TCL Android Telefon Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
TLC 30 SE 4GB/64GB Gri Cep Telefonu
5.0 (1 Değerlendirme)

TLC 30 SE 4GB/64GB Gri Cep Telefonu

5.949 TL
TCL 30 SE 4GB/64GB Mavi Cep Telefonu

TCL 30 SE 4GB/64GB Mavi Cep Telefonu

4.799 TL
TCL 30 SE 4GB/128GB Mavi Cep Telefonu

TCL 30 SE 4GB/128GB Mavi Cep Telefonu

5.999 TL

TCL Android Telefon

Farklı TCL telefon serileri ile şimdi Teknosa'da tanışın! 30 serisi, 20 serisi, L serisi gibi farklı seçenekler sunan marka, kullanıcılarına nokta atışı bir seçim yapmayı da kolaylaştırıyor. Siz de TCL telefon modellerini keşfedebileceğiniz sayfamızda hemen incelemelerde bulunabilir, kendinize yepyeni bir Android telefon alabilirsiniz!

TCL 30 Series Android Telefonlar

TCL Android telefon serileri içerisinde öne çıkanlardan biri 30 Series. Farklı ekran büyüklüklerinden ekran teknolojilerine kadar seride geniş bir model yelpazesi bulabilirsiniz. 6.52 inç ya da 6.7 inç gibi farklı boyutlara sahip bu serinin telefonları, AMOLED gibi gelişmiş ekran teknolojilerini kullanıyor. Ayrıca AI (yapay zeka) optimizasyonuna sahip olan modeller de ekranın daha fazla renk ve yüksek netlik sunmasına izin veriyor. TCL akıllı telefon modelleri içerisinde 30 Series kamera özellikleri ile de iddiasını gözler önüne seriyor. Örneğin, 50 MP çözünürlüğe sahip ana arka kameralar 8160 × 6120 çözünürlük kalitesi ile sosyal medyadaki içerik üreticilerine dahi hitap etmeyi başarıyor. AI destekli üçlü arka kameraya sahip bu modeller, derinlik sensörü, HDR selfielere izin veren ön kamerası ile de övgüleri üzerine alıyor. Bu sayede çekimlerinizi özelleştirmeniz de çok kolay. Sunulan geniş depolama alanı, yüksek pil ömrü ve işlemci özellikleri ise mobil oyunlarda, sık kullandığınız uygulamalarda büyük avantaj sağlıyor. Sekiz Çekirdekli Helio G25 işlemcisi ile donatılan TCL marka telefonlar bunlardan biri olup beklentileri karşılamayı başarıyor. Oyunlarınız sırasında veya çok sayıda uygulama çalıştırırken işlemciden gelen performansı da hissedebilirsiniz. 5000 mAh ya da 5010 mAh gibi pil kapasitesi ile donatılan modeller sayesinde de kesintisiz bir kullanım mümkün. Hızlı şarj etme seçeneği ve akıllı şarj modu gibi özellikler de TCL 30 Series Android telefonları son derece cazip kılıyor.

TCL 20 Series Telefon Özellikleri

TCL telefon yorumları ve geri bildirimleri içerisinde 20 Series akıllı telefon modelleri de öne çıkıyor. 6.67 inç, 6.82 inç gibi büyük ekran boyutlarına sahip bu seride de gelişmiş ekran teknolojilerinden kamera özelliklerine pek çok faktör seçimlerinizi etkileyebilir. Örneğin, 48 MP dörtlü arka kamera ve 32 MP ön kameraya sahip modeller, markanın kamera alanındaki iddiasını da gözler önüne seriyor. Kameralar içerisindeki en önemli özelliklerden biri de 2x zoom yapabilirken bunu kayıpsız bir şekilde gerçekleştirmeniz. Bu sayede görüntü kalitesi düşmeden kameranızda yakınlaştırmalar yapabilir ve sosyal medyada beğeni toplayacak fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca video çekimlerinde de 4K HD kalitesi ayağınıza geliyor. Ekran özellikleri içerisinde ise Full HD gibi yüksek çözünürlükler, keskin kontrast, üst düzey netlik gibi pek çok avantajı deneyimleyebilirsiniz. SDR-HDR iyileştirmesi sayesinde de daha zengin renklere, iyileştirilmiş ayrıntılara ve netliğe ulaşmanız mümkün. 1 ila 500 nit arasında otomatik olarak ayarlanabilen ekran parlaklığı sayesinde de ışık değişimlerinde büyük kolaylık sunuluyor. Performans noktasında ise işlemci ya da pil ömrü gibi unsurlar devreye giriyor. 4500 mAh pil kapasitesi ile donatılan TCL akıllı telefonlar, sabahtan akşama kadar yetecek şarjı ile de kesintisiz bir kullanım vadediyor. Dahası, uyumlu şarj aygıtları sayesinde TCL telefonunuzu kablosuz olarak da şarj edebilirsiniz. AIOT bağlantısı ve akıllı paylaşma/çalışma özellikleri de akıllı ev dizaynı oluşturmak istediğinizde yanınızda.

TCL L Serisi Özellikleri

TCL Android telefon modelleri içerisinde L serisine özgü modelleri de keşfedebilirsiniz. Görece daha giriş seviyesinde yer alan bu modeller, fiyat performansı gösteren telefonları inceleyen kullanıcıları da kendisine çekiyor. 5.5 inçlik ekranında HD+ kalitesini ayağınıza getiren L serisi, Android 10 (Go sürümü) versiyonundan sesli asistana kadar da kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu modellerin arka kamerasında ise 8 MP çözünürlüğe ulaşabilirsiniz. Otomatik odaklama ya da LED flaş gibi özellikler ile donatılan arka kamerayı ise 5 MP ön kamera takip ediyor. 1080P video çekme ve oynatma imkânı sunması da L serisi kameralarının önemli özellikleri arasında yer alıyor. Sunulan 3000 mAh kapasiteli batarya ise 16 saate varan konuşması süresi sağlıyor. Siz de TCL telefon fiyatlarını inceleyebileceğiniz sayfamızda son kararınızı vererek hemen alışverişinize başlayabilirsiniz. Dilerseniz, fiyatları filtreleyebilir, akıllı sıralamayı kullanarak da modelleri fiyatlarına göre listeleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.