Piller ve Şarj Cihazları Fiyatları ve Modelleri

183 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Fully R6P AA 1.5V Kalem Pil 1Paket - 60 Adet

    Fully R6P AA 1.5V Kalem Pil 1Paket - 60 Adet

    311,55 TL
  • Yeni
    Powermaster 14.4Volt 3Amper Trafolu Şarjlı Matkap Adaptörü

    Powermaster 14.4Volt 3Amper Trafolu Şarjlı Matkap Adaptörü

    408,70 TL
  • Yeni
    AgfaPhoto Ultra Alkalin 6LR61 9 Volt Pil

    AgfaPhoto Ultra Alkalin 6LR61 9 Volt Pil

    %38
    264 TL
    165 TL
  • Çok Satanlar
    Duracell 2032 2 Li 3 Volt Düğme Pil

    Duracell 2032 2 Li 3 Volt Düğme Pil

    79,96 TL
  • Duracell AAA 750 mAh-2K Şarj Edilebilir Pil
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Duracell AAA 750 mAh-2K Şarj Edilebilir Pil

    219,95 TL
  • Duracell Optimum Kalın Kalem 4'lü AA
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Duracell Optimum Kalın Kalem 4'lü AA

    99 TL
  • Duracell AA 1300 mAh-2K Şarj Edilebilir Pil
    5.0 (3 Değerlendirme)

    Duracell AA 1300 mAh-2K Şarj Edilebilir Pil

    299 TL
  • Duracell 9V Blok Kalem Pil

    Duracell 9V Blok Kalem Pil

    174,95 TL
  • Duracell 2025 2 li 3Volt Düğme Pil

    Duracell 2025 2 li 3Volt Düğme Pil

    79,96 TL
  • Duracell D Buyuk Boy Pil 2'li Kart (C)
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Duracell D Buyuk Boy Pil 2'li Kart (C)

    189,95 TL
  • Duracell 2032 Düğme Pil 4'lü Paket

    Duracell 2032 Düğme Pil 4'lü Paket

    159,95 TL
  • Duracell Optimum İnce Kalem 4'lü AAA

    Duracell Optimum İnce Kalem 4'lü AAA

    109 TL
  • Çok Satanlar
    Duracell AAA Ince 4'lü Kalem Pil
    4.7 (7 Değerlendirme)

    Duracell AAA Ince 4'lü Kalem Pil

    99,95 TL
  • Duracell 123A 3V 2'li Lityum Pil

    Duracell 123A 3V 2'li Lityum Pil

    189,95 TL
  • Duracell Basic 8'li AA Kalem Pil

    Duracell Basic 8'li AA Kalem Pil

    229 TL
  • Duracell C  2 li Orta Boy Pil
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Duracell C 2 li Orta Boy Pil

    159,95 TL
  • Duracell Alkalin 6'lı AA Kalem Pil

    Duracell Alkalin 6'lı AA Kalem Pil

    139,95 TL
  • Sertec 18650 3.7V 2600 mAh 5C Li-Ion Başlıksız Sarı Şarj Edilebilir Pil 5 Adet

    Sertec 18650 3.7V 2600 mAh 5C Li-Ion Başlıksız Sarı Şarj Edilebilir Pil 5 Adet

    904,50 TL
  • Duracell AA 4'lü  Kalem Pil
    4.8 (16 Değerlendirme)

    Duracell AA 4'lü Kalem Pil

    99,95 TL
  • Duracell Alkalin 6'lı AAA İnce Kalem Pil

    Duracell Alkalin 6'lı AAA İnce Kalem Pil

    139,95 TL
183 üründen  ürün görüntülediniz

Pil ve şarj aleti; elektronik cihazların ömrünü uzatan ve işlevselliğini koruyan ürünlerdendir. Ortak bir amaca hizmet eden bu iki ürün kullanımıyla birlikte pek çok yönden avantaj sunar. Bu yönde hem elektronik ürünlerin rahatlıkla kullanılmasını sağlar hem de cihaz performansının azalmasını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca her iki ürün, kullanım alanına göre çeşitli faydalar sağlar. Örneğin, cihazların fonksiyonelliğini sürdürmesi ve ve performansından herhangi bir şekilde ödün vermemesi için pil kullanımı önemlidir. Düzenli aralıklarla değiştirilmesi halinde ise maksimum performans ortaya koyarak cihazların yüksek verimlilikle çalışmasını destekler. Bunun yanı sıra gelişen teknolojiden destek alınarak tasarlanan, çeşitli özellikler kazandırılarak satışa sunulan pek çok pil ve şarj aleti modeli vardır. Hatta güç miktarının şarj aleti ile yenilenebildiği piller, öne çıkan modeller arasında yer alır. Şarjlı pil olarak kullanıcıyla buluşan bu ürün, uyumlu olduğu cihazların kesintisiz çalışmasına yardımcı olur. Bunun beraberinde teknolojiyle donatıldığı için sadece cihaz performansını korumakla kalmaz, aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlar. Dilerseniz siz de, pil ve şarj aleti modelleri arasından kullanım amacınıza uygun olanı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Piller ve Şarj Cihazları İçin Doğru Adres Teknosa!

Elektronik cihazlarınız için uzun süre destek alacağınız pil ve şarj aleti modelleri Teknosa'da sizi bekler. Çeşitli avantajlarla birlikte sunulan bu ürünler; marka, model ve fiyat açısından farklılık göstererek geniş kitlelere hitap eder. Bu kapsamda kullanışlı, kaliteli ve uzun ömürlü birçok ürün vardır. Hatta pil doldurma aleti gibi kullanışlı pek çok ürünü Teknosa sayesinde edinebilirsiniz. Ayrıca pil ve şarj cihazı modelleri, farklı ihtiyaçlara göre hem boyut hem de güç kapasitesi bakımından alternatifleriyle birlikte sunulur. Eğer siz de, günlük hayatta sıklıkla kullandığınız cihazlara gerekli gücü sağlamak istiyorsanız bu ürünlerden destek alabilirsiniz. Bu yönde Duracell, Maxell, Varta ve Philips gibi farklı markaların ürünleri inceleyebilirsiniz. Özellik, fiyat ve performans karşılaştırması da yaparak doğru ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz. Teknosa'da yer alan bu ürünler uzaktan kumanda, oyun konsolu, el feneri ve motorlu oyuncak gibi farklı cihazlara uyum sağladığı için günlük hayatta kullanıcıya patiklik kazandırır. Aynı zamanda uzun süreli kullanım imkanı sundukları için işlerinizi aksatmadan tamamlamanız konusunda size fırsat tanır.

Pil Fiyatları ve Çeşitleri

Piller, düğme ve kalem pil olarak iki farklı çeşitte tasarlanır. Bu sebeple geniş bir kullanım alanına sahiptir. Örneğin düğme pille baskül gibi elektronik cihazlara uyum sağlarken; kalem piller uzaktan kumanda gibi elektronik cihazlara uyum sağlar. Ayrıca kalem piller kısa, orta ve uzun olacak şekilde farklı boyutlarda tasarlanarak kullanıcıya çeşitlilik sunar. Bunun yanı sıra ince, kalın ve ultra kalın pil modelleri de mevcuttur. İnce pillerin kullanım alanı kalın pillere oranla daha fazladır. Hatta ince piller çoklu satılırken, kalın modeller 2'li veya tekli olarak kullanıcıya sunulur. Gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte kullanıcıların hayatında yer edinen pil çeşitlerinden biri de, şarjlı pil modelleridir. Şarj edilerek uzun süreli kullanılabilen bu pil modeli, diğerlerine göre daha modern bir tasarıma sahiptir. Hatta sahip olduğu özelliklerden dolayı şarjlı pil fiyatı, diğer pillere göre daha yüksek aralıklarda olur. Bu sebeple pilleri, fiyatları ve özellikleriyle birlikte incelemeniz avantaj sağlar. Şarjlı pil başta olmak üzere tüm pil modelleri, Teknosa'nın Ofis Kırtasiye Malzemesi kategorisinde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Neden Şarjlı Pil Kullanmalısınız?

Şarj edilebilir kalem pil, kullanışlı ve tasarruflu yapısıyla kullanıcıları kendine çeker. Bunun yanı sıra şarjlı pil kullanmayı gerektirecek pek çok önemli detay vardır. Örneğin doldurulabilir olduğu için devamlı olarak kullanılabilir. Bu sayede çevreye zarar veren atıklar arasında yer almaz. Hatta doğayı daha az kirlettiği için çevre dostu yönünü öne çıkarır. Öte yandan ekonomik açıdan da kullanıcıya destek olur ve tasarruf sağlar. Sürekli pil satın almanıza gerek olmayacağı için bütçenizi korumanıza yardımcı olur. Şarjı olması halinde enerjiye ihtiyaç duyduğunuz her an şarjlı kalem pil kullanabilirsiniz. Böylelikle hayatınızın daha da kolaylaştığını fark edebilirsiniz. Bu şekilde pilsizliğin yaşattığı mağduriyeti ortadan kaldırır, hatta zamandan tasarruf etmenize katkı sağlar. Kullanımıyla pek yönden fayda sağlayan şarjlı pilin cezbedici bir diğer özelliği ise uygun fiyatlı olmasıdır. Geniş bir fiyat aralığında satışa sunulduğu için her bütçeye hitap eder. Siz de günlük hayatın her alanında kullanılan bu ürün ile konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz.

Pil Şarj Aleti Modelleri

Şarjlı pillerden maksimum verimi almak ve devamlılığı sağlamak için şarj aletine ihtiyaç duyulur. Bu hususta önemli olan pil modeline uygun bir şarj aleti edinmektir. Geniş ürün yelpazesinde pil şarj aleti modellerine de yer veren Teknosa, ihtiyaçlarınız doğrultusunda çeşitlilik sunar. Farklı markalar tarafından 2'li, 4'lü veya tekli olacak şekilde tasarlanan pek çok model vardır. Bu modeller hem kalitesi hem de uzun ömürlü kullanımıyla dikkat çeker. Donanımlı bir pil şarj cihazı ile aynı anda birden fazla pili şarj etmek mümkündür. Böylelikle elektronik ofis malzeme ve mobilyaları arasında pille çalışan modelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta evde ya da iş yerinde bulunan ofis malzeme ve mobilyalarınızın sürdürülebilirliğini de sağlayabilirsiniz.

Elektronik cihazlar için vazgeçilmez bir yere sahip olan pil ve şarj aletleri, Teknosa güvencesiyle size sunulur. Bu yönde, ihtiyacınız olan tüm pil ve şarj aleti modellerine kategorilerde göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.