MSI Klavye ve Mouse Seti Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • MSI GG Vigor GK30 Gaming Klavye + Clutch GM11 Gaming Mouse Seti

    MSI GG Vigor GK30 Gaming Klavye + Clutch GM11 Gaming Mouse Seti

    2.402,71 TL

Ürettiği bilgisayar, bilgisayar donanım bileşeni ve oyunculara yönelik aksesuarlarıyla kullanıcı kitlesini her geçen gün artıran MSI, ürün yelpazesini, klavye mouse set modelleriyle zenginleştiriyor. Başta oyuncular olmak üzere yüksek kaliteli ekipmanlar eşliğinde bilgisayarını kullanmak isteyen herkese hitap eden çözümler, markanın, gelişmiş yazılım desteğiyle daha da işlevsel hâle geliyor. Sahip olduğunuz bilgisayar çevre birimlerinin, bilhassa da klavye-fare ikilisinin; tasarım, işlev ve genel özelliklerinden memnun değilseniz, MSI klavye mouse set çeşitlerini Teknosa kataloglarından inceleyebilir, size uygun olduğunu düşündüğünüz modelleri, Teknosa ayrıcalıklarıyla kolayca satın alabilirsiniz.

MSI Klavye Mouse Set Parçaları

Ayrı ayrı klavye ve fare modelleri geliştiren, oyunculardan aldığı geri bildirimler çerçevesinde ürün yelpazesinde yeniliklere de giden MSI, oyun klavyesi ve oyuncu faresinden oluşan ikili setler de üretmektedir. Hem siyah hem de beyaz renk alternatifleri bulunan MSI Vigor GK30 combo, bütçesini zorlamadan yüksek performanslı ve işlevsel bir klavye-fare seti almak isteyenler için ideal seçeneklerdendir. Oyuncuların, gerçek bir outdoor sürecinde bile favori oyunlarını düşünmelerini sağlayan MSI klavye ve fare ikilisi, kullanıcıların, oyunlardan aldıkları keyfi artırmakla birlikte onların, gündelik yaşantılarındaki bilgisayar kullanım işlemlerini de kolaylaştırmalarına yardım eder. Şık tasarımları sayesinde oyuncuların en sevdikleri ekipmanları arasına dâhil edebilecekleri MSI mouse ve klavye seti, her iki birimin kendine has pozitif özellikleriyle değer kazanır. Bu noktada set içine eklenen MSI Vigor GK30 mekanik hissiyatlı oyuncu klavyesi ve MSI Clutch GM 11 oyuncu faresinin teknik özelliklerini öğrenmek yararlı olabilir.

MSI Vigor GK30

Oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan ve MSI mekanik klavye modellerinin sağladığı mekanik anahtar hissini, piston formlu membran yapısıyla sunan Vigor GK30, dayanıklı plastik materyalden imal edilmiştir. USB-A portu üzerinden bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz ürün, altı bölgeden oluşan RGB LED arka aydınlatmasıyla oyun seanslarınızı çok daha sürükleyici hâle getirebilir. Aynı anda birden fazla tuşa basarak oyun oynuyorsanız, ürünün, anti-ghosting özelliği, sizin de beğeninizi kazanabilir. 20 tuşu anti-ghosting özelliğiyle desteklenen oyuncu klavyesi, oyun süreçlerinde gerçekleşebilecek beklenmedik kazalara karşı suya dirençli olacak şekilde tasarlanmıştır. Yalnızca oyun oynarken değil yazışmalarınızda da keyifle değerlendirebileceğiniz MSI Vigor GK30 mekanik hisli oyuncu klavyesi, size, oldukça keskin ve seri bir yazma deneyimi yaşatabilir. Kullanım esnasında size kolaylık sağlayacak tabanları ve yükseklik ayarını mümkün kılan ayaklarıyla ergonomi noktasındaki beklentilerinizi karşılayacak ürün, aynı zamanda yerleşik bilek desteğine de sahiptir. MSI'ın hem klavye hem de fare modellerinin özelliklerini yapılandırmanıza yardım eden Dragon Center yazılımıyla aydınlatma başta olmak üzere birçok özelliğini kişiselleştirebileceğiniz oyuncu klavyesi, sizin de favori bilgisayar çevre biriminiz olabilir.

MSI Clutch GM 11

MSI Vigor GK30 combo paketinin bir diğer üyesi olan MSI Clutch GM11 oyuncu faresi, nefes kesen aydınlatma olanakları, beş kademeli DPI ayarı, simetrik kullanıma müsait fiziksel yapısı ve güçlü optik sensörüyle öne çıkar. PMW-3325 optik sensörlerden gücünü alan ve 400 ila 5000 DPI seviyesinde tarama gerçekleştirebilen RGB LED aydınlatmalı oyuncu faresi, 125 ila 1000 Hz'lik tarama hızına sahiptir. 1,8 metrelik kablosuyla konforlu bir kullanım sürecine zemin hazırlayan modeli, uzun soluklu kullanımlar için düşünebilirsiniz zira oyuncu faresi, 10 milyondan fazla tıklama ömrü sunan OMRON marka anahtarlar içerir. Yüksek tarama frekansı ve ileri düzey DPI imkânları sayesinde özellikle FPS tarzındaki rekabetçi oyunlarda rakiplerinize karşı üstünlük kurmanıza olanak veren MSI Clutch GM 11 oyuncu faresi, tasarımından teknik yeterliliklerine kadar her noktasıyla beklentilerinizi karşılayabilir.

MSI Klavye Rengi Nasıl Değiştirilir?

Açık alanda oyun keyfi yaşamak için kamp malzemeleri arasına eklemek isteyeceğiniz kadar çok seveceğiniz MSI gaming mouse ve klavye ikilisinin renklerini değiştirmeniz, son derece kolaydır. Bunun için MSI'ın resmî web sitesini ziyaret edip Dragon Center yazılımını bulup indirmeniz gerekir. MSI klavye rengi değiştirme sürecine başlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Ancak bu adımların, yazılım güncelleştirmeleri ve benzeri durumlar sonucunda değişebileceğini unutmamalısınız:

  • MSI Dragon Center Yazılımını Kurun: MSI'ın web sitesi üzerinden indirdiğiniz Dragon Center yazılımını, bilgisayarınıza yükleyin.
  • Yazılımı Çalıştırın: Genellikle kurulum sonrasında işletim sisteminizin masaüstüne bir adet kısayol ekleyen yazılımı, bu kısayola tıklayarak çalıştırın. Yazılımın açılan sayfasından MSI'a özgü Mystic Light ya da RGB aydınlatma seçeneklerini bulup ilgili kısma tıklayın.
  • Çevre Biriminizi Seçin: Yazılımın sisteminizde tespit ettiği MSI markalı klavye ve farenizi seçerek kişiselleştirme sürecine devam edin.
  • RGB LED Ayarını Düzenleyin: Donanım seçimi sonrasında yazılımda farklı renkler için sunulan seçenekleri değerlendirerek kendi zevkinize uygun aydınlatma rengini seçip sonrasında bu rengin/renklerin, hangi efektle klavye-farenizde hayat bulacağını ayarlayın. Seçiminizi gerçekleştirmenizin ardından yaptığınız değişikliklerin kalıcı olması adına önce “uygula”, sonra “kaydet” tuşlarına tıklayın.

Yaptığınız klavye renk değişikliğinin nasıl olduğunu takip etmek adına klavyenizin tuş takımını inceleyebilir, daha iyi görüneceğini düşündüğünüz renk ve efekt seçimlerini, dilediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda MSI tarafından geliştirilen başka donanım bileşenleri varsa Dragon Center yazılımı yardımıyla bu donanımların da görsel ve işlevsel bazı niteliklerini, gereksinimleriniz doğrultusunda ayarlayabilirsiniz.

Siz de kullandığınız klavye-farenin teknik imkânlarından memnun değilseniz ve oyun süreçlerinde hem sağladığı konfor hem de işlevselliğiyle yaşadığınız deneyimi iyileştirecek çözümler arıyorsanız, MSI klavye mouse set modellerini, Teknosa'ya özel avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.