Huawei Telefon Fiyatları ve Modelleri

14 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Huawei Nova 9 8GB/128 GB Siyah Akıllı Telefon

Huawei Nova 9 8GB/128 GB Siyah Akıllı Telefon

%10
12.999 TL
11.749 TL
Huawei Nova 11 Pro 8/256 Gb Siyah Cep Telefonu
Kredi Fırsatı
4.0 (2 Değerlendirme)

Huawei Nova 11 Pro 8/256 Gb Siyah Cep Telefonu

23.999 TL
Huawei P60 Pro 8GB/256GB Çift SIM İnci Beyazı Cep Telefonu
Kredi Fırsatı

Huawei P60 Pro 8GB/256GB Çift SIM İnci Beyazı Cep Telefonu

41.999 TL
Huawei Nova 11 Siyah Akıllı Telefon
Kredi Fırsatı

Huawei Nova 11 Siyah Akıllı Telefon

19.999 TL
Huawei P60 Pro 8GB/256GB Çift SIM Siyah Cep Telefonu
Kredi Fırsatı

Huawei P60 Pro 8GB/256GB Çift SIM Siyah Cep Telefonu

41.999 TL
Huawei Nova 11 Yeşil Akıllı Telefon
Kredi Fırsatı

Huawei Nova 11 Yeşil Akıllı Telefon

19.999 TL
Huawei Nova 11 Pro 8/256 Gb Yeşil Cep Telefonu
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Huawei Nova 11 Pro 8/256 Gb Yeşil Cep Telefonu

23.999 TL
Huawei Y9 Prime 2019 128GB Siyah Akıllı Telefon
4.9 (27 Değerlendirme)

Huawei Y9 Prime 2019 128GB Siyah Akıllı Telefon

%11
8.999 TL
7.999 TL
Huawei P40 Pro 256GB Beyaz Akıllı Telefon
5.0 (4 Değerlendirme)

Huawei P40 Pro 256GB Beyaz Akıllı Telefon

%9
32.999 TL
29.999 TL
Huawei P40 Pro 256GB Siyah Akıllı Telefon
4.8 (4 Değerlendirme)

Huawei P40 Pro 256GB Siyah Akıllı Telefon

%9
32.999 TL
29.999 TL
Huawei P40 Pro 256GB Gümüş Akıllı Telefon
4.6 (19 Değerlendirme)

Huawei P40 Pro 256GB Gümüş Akıllı Telefon

%9
32.999 TL
29.999 TL
Huawei Y9 Prime 2019 128GB Safir Mavi Akıllı Telefon
5.0 (23 Değerlendirme)

Huawei Y9 Prime 2019 128GB Safir Mavi Akıllı Telefon

%11
8.999 TL
7.999 TL
Huawei P Smart S 4GB/128GB Siyah Akıllı Telefon
4.8 (21 Değerlendirme)

Huawei P Smart S 4GB/128GB Siyah Akıllı Telefon

%9
10.999 TL
9.999 TL
Huawei Y9 Prime 2019 128GB Yeşil Akıllı Telefon
4.9 (17 Değerlendirme)

Huawei Y9 Prime 2019 128GB Yeşil Akıllı Telefon

%11
8.999 TL
7.999 TL

Elinizden bırakmaya kıyamayacağınız birbirinden şık Huawei telefonlar Teknosa'da! Sürekli donan ve çoklu işlemlerde sorun çıkaran telefonlardan bıktıysanız Huawei telefon modellerine hemen göz atabilirsiniz. Yuvarlatılmış köşeleri, sonsuz ekranı, katlanabilir çeşitleri ve birbirinden göz alıcı renkleriyle tüm çeşitler kategorimizde sizi bekliyor. Üstelik rakipleri arasında ön plana çıkan kamera özellikleriyle de bu çeşitler oldukça seviliyor. Siz de hem bütçenize hem de zevklerinize uyum sağlayacak bir Huawei cep telefonu bulmak için hemen sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Huawei Telefonların Yüksek Çözünürlüklü Kamera Özellikleri

Hayranlık uyandıran doğa manzaraları, şık restoran ve cafeler, hayatın içinden enstantaneler ve küçük ayrıntılar sizi etkiliyorsa bu anları gözünüzle gördüğünüz kadar canlı ve etkileyici bir şekilde yakalamanızı sağlayacak bir kameraya ihtiyacınız var. Her yeni çıkan model ile birlikte kamera kalitesini artırmayı başaran Huawei cep telefonu çeşitleri size istediğiniz kaliteli fotoğrafları sunuyor. Üstelik bunu yaparken birden fazla kameranın gücünden yararlanıyor. Yeni çıkan modellerle birlikte arka kameraların sayısı gün geçtikçe artıyor. 2 kameralı modeller ilgi çekse de 3 ve 4 kameralı modeller de sıklıkla kullanılıyor. Siz de yakalamak istediğiniz açıları ve ayrıntıları en iyi şekilde yansıtabilmek için bu kamera özellikleri arasından seçim yapabilirsiniz. Kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz çift kameralı bir telefona ihtiyaç duyuyorsanız 32 MP ve 50 MP ultra görüş kameralarına sahip telefon modellerini tercih edebilirsiniz. 3 ve üzeri sayıda kameraya sahip olan cihazları ayırt etmek içinse bu kameraların özelliklerine dikkat etmenizde fayda var. Huawei telefon modellerindeki SuperSensing kameralar, netliği artırmak için yoğun ışığı yakalıyor ve ayrıntıları açığa çıkarıyor. Diğer bir çeşit olan Telefoto kameralar ise 5x optik yakınlaştırma, 10x hybrid yakınlaştırma ve 50x maksimum yakınlaştırma değerleriyle uzaklığı aradan kaldırmanıza yardımcı oluyor. Gözünüze en yakın görüntüleri yakalayabilmek içinse geniş açılı sine kameralar son derece başarılı sonuçlar ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra 3D Depth Sensing kameralar, gerçek zamanlı derinliği algılayarak çektiğiniz fotoğrafların etkisini artırıyor. Kullanım konforunuzu artıracak ve aradığınız kamera özelliklere sahip olan Huawei cep telefonu Teknosa güvencesiyle sayfamızda sizi bekliyor.

Her Bütçeye Uygun Huawei Telefon Çeşitleri

Telefon alırken en etkili unsurlardan biri de ürünün fiyatı oluyor. Modeller arttıkça Huawei telefonların fiyatları da çeşitleniyor. Geniş bir fiyat aralığına sahip bu cihazlar arasından siz de kendinize uygun bir modeli olaylıkla bulabilirsiniz. Ürünlerin fiyatlarına yansıyan ilk özelliklerden biri de cihazın kamera kalitesi oluyor. Sosyal medyanın ve görselliğin büyük önem kazandığı günümüzde, birbirinden etkileyici kareler yakalayabilmenizi sağlayacak modeller bulunuyor. Huawei cep telefonu fiyatlarına etki edebilecek bir diğer unsur ise pil gücü. Telefonların özellikleri arttıkça harcadığı enerji de artış gösterebiliyor. Bunun yanı sıra telefonda geçirdiğiniz sürelerde de zaman zaman artışlar yaşanabiliyor. Sizi yarı yolda bırakmayacak bir bataryaya ihtiyaç duyduğunuzda Huawei telefon çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Sürekli telefon şarj etme derdinden kurtulmak istiyorsanız bu cihazlar arasında ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek pek çok model mevcut. Huawei telefon modelleri ve fiyatları dahili hafıza konusunda da diğer ürünlerden farklılaşabiliyor. Çektiğiniz güzel anları saklayabilmek ve depolama alanınızı dert etmeden uygulamaları indirebilmek istiyorsanız yüksek hafızaya sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Hayatın artan hızıyla birlikte kompakt tasarım ve konforlu kullanım da önem kazanan konuların arasında yer alıyor. Büyük ekrana sahip cihazlar, rahatça oyun oynayabilmenizi, film izleyebilmenizi ve video platformlarındaki içerikleri konforlu bir şekilde izleyebilmenizi sağlıyor. Hafif olan modelleriyse taşımak bir hayli kolay. Özellikle çanta taşımayan kişiler için cebe sığabilen ve hafif yapıdaki modeller tercih sebebi oluyor. Siz de önceliklerinizi belirleyerek kendinize en uygun olan ürünü seçebilir ve fiyat - performans anlamında sizi memnun edecek bir seçim yapabilirsiniz.

Görüntüsüyle Şaşırtan Huawei Katlanabilir Telefonlar

Teknolojinin gelişimiyle birlikte hayalleri süsleyen katlanabilir telefonlar da hayatımıza girmeye başladı. Huawei katlanabilir telefon ise bu çeşitlerin arasında öne çıkıyor. Ekran boyutunu bir hayli genişleten bu telefon modelleri, açıldığında kare şeklinde bir form alıyor. Siz de dışarıda hareket halindeyken bu telefonu katlayarak tek elinizle kullanabilir, rahat anlarınızda ise açarak ekran alanını genişletebilirsiniz. Böylece dizi veya film izlerken çok daha fazla ayrıntı yakalayabilirsiniz. Ekranı bölmemesi için bu cihazlarda kontrol tuşları da yan tarafta yer alıyor. Aynı zamanda parmak izi okuyucusu gibi telefon kullanımına pratiklik katan özellikler, yan tuşları kullanarak gerçekleştiriliyor. Huawei cep telefonu modelleri arasında öne çıkan bu çeşitte ekran, tıpkı bir bilgisayar monitörü gibi ikiye bölünerek de kullanılabiliyor.

Huawei Göz Alıcı Telefon Serileri

Huawei cep telefonlarında farklı seriler karşınıza çıkıyor. Bunlar arasında en çok sevilenlerden biri de Nova serisi. Son derece ince bir tasarıma sahip olan bu serinin cihazları, kavisli ekran tasarımıyla karşınıza çıkıyor. Görüntüleri, çerçevelere takılmadan size yansıtan bu cihazlar sayesinde artık video izlemek ve oyun oynamak çok daha keyifli. Ayrıca ön ve arka kamera, sürekli 4K video kaydı yapabilme özelliğine sahip. Sürekli kayıt özelliğinde ön ve arka kamera arasındaki geçişleri çekimi duraklatmadan gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca hem ön hem de arka kamerayla aynı anda çekim yapmak için çift görüntülü kayıt özelliğinden yararlanabilirsiniz. Nova serisinde pil gücü de etkileyici seviyelerde. Bazı modeller, ortalama yarım saat içerisinde tamamen şarj olabiliyor ve gün boyu telefonunuzu rahatça kullanabilmenizi sağlıyor. Nova serisinin yanı sıra P serisi, P Smart serisi, Y serisi ve Mate serisi de çeşitler arasında yer alıyor. Huawei P serisi de üstün kamera özellikleriyle ön plana çıkıyor. Hareketlerinizi algılayan, sizin için en doğru kareyi yakalayan, odak noktasını öne çıkarıp temiz bir arka plan oluşturan ve yansımaları kaldıran bu akıllı telefonlar eşsiz fotoğraflar çekebilmenize yardımcı oluyor. Videolarda ise sinematik görüntüler ortaya çıkarabilmeniz için karanlıkta bile mükemmel ışığı yakalıyor ve elleriniz titrese bile sabit çekim yapabiliyor. Siz de Huawei telefonlarının birbirinden etkileyici özelliklerini keşfetmek ve kendinize en uygun cihazı kolayca bulabilmek için sayfamıza hemen göz atabilirsiniz. Sizi bekleyen o doğru cihazı bulduğunuzda ise tek tıkla sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.