Weewell Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    Weewell WMV865 Dijital Bebek İzleme Kamerası

    Weewell WMV865 Dijital Bebek İzleme Kamerası

    4.499 TL
  • Çok Satanlar
    Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı

    Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı

    %9
    5.159 TL
    4.690 TL
  • Çok Satanlar
    Weewell WMA500 Dijital Bebek Telsizi

    Weewell WMA500 Dijital Bebek Telsizi

    %9
    1.318,90 TL
    1.199 TL
  • Weewell WHC740 Beyaz Soğuk Buhar Makinesi

    Weewell WHC740 Beyaz Soğuk Buhar Makinesi

    2.275 TL
  • Weewell WHC650 Üstten Dolum Soğuk Buhar Makinesi

    Weewell WHC650 Üstten Dolum Soğuk Buhar Makinesi

    %9
    2.308,90 TL
    2.099 TL
  • Weewell WHC752R İyonizerli Sıcak Ve Soğuk Akıllı Buhar Makinesi

    Weewell WHC752R İyonizerli Sıcak Ve Soğuk Akıllı Buhar Makinesi

    %9
    7.579 TL
    6.890 TL
  • Çok Satanlar
    Weewell WMV630 Dijital Bebek İzleme Cihazı

    Weewell WMV630 Dijital Bebek İzleme Cihazı

    2.999 TL
  • Weewell WMA550 Dijital Çift Yönlü Bebek Telsizi

    Weewell WMA550 Dijital Çift Yönlü Bebek Telsizi

    %9
    1.633,50 TL
    1.485 TL
  • Weewell Temassız Di̇ji̇tal Ateş Ölçer

    Weewell Temassız Di̇ji̇tal Ateş Ölçer

    %9
    1.197,90 TL
    1.089 TL
  • Weewell WPT250 Çi̇ftli̇ Elektri̇kli̇ Göğüs Pompası

    Weewell WPT250 Çi̇ftli̇ Elektri̇kli̇ Göğüs Pompası

    %9
    1.923,90 TL
    1.749 TL
  • Weewell WTN570 Temassız Projeksiyonlu Dijital Ateş Ölçer

    Weewell WTN570 Temassız Projeksiyonlu Dijital Ateş Ölçer

    %9
    1.483,90 TL
    1.349 TL

Bebek elektroniği sektörünün öncülerinden Weewell, buhar makineleri ve nemlendiricileri ile de faaliyet gösteriyor. Bebeğiniz için ortam havasını bakteri ve virüslerden arındırabileceğiniz bu ürünler, ideal nem miktarına da ulaşmanızı sağlıyor. Siz de Weewell buhar makinesi modellerini inceleyebileceğiniz sayfamızda, ürünler hakkındaki merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz. Bebeğiniz için ideal hava standartları oluşturmanıza yardımcı olan ürünlere Teknosa'dan hemen ulaşabilirsiniz!

Weewell Buhar Makinesi Çeşitleri

Weewell buhar makinesi modelleri sunduğu fonksiyonlardan tasarım diline kadar geniş bir yelpaze sunmayı başarıyor. 3 litre, 4 litre, hatta 5 litre gibi kapasitelere sahip olan buhar makineleri bu sayede 300ml/s’lerin dahi üzerine çıkarak gece gündüz temiz ve gerekli nemli ortamı sağlayabiliyor. Doğrudan üstten doldurma özelliğine sahip modeller de bu açıdan son derece pratik. Bu sayede gereken miktardaki suyu üst bölgeden zahmetsizce doldurabilirsiniz. Weewell soğuk buhar makinesi modelleri de ayrıca adından söz ettiren ürünler. Bu ürünler evinizdeki nem miktarını ideal seviyelere getirebiliyor. Özellikle yeni doğan bebekler, yetişkinlere kıyasla daha çok neme ihtiyaç duyacağı için bu makineler ile gereken nem oranına ulaşmak kolaylaşıyor. Düşük nem, bebeklerde burun ve sinüslerde kuruluk gibi rahatsızlıklar doğurabileceği için bu cihazlar ile istenen nem seviyesine ulaşmak mümkün. Yalnız bu da değil; iyonik hava temizleyici modelleri aynı zamanda havayı temizlemesi ile de ünlü. Bu sayede tek bir cihaz ile iki farklı kazanım elde edebilir, yavrunuz için güvenli, steril, ideal nem miktarına sahip bir ortam sağlayabilirsiniz. Buhar makinesi Weewell modelleri, dokunmatik kontrole sahip tasarımlar da sunuyor. Böylece kolay kontrol imkânı da beraberinde geliyor. Son olarak renkli LED gece lambası özellikli modeller gerekli aydınlatmayı sağlarken hoş bir görünüm de sunuyor.

Weewell Buhar Makineleri Özellikleri

Weewell hava nemlendirici ve buhar makinesi modellerinin birçoğunda 360 derece buhar salınımı sistemi de görebilirsiniz. Bu sayede buhar çıkışının yönünü ayarlayabilir ve nemin iç ortama eşit miktarda dağılmasını sağlayabilirsiniz. Çoğu model 30 desibel, 35 desibel seviyelerinde, ultra sessiz şekilde çalışabiliyor. Bu sayede bebeğinizin uyuduğu zamanlarda da Weewell buhar makinelerini gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz. Genel olarak rahat bir uyku için de seslerin 30 - 35 desibeli aşmaması gerektiğinden markanın hava nemlendiricileri bu noktada da beklentileri karşılıyor. Güvenlik noktasındaki önemli özelliklerden biri ise pek çok Weewell buhar makinesinde otomatik kapanmanın bulunması. Markanın pek çok cihazı, tanktaki su azaldığında uyarı veren sinyal sistemine ve su bittiğinde otomatik kapanmaya sahip. Pratik kullanımı da önemseyen bu ürünlerin birçoğunda entegre üst kapak bulabilirsiniz. Bu kapaklar, cihaz düz konumdayken tutmaya gerek olmadan su eklemenizi sağlıyor. Modellerde düğmeli ve dokunmatik olarak iki farklı kontrol mekanizması yer alıyor. Her ikisi de cihazları gayet kolay bir şekilde ayarlamanızı sağlıyor. Düşük enerji tüketimi ile de bütçe dostu olan Weewell buhar makineleri, modern ve şık tasarımları ile de ilgi görüyor. Genel olarak beyaz veya siyah rengin ağırlıkta olduğu bu cihazlar, kompakt ve minimal yapısı ile de fazla yer kaplamıyor.

Weewell Buhar Makinesi Kullanımı

Weewell buhar makineleri / hava nemlendiricilerinin kullanımı da pratik olarak özetlenebilir. Çoğunda üstten dolum imkânı bulunuyor ve cihaz dik konumdayken rahatlıkla su doldurulabiliyor. Önce düz bir zemine yerleştirebileceğiniz bu cihazların buhar yönlendirme kapağını çıkarabilir ve hazneye su ekleyebilirsiniz. Genel olarak tüm modellerde bu çalıştırma prensibi geçerli. LCD ekrana veya uzaktan kumandaya sahip modelleri de ayrıca kontrol edebilirsiniz. Bu kontrol sistemlerinde; açma - kapama, nem oranı ayarı (%), çalışma zaman ayarı, buhar çıkış hızı, uyku modu, gece lambası gibi fonksiyonlar bulunuyor. Kimi modellerin LCD ekranı veya uzaktan kumandalarında ise max / min tuşu, iyonizer tuşu, zaman tuşu gibi fonksiyon ayarlamaları bulunuyor. Daha fazlası için cihazlar ile beraber gelen kullanım kılavuzlarından da yararlanabilirsiniz. Ortamdaki nem ve sıcaklığı ölçmek içinse Ölçüm Cihazı sayfamızdan uygun ürünlere ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.