Poco Android Telefon Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Siyah Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Siyah Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

20.390 TL
Poco M6 Pro 512 GB 12 GB RAM Siyah Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

Poco M6 Pro 512 GB 12 GB RAM Siyah Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

15.199 TL
Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Gri Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Gri Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

20.699 TL
Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Sarı Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

Poco X6 Pro 5G 512 GB 12 GB RAM Sarı Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili)

20.399 TL
Poco C40 64GB Yeşil Cep Telefonu

Poco C40 64GB Yeşil Cep Telefonu

5.299 TL

2018'de bir Xiaomi markası olarak lanse edilen Poco, 2020 yılında bağımsız bir marka olmuş, güçlü donanım özellikleri ile Android telefonlar arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır. Estetik tasarım detayları, çok yönlü kamera ve güçlü işlemci seçenekleri ile öne çıkan POCO cep telefonu modelleri, Android telefon almak isteyenler için önemli bir alternatiftir.

Poco Cep Telefonu Modelleri

Poco cep telefonları, giriş ve orta segment modellerden amiral gemisi modellere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ekonomi serisi olarak da bilinen giriş seviyesi POCO modelleri, yeni nesil işlemci ve RAM seçenekleri ile sunulur. MediaTek Helio G85 işlemci, 64 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM gibi özellikler ile gelen Poco C serisi modeller, giriş seviyesi telefon özelliklerinin tamamını üzerinde taşır. Dahili RAM ve ROM uyumu, günlük kullanımda gerekli olan uygulamaları yönetmek ve çoklu sekmeler arasında hızlı geçişler sağlamak için yeterlidir. Orta segment olarak konumlandırılan M serisi Poco cep telefonu modelleri de FHD+ ekran çözünürlüğü ve sonsuz ekran yapısıyla göz alıcı bir görünüme sahiptir.

Poco, sadece giriş ve orta segment için değil, üst segment Android akıllı cep telefonu modellerine geçiş yapmak isteyenler için de ideal markalardan biridir. Poco C ve Poco F serisi akıllı telefonlar, oldukça güncel donanımlar ve üst düzey özellikler ile sunulur. Markanın amiral gemisi modelleri içinde bulunan Poco F5 Pro; 512 GB dahili depolama alanı ve 12 GB RAM özelliği ile dikkat çeker. Telefonun QHD+ AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı sayesinde oldukça seri ve akıcı bir ekran deneyimi vadeder. Dolby Vision, HDR10+, Always-on Display ve hızlı şarj gibi özellikler ile donatılan yeni nesil Poco Android telefon modelleri hem yalın tasarım detayları hem de yüksek performans ile öne çıkar.

Poco Android Cep Telefonu Özellikleri

Poco akıllı cep telefonları oldukça minimalist ve sade hatlara sahiptir. Özellikle orta ve üst segment modellerin yüksek malzeme kalitesi, cihaza premium bir hava katar. Sonsuz ekran, nokta ya da damla tipi ön kamera, dikdörtgen kafes içine konumlandırılan arka kamera, marka logosu ve gövde ile kontrast detaylar, Poco telefonların imzası olarak kabul edilir. Yeni jenerasyon Qualcomm Snapdragon işlemci ile sunulan Poco akıllı cep telefonu modelleri, yüksek performans ile yapay zekâ çözümlerini bir araya getirir. Hızlı şarj ile kısa süre içinde tam kapasite doluluğa ulaşan Poco modelleri hayatı kolaylaştıran çözümler sunar. En güncel Android işletim sistemi ile desteklenen markaya özgü sade arayüz de cihazın kullanımını kolaylaştırır.

Poco Android Cep Telefonu Kullanışlı mı?

Yeni nesil tüm Android telefonlarda olduğu gibi Poco cep telefonu modelleri de son derece pratik ve kolay kullanıma sahiptir. Çerçevesiz ekran tasarımı ile özdeşleşen POCO telefonlar kullanım konforu ve akıcılığı ile dikkat çeker. Üzerinde özenle çalışılan Android sürümleri hem güvenlik hem de performans anlamında düzenli güncelleme alır. Bu sayede telefonu yeniliklere adapte etmek, güncel özelliklerden yararlanmak ve telefonu güvende tutabilmek kolaylaşır. Poco akıllı telefonlara pratiklik katan bir diğer husus da telefon gövdesinin ele uyum sağlamasıdır. İnce tasarım ve köşeli hatlar kullanımı kolaylaştırır. Ayrıca tek elle kullanım modu sayesinde ekranı istenen ölçüde küçültmek ve tek elle kontrol etmek de mümkün olur.

Poco Cep Telefonu Fiyatları

Poco Android telefon fiyatları; telefonun modeli, segmenti, rengi veya tasarımı gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. İşlemci özellikleri, dahili depolama seçenekleri veya RAM kapasitesi ile telefon fiyatı arasında belirli bir korelasyon bulunur. Yeni nesil işlemciye, hızlı şarj fonksiyonuna, 12 GB RAM seçeneğine ya da 512 GB dahili hafıza olanağına sahip akıllı telefon modelleri, giriş seviyesi modellerden daha yüksek fiyat aralığı içinde satışa sunulur. Telefonun malzeme kalitesi, ekran yapısı ve kamera özellikleri de fiyat üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Poco Telefon Modelleri Pil Ömrü Yeterli mi?

Poco, en güçlü bataryaya sahip akıllı cep telefonu markaları arasında yer alır. Batarya kapasitesi 4000 mAh ile 6000 mAh arasında değişen Poco cep telefonları hem konuşma ve mesajlaşma gibi günlük işlerde hem de video izleme ve oyun oynama gibi farklı güç tüketen eylemleri karşılamada iyidir. Ayrıca hızlı şarj özelliği ve yüksek güçlü şarj aletleri ile gelen telefonlar gün içinde rahatlıkla şarj edilebilir. USB Type-C portu üzerinden 67W hızlı şarj olanağı sunan yeni nesil Poco modelleri, 45 dakika gibi kısa bir süre içinden sıfırdan %100 doluluğa ulaşabilir.

Poco Cep Telefonu Neden Satın Almalıyım?

Son yıllarda yüksek satış rakamları ile ilgiyi üzerine çeken Poco akıllı cep telefonları fiyat performans serisi markalar arasında yer alır. Yüksek donanım özelliklerini uygun fiyatlarla buluşturan Poco telefonlar, her kullanıma hitap edebilen ürün çeşitliliğine sahiptir. Makul fiyatlarla giriş veya orta segment bir akıllı cep telefonu almak isteyen kullanıcılar, markaya ait telefonları inceleyebilir. Ayrıca üst segment telefonlar için fazla bütçe ayırmak istemeyenler de orta segment fiyatına amiral gemisi özellikler ile tasarlanmış bir telefona sahip olabilir.

Siz de bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun Android telefon modelleri arasından seçiminizi yapabilir, Teknosa güvencesi ve ödeme kolaylıkları ile alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.