0.0 (0 Değerlendirme)

Altus Altus AL 796 M Cam Çay Makinesi

Ürün Kodu: 120121256
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
Satıcı: ARYA DTM
1.579 TL
1.579 TL
Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
1.599 TL
Satıcı
1.783,95 TL

Ürün Açıklaması

Eviniz için kaliteli, dayanıklı ve şık bir çay makinesi arıyorsanız, Altus AL 796 M cam çay makinesi tam size göre. Benzersiz tasarımın kusursuz işlevsellikle bir araya geldiği bu ürün, çay demlemeyi çok daha keyifli ve eğlenceli bir aktiviteye dönüştürüyor. Siz de tüm özellikleriyle hemen şimdi Altus AL 796 M cam çay makinesini Teknosa üzerinden inceleyerek satın alabilir ve mutfak tezgahınızdaki yerini ayırabilirsiniz.

Altus AL 796 M Cam Çay Makinesini Neden Almalıyım?

Sık sık çay demliyor ve düzenli olarak çay tüketmekten hoşlanıyorsanız, bu deneyiminizi teknoloji ile paralel bir düzeye getirmeyi ve bir adet Altus AL 796 çay makinesi edinmeyi deneyebilirsiniz. Standart çaydanlık modelleri ile kıyasla yüksek teknolojisi ve son model tasarımıyla dikkat çeken bu ürün, evinizde demlediğiniz çayları çok daha lezzetli, bu süreci ise çok daha pratik ve hızlı hale getiriyor. 0,8 litre demlik kapasitesi ve toplam 2 litre su haznesi kapasitesi ile kalabalık misafir gruplarını korkusuzca ağırlayabilir, tüm konuklarınıza yetecek kadar çay demleyerek lezzetli ve keyifli bir sohbet ortamı organize edebilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanım imkanı sunan bu ürün, geniş haznesinin yanı sıra şık tasarımıyla da beğeni topluyor ve onu satın almanız için size bir sebep daha sunmayı başarıyor. Mutfağınızda ilk girildiği andan itibaren dikkatleri doğrudan üzerine çekecek olan Altus AL 796 M çay makinesi, siyah rengi ve mor detaylarıyla göz dolduruyor. Ürünün hem su haznesinin hem de demliğinin yüksek kaliteli ve dayanıklı camdan imal edilmiş olması da hem tasarımına hem de kullanımına avantaj getiren diğer özellikler arasında. Kısacası bir Altus AL 796 M cam çay makinesi satın almanız için karşınızda sayısız sebep bulunuyor. Siz de hemen şimdi en uygun fiyatlarla bir Altus AL 796 M çay makinesi edinebilir ve konforunun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Altus AL 796 M Cam Çay Makinesi Nasıl Kullanılır?

Altus AL 796 M cam çay makinesinin kullanımı, hem standart çelik çaydanlıklar hem de diğer elektrikli çay makineleri ile kıyaslandığında oldukça pratik ve keyifli görünüyor. Altus AL 796 M çay makineniz ile çay demlemek istediğiniz zaman izlemeniz gereken adımlar oldukça basit ve hızlı oluyor. Önce cihazın çay demleme haznesine, yani demliğine dilediğiniz miktarda çay doldurmanız gerekiyor. Bu ölçü, her ne kadar damak zevkine ve kişilerin çay tüketim alışkanlıklarına göre farklılık gösteriyor olsa da, genellikle kişi başı bir yemek kaşığı çay şeklinde standart bir ölçü kullanılıyor. Bununla birlikte koyduğunuz her bir yemek kaşığı çaya oranla ne kadar su koyacağınız da önem taşıyor. Buradaki standart ölçü, her yemek kaşığı çay için 100 ml su olarak belirleniyor. Demliğinize istenen miktarda çay ilave ettikten sonra cihazın alt tarafındaki su haznesine maksimum seviyeye gelecek miktarda su eklemeli ve suyu kaynatmalısınız. Suyunuz kaynadıktan sonra belirlediğiniz miktarda suyu demliğe, çay yapraklarının üzerine eklemeli ve demlenmesi için bir müddet o şekilde bırakmalısınız. Eğer kalabalık bir misafir grubunu ağırlamayı planlıyorsanız, bu işlemden hemen sonra cihazın su haznesindeki suyu tazelemeyi ve tekrar kaynamaya almalısınız. Aslına bakarsanız manuel bir çaydanlık ile çay demlerken izlediğiniz adımların neredeyse aynısını bu çay makinesini kullanırken izleyebilir ve hızlı ve verimli bir biçimde çayınızı demleyebilirsiniz. Altus AL 796 M çay makinesi, suyu sürekli olarak sıcak tutma özelliği sayesinde dilediğiniz süre boyunca su haznesindeki suyu, dolayısıyla da demliğin içerisindeki demlenmiş çayı sıcak tutuyor. Otomatik kapanma özelliği ise su haznesinin içerisindeki su bittiğinde devreye giriyor ve ev içi güvenlik sağlıyor. Bu ve bunun gibi daha pek çok etkileyici özelliği bulunan Altus AL 796 M cam çay makinesini Teknosa üzerinden inceleyebilir ve hemen satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Altus AL 796 M Cam Çay Makinesi Kimler İçin Uygun?

Düzenli olarak çay demlemeyi ve tüketmeyi seven aileler, bu geleneklerini Altus AL 796 M cam çay makinesi ile bir üst seviyeye taşıyabilir. Çay tüketimi konusunda istikrarlı olan kişiler için oldukça uygun olan Altus AL 796 çay makinesi, çay demleme alışkanlıklarını iyileştirerek bu süreci daha keyifli hale getirecek. Cihazın 1900 W gücünde olması, saatler boyu taze, sıcak ve lezzetli çaya olan erişiminizi sağlıyor. 2 litrelik su haznesi kapasitesi ve 0,8 litrelik demlik kapasitesi ise bu lezzetli çayın saatlerce size eşlik etmesine olanak sunuyor. Sıcak tutma fonksiyonu sayesinde çayınız daima dumanı üstünde şekilde sizin yanınızda yer alırken cihazın otomatik kapanma özelliği ise suyun tükenmesi ve çaydanlığın açık bırakılması durumunda devreye girerek mutfağınızda istenmeyen kazaların oluşumunu engelliyor. İster sabah kahvaltılarında ister 5 çayında ister akşam yemeğinden sonra olsun; düzenli olarak çay demlemekten ve çay tüketmekten keyif alan bireyler için son derece uygun olan bu cam çay makinesi sayesinde bu gelenek çok daha zevkli ve kaliteli hale geliyor. Eğer siz de düzenli çay tüketmekten hoşlanıyorsanız, kendinizi yepyeni Altus AL 796 M çay makinesi ile şımartabilirsiniz.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Altus AL 796 M çay makinesinin öne çıkan pek çok farklı özelliği bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, özellikle piyasadaki diğer çay makinesi modelleri ile kıyaslandığında çok daha geniş bir su haznesine ve demlik haznesine sahip olması. Bu geniş hazneler sayesinde Altus AL 796 M çay makinesi ile en kalabalık konuk gruplarınıza bile yetecek kadar çayı tek seferde demleyebilir ve hazır hale getirebilirsiniz. Cihazın taban üzerinde 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı, onu mutfak tezgahınızın neresine koyarsanız koyun oldukça kolay bir şekilde kullanılmanıza olanak sunuyor. Kettle olarak da kullanmayı tercih edebileceğiniz Altus AL 796 M, kettle versiyonu için özel tasarım kapağıyla birlikte geliyor. Cihazın cam yüzeyi ise hem sağlık hem de estetik açıdan kendisine hoş bir hava katıyor. Tüm Altus AL 796 M fiyatlarını bu sayfamız üzerinden inceleyebilir, mutfağınıza yenilik getirecek bu mor - siyah tasarımlı ürünü hemen satın alabilirsiniz. Daha fazla çay makinesi modeli ve fiyatı için dilerseniz Çay Makinesi kategorimizi incelemeye devam edebilir, Altus marka çay makineleri için ise Altus Çay Makinesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Garanti süresi : 2 Yıl


0,8 L demlik kapasitesi


2 L su haznesi kapasitesi


Uzun ömürlü demlik filtresi


Otomatik kapanma özelliği


Sıcak tutma fonksiyonu


Taban üzerinde 360? dönebilen kablosuz kullanım


Kettle olarak kullanım imkanı


1900 W Güç


Ürün rengi : Siyah


Derinlik :16 cm


Yükseklik: 36,5 cm


Genişlik : 22 cm


AL 796 S Siyah Renkli Komple Cam Çay Makinesi


Demlik Kapasitesi Güç Kapasite Sıcak Tutma
0, 8 1900 2 Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Altus AL 796 M Cam Çay Makinesi
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.