Tefal Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Tefal TY6983TR X-PERT 3.60 Şarjlı Süpürge
    Kredi Fırsatı
    5.0 (4 Değerlendirme)

    Tefal TY6983TR X-PERT 3.60 Şarjlı Süpürge

    5.499 TL
  • Tefal TY9679WO X-Force 8.60 Sarjlı Süpürge
    Kredi Fırsatı
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Tefal TY9679WO X-Force 8.60 Sarjlı Süpürge

    11.499 TL
  • Tefal TY6993TR X-PERT 3.60 Animal Care Şarjlı Süpürge

    Tefal TY6993TR X-PERT 3.60 Animal Care Şarjlı Süpürge

    7.399 TL
  • Tefal TY6933TR X-Pert 3.60 Sarjlı Süpürge
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Tefal TY6933TR X-Pert 3.60 Sarjlı Süpürge

    %10
    10.999 TL
    9.899,95 TL

Günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olan ev temizliği, zamanın büyük bir bölümünü ele geçiriyor. Tefal'in şarjlı süpürge modelleri ise bu işi çok daha kolay bir hale dönüştürüyor. Tefal şarjlı süpürge, çeşitli zemin türlerine uygun başlıkları, güçlü emiş gücü, uzun batarya ömrü ve ergonomik tasarımıyla temizliği son derece pratik bir boyuta taşıyor. Şarjlı süpürgeleriyle hayatınıza modern bir dokunuş kazandıran Tefal, temizlik konusundaki tüm beklentilerinizi göz önünde bulunduruyor. Kullanıcı odaklı tasarımı, özellikleri ve teknolojileriyle Tefal şarjlı süpürge modelleri tam not almayı başarıyor.

Tefal Şarjlı Süpürge Modelleri

Tefal, birbirinden yenilikçi özelliklere sahip şarjlı süpürge modelleri ile her beklentiyi karşılıyor. Tefal'in X-PERT ve X-FORCE serilerinde yer alan şarjlı süpürgeler, birbirinden farklı aksesuarlarıyla her zeminde performansını koruyor. X-PERT serisi Tefal şarjlı süpürgeler, özellikle evcil hayvan sahipleri için büyük fayda sağlıyor. Zemindeki toz ve kirleri, tüm hayvan tüylerini saniyeler içerisinde haznesine hapseden X-PERT serisi Tefal şarjlı süpürge modelleri, yalnızca yerde değil evin havasında da temizlik hissini sürdürüyor.

Tefal'in bir diğer şarjlı süpürge serisi ise X-FORCE. Bu seri, detaylı temizlik için maksimum emiş gücü ve uzun kullanım süresini beraberinde getiriyor. Flex özelliğiyle mobilyaların altını da rahatça temizlemenize olanak tanıyan X-FORCE serisi Tefal şarjlı süpürgeler, kenarlar, köşeler, sert zeminler ve daha fazlası için birçok aksesuar sunuyor. Bu serinin bazı modellerinde de evcil hayvan kiti yer alıyor. Dolayısıyla evinizde kediniz veya köpeğiniz varsa X-FORCE serisiyle daha iyi temizlik elde edebilirsiniz. Diğer tüm serileriyle ve ürün modelleriyle Tefal, şarjlı süpürge konusunda farkını ortaya koyuyor.

Tefal Şarjlı Süpürge Özellikleri

Tefal şarjlı süpürgeler, sahip oldukları üstün teknolojilerle ev temizliğini çok daha kolay bir hale dönüştürüyor. Bu ürünlerin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise 185 watt'a ulaşan güçlü temizlik performansı. İleri teknolojiye sahip Tefal şarjlı süpürgeler, evinizin her yerini en iyi şekilde temizleyene kadar çalışıyor. Üstelik ürünlerde yer alan Power LED başlık sistemi, her zemini kolayca temizlemenize olanak tanıyor. Zemindeki tüm toz ve kirleri Power LED başlık sistemiyle görebilirsiniz.

Tefal şarjlı süpürgelerin bazı modellerinde Boost tetiği bulunuyor. Bu tetik, ekstra güce ihtiyaç duyduğunuzda büyük destek sağlıyor. Özel filtreleri sayesinde tüm alerjenleri ve partikülleri %99 oranında filtreleyen Tefal şarjlı süpürgeler, evinizin her bir noktasına hijyeni taşıyor. Evinizin havasını en saf haline getiren bu ürünler, lityum iyon bataryalarıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Lityum iyon batarya sistemi, ürünün hem daha uzun süre çalışmasını sağlıyor hem de enerji verimliliğini beraberinde getiriyor. Yüksek emiş güçleri, tasarımları, kullanım kolaylıkları ve daha fazlasıyla Tefal şarjlı süpürgeler, beklentilerinizi karşılamayı başarıyor.

Tefal Şarjlı Süpürge Fiyatları

Tefal şarjlı süpürge fiyatları, modellere, özelliklere ve ürünlerin sunduğu ek fonksiyonlara göre değişiklik gösteriyor. Temel işlevlere sahip modeller daha uygun fiyatlarla karşınıza çıkarken daha gelişmiş ve yenilikçi özelliklere sahip olan modellerde fiyat aralığı daha üst sınırlara ulaşabiliyor.

Tefal şarjlı süpürgenizi seçerken ihtiyacınız olan özellikleri ve beklentilerinizi göz önünde bulundurmanız gerek. Kullanmayacağınız özellikler için ekstra ödemeler yapmak yerine tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir Tefal şarjlı süpürgeyi tercih edebilirsiniz. Bu sayede bütçenizi zorlamadan yüksek performanstan faydalanabilirsiniz.

Tefal Şarjlı Süpürge Kullanımı

Tefal şarjlı süpürgeler, kullanıcı dostu tasarımları ile dikkat çekiyor. Farklı zemin türleri için uygun başlıkları kolaylıkla değiştirebilir; toz haznesini de pratik bir biçimde temizleyebilirsiniz. Flex özelliği sayesinde 4 kata kadar uzayabilen bu ürünler, evin her bir noktasına ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Bu ürünlerde bulunan Stop & Go özelliği, süpürgenin kendi başına ayakta kalmasını sağlıyor. Böylece temizliğe dilediğiniz gibi ara verebilir ve daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bakımı son derece kolay toz haznesiyle temizlik sonrasında hazne boşaltımını da bir zahmet olmaktan kurtaran Tefal şarjlı süpürgeler, temizlik performansını daima koruyor. Bu cihazları şarj etmek de son derece kolay. Duvara sabitleyebileceğiniz şarj istasyonuna cihazı yerleştirdiğiniz anda şarj etme işlemi başlıyor. Aynı zamanda duvara sabitleme sayesinde şarjlı süpürgeniz evinizde yer kaplamıyor. Tefal şarjlı süpürgelerin çıkarılabilir pil özelliği bulunuyor. Çıkarılabilir pil sayesinde dilerseniz ekstra pil satın alarak şarj sürenizi ikiye katlayabilirsiniz.

Tefal Süpürge Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Tefal şarjlı süpürge satın alırken dikkat etmeniz gereken birçok detay bulunuyor. Bunlar arasında en önemlisi ise ihtiyaçlarınız. Üründen neler beklediğinizi belirlemeniz ve beklentilerinizi en çok karşılayan Tefal süpürgeyi seçmeniz gerekiyor. Evinizin büyüklüğü, zemin tipi gibi faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Buna göre emiş gücü, farklı aksesuarlar ve özelliklere sahip Tefal süpürgeleri tercih edebilirsiniz.

Tefal süpürge alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer detay batarya ömrü. Eğer sürekli şarj etmek istemiyorsanız yeterli batarya ömrüne sahip bir model tercih edebilirsiniz. Bunlara ek olarak süpürgenin tasarımına ve diğer özelliklerine dikkat etmenizde de fayda var. Hava filtrelemesi performansı, evcil hayvan tüyleri ile uyumluluk gösteren aksesuarlar ve kolay bakım özelliği bulunan Tefal süpürgelerle yüksek performans elde edebilirsiniz.

Temizlik yapmanızı kolaylaştıran, bu işi çok daha eğlenceli bir hale dönüştüren Tefal süpürge modellerini ve daha fazlasını Teknosa üzerinden şimdi siz de inceleyebilir; maksimum performanstan faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.