Gimbal Fiyatları ve Modelleri

38 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (DJI Türkiye Garantili)

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (DJI Türkiye Garantili)

%17
41.999 TL
34.797 TL
Çok Satanlar
DJI Osmo Mobile 6 Telefon Gimbal
Kredi Fırsatı

DJI Osmo Mobile 6 Telefon Gimbal

5.999 TL
DJI RS 3 Mini Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

DJI RS 3 Mini Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

15.440 TL
Zhiyun Smooth 5 Combo Telefon Gimbali

Zhiyun Smooth 5 Combo Telefon Gimbali

4.797 TL
Çok Satanlar
Zhiyun Smooth Q4 Telefon Gimbali
5.0 (1 Değerlendirme)

Zhiyun Smooth Q4 Telefon Gimbali

2.899 TL
Çok Satanlar
Zhiyun Smooth 5 Telefon Gimbal

Zhiyun Smooth 5 Telefon Gimbal

%11
4.499 TL
3.999 TL
DJI Osmo Mobile SE Gimbal

DJI Osmo Mobile SE Gimbal

%9
4.599 TL
4.197 TL
Zhiyun Smooth 5S Gri Gimbal

Zhiyun Smooth 5S Gri Gimbal

5.999 TL
5.799 TL
Zhiyun Weebill 3S Combo El Gimbalı

Zhiyun Weebill 3S Combo El Gimbalı

20.199 TL
Zhiyun Smooth Q3 Smartphone Gimbal

Zhiyun Smooth Q3 Smartphone Gimbal

2.799 TL
DJI RS-3 Gimbal
Kredi Fırsatı

DJI RS-3 Gimbal

19.999 TL
DJI Osmo Mobile 6 Gri Gimbal (DJI Türkiye Garantili)

DJI Osmo Mobile 6 Gri Gimbal (DJI Türkiye Garantili)

%6
6.597 TL
6.197 TL
Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal

Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal

3.299 TL
Zhiyun Smooth 5S Combo Gimbal

Zhiyun Smooth 5S Combo Gimbal

6.999 TL
DJI RS 3 Pro Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

DJI RS 3 Pro Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

34.018 TL
Hohem iSteady XE Kit Gimbal

Hohem iSteady XE Kit Gimbal

2.599 TL
Zhiyun Weebill-S Gimbal

Zhiyun Weebill-S Gimbal

10.199 TL
Hohem iSteady Mobile Plus 3-Axis Telefon Gimbal

Hohem iSteady Mobile Plus 3-Axis Telefon Gimbal

2.899 TL
Insta360 Flow Telefon Gimbalı

Insta360 Flow Telefon Gimbalı

6.399 TL
Zhiyun Smooth Q4 Combo Telefon Gimbali

Zhiyun Smooth Q4 Combo Telefon Gimbali

3.999 TL
38 üründen  ürün görüntülediniz

Fotoğraf makinesi ve kamera aksesuarları arasında yer alan gimbal, yapılan çekimlerde titreşim oluşmasını önler. Sabitleyici özelliği ile öne çıkan aksesuar, net çekimler yapmanıza olanak sağlar. Cihazları sabitlemek amacıyla kullanılan ürün, farklı boyutlarda ve ağırlıklarda tasarlanır. Gimbal, tripod özelliğine sahip ayaklı modelleri ile kişilerin beğenisini kazanır. Gimbalın iki ya da üç adet motoru vardır. Motorlar, makine ile yapılan çekimlerde dengenin kurulmasında önemli düzeyde etkilidir. İhtiyaca göre 2 ya da 3 eksenli motorlar tercih edilir. Bluetooth işlevine sahip olanlar başka aygıtlar ile kolayca bağlantı kurabilir. Görüntü sabitleyicilerin Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılması mümkündür. Farklı özelliklerde tasarlanan seçenekler arasından zevkinize hitap edeni Teknosa'da bulabilirsiniz.

Gimbal Nedir ve Ne İşe Yarar?

Pek çok kişi “Gimbal nedir?” sorusuna yanıt arar. Gimbal, kelime olarak dengeleme halkası anlamına gelir. Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan aksesuar cep telefonu, kamera gibi cihazların dengede tutulmasını sağlar. Gimbal sayesinde kolay bir şekilde dijital içerik hazırlayabilirsiniz. Ürün, pürüzsüz ve net görüntüler elde etmenize yardımcı olur. Gimbal, çözünürlüğü çok yüksek olmayan kameralarda bile, titreşim problemini ortadan kaldırdığı için güzel sonuçlar ortaya koyar. Mini boyutlarda tasarlananları el çantasının içerisine koyabilirsiniz. Aksesuarın sap kısmının üzerinde 2 ya da 3 farklı tuş kombinasyonu yer alır. Tuşların sayısı modeller arasında değişiklik gösterebilir. Video kaydı başlatma, yakınlaştırma, uzaklaştırma gibi ayarlamalar tuşlar aracılığıyla yapılır. Tuş takımı özelliğine göre ön veya arka kameraya geçiş sağlanabilir. Rulo kollu olarak tasarlananlar kolay bir şekilde kurulur. Telefonlar için tercih edilen modellerde kullanılan malzeme ve pil kapasitesi farklıdır. Ürünlerin yapımında alüminyum, çelik, metal gibi malzemeler kullanılabilir. Pil olarak iyon, lityum iyon ve alkalin türler tercih edilir. Aksiyon ve el kamerası için farklı modellerin kullanılması gerekir. Kaliteli çekimler yapmanızı sağlayan gimbal seçenekleri arasından beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Gimbal Kullanmak Gerekli midir?

Sosyal medyanın etkili olarak kullanılması, gimbal kullanımı önemli ölçüde artırır. “Gimbal ne işe yarar?” öğrenmek istiyorsanız, öncelikle ürünlerin özelliklerine göz atmanız gerekir. Çok sayıda kişi gimbal ile ilgili çeşitli yorumlar yapar. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar aksesuar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmanıza yardımcı olur. Gimbal genel olarak cep telefonu ve kameraların sabit bir şekilde kalmasına yarar. Kompakt boyutu, katlanabilir özellikleri sayesinde kolayca taşınıp muhafaza edilen aksesuar, kişilerin büyük ölçüde beğenisini kazanır. Micro USB aracılığıyla verileri bilgisayara aktarmak mümkündür. Ürünlerin taşıyabileceği belirli ağırlık kapasitesi vardır. Kapasite üzerinde ağırlık kullanılması, motora daha fazla baskı uygulanmasına neden olur. Pil gücü de daha hızlı tükeneceği için aksesuarın kapasitesi ölçüsünde cihaz kullanılması gerekir. Gimbal aksesuarları her yaştan kullanıcıya hitap edebilir. Fotoğraf, video çekmeyi seven herkes ürünü rahatlıkla kullanabilir. Cihazın yerleştirildiği bölüm, elektronik eşyanın zarar görmeyeceği, düşmeyeceği ve kaymayacağı şekilde tasarlanır. Su altında yapılan çekimlerde suya dayanıklı malzemelerden yapılan çeşitler tercih edilir. Değişik model seçenekleri arasından beğendiğinizi tercih edebilirsiniz.

Gimbal Alırken Neye Dikkat Etmek Gerekir?

Gimbal geniş ölçüde seçenekleri sayesinde, fiyat ve performans olarak kullanıcıların beklentilerini önemli ölçüde karşılar. Aksesuarlar farklı boyutlarda tasarlanarak kişilerin beğenisine sunulur. Gimbal fotoğraf makinesi ve kamera gibi cihazların sabit tutulmasında kullanılır. Kaliteli çekim yapmak isteyenler gimbal kullanarak net görüntüler elde edebilir. Gimbal satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Stüdyo çekimleri için 2 eksenli, dinamik video çekimleri için ise 3 eksenli motoru olan gimbal tercih edilebilir.
  • Telefon ve gimbal ağırlığının uyumlu olması gerekir. Kapasitesinden daha yüksek ağırıkta cep telefonu ya da kamera taşıyan gimbal motora daha fazla baskı yapar, pil gücünü tüketir ve daha hızlı yıpranır.
  • Karanlık ortamlarda çekim yapmak isteyenler için LED aydınlatma özelliği olan çeşitler ideal bir seçenektir.
  • Su altında çekim yapıyorsanız, suya dayanıklı olanları tercih etmenizde fayda vardır.
  • Akıllı telefon ya da kamera modelinin gimbal ile uyumlu olması son derece önemlidir.
  • Ön kamerayı daha fazla kullananların selfie çubuğu olan seçenekleri tercih etmesi gerekir.
  • Sinema ve film için tasarlananların taşıma kapasitesi oldukça büyüktür. Geniş taşıma kapasitesine sahip gimbal, kilolarca ağırlığa sahip olan kameraları taşıyabilir.
  • Kameranın eğilme ve yuvarlanma hareketlerini dengelemek için 2, dönme ya da kaldırma hareketlerini dengelemek için ise 3 eksenli modeller tercih edilir.

Gimbal Fiyatları Nelerdir?

Çok sayıda kişi “Gimbal kamera nedir?” sorusuna cevap aldıktan sonra ürünün fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ister. Gimbal fiyatları her bütçeye hitap edecek seçeneklere sahiptir. Ürünlerin tasarımında kullanılan malzemeler, pil türü ve fiziksel özellikleri fiyatların belirlenmesinde önemli düzeyde etkilidir. Kaliteli malzemeler kullanılarak elde edilenler dış etkenlere karşı dayanıklılık gösterir. Ayaklı, katlanabilir modeller ile mini boyutlu olanlar arasında fiyat olarak farklılık görülebilir. Destekleyici aletin herhangi bir parçasının zarar görmesi durumunda, ihtiyacınız olan aparatı tekli olarak alabilirsiniz. Çekim kolu gibi parçalar tekli olarak tercih edilebilen yedek parçalar arasında yer alır. Profesyonel çekim yapmak isteyenler için tripod gimbal ideal bir seçenektir. Tripod 4K modeller uygun fiyat alternatifleri sayesinde ekonomik açıdan tasarruf yapmanıza olanak sağlar. Ekipmanlarda yer alan çeşitlilik fiyatları da etkiler. Özellik filtrelemesi yaparak istediğiniz fiyat aralıklarındaki ürünlere ulaşmanız mümkün olur. Çeşitli markaların ürünlerinin yer aldığı seçenekler arasından bütçenize hitap edeni Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.