Mitsubishi Klima Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Mitsubishi SRK35ZSP-W(S) A++ 12000 BTU Duvar Tipi Intverter Klima
5.0 (4 Değerlendirme)

Mitsubishi SRK35ZSP-W(S) A++ 12000 BTU Duvar Tipi Intverter Klima

31.000 TL
Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W(S) Premium Serisi A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W(S) Premium Serisi A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

40.985 TL
40.500 TL
Mitsubishi Heavy SRK25ZSP-W(S) Silver Serisi A 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

Mitsubishi Heavy SRK25ZSP-W(S) Silver Serisi A 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

29.190 TL
Mitsubishi Heavy FDF125VNAVD D 42000 BTU Salon Tipi Micro Inverter Klima

Mitsubishi Heavy FDF125VNAVD D 42000 BTU Salon Tipi Micro Inverter Klima

104.130 TL

Kapalı alanlarda kullanılan elektronik cihazların başında klimalar yer alır. Daha çok yaz aylarında serinleme maksatlı tercih edilen klimaların, kış döneminde ısınma amaçlı kullanıldığı da görülür. Söz konusu elektronik cihazlar ev ve işyerlerinde kullanılabildiği gibi alışveriş merkezlerinde de yaygın şekilde kullanılır.

Klima markaları arasında öne çıkan isimlerin başında Mitsubishi klima modelleri gelir. Söz konusu klimalar, ortamın havasını değiştirdiği gibi hava sirkülâsyonunu sağlamada da çok etkilidir. Klimayı kullanacağınız alanın özelliklerine göre en yüksek verimi sağlayan Mitsubishi klima modelini satın alabilir, ortamı istediğiniz hava sıcaklığına ulaştırabilirsiniz.

Mitsubishi klima modelleri arasında seçim yaparken kullanım alanlarına ve ihtiyaçlarınıza göre en yüksek verimi alacağınız ürünü seçmeniz gerekir. Küçük bir alan için klima alacaksanız Mitsubishi 9000 BTU klima ihtiyacınızı karşılar. Klima kullanacağınız alan büyük ise Mitsubishi klima 24000 gibi yüksek verimlilik sağlayan klimaları tercih edebilirsiniz.

Enerji Sınıfına Göre Mitsubishi Klima Modelleri

Mitsubishi klima modelleri arasında seçim yaparken ürünlerin enerji tüketim seviyesini göz önünde bulundurmanız gerekir. Büyük alanlarda küçük çaplı klimaların kullanımından istenen verim elde edilemez. Tam tersi durumda ise kullanıcılar için fazladan enerji sarfiyatı söz konusu olacaktır. Bu nedenle enerji sınıfına dikkat ederek Mitsubishi klima seçimi yapmalısınız.

Enerji sınıfına göre Mitsubishi klima modellerini incelediğinizde en cazip ürünlerin A++ enerji tüketim özelliğine sahip klimalar olduğu görülür. Mitsubishi klima 12000 A++ modeli sahip olduğu özellikleriyle birçok alanda klima ihtiyacınızı karşılar. Verimli enerji tüketimi konusunda sizlere yardımcı olacak diğer klima modellerini istediğiniz özelliklere göre web sitesinden inceleyebilir ve seçim yapabilirsiniz.

Kapasitesine Göre Mitsubishi Klima Modelleri

Klimaların kapasitesi BTU olarak belirtilir. BTU, İngilizler tarafından kullanılan bir enerji birimidir. Söz konusu birim, bir libre suyun sıcaklığını 1 Fahrenayt artırmak için ihtiyaç duyulan enerjiyi ifade eder. Bu nedenle, klimaların kapasitesini gösteren BTU değeri de bir nevi klimanın gücünü gösterir. Klima almak isteyenlerin ilk aşamada dikkat ettiği klima verisi, klimanın BTU değeridir.

Klimayı küçük bir odada kullanacaksanız Mitsubishi klima 12000 BTU kapasitesi fazlasıyla yeterli olacaktır. Daha büyük odalar ya da ofis tarzında mekânlar için ise Mitsubishi klima 18000 BTU kapasitesi daha uygun bir seçim olur. İşyeri gibi kapısı sık sık açılıp kapanan kapalı alanlar için de salon tipi klimalar ise daha doğru bir seçimdir. Söz konusu ürünler genellikle 380 volt elektrik ile çalışır.

Mitsubishi Inverter Klima Modelleri

Mitsubishi inverter klima modelleri, en çok tercih edilen klima çeşitlerinden biridir. Inverter klima modellerinin özelliklerini anlamak için öncelikle bu kavramın ne olduğunu bilmek gerekir. “Inverter” kelime anlamı itibariyle “çevirici” demektir. Elektrik akımını tasarruflu moda çeviren bu klimalar düşük elektrik sarfiyatı ile bilinir. Inverter klimalar, her zaman aynı oranda hava üfleyerek ortamın ısıtılmasını ya da soğutulmasını sağlayan ürünlerdir. Inverter klimaların yaygın şekilde tercih edilmesinin nedeni, yüksek enerji tasarruflu olmalarıdır.

Inverter klimalar arasında da farklı kapasiteye sahip modellerin olduğunu görebilirsiniz. Mitsubishi 12000 BTU klima modeli, orta kapasiteli kabul edilen bir klima türüdür. Söz konusu klimalar evlerde kullanılabildiği gibi ofis ve işyeri gibi ortamlarda da kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verir.

Duvara monte olarak kullanılabilen Mitsubishi heavy klima modelleri de enerji tüketimi avantajı nedeniyle sıklıkla tercih edilen klima modelleri arasındadır. Klimanın alt kısmında bulunan hava ızgaralarından ortama sıcak ya da soğuk hava verilir. Klimanın derecesini ayarlamak ve hava verilecek olan istikameti belirlemek için klima kumandasından yararlanılır.

Mitsubishi electric klima da tıpkı heavy klima modelleri gibi enerji tüketimi ile öne çıkan klima çeşitleri arasındadır. Kolay kullanım sağlayan ve kısa sürede ortam ısısını ayarlayabilen bu modeller, fiyat-performans ürünleri olması nedeniyle tercih edilir.

Mitsubishi Klima Fiyatları

Ortamdaki havanın temizlenmesi, mekan ısısının ayarlanması için kullanılan Mitsubishi klima modelleri farklı fiyat aralığında satışa sunulur. Bu cihazların tüm kapalı ortamlarda kullanılabilir olması, fonksiyonlarının da her geçen gün geliştirilmesine neden olmuştur. Mitsubishi klima fiyatları, ürünün teknik ve fonksiyonel özelliklerine göre değişir. Fiyatın belirlenmesinde klimanın kapasitesi de belirleyici bir faktördür. Orta kapasitede bir ürün satın almak istiyorsanız Mitsubishi 18000 BTU klima, fiyat-performans açısından tercih edilebilecek bir modeldir.

Klima kategorisindeki ürünlerde belirli periyotlarla yapılan indirimler ile beğendiğiniz klima modeline kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kampanyalı fiyatlarla, alanında uzman bir marka olan Mitsubishi'nin klima modellerine ulaşmanız mümkündür. Ürün kategorisi içinde ihtiyacınıza uygun her türlü Mitsubishi klima modeli bulunur.

Klima seçiminde ortama uygun modellerin bulunması oldukça önemlidir. Mitsubishi klima çeşitleri arasında en kısa sürede ortamı soğutup ısıtma özelliğine sahip ürünler salon tipi klimalardır. Söz konusu ürünler, uygun ortamlarda kullanıldığı takdirde yüksek performans gösterir ve tasarruf sağlar. Performans açısından yüksek verim sağlayan ürünlerde ise fiyat aralığı, klimanın özelliklerine ve avantajlara göre şekillenir.

Mitsubishi klima modelleri arasından yüksek performans sergileyen ürünleri bütçe dostu fiyatlarla satın almanız Teknosa ile oldukça kolaydır. Bu kapsamda web sitesi üzerinden gerekli incelemeleri yaparak bütçenize göre ürün sıralaması yapabilirsiniz. Web sitesinin filtreleme sistemi, klima fiyat ve özellikleri konusunda sizlere yol gösterecektir. Teknosa, klima özelliklerinin yanı sıra fiyat konusunda da sizlere destek olmaktan büyük mutluluk duyar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.