Huawei Tablet Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad
5.0 (1 Değerlendirme)

Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad

8.499 TL
Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 888 Processor 8 Gb 128 Gb 14.2 Siyah Tablet Matepad Air
Kredi Fırsatı

Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 888 Processor 8 Gb 128 Gb 14.2 Siyah Tablet Matepad Air

15.499 TL
Huawei Matepad SE 4 64GB 10.4 Siyah Tablet
5.0 (1 Değerlendirme)

Huawei Matepad SE 4 64GB 10.4 Siyah Tablet

4.699 TL
Huawei Matepad Kırın 9000w 12gb 256 Gb Flexible Oled 13.2 Siyah Matepad Pro Tablet
Kredi Fırsatı

Huawei Matepad Kırın 9000w 12gb 256 Gb Flexible Oled 13.2 Siyah Matepad Pro Tablet

31.999 TL

Huawei Tablet

Geniş pil ve depolama kapasiteleri, çoklu ekran iş birliği, çığır açan masaüstü işlevleri, üstün performansı, yaratıcılığınızı geliştiren donanımı ve kaliteli ses-görüntü özellikleriyle Huawei tablet modelleri bu sayfada karşınızda. Bu cihazları kullanıp işinizi zamandan ve mekandan soyutlanarak halledebilirsiniz. Farklı seçeneklerle sunulan Huawei tabletlerden dilediğinize bu sayfadan birkaç tıkla kolayca sahip olmak mümkün. Tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan modeli seçip sepetinize eklemek. Alışverişinizi tamamladığınızda satın aldığınız model, kısa sürede adresinize gönderiliyor. Teknosa Huawei Matepad fiyatları ile tabletinizi satın alın, verimliliğinizi sergilemeye hemen başlayın!

Huawei Tablet Özellikleri

Sayfamızda listelenen Huawei tabletler; farklı ekran çözünürlüğü, işlemci, hafıza ve depolama kapasitesi, bağlantı seçeneği ve boyutuyla burada kullanıcılara sunuluyor. Çeşitli ihtiyaçları karşılamak üzere geliştirilen bu ürünlerde, veri aktarımı, uygulama yükleme ve Huawei ID oluşturma gibi VIP hizmetler de mevcut. Huawei tabletlerde, indirmek istediğiniz uygulamaları, farklı uygulama mağazalarında aratarak kolayca indirebilirsiniz. Uygulamalara güncelleme gerektiğinde ise cihaz size ideal güncellemeyi önerir ya da otomatik olarak başlatır. Böylece verimliliğinizden ödün vermeden çalışmalarınızı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca markanın resmi uygulama mağazası olan AppGallery'yi kullanarak uygulamalarınızı indirmek, yönetmek veya paylaşmak da çok kolay. Huawei topluluğuna üye olarak tüm uygulama çözümleri hakkında fikir sahibi olabilir, en güncel haberlere kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünlerin kalemli modellerini tercih ederek en önemli notlarınızı vakit kaybetmeden alabilir, grafik çizimler yapabilirsiniz. Cihazlardaki geniş pil kapasitesi ise sizi yarı yolda bırakmayacak şekilde tasarlanmış. 11 saate varan video oynatma özelliği sayesinde hareketli görüntülerinizi kesintisiz biçimde izleyin. Tüm bunları, Teknosa Huawei tablet fiyatlarından faydalanarak kolayca gerçekleştirmek için sayfamızdaki modelleri incelemeye başlayabilirsiniz. Üstelik çeşitli aksesuarları tabletinize entegre ederek birçok masaüstü fonksiyonundan da yararlanmanız mümkün. Dokunmatik ekranı ya da mouse'u kullanarak veriminizi en üst seviyede deneyimleyin. Çeşit çeşit Huawei tablet kalemli ve daha pek çok özelliği içinde barındıran seçeneklerle sizi bekliyor.

Huawei Matepad Tablet Modelleri Burada

Huawei tablet bilgisayar modelleri ile işinizi dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman halledin! Bu cihazlardaki sinematik ekran, Smart Office seçenekleri ve ses kalitesi sayesinde profesyonel anlamda rahatsınız. İster günlük ofis işlerinizi yapın isterseniz oyun oynayın... Ürünün gelişmiş ekran teknolojisi ve ses sistemi sayesinde görüntülü görüşmeler yapmak, dizi ya da film izlemek veya müzik dinlemek çok keyifli. Ayrıca Huawei Matepad tablet modellerinde video düzenleme de yapmak mümkün. Cihazların telefonla iş birliği özelliği ile telefonunuzdan çektiğiniz videoları, tabletin geniş ekranında izleyebilir ya da arzu ettiğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Hatta dijital kalemi kullanarak karalamalar veya çizimler bile yapabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Huawei tabletleri, dizüstü bilgisayarınızla entegre etmeniz de mümkün. Dizüstü bilgisayarınızı ikincil ekran olarak kullanıp hayata daha geniş bir perspektiften bakmayı deneyin! Aynı anda iki proje üzerinde çalışmak, dosyaları ekranlar arası sürüklemek, Huawei tabletler ile çocuk oyuncağı. Ek olarak, bu cihazlarla oyun oynamak da son derece keyifli. Akıcı görsel deneyimi vadeden Huawei Matepad tabletler, yüksek yenileme hızlarıyla kullanıcılardan tam puan alıyor. Geniş renk gamı, oyunda görünen ekranları daha canlı ve gerçekçi görüntülerle donatıyor. Size de kendinizi oyuna kaptırmak kalıyor.

Teknosa Huawei Tablet Modellerini Keşfedin!

Bu sayfada gördüğünüz Huawei tablet modellerinden dilediğinizi hemen sipariş verebilir, çalışmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu cihazlarda, verimliliğiniz için düşünülmüş pek çok özellik bulunuyor. Örneğin Huawei tablet modelleri ile çalışırken gözleriniz daha az yorulacak. Zira bu ürünlerde Düşük Mavi Işık ve Sıfır Titreşim Sertifikaları yer alıyor. Yaptığınız işi ekran modlarını değiştirmeye gerek duymadan sürdürebilirsiniz. Ayrıca dört hoparlörlü ve dört kanallı ses sistemi ile ses dünyası elinizde. Dolayısıyla Huawei tabletler ile müzik dinlemek büyük bir zevk. Üstelik sadece müzik dinlemek değil, sevdikleriniz ile iletişim kurmak da bu cihazların yardımıyla son derece kolay ve keyifli. Yapay zeka gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmış Huawei tabletlerdeki dahili mikrofonlar, sesinizi doğru şekilde alır ve karşı tarafa aktarır. Daha iyi iletişim için yazma ve ortam konuşmaları gibi sesler otomatik olarak filtrelenir. Kısacası bu bilgisayarlardaki ses sistemi son derece tatmin edici. Pil ömrü ise kullanıcılardan tam puan alan özelliklerden bir diğeri. Uzun saatler dayanan bataryası sayesinde, Huawei tabletler ile iş gününüzü endişelenmeden tamamlayabilirsiniz. Son olarak cihazlardaki çok kanallı akıllı zamanlama motoru sayesinde birden fazla uygulama çalışırken bile sistemin tamamlanma süresini azaltmak mümkün. Her biri birbirinden kullanışlı çeşit çeşit Huawei tablet Teknosa'da sizi bekliyor. Acele edin, ürünler tükenmeden alışverişinizi tamamlayın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.