Kobo E-Kitap Okuyucu Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Kobo Libra 2 7" 32 GB Wi-Fi Beyaz E-Kitap Okuyucu

    Kobo Libra 2 7" 32 GB Wi-Fi Beyaz E-Kitap Okuyucu

    9.999 TL
  • Kobo Libra 2 7" 8 GB Wi-Fi Siyah E-Kitap Okuyucu

    Kobo Libra 2 7" 8 GB Wi-Fi Siyah E-Kitap Okuyucu

    8.499 TL
  • Kobo Elipsa 10.3" 32 GB Siyah E-Kitap Okuma Cihazı

    Kobo Elipsa 10.3" 32 GB Siyah E-Kitap Okuma Cihazı

    18.999 TL
  • Çok Satanlar
    Kobo Clara 2E 6" 16 GB E-Kitap Okuyucu

    Kobo Clara 2E 6" 16 GB E-Kitap Okuyucu

    6.999 TL
  • Kobo Sage ve Elipsa Modeli İle Uyumlu E Kitap Okuyucu Stylus Kalem

    Kobo Sage ve Elipsa Modeli İle Uyumlu E Kitap Okuyucu Stylus Kalem

    1.249 TL
  • Kobo Sage 8"  E-Kitap Okuyucu + Orijinal Kobo Kalem

    Kobo Sage 8" E-Kitap Okuyucu + Orijinal Kobo Kalem

    13.999 TL
  • Kobo Stylus Sage ve Elipsa Uyumlu E-Kitap Okuyucu Kalemi

    Kobo Stylus Sage ve Elipsa Uyumlu E-Kitap Okuyucu Kalemi

    1.249 TL

Siz de tüm kitaplığınızı avucunuzun içine sığdırabilmek ve her zaman yanınızda taşıyabilme imkanına sahip olmak istiyorsanız, Teknosa'da bulunan e-kitap okuyucu seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Çantanızda ve hatta cebinizde taşıyabileceğiniz bu dev kütüphane, kullanıcılara tatillerde ve yolculuklarda eşsiz bir okuma deneyimi sunar. Siz de dijital dünyaya adım atıp e-kitap okuma deneyimini bir an önce yaşamak için kendinize en uygun e-kitap okuyucu modelini seçin.

e-Kitap Okuyucu Modelleri

e-Kitap okuyucu modelleri, ekran boyutları, kapasite, renk ve doğal sayfa görünümü özellikleri açısından farklılık gösterir. Görünümü tableti andıran e-kitap okuyucular yalnızca okuma deneyiminizi kolaylaştırmaya odaklanan dijital bir çözüm ürünüdür. Telefon veya tabletten okuma yaparken yaşanabilecek dikkat dağınıklığı e-kitap okuyucu kullanırken yaşanmaz. Kendinize en uygun özellikteki e-kitap okuyucuyu seçmek için Teknosa'nın birbirinden çeşitli ürün seçkisine göz atabilirsiniz.

Teknosa raflarında yer alan bir diğer e-kitap okuyucu türü ise dünyanın her yerinde uzun yıllardır tercih edilen bir marka olan Amazon Kindle. Çeşitli boyut, kapasite ve renk çeşitleriyle birçok farklı Kindle modelini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Onyx Books, Remarkable, PocketBook ve Huawei markalarının e-kitap okuyucu fiyat ve özelliklerini inceleyerek size en uygun modeli seçebilirsiniz.

Kobo e-Kitap Okuyucu Modelleri

e-Kitap okuyucu kobo, çeşitli ebatlardaki ekran boyutları, hafif tasarımı, yatay ve dikey ekran görüntüleme seçenekleri ile okuyuculara üst düzey bir okuma deneyimi sunar.

Kobo Clara, Kobo Elipsa, Kobo Sage ve Kobo Libra en çok tercih edilen Kobo e-kitap okuyucu modelleri arasında yer alır. Teknosa'da Kobo e-kitap okuyucu cihaz modellerine uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Sage ve Elipsa modelleri ile uyumlu Kobo Stylus kalem sayesinde okumanızı sürdürürken not alabilir, dikkatinizi çeken yerlerin altını çizebilirsiniz. Dijital kitap okuma deneyiminizi özelleştirmeye yarayan e-kitap okuyucu çeşitleri ile siz de kitap okuma alışkanlıklarınızı ileri seviyeye taşıyabilirsiniz.

e-Kitap Okuyucu Nedir?

e-Kitap okuyucu, dijital kitapları ve bazı dijital süreli yayınları okumak için tasarlanmış mobil bir elektronik cihazdır. Basılı kitaplara göre en büyük avantajı taşınabilirlik olan e-kitap okuyucu cihazlar; boyut, kapasite, pil ömrü ve tasarım farklılıkları ile birbirlerinden farklılık gösterebilir.

Uzun bir yolculuk ya da tatil için yanınızda götürmek isteyeceğiniz onlarca kitaba tek bir cihazda sahip olmak, günümüz dünyasında teknolojinin sağladığı en büyük kolaylıklardan biri.

Form olarak elektronik tabletleri andıran e-kitap okuyucu cihazlar, ekran özellikleri bakımından tablet ve bilgisayarlardan ayrılır. Okuma deneyimini kolaylaştırmak ve keyifli hale getirmek üzere geliştirilen ekranı, uzun pil ömrü ve kağıda benzerliği sebebiyle güneş ışığında bile kolay okunabilirlik sağlar. 6,7,8 ve 10 inç gibi çeşitli ekran boyutu alternatifleri sunan e-kitap okuyucular, kullanışlı ekran boyutları ile birçok farklı kullanıcının beklentilerini karşılar. Teknosa'da bulabileceğiniz birbirinden gelişmiş e-kitap okuyucu modelleri, kaliteli materyaller kullanılarak dizayn edilir. Çağımızın popüler elektronik aygıtlarından olan bu ürünler, modern tasarımları ile de beğeni toplar.

Şarj edilebilir özelliği ve uzun pil ömrü sayesinde sıklıkla tercih edilen e-kitap okuyucular günümüzde her okurun sahip olmak istediği elektronik cihazlar arasında. Kitap okurlarının en büyük sorunlarından biri olan depolama konusu da e-kitap okuyucuların geniş bellek kapasiteleri sayesinde artık problem değil.

e-Kitap Okuyucu Fiyatları

e-kitap okuyucu fiyatları göz önünde bulundurulduğunda aynı kapasiteye sahip fiziksel bir kütüphaneye sahip olmanın çok daha masraflı olacağı kabul edilir. Dünyanın her yerinden yeni yayımlanmış bir kitap dahi olsa anında e kitap okuyucunuz ile bu kitaba erişebilmek paha biçilemez.

Her sene artan kitap basım masrafları da göz önünde bulundurulduğu zaman e-kitap okuyucu fiyatları, daha ekonomik bir seçenek olarak okuyucuların karşısına çıkar. e-Kitap okuyucular kapasitesine ve teknik özelliklerine göre farklılık gösterir. Teknosa'da her bütçeye uygun e-kitap okuyucu türlerine ulaşabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü ekranı, geniş depolama kapasitesi, uzun pil ömrü gibi özellikler e-kitap okuyucu modellerinin fiyatlarını belirleyen bazı temel özellikler arasında yer alır. Teknosa'da ürünlerin teknik özellikleri ile doğru orantılı olarak belirlenen fiyatlar pek çok farklı bütçe grubuna hitap eder.

e-Kitap Okuyucuları Neden Tercih Etmelisiniz?

Günümüzde her türlü hizmet ve tüketim ürününü seçerken ekonomik olması, kullanışlı ve zahmetsiz olması gibi birçok kriteri göz önünde bulunduruyoruz. Kitap okumak gibi aslında çok temel ve sıklıkla gerçekleştirdiğimiz bir eylemde de artık birçok okur bu kriterleri karşılayan e-kitap okuyucuları tercih ediyor. Peki siz neden e-kitap okuyucuları tercih etmelisiniz, gelin birlikte bu işlevsel cihazın tüm avantajlarına göz atalım:

  • e-Kitap okuyucularda, bilgisayar ve tablet gibi diğer elektronik cihazlara kıyasla neredeyse hiç dikkat dağıtıcı unsur bulunmaz. Kağıt görünümlü ekranlar ve özel aydınlatma ayarları sayesinde de olası göz yorgunluklarının önüne geçilebilir.
  • Diğer yandan sahip olmak istediğiniz belki de yüzlerce kitabın fiziksel ağırlığı bir taşıma problemine sebep olurken hafızasına yüz binlerce e-kitap sığdırabileceğiniz e-kitap okuyucular bu anlamda ciddi bir kolaylık sağlar. Ekonomik açıdan da daha az maliyetli olan e-kitaplar, daha düşük bir bütçe ile daha fazla kitap okuyabilmenizi sağlar.
  • Gelişen teknoloji ile birlikte bazı modellerde su geçirmezlik özelliği sayesinde e-kitaplar güvenli bir kullanıma da imkan sunar. Elektronik kitaplar fiziksel kitaplar gibi yırtılma, ıslanma ya da yıpranma gibi sorunlara maruz kalmaz.
  • Zaman konusunda da okurlara ciddi bir tasarruf imkanı sunan e-kitap okuyucular, kısa süre içinde daha çok kitap erişimine elverişlidir. Bulunduğunuz ülkede henüz baskısı dahi olmayan bir kitabın elektronik versiyonuna erişim sağlayarak çok önceden okuma şansını elde edebilirsiniz.
  • Bazı e-kitap okuyucu modelleri fiziksel sayfa çevirme tuşları, dokunmatik ekran ile sayfaya yakınlaşma ve uzaklaşma imkanı ve hatta tablet aksesuarları kategorisinde olduğu gibi e-kitap okuyucu uyumlu kalemler sayesinde cümlelerin altını çizme, not alma gibi özelliklere de imkan sağlar.
  • e-Kitap okuyucu cihazlardaki yazı tipi, boyutu ve satır aralığını ayarlama gibi özellikler bazı okuyucuların geleneksel kitapları okurken yaşadığı zorlukları ortadan kaldırarak daha keyifli bir okuma deneyimini mümkün kılar. Bu özellik sayesinde okuma güçlüğü çeken ve disleksi rahatsızlığı olan kişiler de kitap okumaktan keyif alır hale gelebilir.

Modern tasarımları ve şık görünümüyle tercih edilen elektronik ürünlerden olan e-kitap okuyucular, hayatınızı kolaylaştırırken entelektüel birikiminize de fayda sağlayacak. Şimdi siz de tüm bu avantajlardan faydalanıp kitap okuma keyfinizi dijital dünyaya taşımak istiyorsanız Teknosa'nın çeşitli ürün yelpazesini inceleyip kendinize en uygun e-kitap okuyucuyu seçmek için acele edin.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.