Siemens Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
Siemens WQ41G200TR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Siemens WQ41G200TR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

34.999 TL
Siemens WT45W410TR 8 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Siemens WT45W410TR 8 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

27.712 TL

Çamaşırları yıkama sonrasında hızlı ve etkili şekilde kurutmak için kullanılan kurutma makinesi, birçok özelliği ile ev aletleri arasında öne çıkar. Teknolojiyi tasarımla buluşturan ve her ürünü ile kullanıcılara kolaylık sağlayan Siemens, kurutma makinesi modelleri ile de tercih edilen markalar arasındadır. Çamaşırları asma ve kurutma süresini beklemeden dolaba yerleştirmede pratiklik sunan Siemens kurutma makinesi, farklı kapasite seçenekleri ve özellikleri ile satışa sunulur. Birçok evde hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlayan kurutma makineleri arasından ihtiyaçlarınızı, bütçenizi karşılayacak olan ürünü bularak evinize yenilik katabilirsiniz.

Siemens Kurutma Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Kurutma makineleri, içinde bulunan çamaşırları dönen bir tamburda dolaştırıp üflediği hava ile ısıtır. Nemin uzaklaşmasını sağlayan hava, çamaşırları kurutmakla kalmaz aynı zamanda hassas ayarları ile zarar görmesini de engeller.

Siemens çamaşır kurutma makineleri sahip olduğu birbirinden farklı programlarla çamaşır ütüleme derdine son verir. İQ500 Isı Pompalı kurutma makinesi hafif buhar kullanarak kırışıklıkları açmaya yardımcı olur. Bu özellik çoğu kıyafette ütüye harcanan zamanı minimuma indirir. Kıyafetlerinizi kurutma makinesinden çıkardığınız gibi dolabınıza asabilir veya doğrudan giyebilirsiniz.

Siemens çamaşır kurutma makinesi modellerinde öne çıkanlar arasındaki İQ500 ve İQ700 sayesinde makinenize uzaktan müdahale edebilirsiniz. Home Connect uygulaması ile Wi-Fi veya Bluetooth ile makinenize bağlanabilir, kurutma bittiğinde bildirim alabilirsiniz. Bağlantının sağladığı faydalardan biri de istediğiniz yerde ve zamanda kurutma makinenizi çalıştırabilmenizdir. Böylelikle uzaktan erişimle çalıştırmaya başlayıp olması gerektiği zamanda çamaşırlarınızı çıkarabilirsiniz.

Bazı kurutma makinelerinde her kurutma işleminden sonra filtre temizlenmesine ihtiyaç duyulur. Siemens kurutma makinesi İQ700'de bu işlemi her defasında yapmanıza gerek kalmaz. Biriken tüyler makinede farklı bir bölmeye aktarılır ve akıllı sensörlerin uyarısı ile yaklaşık 20 yıkamadan sonra boşaltmanız istenir.

Çok fazla çamaşır olmadığı zaman bazı makinelerde program süresinin bitmesini beklersiniz ve aslında makine gerektiğinden daha uzun çalışır. Siemens kurutma makinesi İQ500'de bulunan 40 dakikalık kısa program ile çamaşırlarınızı kurutabilirsiniz. Makine sürekli nem seviyesi ölçerek çamaşırları hassas şekilde kurutur ve kısa sürede işlemi bitirir. Bu program ise genellikle sentetik elyaflar, hassas olmayan kumaşlar ve hafif pamuklu kumaşları kurutmak için önerilir.

Siemens kurutma makineleri, akıllı sensörleri ile çamaşırlarınızı nazikçe kuruturken enerji tüketimini en aza indirir. Böylelikle sadece zamandan değil enerjiden de tasarruf edersiniz. Kurutma makinesinin titreşim emen özellikleri ile sessiz çalışması kullanıcılara rahatlık sağlar. Birçok modelde var olan suyu otomatik olarak boşaltan tahliye seti de makine özelliklerinde ilgi çeken detaylardan biridir.

Kurutma makinesinde yer alan programlar ise çamaşırları doğru ayarda kullanmanız konusunda etkilidir. Gömlek, bluz, iç çamaşırı, havlu, karışık, pamuklu, outdoor, sentetik, yastık, yünlü gibi farklı programlardan çamaşırınıza ve hassasiyetine göre seçim yapabilirsiniz. Sıcak ve soğuk zaman programı ile ekstra alerji/hijyen programları da seçimlerinizi genişleterek istediğiniz gibi kurutma sağlar.

Evlerde buzdolabı gibi öncelikli beyaz eşya modellerinden biri haline gelen kurutma makinelerinden Siemens'in sunduğu özellik ve ayrıcalıklara göre tercihler yapabilirsiniz. Seçenekler arasında fiyatların yanı sıra kapasite gibi herkese hitap edecek modeller de mevcuttur. Kalabalık bir aile iseniz ve çok fazla kıyafet yıkıyorsanız Siemens kurutma makinesi 9 kg alternatifleri ile birçok çamaşırı aynı anda kurutarak işinizi daha pratik hale getirebilirsiniz.

Siemens Çamaşır Kurutma Makinesi Uzun Ömürlü mü?

Siemens çamaşır kurutma makinesinin kullanım ömrü, bazı faktörlere bağlı olarak belirlenir. Doğru kullanım ve düzenli bakım ile kurutma makinesi uzun süre kullanılabilir. Bu anlamda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar:

  • Kurutma makinesine aşırı yükleme yapılmamalı ve kapasitenin üzerinde çamaşır doldurulmamalıdır.
  • Düzenli olarak temizler ve bakımını yaparsanız makinenin performansından verimli şekilde faydalanabilirsiniz. Bu anlamda filtre, tambur ve su boşaltma bölümlerini aralıklarla temizlemeniz gerekir.
  • Doğru elektrik bağlantısı ile çalıştırılmasına dikkat edilmelidir. Voltaj dalgalanmaları veya sık sık olan elektrik kesintileri, makineye zarar verebilir.
  • Çamaşırları doğru programda kurutmanız makinenin performansını etkilediği gibi dayanıklılığını da arttırır.
  • Kullanma talimatlarının dışına çıkmak, içerisine konulmaması gereken eşyaları koymak makinenin ömrünü olumsuz yönde etkiler.
  • Kurutma makinesinin hava alan bir alanda olmasına özen gösterilmelidir. Çamaşır makinesinin üstüne konulacaksa bile sağında ve solunda en az 1 cm boşluk bırakılmalıdır.
  • Kurutma makinesinde herhangi bir arıza olduğunda bilinçsizce müdahale etmek yerine Siemens servislerine başvurmak gerekir. Servis desteği ile makine, profesyonel kişiler tarafından tamir edilir ve sorun çözülebilir.

Siemens Kurutma Makinesi Fiyatları

Siemens, farklı kapasite ve özelliklerde kurutma makinesi üretir. Bu özellikler, satın alma aşamasında kullanıcı tercihine göre değişiklik gösterir. İhtiyaç duyulan özelliklerin yanı sıra fiyatlar da etkileyici bir faktördür. Siemens çamaşır kurutma makinesi fiyatları sahip olduğu programlar, kapasite ve renk gibi farklı etmenlere göre değişir. Bütçeniz ve istekleriniz doğrultusunda modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Siemens kurutma makinesi fiyatları değişkenlik gösterebilir. Fiyatları belirleyen özelliklerde Wi-Fi bağlantısı gibi ek programlar da yer alır. Kurutma makineleri genellikle beyaz renkte olsa da banyo veya çamaşır odalarının dizaynına uyması için gümüş seçenekleri de üretilir. Bu modellerin fiyatları ile beyaz renkteki makinelerin arasında fark bulunabilir. Ankastre set bulaşık makinesi veya çamaşır makinesi gibi beyaz eşyaları her detayı ile incelerken fiyatları arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Böylelikle hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize uygun modelleri bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.