Zyxel Modem ve Ağ Ürünü Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Zyxel VMG1312-T20b 300mbps Vdsl2 Destekli Kablosuz N 4 Port Adsl2 Modem

    Zyxel VMG1312-T20b 300mbps Vdsl2 Destekli Kablosuz N 4 Port Adsl2 Modem

    %17
    1.199 TL
    995 TL
  • Zyxel VMG3625-T50B Dual-Band Ac 1200 Mbps Kablosuz Ac/N  Wan + Port Gigabit Usb 3G Destekli  Modem
    3.0 (4 Değerlendirme)

    Zyxel VMG3625-T50B Dual-Band Ac 1200 Mbps Kablosuz Ac/N Wan + Port Gigabit Usb 3G Destekli Modem

    %7
    4.299 TL
    3.999 TL
  • Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    599 TL
  • Zyxel WRE2206 300MBPS Menzil Genişletici/Acces Point
    Kredi Fırsatı
    4.8 (49 Değerlendirme)

    Zyxel WRE2206 300MBPS Menzil Genişletici/Acces Point

    549 TL
  • Zyxel DX3301-T0 AX1800 VDSL2 Gigabit 5 Port Modem Router

    Zyxel DX3301-T0 AX1800 VDSL2 Gigabit 5 Port Modem Router

    %17
    2.899 TL
    2.399 TL
  • Zyxel WRE6605 AC1200 Dual-Band Wifi Range Extender
    Web'e Özel
    Fiyat
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Zyxel WRE6605 AC1200 Dual-Band Wifi Range Extender

    479 TL
  • Çok Satanlar
    Zyxel WX3100-T0 AX1800 Gigabit Mesh Access Point Extender
    Kredi Fırsatı
    Web'e Özel
    Fiyat

    Zyxel WX3100-T0 AX1800 Gigabit Mesh Access Point Extender

    1.799 TL
  • Zyxel Multy M1 Dual Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router
    Kredi Fırsatı

    Zyxel Multy M1 Dual Band 4 Port Wifi 6 AX1800 Mesh Router

    1.849 TL
  • Zyxel NWA1123-AC Pro Dual Kablosuz Poe Destekli Access Point

    Zyxel NWA1123-AC Pro Dual Kablosuz Poe Destekli Access Point

    4.443,33 TL
  • Zyxel NWA1123-AC HD Dual Band Wave 2 Kablosuz Access Point

    Zyxel NWA1123-AC HD Dual Band Wave 2 Kablosuz Access Point

    3.551,57 TL

Zyxel, güvenilir ve yenilikçi teknolojilerle donatılmış bir modem markasıdır. Zengin ürün yelpazesi, uzun yıllara dayanan deneyimi sayesinde Zyxel, dünya genelinde geniş müşteri kitlesine sahiptir. İnternet erişimini ev ve iş yerlerinde daha hızlı ve kesintisiz hale getirmek için tasarlanan Zyxel modem ürünleri, kullanıcıların yüksek performanslı ağ bağlantılarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. Geniş kapsama alanı, güçlü sinyal gücü ile evinizin her köşesine dengeli bir Wi-Fi bağlantısı sağlar. Akıllı ev cihazları, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler gibi farklı cihazların aynı anda bağlantıda kalmasını kolaylaştırır. Siz de güçlü ve güvenilir Zyxel modem çeşitlerini keşfetmek için Teknosa'yı inceleyebilirsiniz. En son teknolojiye sahip Zyxel modemlerle evinizde veya iş yerinizde kesintisiz, hızlı internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Zyxel Modem Modelleri

Kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Zyxel, çeşitli modem seçenekleri sunar. Her bir model, gelişmiş teknolojileri ve kullanıcı dostu özelliklere sahiptir. Zyxel modem, farklı hız seçenekleri ile çeşitli bağlantı türlerini destekler. ADSL, VDS, fiber gibi farklı bağlantı türlerine uygun modem seçenekleri, kullanıcıların internet hızını ve performansını en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olur. Masaüstü bilgisayar ile uyumlu olarak çalışır, yüksek hızlı internet bağlantısını sorunsuz bir şekilde kurar.

Zyxel modem modellerinin kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajlardan biri de kolay kurulum imkanıdır. Zyxel modem kurulumu, kullanıcı dostu arayüz sayesinde oldukça basittir. Kullanıcılar, modemlerini kolayca kurarak kısa sürede internet bağlanabilirler. Zyxel modem güvenlik önlemleri bakımından da oldukça gelişmiştir. Kullanıcıların internet bağlantısını korur, çevrimiçi tehditlere karşı daha güvende olmalarını sağlar. Eğer güvenilir bir modem arıyorsanız Zyxel modem çeşitleri ile tanışarak güvenli ve hızlı bağlantının keyfini çıkarabilirsiniz.

Zyxel VMG3625 t50b Modem

Zyxel uzmanlığı ve teknolojileri ile üretilen Zyxel VMG3625 t50b modem hem ev kullanıcıları hem de küçük işletmeler için uygun bir seçenektir. Yüksek hızlı internet bağlantısı sayesinde veri indirme, yükleme işlemlerini hızlandırır. 802.11ac kablosuz teknolojisi HD video akışları, çevrimiçi oyunlar ayrıca diğer yoğun internet aktivitelerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Büyük dosyaları hızla yükleyebilir, yüksek çözünürlüklü videoları kesintisiz olarak izleyebilir, online oyunlarda gecikmeleri en aza indirebilirsiniz.

Zyxel VMG3625 t50b modem aynı zamanda çift bant özelliğine sahiptir. Bu özellik, daha iyi kablosuz kapsama alanı, daha az parazitlenme sağlar. Aynı ağa birden fazla cihazın sorunsuz şekilde bağlanmasına olanak tanır. Güvenli kablosuz ağlar oluşturmak için WPA/ WPA2 desteği sunar. Misafir ağı özelliği ile misafir kullanıcılara ayrı bir ağ üzerinden bağlanma imkanı verir. Zyxel VMG3625 t50b modem kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kurulumu, yapılandırması kolaydır. Web tabanlı arayüz, kullanıcılara çeşitli ayarları yapma, cihazın durumunu takip etme imkanı sunar.

Zyxel VMG3312-b10b Modem

Zyxel VMG3312-b10b modem zengin özelliklerle donatılmış bir cihazdır. Hem ADSL hem de VDSL2 bağlantıları için uyumludur. Bu özellik, farklı internet servis sağlayıcılarının altyapılarını destekler. Kullanıcıların mevcut altyapıya uygun bir şekilde bağlantı kurmalarını sağlar. Modem, 300 Mbps hızlarda veri aktarımı sağlar. Bu sayede, yüksek hızda internet erişimi ve hızlı dosya indirme ve yükleme işlemleri mümkün olur. Zyxel VMG3312-b10b modem hem 2.4 GHz hem de 5 GHz frekans bantlarını destekler. Çift bant özelliği daha geniş kapsama alanına imkan tanır. Güvenli VPN geçişleri, güvenlik duvarı (firewall) özelliği sayesinde, kullanıcıların verilerini ve bağlantılarını koruma altına alır.

Zyxel VMG3312-b10b modem, güvenilir, hızlı bir internet deneyimi sağlayan gelişmiş özellikleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun seçenekler arasındadır. İnternet kullanıcılarına stabil, güvenilir bağlantı sunar. Bağlantı kesintilerini en aza indirerek, internet deneyiminizi hızlı bir şekilde yaşamanıza olanak tanır. Güvenilir ve hızlı internet bağlantısı için Zyxel marka modemlerden birini şimdi Teknosa'dan satın alabilirsiniz. Ev ve iş kullanıcıları için ideal çözümler sunan Zyxel modem seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Zyxel Modem Fiyatları

Zyxel modem fiyatları, sunduğu model çeşitliliğine göre değişiklik gösterir. Hem bireysel kullanıcılar hem de küçük işletmeler için uygun fiyatlı seçenekler sunar. Modem fiyatları, kapasitesine, bağlantı türüne ve sunduğu özelliklere bağlı olarak belirlenir. Örneğin, daha gelişmiş güvenlik önlemlerine, çift bant desteği sunan, IPv6 uyumluluğu olan modeller geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Daha küçük kapasiteli ve standart özelliklere sahip modeller genellikle daha uygun fiyatlı olurken, daha yüksek kapasiteli, gelişmiş özelliklere sahip modeller farklı fiyat seçenekleriyle sunulabilir.

ADSL, VDSL, fiber gibi farklı bağlantı türlerine uygun Zyxel modem çeşitlerinin fiyatları bağlantı türüne göre değişiklik gösterebilir. Fiber bağlantılar için tasarlanmış modemler daha yüksek hızlarda veri aktarımı yapar. Bu da fiyatları etkiler. Zyxel modem uygun fiyatları yüksek performansla buluşturan ideal bir seçenektir. Hızlı, kesintisiz bir internet bağlantısı elde etmek için kullanıcılar bütçelerini zorlamadan Zyxel modem çeşitlerinden birini tercih edebilir. Kullanıcılar, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir Zyxel modem modeli seçerek, yüksek performanslı ve güvenilir bir internet deneyimini uygun fiyatlarla elde edebilirler. Araştırma yaparak ve farklı modellerin fiyatlarını karşılaştırarak, en uygun fiyatlı ve ihtiyacınıza uygun Zyxel modem modelini bulmanız mümkündür. Siz de bilgisayar aksesuarları ve Zyxel marka modemler ile internet deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Aradığınız üstün performanslı ürünleri Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.