Xiaomi Elektrikli Süpürge Fiyatları ve Modelleri

16 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T 8000 PA Siyah Akıllı Robot Süpürge
    Kredi Fırsatı
    3.8 (21 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T 8000 PA Siyah Akıllı Robot Süpürge

    16.999 TL
  • Xiaomi Robot Vacuum S10 Plus Beyaz Robot Süpürge
    4.2 (5 Değerlendirme)

    Xiaomi Robot Vacuum S10 Plus Beyaz Robot Süpürge

    13.099 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Akıllı Beyaz Robot Süpürge
    4.5 (6 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Akıllı Beyaz Robot Süpürge

    11.999 TL
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Akıllı Siyah Robot Süpürge
    5.0 (3 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Akıllı Siyah Robot Süpürge

    10.399 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ Siyah Robot Süpürge
    4.4 (19 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ Siyah Robot Süpürge

    13.499 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Beyaz Akıllı Robot Süpürge
    4.8 (6 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Beyaz Akıllı Robot Süpürge

    10.399 TL
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge (Distribütör Garantili)

    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge (Distribütör Garantili)

    10.399 TL
  • Xiaomi X10+ Robot Süpürge Beyaz
    Kredi Fırsatı

    Xiaomi X10+ Robot Süpürge Beyaz

    33.999 TL
  • Xiaomi G10 Plus Kablosuz Şarjlı Beyaz Dikey Süpürge
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Xiaomi G10 Plus Kablosuz Şarjlı Beyaz Dikey Süpürge

    11.799 TL
  • Xiaomi Robot Vacuum X10 Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

    Xiaomi Robot Vacuum X10 Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

    16.499 TL
  • Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum

    Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum

    11.399 TL
  • Xiaomi Robot Vacuum S10 Akıllı Robot Süpürge

    Xiaomi Robot Vacuum S10 Akıllı Robot Süpürge

    10.399 TL
  • Xiaomi Mi Vacuum Cleaner 40 W Mini EU Avrupa Sürüm Tek Kademeli Şarjlı El Süpürgesi
    1.0 (1 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Vacuum Cleaner 40 W Mini EU Avrupa Sürüm Tek Kademeli Şarjlı El Süpürgesi

    3.999 TL
  • Xiaomi Mi Mop Essential Beyaz Robot Süpürge
    4.5 (2 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Mop Essential Beyaz Robot Süpürge

    12.225 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Vacuum Cleaner Light Beyaz Şarjlı Süpürge

    Xiaomi Vacuum Cleaner Light Beyaz Şarjlı Süpürge

    10.999 TL
  • Xiaomi Mi Vacuum Global Versiyon 120 W Mini Şarjlı El Süpürgesi

    Xiaomi Mi Vacuum Global Versiyon 120 W Mini Şarjlı El Süpürgesi

    2.999 TL

Xiaomi Elektrikli Süpürge

Xiaomi elektrikli süpürge modelleri farklı çalışma prensiplerinden tasarımlarına kadar zengin bir çeşitlilik sunuyor. İleri teknoloji ürünü robot süpürgeler, az yer kaplayan dikey modeller ya da vakum teknolojili diğer tasarımlar derken Xiaomi elektrikli süpürge modelleri nokta atışı bir seçim yapmanıza yardımcı oluyor. Siz de eviniz, ofisinizi yüksek hijyen standartlarında tutmak için uygun süpürgeye Xiaomi farkıyla ulaşabilirsiniz. Hemen Teknosa'da incelemelere başlayıp sepetinizi doldurabilirsiniz.

İş Yükünü Sizden Alan Xiaomi Robot Süpürgeler

Xiaomi elektrikli süpürge robot modelleri, artık yaşam alanını temizlemeye vakit ayırmayı tercih etmeyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Markanın da en iddialı olduğu ürün grubundan biri olan robot süpürgeler yüksek manevra kabiliyetinden haritalandırma becerisine kadar gelişkin pek çok özellik ile donatılıyor. Xiaomi robot süpürge sunduğu yüksek emiş gücü ile alışılageldik elektrikli süpürgelerden geri kalmıyor. Üstüne üstlük bunu yaparken farklı temizlik modları sunması, gelişmiş navigasyon sistemi ile temizlenmesi gereken yerleri tespit edebilmesi, akıllı telefon üzerinden kontrol edilebilmesi de öne çıkıyor. Örneğin, daha doğru haritalama yapmak için gelişmiş LDS lazer navigasyonuna sahip modeller ilginizi çekebilir. Bu Xiaomi süpürge robot modelleri bu sayede oldukça hassas temizlik planları yapabiliyor. 2700 Pa, 4000 Pa gibi kapasitelere sahip emiş güçleri de evinizi pırıl pırıl yaparak misafirleriniz için özenle hazırlanmanızı sağlıyor. Engel atlama teknolojisine sahip olanlar da çarpma ve dolaşmaları mükemmelen önleyip sorunsuz bir temizlik vadediyor. Yüksek şarj ömrü sayesinde tek seferde kesintisiz bir temizlik sunabilen bu modeller, son olarak mobil uygulaması sayesinde akıllı cihaz üzerinden de kontrol edilebiliyor. Böylelikle akıllı telefonunuz üzerinden robot süpürgenizi kontrol edip işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Dikey Süpürgeler İle Zahmetsiz Temizlik

Xiaomi dikey süpürge vakumlu oluşu ile şöhret kazanıyor. Yüksek hızlı dijital motoru sayesinde gelişkin süpürgeler arasında yer alan bu modellerde yüksek kapasiteli lityum - iyon polimer pilleri görebilirsiniz. 50 AW, 185 AW gibi emiş gücü kapasitelerine sahip modeller arasından beklentinize uygun olanı hemen seçebilirsiniz. Böylece üstün bir temizlik standardını yakalayabilirsiniz. Üstüne üstlük dikey süpürgelerin en temel özelliği olan kablosuz kullanımı da Xiaomi farkıyla deneyimleyebilirsiniz. Bu açıdan Xiaomi şarjlı süpürge olarak da adlandırılan bu modeller, uzun pil ömrü ile donatılarak sizi sık şarj etme derdinden de kurtarıyor. 45, 60, 65 dakikalık çalışma sürelerine sahip Xiaomi şarjlı süpürgeler sayesinde evinizin büyük bir bölümünü ya da tamamını tek seferde süpürmeniz çocuk oyuncağı. Böylece tek şarj ile orta ya da büyük genişlikteki bir daireyi de mükemmelen temizleyebilirsiniz. Sizin rahat temizlik yapabilmeniz için tasarlanan bu modellerin bu noktada iki önemli özelliği daha var: Hafif gövde ve tek elle temizlik imkânı. Hafif gövdesi sayesinde koltuk altları gibi noktalarda zorlanmadan süpürgenizi konumlandırabilirsiniz. Buna ek olarak boru parçasını çıkarıp gövdeyi elinize alarak tek elle yüksek bölgeleri süpürebilirsiniz.

Dikkat Çeken Teknolojik Özellikleri İle Xiaomi Süpürgeleri

Robot ya da dikey fark etmeksizin Xiaomi süpürgelerindeki teknolojik özellikler takdir topluyor. Buna robot süpürgelerden örnek vermek gerekirse: Zeminin hızlı bir şekilde kuruması için paspasta mikrofiberlerin kullanıldığı modeller var. Ayrıca konum belleği özelliği sayesinde ürünü nereye götürürseniz götürün; kendi kendine konumlanmasını biliyor. Manuel temizleme işlemini simüle eden özelliği sayesinde de soldan sağa tekrar tekrar silme işlemi gerçekleştirebiliyor. Ek olarak Mi Home/Xiaomi Home uygulamasında da ihtiyaçlarınıza uygun temizlik modları sizi bekliyor. Dikey süpürge modellerinde ise değiştirilebilir pil tasarımı, çoklu siklon ayırma, farklı temizlik modları arasında kolay geçiş öne çıkıyor. Değiştirilebilir fırça başlıkları ile de farklı temizlik sorunlarına etkili çözüm sağlayabilirsiniz.

Xiaomi robot süpürge telefona nasıl bağlanır?

Xiaomi robot süpürgeyi akıllı telefonunuz üzerinden kontrol etmek için Google Play Store (Android) ya da App Store’dan (iOS) “Mi Home” uygulamasını indirin. Ardından kullanıcı sözleşmesi ve gizlilik politikası gibi hüküm ve koşulları inceleyip kabul edin. Sonrasında da gerekli izinleri verip ilerleyin ve "Oturum Aç" seçeneğine tıklayın. Xiaomi hesabına kayıtlı bir e-posta ve şifre yoksa yeni bir Xiaomi hesabı açmanız gerekiyor. Son olarak "Giriş Yap" butonuna tıklayın ve robot süpürgenizi eklemek için “cihaz ekle” kutusunu seçin. Bluetooth’u açarak Xiaomi cihazınızı bulun. Süpürgenizi akıllı telefonunuza bağladıktan sonra hangi oda seçimlerini gerçekleştirin.

Xiaomi robot süpürge neden kırmızı ışık yanıyor?

Üründe, çalışma esnasında kırmızı buton ışığı yanıp sönüyorsa anormal bir durum vardır. Arıza durumunda 5 dakika içinde herhangi bir işlem yapılmazsa robot da otomatik olarak uyku durumuna geçebilir. Böyle bir durum karşısında yetkili servise ulaşabilirsiniz.

Xiaomi robot süpürge kaç cm koltuk altına girer?

Bu noktada robot süpürgenin yüksekliği ile koltuk altındaki alanın cm cinsinden değeri önem teşkil ediyor. Yaklaşık 8 cm yüksekliğe bu açıdan 10 cm ve üzeri koltuk altlarına rahatça girebilir. Alacağınız ürünün boyutları ile koltuk, yatak altlarındaki boşluğu karşılaştırmanız en doğru sonucu verecektir.

Xiaomi dikey süpürge çalışma süresi ne kadar?

Modele göre 45, 60, 65 dakikalık çalışma sürelerine ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.