Viomi Robot Süpürge Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Viomi V5 Pro Robot Süpürge
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Viomi V5 Pro Robot Süpürge

9.499 TL
Viomi Alpha 2 Pro Toz Hazneli Robot Süpürge Beyaz
Kredi Fırsatı

Viomi Alpha 2 Pro Toz Hazneli Robot Süpürge Beyaz

15.999 TL
Viomi V5 2700PA Çekiş Gücü Silme ve Süpürme Akıllı Siyah Robot Süpürge

Viomi V5 2700PA Çekiş Gücü Silme ve Süpürme Akıllı Siyah Robot Süpürge

6.999 TL
Viomi V3 Cleaning Siyah Robot Süpürge

Viomi V3 Cleaning Siyah Robot Süpürge

14.999 TL
Viomi Alpha 3 Lazer Sensörlü Robot Süpürge ve Paspas

Viomi Alpha 3 Lazer Sensörlü Robot Süpürge ve Paspas

23.169 TL

Ev temizliği konusunda büyük bir fark yaratan robot süpürgeler, zamanınızı çok daha etkili kullanmanıza yardımcı olur. Günlük temizliğinizi uzaktan kontrol edebilmenize, işteyken bile evinizi tertemiz hale getirebilmenize olanak tanıyan Viomi robot süpürge çeşitleri kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çeker. Akıllı navigasyon yetenekleri ve etkileyici temizlik performansları ile ev temizliğinde farkını ortaya koyar. Her ihtiyaca yanıt veren farklı modelleri ile Viomi robot süpürgeler, kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başarır.

Viomi Robot Süpürge Modelleri

Her biri farklı özellikler ve fonksiyonlarla donatılmış Viomi robot süpürge modelleri, her ihtiyaca uygun seçenekler sunar. Viomi'nin en yeni modellerinden olan V5 serisi, yüksek emiş gücü ile dikkatleri üzerine toplar. Hem silme hem de süpürme özelliğine sahip olan Viomi robot süpürgelerle evinizin detaylı temizliğini kolayca yapmanız mümkündür. Viomi robot süpürge modelleri, kompakt tasarımlarıyla öne çıkar. Bu sayede ürünler, mobilyanın altında ve dar alanlarda temizlik yapmayı kolaylaştırır.

Viomi robot süpürgeler, akıllı haritalama özellikleri sayesinde evinizin her bir noktasını hafızasına kaydeder. Bu sayede her çalıştığında nereden başlaması gerektiğini, nereleri temizlediğini ve temizlemediğini bilir. Modern yaşamın her yönünü etkileyen ve temizlik rutinlerinizi çok daha kolay hale dönüştüren Viomi robot süpürgelerle daha fazla boş zamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Viomi Robot Süpürge Özellikleri

Ev temizliğini pratik bir şekilde yapabilmenize olanak tanıyan Viomi robot süpürge modellerinin en dikkat çeken özelliklerinden biri uygulama üzerinden kontrol edilebilmesidir. Ürünü daha etkili bir şekilde kullanabilmek için özel olarak geliştirilen uygulama sayesinde temizlik programları oluşturabilir; robot süpürgenin temizliğin hangi aşamasında olduğunu kolayca görebilirsiniz. Süpürme ve silme işlemlerinin tüm kontrolünü akıllı telefonlara taşıyan robot süpürge modelleri, özel sensörleriyle de öne çıkar. Sensörler sayesinde robot süpürge, yükseklikleri ve engelleri tanıyarak daha kontrollü hareket eder. Aynı zamanda sensörler, süpürgenin evin haritasını almasını da kolaylaştırır.

Viomi robot süpürgelerin en önemli özelliklerinden biri yüksek emiş güçleridir. Zemindeki tüm toz ve kirleri haznesine hapseden Viomi robot süpürgeler, günlük temizliği beklentinizin çok daha üzerinde tamamlar. Paspasları sayesinde ıslak temizlik de yapabilen Viomi robot süpürge çeşitleri, siz işteyken evinizi pırıl pırıl yapar. Düşük ses seviyesi, cihazın çalışma esnasında çevreyi rahatsız etmesinin önüne geçer. Kısa bir süre içerisinde şarj olan ürünler, tek şarjla tüm evi kolaylıkla süpürüp silebilir. HEPA filtre sistemi, düşme sensörü, temassız mesafe sensörü ve daha fazlasıyla Viomi robot süpürgeler, yeni nesil teknolojiyi hayatınıza dahil eder.

Viomi Robot Süpürge Fiyatları

Viomi robot süpürge fiyatları, modellere ve özelliklere göre farklı seçeneklerle karşınıza çıkar. Yalnızca süpürme işlevine sahip modeller daha uygun fiyatlarla bulunabilirken hem süpürme hem de silme işlevine sahip robot süpürgelerin fiyatları değişebilir. Fiyatları aynı zamanda cihazın navigasyon yetenekleri, pil ömrü, bağlantı özellikleri ve temizlik performansı gibi detaylar da etkiler.

Viomi robot süpürgelerin bazı modelleri, akıllı çöp istasyonlu olarak tasarlanır. Akıllı çöp istasyonu sayesinde cihaz, toz haznesi dolduktan sonra hazneyi istasyona boşaltır. Bu özelliğe sahip olan Viomi robot süpürgelerin fiyatları da diğer modellere göre değişkenlik gösterir. Dolayısıyla ihtiyaç ve beklentilerinize göre dilediğiniz fiyat aralığındaki Viomi robot süpürgeyi tercih edebilirsiniz.

Viomi Robot Süpürge Kullanımı

Viomi robot süpürgeler, son derece kolay kullanımlarıyla beğenileri kazanır. Bu cihazları kullanmaya başlamadan önce Mi Home uygulamasını indirerek gerekli bağlantıları yapmanız gerek. Temizlik programlarını Viomi robot süpürgenin uygulaması üzerinden ayarlayarak kullanıma başlayabilirsiniz. Robot süpürge, ilk çalışma öncesinde evinizin haritasını çıkarır. Lazer tarama sistemleriyle veya kamera üzerinden evinizin her bir köşesini inceleyen robot süpürge, bu alanları hafızasına kaydederek her temizlik öncesinde kullanır.

Robot süpürgeniz, sesli komutla veya uygulama üzerinden başlattığınız temizlik programını en etkili ve kısa yoldan başlatır. Dilediğiniz odaların veya tüm evin temizliğini yaparken sizi sürekli olarak sesli bir şekilde bilgilendirir. Odanın çevresini ve daha sonra iç kısımlarını etkili bir şekilde süpürüp pasladıktan sonra her bir odayı sırayla gezer. Üstelik temizliği yaparken mobilyaların etrafından kontrollü bir şekilde dolaşır ve düşmeyi önlemek için yüksekliklerden kaçınır. Viomi robot süpürge, temizlik sırasında şarjının yetmemesi durumunda şarj istasyonuna dönerek kendini şarj eder. Temizliği bitirecek kadar şarjını doldurduktan sonra kaldığı yerden temizliği tamamlar.

Robot Süpürge Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Robot süpürge alırken dikkat etmeniz gereken pek çok unsur bulunur. Bunlar arasında en önemlisi robot süpürgenin kullanılacağı alanın büyüklüğüdür. Alan ne kadar genişse o kadar güçlü bir bataryaya sahip robot süpürgeyi tercih etmeniz gerekir. Aynı zamanda evinizde çok fazla halı varsa halıyı algılayan ve emiş gücünü halı üzerinde arttıran robot süpürgelerden daha fazla verim alacağınızdan seçiminizi buna göre yapmanız önemlidir.

Robot süpürge alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur bağlantı özellikleri ve emiş gücüdür. Wi-Fi özelliği bulunan, otomatik şarj sistemine sahip, güçlü haritalama yeteneğiyle öne çıkan ve ses seviyesi düşük robot süpürgelerle kullanımınızı çok daha profesyonel hale dönüştürebilirsiniz. Robot süpürgenizin tasarımına ve mobilya altlarında rahat hareket edebilme gibi özelliklerine dikkat ederek en iyi sonucu almanız mümkündür. Siz de Viomi robot süpürge modellerini Teknosa üzerinden inceleyebilir; ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayacağını düşündüğünüz modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.