Profilo Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Profilo CMN12190TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    Profilo CMN12190TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    17.889 TL
  • Profilo CGA252Z0TR 10 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    Profilo CGA252Z0TR 10 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    20.989 TL
  • Profilo CGA141X1TR 9 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

    Profilo CGA141X1TR 9 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

    23.999 TL

Ankastre, elektrikli süpürge, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaları ile geniş ürün gamı bulunan Profilo çamaşır makinelerindeki özellikler ile de kullanıcı dostudur. “Dayanıklı ev aletleri” sloganı ile dayanıklılığı fonksiyonellik ile birleştiren marka, kolay kullanım tarzı ile de dikkat çeker. Türk halkının kullanım alışkanlıkları göz önünde bulundurularak tasarlanan çamaşır makineleri, çeşitli kapasiteler ile her tercihe uyum sağlar. Profilo çamaşır makinesi modelleri ile çamaşır yıkarken enerji ve su tasarrufu yapmak mümkündür. Tüm modelleri inceleyerek yıkama ihtiyaçlarınıza göre evinize en uygun çözüme ulaşabilirsiniz.

Profilo Çamaşır Makinelerinin Özellikleri Nelerdir?

Profilo çamaşır makinesi çeşitleri sahip olduğu özellikler ile kullanıcıların çamaşır yıkama işlemini kolay hale getirir. Yeni nesil teknoloji ile donatılmış çamaşır makineleri ile zamandan ve sudan tasarruf sağlanır. Profil çamaşır makinelerinin öne çıkan özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Çok kirli ve hassas kıyafetlerdeki lekeleri çıkarmak için Profilo çamaşır makinesi modelleri idealdir. Suda bekletme özelliği ile düzenli tambur hareketi sağlanır ve böylelikle en zor lekeler bile arındırılır. Suda bekletme programında ana yıkamadan önce kirli su boşaltılır. Bu işlem yaklaşık 1 buçuk saat sürer. Kumaş tipi ve çamaşır ağırlığına göre program süresinde değişiklik olabilir.
  • Çamaşır makinesi çalıştırıldıktan sonra bazen diğer çamaşırları makineye eklemeyi unutabilirsiniz. Profilo çamaşır makinelerinin hepsinde bulunan Ekstre Ekle opsiyonu sayesinde makineye çamaşır ekleme avantajı sunulur. Sadece ekleme değil makineden çamaşır çıkarmak da mümkündür.
  • Seçilen programın uzunluğunu bekleyecek vakti olmayanları ve zaman kazanmak isteyenleri Jet Plus+ fonksiyonu karşılar. Yıkama programı bu özellik sayesinde %66 oranında kısaltılabilir. Böylelikle zamandan tasarruf edilirken daha kısa sürede tertemiz çamaşırlara kavuşmak mümkün hale gelir.
  • Bazı lekeler oldukça zorludur ve çıkarmak için birçok işlem gerekir. Leke Uzmanı özelliğine sahip Profilo çamaşır makineleri; uygun sıcaklık, su, deterjan ve yıkama süresi ile yağ, kan ve diğer zorlu lekeleri kıyafetlere zarar vermeden temizler.
  • Çamaşır makinesini doldurmadan da bazı çamaşırları yıkamak gerekir. Enerjiden ve sudan tasarruf sağlamak için Ekspress 15'/30' programı devreye girer. Az ve çok kirli olmayan çamaşırlar 15 veya 30 dakikada yıkanır.
  • Silent Plus Motor özelliği ise çamaşır makinesinin sessizce çalışması ile evdeki huzuru sağlar. Hem daha sessiz hem daha uzun ömürlü olan çamaşır makineleri enerji tasarrufu ve 10 yıl garanti süreleri ile tercih edilir.
  • 8, 9 ve 10 olmak üzere 3 farklı kapasitede çamaşır makinesi vardır. Ailedeki kişi sayısına ve yıkanacak çamaşırlara göre kapasiteler arasından seçim yapılır. Kalabalık aileler ve yorganları yıkamak isteyenler için 10 kg çamaşır makinesi oldukça kullanışlıdır.

Profilo Çamaşır Makinelerinin Programları Nasıldır?

Profilo çamaşır makinelerinin birçoğunda sabit programlar mevcuttur. Bunlar; beyazlar/renkliler, hassas, sentetikler ve yünlüler elde yıkama programlarıdır. Başlat/bekle tuşu, aktif plus, durulama, ilave durulama, devir sayısı seçimi, kalan süre erteleme, ön yıkama, gömlek, jet plus, leke çıkarma, sıcaklık seçimi, mix, hız çeşidi, yorgan, perde, hijyen ekstra, ekspres 15'/30', sıkma-boşaltma, tambur temizlik ve kırışıklık önleme ise ilave olarak sunulan diğer programlardır. Çamaşırın türüne bağlı olarak ilgili program seçerek zarar vermeden yıkayabilirsiniz.

Profilo Çamaşır Makinelerinin Yıkama Kapasiteleri

Yıkama kapasitesi, çamaşır makinesinde kaç kilogram kuru çamaşır yıkanabileceğini belirtir. Profilo çamaşır makinelerinde 8, 9 ve 10 kg kapasitede çamaşır makineleri vardır. 10 ve 9 kg çamaşır makinesi tek seferde birçok eşyayı yıkamaya olanak sağladığından tasarruf konusunda ev ekonomisini destekler. Özellikle perde ve yorgan gibi hacimli eşyaları da çamaşır makinesinde yıkamak isteyenler 9 ya da 10 kg kapasiteli modelleri tercih edebilir. 2 kişilik çekirdek aileler için ise 8 kg çamaşır makinesi daha uygun olur.

Yıkama kapasitesinin yanı sıra sıkma işleminin ardından çamaşırların çıkacağı kuruluğu etkileyen devir de farklı sayılar ile tüketicilere sunulur. Tamburun dakikada maksimum ne kadar döneceğini belirten devirler 1000, 1200 ve 1400 olarak çeşitlenir. Profilo 1200 devir çamaşır makinesi ile çamaşırların doğal kuruma süreleri azaltılabilir. 1400 de bu konuda zamandan tasarruf etmeniz ve çamaşırlarınızın daha kuru çıkmasını sağlamak konusunda alternatif olur. Bazı programlarda devir ayarı seçilen yıkama programına göre otomatik olarak yapılır. Daha hassas çamaşırların yıpranmaması için ise Profilo 1000 devir çamaşır makinesi tercih edilir.

Bütçe Dostu Profilo Çamaşır Makinesi Modelleri

Profilo, her evde hijyen için bütçe dostu çamaşır makinelerini kullanıcılar ile buluşturur. Sadece çamaşır makinesi fiyatları ile değil enerjiden ve sudan sağlanan tasarruf ile de bütçelere destek sağlanır. CMJ10181TR 8 kilo, 1000 devir çamaşır makinesi uygun fiyatı ile ürün skalası arasında göze çarpar. Yorgan ve perde gibi hacimli eşyalar yıkamayacak, tek veya iki kişilik aileler için uygun bu modelin yanı sıra CM12N180TR 1200 devirli ürünü de favorilerden biri olur. Bu modellerin Silver rengi ise geleneksel beyaz çamaşır makinesi yerine tercih edilerek banyo ve çamaşır odalarına renk katar. Profilo CMU12T91TR ve CGA242X1TR modelleri de 9 kg, 1200 devir ile birçok çamaşırın hijyen noktasıdır. Yorganı da çamaşır makinesinde yıkayan kişiler ve kalabalık ailelerin evlerine ise Profilo CGA25200TR 10 kg 1200 devir bütçe dostu bir diğer model olarak önerilir.

Profilo Çamaşır Makineleri Uygun Fiyatlarla Teknosa'da

Yenilenen teknolojiler ile Profilo çamaşır makinesi fiyatları skalasında farklılık olduğunu görebilirsiniz. Profilo bütçe dostu fiyat politikası ile herkesin kolaylıkla çamaşır makinelerine ulaşabilmesini sağlar. Çamaşır makinesi fiyatlarındaki çeşitlilik içerisinden model özelliklerini karşılaştırarak en uygun olanı bulabilirsiniz. Ek programlar, kapasite, devir sayısı ve rengine göre değişen fiyatlar arasından ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, bütçenize en uygun Profilo çamaşır makinesini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.