Dynamic Spor Fitness Fiyatları ve Modelleri

44 Sonuç
Sıralama
  • Çok Satanlar
    Dynamic T800 Koşu Bandı

    Dynamic T800 Koşu Bandı

    5.644 TL
  • Çok Satanlar
    Dynamic 1001 NEW1 Tek Kişilik Ağırlık İstasyonu

    Dynamic 1001 NEW1 Tek Kişilik Ağırlık İstasyonu

    10.153 TL
  • Dynamic Spin Bike V8 Kondisyon Bisikleti 1DYBSSPIN/V8

    Dynamic Spin Bike V8 Kondisyon Bisikleti 1DYBSSPIN/V8

    7.443 TL
  • Çok Satanlar
    Dynamic Plus Siyah Eliptik Bisiklet 1DYBSD950P
    3.0 (1 Değerlendirme)

    Dynamic Plus Siyah Eliptik Bisiklet 1DYBSD950P

    5.589 TL
  • Çok Satanlar
    Dynamic Vinly 15 KG Dambıl Set

    Dynamic Vinly 15 KG Dambıl Set

    699 TL
  • Çok Satanlar
    Dynamic RW600 Amortisörlü Direnç Ayarlı Kondisyon Küreği

    Dynamic RW600 Amortisörlü Direnç Ayarlı Kondisyon Küreği

    2.696 TL
  • Dynamic R20 White Coll Yatay Bisiklet

    Dynamic R20 White Coll Yatay Bisiklet

    8.263 TL
  • Dynamic 1DYAKEYOGA/042-N EVA Fuşya Yoga Matı

    Dynamic 1DYAKEYOGA/042-N EVA Fuşya Yoga Matı

    499 TL
  • Dynamic 1DYAKMM124/1,5C-090 NBR Fuşya Mat

    Dynamic 1DYAKMM124/1,5C-090 NBR Fuşya Mat

    890 TL
  • Dynamic Silikon 400 ML Koşu Bandı Spreyi

    Dynamic Silikon 400 ML Koşu Bandı Spreyi

    320 TL
  • Dynamic 1DYAKMM124/1,5C-034 NBR Mavi Mat

    Dynamic 1DYAKMM124/1,5C-034 NBR Mavi Mat

    890 TL
  • Dynamic 1DYAKMM124/1C-034 NBR Mavi Mat

    Dynamic 1DYAKMM124/1C-034 NBR Mavi Mat

    790 TL
  • Dynamic U10 White Coll Dikey Bisiklet
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Dynamic U10 White Coll Dikey Bisiklet

    %7
    7.310 TL
    6.788 TL
  • Dynamic 1DYAKMM124/1C-090 NBR Fuşya Mat

    Dynamic 1DYAKMM124/1C-090 NBR Fuşya Mat

    790 TL
  • Dynamic 1DYASVİNYL/4K Vinly 4 KG Dambıl 2 Adet

    Dynamic 1DYASVİNYL/4K Vinly 4 KG Dambıl 2 Adet

    527,25 TL
  • Dynamic S212 Düz Sehpa

    Dynamic S212 Düz Sehpa

    2.153 TL
  • Çok Satanlar
    Dynamic 1DYAK97615 Siyah Body Trimmer

    Dynamic 1DYAK97615 Siyah Body Trimmer

    720 TL
  • Dynamic 1DYAKPILBAND/N1 Pilates Band Seti

    Dynamic 1DYAKPILBAND/N1 Pilates Band Seti

    380 TL
  • Dynamic E18 White Premium Eliptik Bisiklet

    Dynamic E18 White Premium Eliptik Bisiklet

    15.990 TL
  • Dynamic S104 Mekik Sehpası

    Dynamic S104 Mekik Sehpası

    1.376 TL
44 üründen  ürün görüntülediniz

Yaşam kalitesini yükseltmek için bilinçli ve istikrarlı şekilde spor yapmak çok önemlidir. Fırsat bulabildiğiniz her yerde spor yapabilmek sağlık açısından büyük yarar sağlar. Spor yapmak için spor salonuna gitmek de şart değildir. Dynamic markası tarafından üretilen ev tipi spor aletleri evinizin konforunda profesyoneller gibi egzersiz yapabilmenizi sağlar. Katlanabilir, kompakt yapıları ise ürünün fazla yer kaplamasıyla ilgili kaygıları büyük ölçüde giderir. Firmanın spor salonları için üretilen ve profesyonel kullanıma özel ürün skalası da bulunur. Ev ve profesyonel tipteki Dynamic spor aleti ürünleri sporu hayatının ayrılmaz bir parçası haline getirmek isteyen herkese hitap eder.

Dynamic Spor Aleti Modelleri Teknosa'da!

Dynamic aletleri kullanım amacına göre farklı modellerde tasarlanır. Yağ yakma, vücut geliştirme, esneklik kazanma, denge güçlendirme, kondisyon/kas kütlesi artırma, koordinasyon çalışma vb. gibi çeşitli hedeflere yönelik üretilen aletler sporcular için çok fonksiyoneldir. Dynamic spor aleti modelleri çoğunlukla belirli bölgelere odaklı bir çalışma sistemine sahip olup bölgesel egzersizler yapmak isteyenlere özel seçenekler sunar. Tüm vücuda yönelik antrenman programları uygulamak ise daha dengeli ve sağlıklı sonuçlar almanız adına önem taşır. Yalnızca tek bir bölge üzerinde yoğunlaşmak yerine vücudunuzu genel olarak çalıştırabileceğiniz farklı spor aletleri ve ekipmanlarından yararlanmak da mümkündür. Forma girip güçlenmenize yardımcı olacak, yüksek verimlilikteki birçok Dynamic spor aleti modelini Teknosa'da bulabilirsiniz!

Dynamic Spor Aleti Modelleri

Dynamic fitness aleti modelleri farklı sportif amaçlara yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunar. Ağırlık ve kondisyon çalışarak vücudunuzu güçlendirebileceğiniz en etkili spor ekipmanları arasında ağırlık istasyonu yer alır. Evde kullanıma uygun olarak tasarlanan katlanabilir çalışma istasyonu ise vücudunuzun farklı bölgelerini etkili şekilde çalıştırabileceğiniz çok yönlü modellerden biridir.

Spor salonunun vazgeçilmezlerinden olan koşu/yürüyüş bantları da farklı modellerle satışa sunulur. Dynamic koşu bandı modelleri evde daha esnek koşullar altında spor yapabilmenize yardımcı olur. Markanın çok fonksiyonel ve popüler spor aleti modelleri arasındaki kondisyon bisikletleri ise farklı kullanıcı beklentilerine özel olarak dizayn edilmiştir. Yatay, dikey ve eliptik kondisyon bisikleti çeşitleri ile alt beden başta olmak üzere vücudunuzun birçok bölgesini güçlendirirken, yağ yakmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Extra direnç sağlayan ürünler ile vücut geliştirmeyi hedefleyen spor severler için en faydalı modellerden biri de kondisyon küreğidir. Dynamic kondisyon küreği tüm vücuda odaklanmak, kardiyo ve kas çalışması yapmak için idealdir. Evde de antrenman yapabileceğiniz ürün modelleri arasındadır.

Fitness çalışmaları yapan çoğu kişinin odak noktasında karın bölgesi yer alır. Mekik sehpası modelleri ise karın yağlarını yakmak, bölgeyi şekillendirmek ve kas yapmak gibi amaçlar için kullanılır. Mekik-ağırlık sehpası modelleri aynı zamanda serbest ağırlıklar ile çeşitlendirilebilen birçok etkili hareketin yapılabilmesine olanak sağlar. Dambıllar ise ağırlık çalışması yapan kişilerin yararlandığı başlıca fitness aletleri arasındadır.

Sağlıklı bir omurga, esnek vücut, güzel postür ve güçlü kaslar için birebir etki sağlayan pilates egzersizleri için de birçok alet kullanılır. En fonksiyonel pilates aletleri arasında pilates topu, mat, pilates bantları ve pilates çemberi yer alır.

Dynamic Spor Aleti Özellikleri

Dynamic spor aleti modelleri farklı kullanım alanlarına sahiptir ve çeşitli teknolojiler ile tasarlanır. Popüler kondisyon aletleri listesindeki bisiklet 3 farklı türde üretilir. Yatay kondisyon bisikleti çeşitleri sırt ve beli desteklediği için bu bölgelerde sorunu olan kişilere uygundur. Ayrıca bu modeller kalça ve baldırları daha fazla çalıştırır.

Dikey kondisyon bisikleti modelleri ise sırt ve bel desteği sunmadığı için egzersiz boyunca dik durmayı gerektirir. Böyle bir pozisyonda karın kaslarındaki yağları da daha iyi yakmak mümkündür. Eliptik kondisyon bisikletleri ise yatay ve dikey olanlara göre daha fazla bölgeyi çalıştıran modellerdir. Kollar ve bacakların aynı anda hareket etmesi genel koordinasyon ile tüm kas gruplarının gelişimine fayda sağlar.

Koşu bantları ise manuel, otomatik eğim, bluetooth özelliği, masaj uygulamalı vb. farklı teknolojilerle üretilir. Çoğu koşu bandı çeşidi katlanabilir olduğu için evde fazla yer kaplamaz. Eğim sağlayan ürünler vücudun daha fazla çalışmasını sağlayarak yağ yakımını hızlandırabilir. Ağırlık istasyonları ise değişken kiloda ağırlık plakalarına sahiptir ve karın, sırt, bacak, göğüs, kol gibi birçok bölgeye yönelik vücut geliştirme hareketleri yapabilmenizi sağlar.

Antrenmanlarınızın ana hedefinde karın kasları varsa mekik sehpaları ilk tercihiniz olabilir. Mekik sehpa modellerindeki farklı eğim seçenekleri sayesinde egzersiz yoğunluğunu ve açıyı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Mekik sehpası aynı zamanda sırt, omuz ve göğüs bölgesi için de etkilidir.

Dynamic Spor Aleti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Vücut geliştirme aletleri ile yaptığınız antrenmanlardan istediğiniz sonucu almak için doğru ve bilinçli seçimler yapmanız gerekir. Fitness aletleri satın alırken dikkat etmeniz gereken başlıca unsurlar şunlardır:

  • Ürünlerde hız, kalori yakımı, nabız atışı, süre vb. özellikleri takip edebileceğiniz bir LCD ekran olmasına dikkat edin.
  • Evde kullanım için alınan ürünlerin katlanabilir nitelikte olması büyük kolaylık sağlar.
  • Eğim seçenekli kondisyon aleti modelleri zorluk derecesini artırarak yağ yakımını kolaylaştırır.
  • Ürünlerin hangi bölgelere daha çok etki ettiğini ve kullanım şekillerini doğru olarak öğrenmeniz önemlidir.
  • Manyetik kondisyon bisikletleri daha akıcı ve sessiz bir çalışma sistemine sahiptir.
  • Ağırlık istasyonlarının kaç kg plaka ağırlığına sahip olduğuna dikkat edilmelidir. Ürüne sonradan ağırlık eklemek zor olabilir.

Dynamic Spor Aletleri ile Spor Egzersizleri

Basitçe kullanılabilen Dynamic spor aletleri ile çok çeşitli egzersiz hareketleri yapabilirsiniz:

Koşu Bandı: Farklı hız kademeleri ve eğim seçenekleri ile tasarlanan koşu bandı modelleri ile istediğiniz zaman hızlanıp yavaşlamak mümkündür. Bazı modellerde bulunan masaj kemeri ise kaslarınızın gevşemesine ve ağrıların azalmasına yardımcı olur.

Kondisyon Bisikleti: Normal bisiklet gibi pedal çevirerek kullanılan kondisyon bisikleti modele göre farklı pedal direnç kademeleri ile eğim seviyelerine sahiptir. Egzersiz zorluğunu kendinize göre belirleyebilirsiniz. Eliptik modellerde ise hareketli kollar bulunduğundan kollarınız da oldukça aktif çalışır.

Ağırlık İstasyonu: Ağırlık istasyonları ile biceps curl, chest press, lat pulldown, chester, butterfly, bench press, leg extension gibi çok sayıda vücut geliştirme hareketi yapabilirsiniz. Ağırlık istasyonları sırt, göğüs, bacak, karın, kol, omuz, kalça gibi birçok bölgeye yönelik olarak kullanılabilir.

Mekik-Ağırlık Sehpası: Abdominal crunch, abdominal leg raise, chest press, upper chest gibi mekik ve karın hareketleri yapmak için idealdir. Mekik-ağırlık sehpası ile çok çeşitli karın, göğüs, sırt ve kol hareketleri yapmak mümkündür. Ayarlanabilir eğim ve oturak yeri farklı kas gruplarına yönelik çalışıp, zorluk seviyesini seçmenize yardımcı olur.

Dynamic Spor Aleti Fiyatları

Dynamic spor aleti fiyatları evde kendi spor salonunuzu oluşturabilmeniz adına oldukça avantajlıdır. Fitness aletlerinin fiyatları ürünün tasarımına, modeline, donanımına ve sunduğu ek faydalara göre değişir. Bazı spor aletlerinde katlanabilirlik, masaj, eğim, bluetooth, manyetik sistem, daha fazla kas grubunu çalıştırmaya yarayan çok yönlü fonksiyonel özellikler yer alır. Teknoloji ve donanım gelişmişliği fiyatları yükselten başlıca etkenlerdir. Siz de yüksek kalitedeki Dynamic spor aleti ürünlerini Teknosa indirimleriyle satın alabilir, evinizin rahatlığında spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.