Oppo Akıllı Telefon Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Oppo A16 4GB/64GB İnci Mavisi Akıllı Telefon

Oppo A16 4GB/64GB İnci Mavisi Akıllı Telefon

7.499 TL

Oppo Cep Telefonu

Bir Çin markası olan Oppo, birbirinden kaliteli ve teknolojik akıllı telefon modelleriyle cep telefonu piyasasında adından söz ettirmeyi başarıyor. Kullanıcısıyla buluştuğu andan itibaren kısa bir süre içerisinde beğeni toplayan Oppo cep telefonu çeşitleri, pek çok farklı ihtiyaca ve her kesimden bütçeye hitap edebilen çeşitliliğiyle ön plana çıkıyor. Eğer siz de kaliteli, hesaplı ve uzun ömürlü bir akıllı telefon satın alarak var olan cep telefonunuzu yenilemeyi planlıyorsanız, Oppo cep telefonu modellerini inceleyerek doğru bir tercih yapabilirsiniz. Birbirinden uygun fiyatları ve üstün teknolojik özellikleriyle Oppo cep telefonları, Teknosa ayrıcalıkları ile burada sizi karşılıyor.

Oppo Cep Telefonu Modellerinde Aradığınızı Bulacaksınız

Özellikle son yıllarda yenilikçi teknolojiler ve üst düzey yazılımlar eşliğinde üretilerek cep telefonu sektöründe beğeni toplayan Oppo cep telefonları, farklı ihtiyaçları ve kullanım alışkanlıklarını en iyi biçimde karşılamak üzere alıcısını bekliyor. Markanın cep telefonu modelleri arasında spesifik ihtiyaçlara yönelik ürünler bulmak ve onları uzun yıllar keyifle kullanmak mümkün. Oppo cep telefonu modelleri, hafızasına, işlemcisine, çekirdek sayısına, kamera özelliklerine ve RAM hızına göre farklılık gösterebiliyor. Modeller arasında seçim yaparken ilk olarak bir cep telefonunda sizin için olmazsa olmaz noktaları belirlemek ve buna göre bir tercih yapmak gerekiyor. Örneğin sizin için kamera kaliteli, bir akıllı telefondaki en önemli özellikse, Oppo Reno serisinden bir model tercih ederek markanın üstün kamera gücüne tanıklık edebilirsiniz. En az çift kamerası bulunan çoklu kamera sistemleriyle donatılmış Oppo cep telefonları, bu özellikleri sayesinde kaliteli çekimler yapmanıza ve muhteşem kareler yakalamanıza olanak sunuyor. Yüksek çözünürlüklü kamera dışında hız da sizin için oldukça önemli bir kriterse, en az 8 çekirdekli bir Oppo cep telefonu tercih edebilir ve akıcı bir telefon deneyimi elde edebilirsiniz. Hızlı şarj olma özelliği, çizilmelere ve suya karşı dayanıklı dış tasarım, uzun ömürlü batarya ve ultra geniş AMOLED ekranlar da yine Oppo cep telefonu modellerinde ön plana çıkan özellikler arasında. Siz de sizin için en önemli olan kriterleri belirleyip bütçenize uygun Oppo cep telefonu fiyatları arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Oppo Cep Telefonu Özellikleri Saymakla Bitmiyor

Oppo cep telefonları, depolama alanları, RAM değeri ve kamera megapiksel ölçüleri başta olmak üzere pek çok farklı teknik ve donanımsal özellik barındırıyor. Bu çeşitlilik, sizin için en uygun Oppo cep telefonunu seçmenizde büyük kolaylık sağlıyor. Başta Oppo Reno cep telefonu modelleri olmak üzere sevilen markanın tüm cep telefonu serilerine buradan ulaşabilir ve detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Oppo'ların yüksek çözünürlüklü kameraları, kaliteli video ve görüntüler elde etmenize olanak tanıyarak içinizdeki fotoğrafçıyı uyandırmaya yetiyor. Hem ön hem arka kamerasında flaş bulunan modeller, portrelerinizin çok daha net ve berrak çıkmasını sağlıyor. Oppo'nun ekran teknolojisi ise tıpkı kamera özelliklerinde olduğu gibi son teknolojik donanımı ve yazılımı barındırdığı için benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bazı Oppo akıllı telefon modellerinde ön kamera ekrana entegre olarak tasarlanırken bazı modellerde ise pop-up özelliğine sahip oluyor ve daha korunaklı bir kullanım imkanı sunuyor. Oppo 128 GB cep telefonu, 64 GB cep telefonu ve 32 GB cep telefonu gibi çeşitli depolama seçenekleri arasından gereksinimlerinize cevap verecek bir hafıza kapasitesinde karar kılmanız mümkün. Yine aynı şekilde cihazların 4 GB RAM ve 8 GB RAM gibi farklı RAM değerleri de cihazın hızına ve akıcılığına doğrudan etki ediyor. Uzun şarj kablolarına sahip olan Oppo cep telefonları, şarj esnasında dahi kullanım rahatlığı sağlayarak esnek bir kullanım vadediyor ve özgürce hareket etmenize olanak tanıyor. Tüm bu özelliklere ve çok daha fazlasına buradan erişebilir ve beğendiğiniz modeli hemen satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Oppo Cep Telefonu Fiyatları

Söz konusu Oppo cep telefonu fiyatları olduğu zaman fiyat aralıklarının modelin barındırdığı teknik, donanımsal ve yazılımsal özelliklere göre değiştiğini söylemek mümkün. Siz de bütçeniz ile birebir örtüşecek bir Oppo cep telefonunu Teknosa ayrıcalıklarıyla burada bulabilir ve hemen alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Oppo cep telefonu seçiminde bütçenizle birlikte elbette bir telefonda sizin için elzem olan özellikler de önemli rol oynuyor. Örneğin sizin için gizlilik paha biçilemez bir özellikse, yüz algılama teknolojisi ya da parmak izi okuyucu özelliği bulunan bir Oppo cep telefonu modeline yönelebilirsiniz. Cep telefonunuzda nefes kesen kadrajlar elde etmek istiyorsanız, 48 MP'e kadar çıkabilen ve 4 adet kamerası bulunan Oppo modellerini inceleyebilirsiniz. Ekran boyutları da elbette akıllı telefon seçiminde önemli olan bir diğer kriter. Eğer büyük ve geniş ekranlardan hoşlanıyorsanız, çerçevesiz tasarımlara sahip, 6,55 inçe kadar uzanan Oppo cep telefonu modellerine yönelebilirsiniz. Her bir Oppo cep telefonunda bulunan görsel akıcılığı arttıran yüksek görüntü yenileme hızı, enerji verimliliğine katkıda bulunan tasarruflu piller ve eşi benzeri bulunmayan tasarımlar da es geçilmemesi gereken detaylar arasında. Tüm bunlara ek olarak ürün sayfalarında yer alan Oppo cep telefonu yorumlarını da inceleyerek kullanıcıların ürünler hakkındaki geri bildirimlerini de okuyabilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. En güncel ve uygunOppo cep telefonu fiyatları Teknosa'da sizi bekliyor. Daha fazla cep telefonu modeli için Cep Telefonu kategorimizi ziyaret edebilir, diğer Oppo ürünlerine ise Oppo kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.