Irobot Robot Süpürge Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Yeni
Irobot Roomba Combo I5 Robot Süpürge ve Paspas

Irobot Roomba Combo I5 Robot Süpürge ve Paspas

11.399 TL
Irobot Roomba J7 Combo Siyah Robot Süpürge

Irobot Roomba J7 Combo Siyah Robot Süpürge

32.999 TL
Irobot Roomba Combo i8 Robot Süpürge ve Paspas

Irobot Roomba Combo i8 Robot Süpürge ve Paspas

19.800 TL
iRobot Roomba i7 Robot Süpürge
5.0 (9 Değerlendirme)

iRobot Roomba i7 Robot Süpürge

16.999 TL
iRobot Roomba i5+ Robot Süpürge

iRobot Roomba i5+ Robot Süpürge

16.999 TL

iRobot Robot Süpürge

Evinizdeki sessiz yardımcı iRobot robot süpürge şimdi farklı ürün çeşitleriyle sayfamızda. iRobot markasına ait birbirinden kullanışlı robot süpürge modelleri, günlük temizlik ihtiyacınızı karşılıyor. Böylece ayrıntılı temizlik için daha uzun aralıklarla süpürge açmanız yeterli oluyor. Üstelik iRobot'un üstün teknolojileri sayesinde yalnızca ortalıktaki birkaç tozu almakla kalmıyor. Güçlü emiş gücüyle toz, kir ve kırıntı gibi sürekli temizlenmesi gereken unsurları temizliyor. Buna ek olarak evcil hayvan tüylerini de toplayıp zeminlere paspas yapabiliyor. Her açıdan işinizi kolaylaştıracak bu cihazı tercih ederek siz de günlük temizlik işlerinizin önemli bir kısmından kurtulabilirsiniz. iRobot akıllı robot süpürgeye sahip olmak için hemen sayfamızdaki birbirinden şık modellere göz atabilirsiniz.

Her Eve Uygun Bir iRobot Var

Evinizin boyutlarına, ihtiyaçlarına ve mobilyalarınızın ölçülerine göre tercih edebileceğiniz bir iRobot robot süpürgeyi sayfamızda bulabilirsiniz. Küçük evlerde ve çok eşyanın bulunduğu yaşam alanlarında, robot süpürgenin küçük boyutlara sahip olması önemli. Böylece süpürgeniz eşyalar arasında daha rahat hareket edebilir. Ayrıca koltuk, yatak ve dolap altlarının temizlenebilmesi için de mobilya yüksekliklerine dikkat etmeniz gerekiyor. Her modelin büyüklüğü ve yüksekliği değiştiği için evinizin ölçülerine uygun bir cihaz bulabilmeniz de kolaylaşıyor. Bunun yanı sıra yaşam alanının metrekaresi de bir hayli önemli. Süpürgenizin tek şarj ile tüm evi süpürmesini istiyorsanız mutlaka batarya büyüklüğüne ve süpürme süresine dikkat etmelisiniz. Bataryanın büyümesi, teknolojik cihazlarda boyutların büyümesi demek oluyor. Fakat son teknolojik özelliklere sahip olan iRobot süpürgeler, bu noktada da kullanıcıların isteklerine cevap veriyor.

iRobot ile Evinize Konfor Getirin

Amerika merkezli olan iRobot markası, dünyanın dört bir yanında evlere konfor getiriyor. NASA ile birlikte çalışan marka, ilk iRobot'u uzay araştırmaları için üretti. Günümüzde ev kullanımları için pek çok farklı robot süpürge modeli üreten iRobot, sunduğu yüksek kalite ile kullanıcılardan tam not alıyor. Robot süpürgeleri iRobot uygulaması ile telefonunuzdan kontrol edebilmenizi de mümkün oluyor. Böylece yorulmadan, oturduğunuz yerden temizliği başlatabiliyorsunuz. Genel temizlik planını oluşturmak, süpürgenin durumunu kontrol etmek ve işinize yarayabilecek tüm ayrıntıları gözden geçirmek için uygulamadan faydalanabilirsiniz. Böylece iRobot robot süpürge alarak gerçek konforu yaşayabilirsiniz. Müşterilerin yaşamını iyileştirmek için üretim yapan marka, robot süpürgelerini Roomba serisi olarak devam ettiriyor. Farklı modellerin yer aldığı bu seri her açıdan göz alıcı. Siz de evdeki işlerinizi kolaylaştıracak bir süpürge çeşidine ihtiyaç duyuyorsanız hemen hayatınıza bir iRobot Roomba dahil edebilirsiniz.

iRobot Robot Süpürgelerin Üstün Özellikleri

Yüksek teknolojiden yararlanan iRobot robot süpürge çeşitleri, sahip oldukları özelliklerle şaşırtıyor. Temizliği düşünmeyi bırakmanız için geliştirilen bu modeller, reaktif sensörler yardımıyla eşyaların altına sıkışmayı engelliyor. Böylece temizlik sırasında cihazı sürekli olarak kontrol etmeniz gerekmiyor. Yolundaki engelleri algılayan robot süpürgedeki kir sensörleri ise ekstra kirli alanları derinlemesine temizleyebiliyor. Yaptığı yoğun süpürme ve paspas işlemiyle iRobot süpürge yorumlarında da son derece olumlu geri dönüşler bulunuyor. Süpürgenizi kullanırken seçtiğiniz temizlik yönüne ve şekline göre süpürme gerçekleşiyor. Eğer bu işlem sırasında süpürgenin şarjı azalır ve belli bir seviyenin altına düşerse iRobot otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor. Şarjı dolduktan sonra ise temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. Akıllı ev teknolojilerinden olan robot süpürgeleri seçerken süpürme süresine de dikkat etmeniz önemli. Böylece yaşadığınız alanın büyüklüğüne uygun süpürme özelliğine sahip bir iRobot tercih edebilirsiniz. Cihazların geniş haznesi sayesinde sürekli olarak tozları boşaltmanız da gerekmez. AllergenLock toz torbasına sahip olan modeller, 60 güne kadar topladığı tozları kendi toz torbasına boşaltabiliyor. Bu da dilerseniz 2 aya kadar toz alma işini düşünmenizi gerektirmiyor. Her açıdan kullanışlı özelliklerle donatılan iRobot robot süpürge modelleri sayfamızda sizi bekliyor. iRobot süpürge fiyatlarına göz atmak ve ürünleri yakından incelemek için hemen sayfamızı keşfedebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.