Sony Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Sony SRS-XE200 Taşınabilir Bluetooth Siyah Hoparlör

Sony SRS-XE200 Taşınabilir Bluetooth Siyah Hoparlör

4.999 TL

Sony Hoparlör

Evde veya dış mekanda eşsiz bir müzik deneyimi yaşamak istiyorsanız Sony hoparlör modelleri karşınızda. Gelişmiş ses sürücüleri ve teknik özelikleriyle öne çıkan ürünlerle birçok aktivitenizi zenginleştirebilirsiniz. Televizyon gibi ürünleriyle de dev markalar arasında bulunan Sony, hoparlör modelleriyle filmden müziğe tüm aktiviteleri kusursuzlaştırmayı hedefliyor. Farklı aktivitelere özel olarak geliştirilen ürünler arasında sizi memnun edecek hoparlör modelini rahatlıkla bulabilirsiniz. Güçlü ses teknolojisiyle sunulan Sony ürünleri Teknosa’da sizi bekliyor. İhtiyacınız olabilecek diğer müzik ve ses sistemleri için sitemize göz atabilirsiniz.

Seslerin En Kusursuz Hali Sony Hoparlörlerde!

Günlük yaşamda ve özel anlarda dinlemenin ön planda olduğu birçok aktivite gerçekleştiriliyor. Özellikle TV, bilgisayar ve akıllı telefonlarla birlikte her yerde deneyimlenebilen film ve müzik aktivitelerinde ses sistemleri oldukça önemli görülüyor. Eğer siz de bu tür aktivitelerinizi daha konforlu ve kaliteli kılmak istiyorsanız Sony hoparlör modellerini tercih edebilirsiniz. Gelişmiş ses teknolojisiyle öne çıkan ürünler her alanda standartların ötesinde bir deneyim sunuyor. Ürünleri tercih ederek birçok aktivitenizde üstün ses kalitesinin farkını hissedebilirsiniz. Sony hoparlör çeşitlerinde farklı kullanım alanları için özel olarak geliştirilen birçok seçenek bulunuyor. Dış mekanda kullanıma ve televizyonlar için sunulan ürünleri sayfamızda bulabilirsiniz. Televizyonlar için sunulan Sony Soundbar hoparlör modelleri ev atmosferinde gerçekçi bir ses deneyimi yaşatıyor. Sony taşınabilir hoparlörler ise uzaktan bağlantı özelliği sayesinde farklı alanlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. İhtiyaçlarınızı baz alarak markanın sunduğu geniş ürün yelpazesini değerlendirebilirsiniz.

Sony Hoparlör Modelleri

Sony hoparlör modelleri iç ve dış mekandaki ses sistemi ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere iki farklı tipte sunuluyor. Sony hoparlör Bluetooth özellikli ürünler her alanda üstün ses deneyimi yaşayabilmeniz için oldukça ideal. Bu ürünler kompakt yapılarına rağmen DSP teknolojisiyle standartların ötesinde bir ses deneyimi yaşatıyor. Ses dağıtma işlemcileri sayesinde müzik ve film aktivitelerinin her alanda konforlu bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Bununla birlikte hafif ve minimal yapısıyla her alanda kolaylıkla taşınabiliyor. Sony Speaker Bluetooth modelleriyle eğlenceli aktivitelerinizi her alana taşıyabilirsiniz. Televizyonlar için sunulan soundbar modelleri TV’de gerçekleştirirken müzik, film ve oyun aktivitelerini üst kaliteye taşıma için oldukça ideal. Ürünlerde bulunan ses modları her aktiviteyi özelleştiriyor. Bununla birlikte zengin ve güçlü bas donanımları sayesinde tüm sesleri en canlı haliyle yansıtıyor. Sony Soundbar Dolby Atmos teknolojili ürünlerle ev aktiviteleriniz daha konforlu ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. Markanın sunduğu iki farklı modelde de bütçeye ve kullanım alanına göre geliştirilen onlarca seçenek mevcut. Bazı ürünler sadece eşsiz bir müzik deneyimi için tercih edilirken bazı modeller ise kalabalık davetler için seçilebiliyor. İhtiyacınıza uygun Sony hoparlörü bulmak için sayfamızdaki ürünlerin açıklamalarını da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Sony Hoparlör Fiyatları

Sony hoparlör fiyatları ürünlerin özellikleri ve kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteriyor. Bütçenize ve kullanım alanınıza uygun birçok hoparlör seçeneğini markanın geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Taşınabilir formda sunulan Sony Bluetooth hoparlör modelleri uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alıyor. Dış mekanda müzik ve film aktivitelerinizi konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmek için ürünleri tercih edebilirsiniz. Taşınabilir Sony hoparlör modelleri arasında oyun gibi profesyonel aktiviteler için sunulan seçeneklere de rastlamak mümkün. Sony Extra Bass hoparlör gibi modelleri bilgisayarınızın ve tabletinizin ses gücünü artırmak için değerlendirebilirsiniz. Sony soundbar modelleri ise orta fiyat skalasında yer alıyor. TV için sunulan modeller ultra güçlü ses sürücüleriyle standartların ötesinde bir dineme deneyimi sunuyor. Evinizde sinema salonu konforu yaşamak için ürünleri değerlendirebilirsiniz. Tüm aktivitelerinizin vazgeçilmezi olacak Sony hoparlör çeşitlerini uygun fiyatlarla satın almak için hemen alışverişe başlayın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.