Altus Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Altus AL 511 196 L 5 Çekmeceli Dikey Tip Beyaz Derin Dondurucu

Altus AL 511 196 L 5 Çekmeceli Dikey Tip Beyaz Derin Dondurucu

10.499 TL
Altus AL 709 XNF Joker 256 L 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu

Altus AL 709 XNF Joker 256 L 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu

17.649 TL
Çok Satanlar
Altus Al 610 6 Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (2 Değerlendirme)

Altus Al 610 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

15.999 TL
Altus AL 709 NF Derin Dondurucu 

Altus AL 709 NF Derin Dondurucu 

15.799 TL
Altus AL609 NF Derin Dondurucu 

Altus AL609 NF Derin Dondurucu 

13.778,94 TL
Çok Satanlar
Altus Al 708 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

Altus Al 708 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

13.649 TL
Altus AL 809 NF 282 L 8 Çekmeceli Derin Dondurucu

Altus AL 809 NF 282 L 8 Çekmeceli Derin Dondurucu

16.449 TL
Altus Al 411 Dondurucu

Altus Al 411 Dondurucu

9.999 TL
Altus AL 225 J Joker Tipi 205 L Derin Dondurucu

Altus AL 225 J Joker Tipi 205 L Derin Dondurucu

12.499 TL
Altus AL 2451 451 L Sandık Tipi Derin Dondurucu

Altus AL 2451 451 L Sandık Tipi Derin Dondurucu

20.699 TL

Altus Derin Dondurucu

Beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Altus derin dondurucu modelleri ile de büyük ilgi görüyor. Farklı boy, tasarım ve fonksiyonlara sahip çeşitler sayesinde de Altus derin dondurucular arasında nokta atışı bir tercihte bulunmanız mümkün. Siz de vakit kaybetmeden Teknosa'daki modelleri inceleyebilir, gıdalarınızı uzun zaman muhafaza edebilirsiniz.

Çekmeceli Altus Derin Dondurucular

Markanın çekmeceli derin dondurucu modelleri sayesinde gıdalarınızı rahatlıkla içeriğine göre ayırt edebilirsiniz. Bunlar arasında Altus derin dondurucu 7 çekmeceli olanlar en çok ilgi görenlerden biri. Bu ürünlerde 7 farklı dondurucu bölme sayısı var ve bunların 5'i dondurucu çekmecelerden oluşuyor. 250 litreyi aşan toplam hacmi ile de işletmelerin, kalabalık evlerin, büyük çaplı gıda muhafaza eden yerlerin tercihi olabiliyor. No - Frost soğutma sistemi sayesinde de buzlanmanın önüne geçen bu modern modeller, elektronik göstergesi ve kontrol sistemi, kapı açık alarmı, LED aydınlatma tipi ile çağı yakalıyor. Görece daha küçük modeller arayanlar içinse Altus derin dondurucu 5 çekmeceli olanlar çözüm sağlıyor. Bunların da 5 dondurucu bölmesinin 4'ü dondurucu çekmeceden meydana geliyor. Bunlarda ise daha analog olarak statik soğutma sistemini ve mekanik kontrol sensörünü görebilirsiniz. Bu her iki model de ölçüleri itibarıyla uzunlamasına, tek kapılı buzdolabını andırırken 3 bölmeli olanlar ise daha küçük. Bunlar 59 cm derinliğe, 54 cm genişliğe ve 84 cm yüksekliğe sahip. 1 adet dondurucu çekmece ile donatılan 3 bölmeli modellerde de kapı yönünü çevirebilme, hızlı dondurma bölgesi gibi özellikler var. Şayet diğerlerinden daha kısa, tezgâh seviyesinde bir derin dondurucu arıyorsanız bu modellere şans tanıyabilirsiniz.

Altus Sandık Tipi Derin Dondurucular

Altus derin dondurucu sandık tipi modelleri ile de çokça aratılıyor. Bunlar arasında da kapasitesinden çalışma ve yönetim sistemlerine kadar pek çok farklılık var. Genel olarak A+ ve A++ enerji sınıflarında görebileceğiniz sandık tipi modeller 107 litreden 315 litreye kadar farklı kapasitelerde imal ediliyor. Örneğin, daha minimal bir sandık tipi derin dondurucu işinizi görecekse 107 litre toplam brüt hacme, 104 litre dondurucu bölme net hacme sahip olanları tercih edebilirsiniz. Yatay tipte oluşu ile de kurulacağı yerin belirli bir uzunlukta olmasına adeta ihtiyaç duymuyor. Bunlarda statik soğutma sistemi ve mekanik kontrol sistemi öne çıkıyor. Genel olarak çoğu sandık tipi modelde de statik soğutma ve mekanik kontrol sistemini görebilirsiniz. Ses seviyesi ise 43, 44 dBa dolaylarında ilerliyor. Bu sayede derin dondurucunuz gıdalarınızı üst düzeyde korur ve çalışırken ortamı da rahatsız etmiyor. Otomatik buz makinelerinin pek yer almadığı sandık tipi modellerde aydınlatma ise yandan LED paneller yardımıyla gerçekleştiriliyor. Daha büyük modelleri tercih ediyorsanız da 451 litrelik toplam hacme sahip yatay tipteki tasarımlara şans tanıyabilirsiniz. Bunlar da 67,5 cm derinliğe, 155,5 cm genişliğe ve 86 cm yüksekliğe sahip. İçerisinde ise 2 farklı dondurucu sepeti yer alıyor. Daha fazlası için Altus derin dondurucu yorumlarını inceleyerek de kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Kullanıcı Dostu Tasarım

Altus derin dondurucuları, gıda ve besinlerinizi dondurup daha uzun ömürlü hâle getirirken bunu da gayet kolay bir şekilde gerçekleştiriyor. Sunduğu sade ve kompakt tasarım sayesinde kullanıcı deneyimini yukarı taşımasını biliyor. Örneğin, termostat ayarı gayet basit birkaç işlemden meydana geliyor. Üzerindeki kontrol göstergelerinden yardım alarak termostatı Max konumuna aldığınızda "Hızlı Dondurma" işlevini aktif hâle getirebilirsiniz. Ayaklarını ayarlayabileceğiniz modeller sayesinde de dondurucunuzun dengesiz durmasını engelleyebilirsiniz. Örneğin, ürün yerleştirdiğiniz ilk yerde kararsız ve dengesiz duruyorsa öndeki ayar ayaklarını sağa veya sola döndürerek ayarlayabilirsiniz. Bu fonksiyona sahip modellerde ayakları ayarlamak saniyelerinizi alıyor. Kapı açılış yönünü değiştirebileceğiniz modeller de yetkili servisten yardım alarak işinizi kolayca tamamlamanızı sağlıyor. Çok daha fazlası için alacağınız modelin kullanım kılavuzundan da yararlanabilirsiniz. Son olarak Altus derin dondurucu fiyatları ise model çeşitliliğine bağlı olarak geniş bir skalada hareket ediyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.