Sunny Televizyon Fiyatları ve Modelleri

12 Sonuç
Sıralama
TV Ekran Boyutu
Filtreler
  • Sunny SN50FMN252 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV

    Sunny SN50FMN252 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV

    11.998 TL
  • Sunny SN55UAL253-0276 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı WebOS Smart LED TV

    Sunny SN55UAL253-0276 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı WebOS Smart LED TV

    13.988 TL
  • Sunny SN43DAL540 43" 110 Ekran Full HD Uydulu Wi-Fi Smart WebOS LED Televizyon
    1.0 (1 Değerlendirme)

    Sunny SN43DAL540 43" 110 Ekran Full HD Uydulu Wi-Fi Smart WebOS LED Televizyon

    8.299 TL
  • Sunny SN55FMN252 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart LED TV

    Sunny SN55FMN252 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart LED TV

    14.289 TL
  • Sunny SN32DAL540 32" 80 Ekran WebOS LED TV

    Sunny SN32DAL540 32" 80 Ekran WebOS LED TV

    5.279 TL
  • Sunny SN24LEDE6681 24" 61 Ekran Uydu Alıcılı Android HD Smart LED TV
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Sunny SN24LEDE6681 24" 61 Ekran Uydu Alıcılı Android HD Smart LED TV

    5.599 TL
  • Sunny SN65FMN503 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

    Sunny SN65FMN503 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

    %18
    25.999 TL
    21.443 TL
  • Sunny SN50FMN602 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED Televizyon

    Sunny SN50FMN602 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED Televizyon

    12.799 TL
  • Sunny SN50FMN501 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD  Tizen Smart Çerçevesiz LED TV

    Sunny SN50FMN501 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Tizen Smart Çerçevesiz LED TV

    12.599 TL
  • Sunny SN50FMN242 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Smart webOS LED TV

    Sunny SN50FMN242 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Smart webOS LED TV

    12.999 TL
  • Sunny SN55FMN601 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Led TV
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Sunny SN55FMN601 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Led TV

    15.299 TL
  • Sunny SN32DAL04 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV
    4.5 (13 Değerlendirme)

    Sunny SN32DAL04 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV

    4.899 TL

Birçok özelliğe sahip geniş bir ürün yelpazesi barındıran Sunny, TV modelleri ile her kullanıcının ihtiyaçlarını karşılar. Ürünler, akıllı televizyon deneyiminden en iyi şekilde yararlanmanızı imkan verir. Bu deneyim, internete rahatlıkla bağlanmanızı sağlarken zevkinize uygun, beğendiğiniz uygulamaları da indirmenize yardımcı olur. Böylelikle en sevdiğiniz TV ve dijital platform içeriklerine modern bir akıllı televizyon ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Özelliklerine Göre Sunny TV Modelleri

Sunny android TV modelleri, en güncel işletim sistemi sayesinde kanallar arasında rahatlıkla geçiş yapabilmenizi sağlar. Bununla birlikte standart bir kullanıma alışanlar için uydu alıcılı modeller de mevcuttur. Her bir model, görüntü, tasarım ve kullanım rahatlığı bakımından farklıklaşır ve ayırt edici özelliklere sahiptir. Alışkanlıklarınıza ve zevkinize göre ürün özelliklerini inceleyerek aradığınıza kolayca ulaşabilirsiniz. İster Android isterseniz de uydu alıcılı modeller ile kaliteli bir seyir keyfi yaşayabilirsiniz.

Sunny Smart/Android TV

Sunny Smart TV akıllı özellikleri ile size daha fazla seçenek sunduğu gibi alışkın olduğunuz eğlence deneyimini de tamamen değiştirir. Ayrıca modellerde yer alan kaydetme özelliği ile favori film ve dizilerinizin hiçbirini kaçırmadan izleyebilirsiniz. Entegre wifi özelliği sayesinde kablosuz ağa bağlanabilir ve müzik zevkinizi de sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar, hızlı bir internet ile hiçbir kopma olmadan akıcı şekilde sağlanır.

Televizyonların yenilenmiş ve güncellenen işletim sistemleri, yeni özellikleri ve geliştirmeleri anında yüklemenize yardımcı olur. Bu güncellemeler daha verimli bir televizyon kullanımı için önemlidir. Böylelikle daha kullanışlı bir arayüzün yanı sıra performans iyileştirmeleri ile kusursuz bir televizyon deneyimine tanık olabilirsiniz. Smart TV modelleri arasında farklı cihazlarla sorunsuz bağlantı kurabileceğiniz birçok model de bulunmaktadır. Örneğin, Sunny 109 ekran smart TV, çoklu bağlantı seçenekleri ile donatılmıştır. Böylelikle birçok harici cihaza istadiğiniz an bağlanabilirsiniz. Oyun konsolları, ses sistemleri ve diğer medya cihazlarıyla da seçtiğiniz Sunny Smart TV ihtiyacınıza göre şekillenir.

Sunny 4K Televizyon Modelleri

4K çözünürlüğe sahip modeller, görsel deneyimi bir üst seviyeye taşır. Sunny 1080 full HD LED TV ve full HD+ çözünürlüğe göre daha fazla piksel sunarak ayrıntıların daha gerçekçi olmasını sağlar. Böylelikle izlediğiniz her içerik daha keskin, canlı ve detaylıdır. Pikseller arasındaki boşlukların çok küçük olması, parlak ve canlı renkleri karşınıza çıkarır. Özellikle zengin görsel efektler barındıran filmlerde bu özelliğin avantajlarını net bir şekilde hissedebilir ve evde sinema keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda geniş renk gamı ve yüksek kontrast oranı ile detaylar gerçeğe çok daha yakın hale gelir. 4K çözünürlükle birlikte yüksek yenileme hızına sahip olan modeller ise görüntülerin daha akıcı olmasına yardımcı olur. Böylelikle ekran içerisinde gerçekleşen hızlı hareketler kesintisiz olarak aktarılır.

Ekran Kalitesine Göre Sunny Televizyonlar

Ekran boyutları ve kalitesi televizyon deneyimini büyük ölçüde etkileyebilir. Özellikle film ve dizi izlemeyi seviyorsanız büyük ekranlı televizyonlar ihtiyacınızı karşılayabilir. Örneğin 140 inç bir televizyon geniş görüş açısı sunarak her açıdan seyir keyfini arttırır. Bir televizyonda görüntüleme teknolojisi de önemlidir. Daha net bir görüntü sunan Sunny LED TV teknolojisi, televizyonlar içerisinde kendini gösterir. Ayrıca OLED teknolojisi de her bir pikselin daha yüksek çözünürlüğe ulaşmasına yardımcı olarak görüntü deneyimini üst düzeye çıkarır. Ekran kalitesi ve ekran boyutlarını göz önünde bulundurarak daha eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. En çok tercih edilen modellerden Sunny 102 ekran TV, hem sinematik bir dünyaya dahil olmak hem de standart bir kullanım isteyenlerin favorisidir. Siz de Teknosa'da farklı özelliklere sahip ve her bütçeye uygun Sunny TV modellerini inceleyebilir ve aradığınız ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sunny TV Ekran Boyutları

Televizyonlar, kullanım tiplerine göre birçok seçeneğe ve boyuta sahiptir. Örneğin 165 ekran televizyon modelleri, büyük oturma odaları ve geniş ofisler için oldukça elverişlidir. Bu tür büyük ekranlı televizyonlar, sinematik görselliğin kapısını aralar. Sadece film izlerken değil spor aktivitelerini takip ederken de heyecanı daima yüksek tutar. Sunny 165 ekran TV fiyatları da bu tür bir görsel şölen için oldukça tatmin edicidir. Öte yandan daha küçük ekran boyutları, dar alanlarda yer tasarrufu sağlarken görüntü kalitesinden ödün vermez. Sunny 65 inç TV mutfakta veya bir çalışma odasında işlerinizi yaparken istediğiniz içeriği konforlu bir şekilde izlemenize yardımcı olur. Bununla birlikte çocuk odaları ve yatak odaları için de küçük ekranlı model oldukça avantajlıdır. Farklı boyutlarıyla dikkat çeken Sunny TV modelleri ile yaşam alanlarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Bir televizyon alırken odanın boyutu, izleme mesafesi ve kullanım sıklığına dikkat edilmelidir. Bu sayede tercih ettiğiniz televizyondan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Ofislerde veya küçük odalarda sıkça tercih edilen Sunny 32 inç TV ince çerçeveleri ile ön plana çıkar. Şık görünümüyle dikkat çeken bu tarz seçenekler, odanız için de zarif bir görünüm oluştur. Ayrıca daha ekonomik olması bütçenizi korurken televizyon izleme keyfini en iyi şekilde sürdürmenize destek olur. Sunny 82 ekran TV gibi küçük seçenekler, enerji verimliliğine de katkı sağlar. Böylelikle çevresel avantajlarından dolayı da tercih edilebilir seçenekler arasındadır.

En Çok Tercih Edilen Sunny Televizyon Modelleri

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modeller fiyat performans açısından yeterli ve kaliteli hizmet sunan modellerdir. Sunny TV çeşitleri, sahip olduğu özellikler, ekran kalitesi, renk skalası, farklı boyutları ve şık tasarımlarıyla birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Çoğunlukla yaşam alanlarının boyutlarına göre TV seçimi yapan kulalnıcıların en sık kullandığı Android TV modelleri Sunny 65 inç TV modelleri olmakla birlikte daha küçük bir yaşam alanına sahip olan kullanıcılar Sunny 82 ekran TV gibi seçenekelri de değerlendirmektedir. Aynı zzamanda nispeten geniş ve büyük olan Sunny 102 ekran TV de akıllı özellikleri, renk kalitesi, canlılığı ve kolay kullanılabilen arayüzü ile öne çıkar.

Sunny Televizyon Fiyatları

Kullanıcıların bütçeleri TV seçimi için önemlidir. Birçok kulalnıcı, iyi özelliklere sahip kaliteli televizyonları en iyi fiyatlarla satın almak ister. Sunny, sahip olduğu geniş fiyat aralıkları ve yenilikçi birçok TV özelliği ile fiyat performans dengesini karşılar. Bir televizyon alırken fiyat performans karşılaştırmasını ürün özellikleri ve ekran kalitesi üzerinden yapabilirsiniz. Sunny, tüm TV modelleri ile bütçe dostu kaliteyi evlerinize getirir.

Farklı fiyat aralıklarında bulabileceğiniz modeller, ekran boyutu ve TV donanımı gibi faktörlere göre çeşitlilik gösterir. Örneğin, orta segmentte 82 inç bir televizyon hem boyutları hem de özellikleri nedeniyle en çok tercih edilen ve uygun fiyatlı modeller arasındadır. Bu açıdan Sunny 82 ekran tv fiyatları ile daha geniş ekranlı ve yüksek çözünürlüklü ürünlerin fiyatlarında değişiklik olabilir. Sunny 165 ekran TV fiyatları ile daha küçük ekranların arasındaki fiyat farklılığı, özellikler kadar ekran boyutlarıyla da ilişkilidir. Ses, görüntü, donanım ve bağlantı özellikleriyle dikkat çeken 127 inç Sunny TV ise fiyatıyla memnun eden bir başka üründür. Üst seviye ve bütçeye uygun olması, evini yeni dekore edecek kişiler ve televizyonunu yenileyecekler için de memnun edicidir. Sunny 127 ekran TV fiyatları incelenmeden önce tasarım, ekran teknolojisi, akıllı özellikler, ses kalitesi ve ortama uyumluluk konularına da dikkat edebilirsiniz. Sunny 140 ekran TV fiyatları da diğer modellere göre değişiklik gösterir; görüldüğü gibi ekran boyutu, fiyatların belirlenmesinde önemli bir etkendir. Sunny 102 ekran TV fiyatları ise her kullanıcıyı memnun edecek seviyededir. Siz de en yeni Sunny TV modellerine Teknosa ayrıcalıklarıyla sahip olabilir ve evinizde sınırsız eğlenceye adım atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.