82U'yu sunucu veya istemci olarak kurabilirsiniz. Open VPN ve PPTP desteklidir.


ARGE Ekibine direk iletişim

Cihazın arayüzünden tüm soru ve sorunlarınızı direk yurt dışı Arge ekibine gönderebilirsiniz. Bu gönderim esnasında mevcut tüm ayar ve loglarınızı paylaşabilir, sorununuzun çözümüne en kısa zamanda ulaşılmasına yardımcı olabilirsiniz.

DSL-AX82U

Bağlananları Gerçek zamanlı görün ve isim atayın

Ağınıza bağlı tüm kullanıcıların bağlantı çeşitlerini detaylarını, bağlantı güçlerini görebilirsiniz. Ayrıca bu istemcilere isim verebilirsiniz.

DSL-AX82U

Ayarlarınız ve DDNS Adresiniz hep sizinle kalsın

Cihaz arayüzünden tüm ayarlarınızı bir dosyaya yedekleyebilir ve daha sonra eski ayarlarınıza dilediğiniz zaman dönebilirsiniz.


ASUS Trafik Yöneticisi

Uyarlanabilir trafik yöneticisi ile ağınızdaki cihazlara öncelik atayabilirsiniz. Her bir cihaza veya belirli IP aralığına dilediğiniz hız limitleme ayarlarını uygulayabilirsiniz. Şu cihaz max şu hızda, diğerleri max şu hızda şeklinde tanımlama yapabilirsiniz.

DSL-AX82U

Yüksek Hızlı VDSL Bağlantı

DSL-AX82U, geriye yönelik ADSL,ADSL+ desteği sağlar.


Firmware Restoration

Firmware Restoration Yazılımı ile cihazınıza ulaşamamanız halinde bir önceki firmware I cihazınıza yükleyebilir ve cihazınızı tekrar çalışır hale getirebilirsiniz.

DSL-AX82U

Device Discovery

Device Discovery yazılımı sayesinde, cihazınızın IP adresini unutsanız dahi bu Yazılım ile ağ içindeki Asus cihazları bulabilirsiniz.

DSL-AX82U

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz


Yeni nesil Wi-Fi 6 - En yeni Wi-Fi 6 (802.11ax) ve 160 MHz kanallarla 5400 Mbps’e ulaşan yüksek hızlardan yararlanın


DSL, Ethernet ve Mobil İnternet – DSL-AX82U sahip olduğu DSL ve Ethernet bağlantı noktalarıyla internete bağlanmak için birden fazla yol sunuyor. Hatta USB bağlantı noktasıyla mobil geniş bant bağlantı imkanı da veriyor


Kendi atmosferinizi oluşturun – ASUS Aura RGB aydınlatma efektleri arasından istediğinizi seçip bunları belirli modlarla eşleştirebilirsiniz


ASUS AiMesh desteği - AiMesh uyumlu router’larla tüm evi kapsayan esnek ve kusursuz bir ağ sistemi kurabilirsiniz


Kurumsal düzeyde ev ağ güvenliği - Trend Micro™ destekli ASUS AiProtection Pro, WPA3 ve gelişmiş Ebeveyn Kontrolü özellikleriyle evinizi korur


İletişim operatörü sınıfı
hızlı ve esnek Wi-Fi
ASUS DSL-AX82U çift bant Wi-Fi 6 modem router ile oyunlarda hızlı ve esnek Wi-Fi bağlantısının tadını çıkarın. 5400 Mbps’e* ulaşan son derece yüksek Wi-Fi hızı sunan DSL-AX82U, geniş bağlantı seçeneklerine de sahip. ADSL/VDSL bağlantısı için bir DSL bağlantı noktası, fiber veya kablo bazlı modemler için Ethernet bağlantı noktası ve 3G/4G/5G mobil geniş bant bağlantı için bir USB bağlantı noktası. Tüm bunlar internet servis sağlayıcınızı değiştirmek istediğinizde de kolaylık sağlıyor.

Kendi Atmosferinizi Oluşturun
ASUS DSL-AX82U’da yüzlerle renkle çeşitli modlar içeren ASUS Aura RGB aydınlatma efektleri bulunuyor. Çeşitli aydınlatma efekteri arasından istediğinizi seçip bunları belirli modlarla eşleştirebilirsiniz.

Bağlantı Seçenekleri
DSL-AX82U’da DSL bağlantı noktası, Gigabit WAN bağlantı noktası, dört adet Gigabit LAN bağlantı noktası ve USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1) bağlantı noktası bulunuyor. Akıllı TV, oyun konsolları, NAS depolama cihazları ve daha fazlası şimdi kendilerine özel girişlere sahip. Bu da DSL-AX82U'yu evinizin dijital merkezi haline getiriyor.
Dahili USB 3.0 girişi sayesinde USB özellikli harici depolama sürücüleri, yazıcılar veya 3G/4G/5G cihazlarını DSLAX82U’ya bağlayabilir ve Wi-Fi üzerinden diğer kullanıcılarla kolayca paylaşabilirsiniz. USB 3.0 ile de 10 kat daha yüksek veri aktarım hızlarına ulaşabilirsiniz.

Ağdaki Darboğazları Ortadan Kaldırın
Adaptive QoS (Uyarlanabilir Hizmet Kalitesi), ağ trafiğindeki öncelikleri belirleyerek ağınızın akıcı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Video yayını veya internette gezinti uygulamalarına ve oyunlara öncelik verebilirsiniz. Evinizin her yerinde düşük gecikmeli Wi-Fi sunmak isteyenler için bu router mükemmel bir tercih.

Tüm Evde Wi-Fi
Router’ınız Wi-Fi bağlantısını evinizin her köşesine ulaştıramıyor mu? DSLAX82U, birden fazla ASUS router kullanarak tüm evi kapsayan bir ağ oluşturan benzersiz ASUS AiMesh ağ sistemi teknolojisini destekliyor. Kolay merkezi kontrol ve kusursuz dolaşım özellikleri sayesinde, uzman olmayan kullanıcılar bile AiMesh özellikli router’larla kendi sistemlerini kurabiliyor. Wi-Fi ölü noktalarına elveda deyin!


Ev Ağınız İçin
Kurumsal Düzeyde Güvenlik
Birden fazla bağlı cihaz olduğunda ev ağının güvenliği daha da önemli bir hal alıyor. Ayrıca IoT cihazları gibi antivirüs özelliklerine sahip olmayan cihazların bulunduğu ağlarda güvenlik kritik önem taşıyor. DSL-AX82U, en yeni WPA3 güvenlik protokolüne ve gelişmiş Ebeveyn Kontrolü özelliklerine sahip AiProtection Pro’yu ömür boyu ücretsiz sunuyor. Tüm cihazlar DSL-AX82U ile koruma altına alındığından, kullanışlı mobil uygulama ile ağınızda ne olup bittiğini görebiliyorsunuz.


3G Desteği Anten Sayısı Ethernet Port Sayısı Wps Butonu
Hayir 4 4 Evet
Ağırlık Derinlik Ethernet Lan Bağlantısı Genişlik
572 184 Evet 276
Ürün Rengi Yükseklik 4G Desteği
Siyah 65 Hayir

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Asus DSL-AX82U Wifi6 DualBand Gaming AI Mesh AI Protection Torrent Bulut PS5 Uyumlu DLNA-4G-VPN ADSL VDSL Fiber Modem Router
5.0
  • 5
    6
  • 4
    3
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.