TCL Android Telefon Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • TLC 30 SE 4GB/64GB Gri Cep Telefonu
    5.0 (1 Değerlendirme)

    TLC 30 SE 4GB/64GB Gri Cep Telefonu

    4.269 TL
  • TCL 30 SE 4GB/64GB Mavi Cep Telefonu

    TCL 30 SE 4GB/64GB Mavi Cep Telefonu

    4.398 TL
  • TCL 30 SE 4GB/128GB Gri Cep Telefonu
    5.0 (1 Değerlendirme)

    TCL 30 SE 4GB/128GB Gri Cep Telefonu

    %49
    10.000 TL
    5.100 TL
  • TCL 30 SE 4GB/128GB Mavi Cep Telefonu

    TCL 30 SE 4GB/128GB Mavi Cep Telefonu

    %49
    10.000 TL
    5.100 TL
  • Tcl L7 2GB/32GB Siyah Akıllı Telefon
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Tcl L7 2GB/32GB Siyah Akıllı Telefon

    %66
    10.000 TL
    3.400 TL

Dijital dünyayı yakından takip etmek, en yeni oyunları akıcı bir şekilde deneyimlemek, kalitesiyle göz kamaştıran fotoğraf ve videolar çekmek için akıllı telefon pazarındaki yenilikler hız kesmeden devam ediyor. TCL de ürettiği akıllı telefon modelleriyle piyasadaki iddiasını güçlendirerek tüketiciye kullanıcı memnuniyeti sunan ürünler vadediyor. Fiyat performans noktasında öne çıkan akıllı telefonlara imza atan TCL, sunduğu ürünlerle oyundan sosyal medyaya, fotoğraftan iş amaçlı kullanıma her tarza hitap etmeyi başarıyor.

TCL Android Telefon Modelleri ve Özellikleri

TCL Android telefon modelleri; 30 serisi, 20 serisi ve L serisi gibi seçeneklerin altındaki modeller aracılığıyla kullanıcıyla buluşuyor. İnce yapıya ve şık bir tasarıma sahip telefon modelleriyle dikkat çeken TCL, sınıfındaki ürünlere göre başarılı bir ekran kalitesi ve seyir deneyimi sunuyor.

TCL 30 Series Android Telefonlar

TCL, 30 Series kapsamında 30 SE, 306, 30+ gibi farklı modelleri kullanıcıyla buluşturuyor. Yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı ultra ince bir tasarımla buluşturarak tarzını konuşturan TCL 30 Serisi telefon modelleri, %30 daha az mavi ışık yayarak görsel deneyimini güçlendiriyor. Parmak izi sensörüyle güvenli bir kullanım sunmasının yanı sıra cihazı hızlı bir şekilde açmanıza olanak tanıyor. Dual hoparlör teknolojisiyle ses kalitesini yükselten TCL 303 telefon modelleri, yapay zekayla güçlendirilmiş yüksek çözünürlüklü kamera ayrıcalığını da beraberinde getiriyor.

Görsel geliştirme teknolojisine sahip olan TCL 30 Serisi modellerinde, yapay zeka görüntüyü optimize ederek gerçek zamanlı şekilde daha iyi bir şekilde canlandırıyor. Stereo ses deneyimi ile güçlendirilmiş görsel performansı bir araya getiren TCL akıllı telefonları sayesinde film keyfi bir üst boyuta taşınıyor. Siz de kablolardan bağımsız, özgür bir müzik deneyimi için TCL telefonunuzu bluetooth kulaklık ile eşleştirerek eşsiz seslerin ve ritmin büyüsüne kapılabilirsiniz.

TCL 20 Series Telefon Özellikleri

TCL 20 Serisi telefon modelleri, 6.82 inç seviyesindeki ekran boyutları ve gelişmiş ekran teknolojisiyle fark yaratıyor. Dörtlü arka kameraya sahip olan TCL telefon modelleri, başarılı bir şekilde zoom yaparak uzak mesafelerdeki detayları bile sınıfındaki diğer ürünlere kıyasla etkili bir şekilde yansıtıyor. TCL telefon modelleri, akıllı bileklik entegrasyonuyla bileklik aracılığıyla fotoğraf çekme imkanı da tanıyor. NXTVision teknolojisiyle güçlendiren TCL 20 Series ürünleri, kavisli AMOLED ekranlarıyla görsel teknolojisi konusunda fark yaratıyor. Yüksek çözünürlüğe sahip ses sistemi sayesinde izlediğiniz filmlerde, dinlediğiniz müziklerde ve telefon görüşmelerinizde sorunsuz bir işitsel performans sergiliyor.

Telefonu zarif tutabilmek için ince bir şekilde üretilen bataryası ile şıklığını gözler önüne seren TCL 20 Serisi telefon modelleri, dayanıklı pil ömrü sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı tanıyor. İncelik ve hafifliği bir araya getiren TCL'nin akıllı telefon modelleri ile günün her anında kolayca taşıyabileceğiniz bir mobil cihaza sahip olabilirsiniz. Hareket halindeyken 30 fps'ye kadar görüntü yakalayabilen TCL cep telefonu modellerinin OIS + EIS sabitleme teknolojisiyle başarılı videolar çekebilirsiniz. TCL telefonlarının bir sahnenin en parlak ve en karanlık kısımlarını yakalayan HDR video özelliği ile 4K çözünürlükte çekimler yapabilirsiniz.

TCL L Serisi Özellikleri

TCL'nin Android telefon modelleri arasında yer alan L serisi ürünler ise giriş seviyesinde mobil cihazları kullanıcıyla buluşturuyor. TCL'nin L serisi cep telefonu modelleri, Android'in işlevsel sürümlerinden sesli asistana kadar mobil cihaz kullanım deneyiminizi artıracak birçok teknolojiyi sizlerle buluşturuyor. Sınıfındaki ürünlere kıyasla öne çıkan batarya performansı sayesinde 16 saate varan kesintisiz bir konuşma süresi sağlıyor. HD+ kalitesini kullanıcıya sunan TCL telefon modelleri, kamerasıyla da fiyat performans odağında başarılı bir deneyim vadediyor.

TCL telefon modelleri, gün ışığında dahi net bir şekilde ekranı görebilmenize imkan tanıyan bir teknolojiyle donatılıyor. Ayrıca karanlık ortamlarda düşük ışık ile gözleriniz için ekstra bir konfor sunuyor. Geniş bir spektruma sahip olan görsel kalitesiyle 360 derece renk sıcaklığı vadeden TCL, tasarımındaki ayrıntılarla ürünlere sanatsal dokunuşlar da yapıyor.

TCL Android Telefon Alırken Neye Dikkat Edilir?

TCL Android telefon modelleri arasından bir seçim yapmadan önce ihtiyaçlarınızı ve bir telefondan beklentinizi belirlemelisiniz. Farklı seriler altında geniş bir ürün seçeneği sunan TCL'nin akıllı telefon modellerini Teknosa üzerinden fiyat ve özelliklerine göre filtreleyebilirsiniz. Filtrelediğiniz ürünler arasından özellikler ve tasarım açısından size en uygun ürünü sepetinize ekleyerek TCL'nin son teknolojiyle donatılmış cep telefonu modellerine sahip olabilirsiniz.

TCL, telefonu oyun oynamak amacıyla kullananlar için güçlü işlemci ve RAM'e sahip ürünler sunarken fotoğraf tutkunları için yapay zekayla güçlendirilmiş kameraya sahip telefonları piyasaya sunuyor. Giriş seviyesinde ürün tercih edenler için daha düşük fiyatlı telefonlara da sahip olan TCL, akıllı telefonuyla yüksek donanım gerektiren programları çalıştırmak isteyenlere akıcı bir deneyim vadediyor.

TCL Android Telefon Fiyatları

TCL telefon fiyatları, sahip olmak istediğiniz mobil cihazın modeline ve özelliklerine göre değişim gösterebiliyor. Telefonu günlük basit işler için kullanacaksanız giriş seviyesinde bir telefona daha düşük fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Yüksek performans ve kaliteli bir kamera deneyimi için ise giriş seviyesinin üzerinde fiyata sahip olan ürünlere göz atabilirsiniz. Hayalinizdeki akıllı telefona bütçe dostu fiyatlarla ve Teknosa ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.

TCL telefonunuzu aldıktan sonra teknoloji deneyimini üst boyuta çıkarmak için akıllı saat ve akıllı bileklik modelleri arasından bir seçim yapabilirsiniz. Telefonunuzla eşleştirerek fiziksel aktivite kontrolünden sosyal medya bildirimlerine, uyku kayıtlarından kalp atış hızına kadar birçok detayı kolaylıkla takip edebileceğiniz akıllı bileklik ve saat modelleriyle teknolojiden hayatınızın her alanında faydalanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.