MSI Gaming Masaüstü Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    MSI MAG Infinite S3 13NUC5-1013EU Intel Core i5 13400F 16 GB RAM 1 TB SSD RTX4060 Ventus 2X 8G W11 Gaming Bilgisayar

    MSI MAG Infinite S3 13NUC5-1013EU Intel Core i5 13400F 16 GB RAM 1 TB SSD RTX4060 Ventus 2X 8G W11 Gaming Bilgisayar

    44.899 TL
  • Yeni
    MSI MAG INFINITE S3 13NUB7-1296EU i7 13700F 16 GB RAM 1 TB SSD RTX4060Ti Windows 11 Home Masaüstü Bilgisayar

    MSI MAG INFINITE S3 13NUB7-1296EU i7 13700F 16 GB RAM 1 TB SSD RTX4060Ti Windows 11 Home Masaüstü Bilgisayar

    61.299 TL
  • Yeni
    MSI MAG Infinite S3 14NUC5-1437EU Intel Core i5 14400F 16 GB RAM DDR5 1 TB SSD 8G RTX 4060 W11 Gaming Masaüstü Bilgisayar

    MSI MAG Infinite S3 14NUC5-1437EU Intel Core i5 14400F 16 GB RAM DDR5 1 TB SSD 8G RTX 4060 W11 Gaming Masaüstü Bilgisayar

    50.469,60 TL
  • MSI MEG Trident X 12VTD-004EU Intel Core i7-12700K 32 GB RAM DDR4 1 TB SSD 1 TB HDD RTX3070 W11 Home Gaming Masaüstü Bilgisayar

    MSI MEG Trident X 12VTD-004EU Intel Core i7-12700K 32 GB RAM DDR4 1 TB SSD 1 TB HDD RTX3070 W11 Home Gaming Masaüstü Bilgisayar

    110.558,27 TL
  • MSI MAG Infinite S3 13NUD-832EU i7 13700F 16GB DDR5 RAM 1TB SSD RTX4060 Ti Ventus 2X 8 GB DDR6 W11H Oyun Bilgisayarı

    MSI MAG Infinite S3 13NUD-832EU i7 13700F 16GB DDR5 RAM 1TB SSD RTX4060 Ti Ventus 2X 8 GB DDR6 W11H Oyun Bilgisayarı

    59.999 TL

Uzun yıllardır teknoloji alanında faaliyet göstermesi ve bir donanım geliştiricisi de olması sayesinde kendi tasarımı masaüstü bilgisayar modelleri üreten MSI, hem profesyonellere hem de oyun tutkunlarına birbirinden başarılı çözümler sunar. Kullandığınız masaüstü bilgisayarın teknik özelliklerinden hoşnut değilseniz, tamamen yeni nesil teknolojilerle donatılan MSI masaüstü bilgisayar modellerini Teknosa kataloglarından inceleyebilir, dilediğiniz ürünü Teknosa'ya özel avantajlarla satın alabilirsiniz.

MSI Bilgisayar Modelleri

Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan MSI, kullanıcıların, gereksinimlerine uygun masaüstü bilgisayarları kolayca tanıyabilmeleri adına bu ürünleri üç farklı kategori altında toplar. Bu kategorilerden kısaca söz etmek gerekirse:

  • Oyuncu Bilgisayarları: Aegis, Infinite ve MSI Trident gibi toplam beş farklı seri şeklinde sunulan oyuncu bilgisayarları, kullanıcıların, favori oyunlarıyla keyifli vakit geçirebilmelerinin yanı sıra kendilerini, sahip oldukları bilgisayarları ile tanımlayabilmelerini de sağlar. Özellikle Aegis ve Trident serisi masaüstü oyun bilgisayarı çeşitleri, kasa tasarımlarıyla büyük dikkat çeker. Kasa içi özelleştirilerek yapılandırılan modeller, hem performans hem de soğutma konusunda başarılı iş çıkarır.
  • İçerik Üretim Bilgisayarları: Markanın Creator ve Prestige serisi masaüstü bilgisayarları, dijital içerik üretimi sürecinde kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanır. İçerdikleri güçlü donanım bileşenleri sayesinde video işleme, fotoğraf düzenleme, ses dosyası hazırlama ve editleme gibi işlemler, bu seriye dâhil edilen bilgisayarlarla rahatlıkla gerçekleştirilebilir.
  • İş ve Üretkenlik Bilgisayarları: Büyük boyutlu MSI kasa masaüstü bilgisayarlar yerine daha kompakt boyutlarda ve performanstan taviz vermeyen çözümler arayan profesyoneller, markanın iş ve üretkenlik odaklı bilgisayarlarını tercih edebilir. Cubi ve PRO serisi bilgisayarlardan Cubi, son derece küçük boyutları sayesinde gerek taşınabilirlik gerekse işlevsellik noktasında beklentileri fazlasıyla karşılar. Bilgisayar monitörlerinin arka kısımlarına asılarak dahi kullanılabilen Cubi serisi bilgisayarlar, çok sayıda bağlantı noktası içerir ve güncel donanım bileşenleri ile güç kazanır. Ofis ortamlarında değerlendirilmek üzere özelleştirilen PRO serisi MSI bilgisayar modelleri, 7 gün 24 saat çalışabilecek şekilde dizayn edilir. Yükseltilebilir donanım özellikleri bulunan ürünler, profesyonellerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm teknik olanakları beraberinde getirir.

MSI Masaüstü Bilgisayar

Teknoloji sektöründe uzun süredir yer almasının da katkısıyla gerek oyunseverlerin gerekse profesyonellerin bir masaüstü bilgisayardan neler bekleyebileceğini öngörerek ürün gamını şekillendiren MSI PC tarafında ilham veren çözümlere imza atmaktadır. Geliştirdiği masaüstü bilgisayarlarda MSI anakart ve MSI ekran kartları kullanan, daha gelişmiş modellerde ise yine kendisinin geliştirdiği sıvı soğutma ekipmanlarına yer veren marka, yalnızca donanım ve soğutma konusunda değil yazılım konusunda da kullanıcıların yüzünü güldürür. Windows işletim sistemlerine yüklenebilen kullanışlı masaüstü uygulamalarının yanında, donanım sürücüsü ve BIOS yazılımı da sunarak yazılım desteği konusunda ne denli başarılı olduğunu kanıtlayan MSI, ilgili yazılımları sıklıkla günceller. Böylece kullanıcıların oyun ya da başvurdukları diğer uygulamaları sorunsuz şekilde kullanabilmelerine olanak tanır. Markanın sağladığı tüm yazılımlar ve MSI driver çeşitleri, MSI web sayfası üzerinden indirilebilmektedir.

MSI Bilgisayar Özellikleri

Bilgisayar donanım bileşenleri ve gaming ürünleri söz konusu olduğunda akla ilk gelen markalardan MSI, ürettiği masaüstü bilgisayarların teknik özellikleriyle adından sıklıkla söz ettirir. Uzun soluklu kullanımlarda dahi başarım düzeyi düşmeyen, yeni nesil işlemci ve ekran kartlarında, aşırı ısınmaya bağlı olarak görülebilen performans kayıplarını, üstün soğutma imkânlarıyla bertaraf eden MSI oyun bilgisayarı çeşitleri, teknik açıdan markanın en prestijli ürün grubu içinde yer alır. Dijital içerik üreticilerine yönelik hazırlanan masaüstü bilgisayarlar ise hem donanımları hem de kasa tasarımlarıyla benzerine az rastlanır türden ürünlerdir. Sahip olduğu elektronik ürünlerin işlevleri kadar tasarımlarına da dikkat eden kullanıcıların ilgisini kolayca çekebilecek biçimde şekillendirilen, sadeliği şıklıkla aynı potada eriten çözümler, markanın, hâlihazırda partner olduğu donanım üreticilerinin güçlü parçalarını içerir.

Tercih edeceğiniz modele bağlı olarak beraberinde Windows 11 Pro işletim sistemini de getirebilen MSI masaüstü bilgisayar modelleri, bu sayede sizi ekstra işletim sistemi edinme masrafından da kurtarır. Taşıdıkları güncel donanımlarla Windows 11 Pro'nun donanım gereksinimlerini karşılamakla birlikte, ilgili işletim sisteminin bilgisayar kullanım süreçlerinizi kolaylaştıracak özelliklerinden de yararlanmanıza imkân tanıyan bilgisayarlar, gerek eğlence gerekse üretkenlik tarafındaki beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.

MSI Bilgisayar Fiyatları

Masaüstü bilgisayar modellerinde kullandığı donanımlar ve bilgisayarların özgün kasa tasarımlarıyla beğeni kazanan MSI, sunduğu çözümleri, hitap ettiği kitle ve ürünlerin donanım güçlerine göre farklı fiyat aralıklarına konumlandırmaktadır. Örneğin, yeni bir oyun bilgisayarı almak isteyen ve bütçesini zorlamaktan kaçınan teknoloji tutkunları, markanın sunduğu Codex ve Meta serisi oyuncu bilgisayarlarını tercih edebilir. MSI imzası taşıyan Meta serisi çözümler, giriş-orta segment donanım bileşenleriyle güç kazanırken geleneksel yapıda kasalara sahiptir. Doğrudan performans ve şıklık arayışındaki oyun tutkunlarının seçimi, genellikle Aegis ve Trident serisinden yana olabilmektedir. Sıra dışı görünümlere sahip Aegis serisine eşlik eden kompakt formdaki Trident serisi masaüstü bilgisayar modelleri, güçlü donanım bileşenleri barındırır ve yüksek fiyat aralıklarından alıcı bulur. Benzer bir fiyat segmentasyonu, içerik üretimi ve iş bilgisayarlarında da görülür. İlgili modellerin beraberinde getirdiği donanımların gücü ve güncelliği, MSI bilgisayar fiyatlarını etkiler.

Eğer siz de kullandığınız masaüstü bilgisayarın görünümü ve teknik olanaklarından memnun değilseniz ve ihtiyaçlarınıza uygun MSI masaüstü bilgisayar modellerini, Teknosa'ya özel avantajlı fiyatlarla satın almayı planlıyorsanız, size uygun ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.