HP Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • HP OMEN 34C 780K8E9 34" 165 Hz 1 MS (HDMI-Display) FreeSync Premium WQHD LED Curved Oyuncu Monitörü

    HP OMEN 34C 780K8E9 34" 165 Hz 1 MS (HDMI-Display) FreeSync Premium WQHD LED Curved Oyuncu Monitörü

    16.399 TL
  • HP Omen 27S 780G5E9 27" 1 MS 240 Hz Overdrive FHD Oyun Monitörü

    HP Omen 27S 780G5E9 27" 1 MS 240 Hz Overdrive FHD Oyun Monitörü

    10.899 TL

Bilgisayar donanımları arasında en önemli parçalardan biri kuşkusuz monitörlerdir. Özellikle saatlerini oyun oynayarak geçiren kişiler için hem performans hem de göz sağlığı açısından monitörler önemli bir yere sahiptir. HP markasının çıkardığı oyuncu monitörleri sağladığı ayrıcalıklar sayesinde her kullanıcı tarafından beğenilir. HP oyuncu monitörü herkese hitap edebilmesi açısından birbirinden farklı modellere sahiptir. Farklı boyutlarda ve şekillerde tasarlanan HP monitörler, yüksek yenileme hızları ve düşük gecikme süreleri sayesinde oyunlarınızın başrolü olmaya adaydır. Ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun, monitörün kalitesine göre performans alınır. Bundan dolayı HP monitör modelleri sayesinden ekran kartınızdan da tam bir performans alabilirsiniz. Oyunun yanı sıra edit yapmak, film ve dizi izlemek için de HP oyuncu monitörleri tercih edilebilir. Oyunlarınızda gözünüz yorulmadan en iyi performansı almak ve gecikmeleri en aza düşürmek için birbirinden farklı fiyat seçeneklerine sahip HP oyuncu monitör modellerine göz atabilirsiniz.

HP Oyuncu Monitörü Modelleri

HP monitörleri kendi içerisinde birçok modele sahiptir. Modelleri genel olarak dört sınıfa ayırmak mümkündür. Bunlardan ilki HP kavisli oyuncu monitörü seçenekleridir. Kavisli modeller oyun oynarken, kendinizi oyunun içerisinde hissetmeniz için özel olarak tasarlanır. Kavisli tasarımı sayesinde sanal gerçeklik hissine sahiptir. Modellerden bir diğeri ise IPS ekran teknolojisine sahip oyuncu monitörleridir. Bu modeller, maksimum parlaklık ve verim sağladığından dolayı oyuncular için avantajlıdır. Bunların yanı sıra dokunmatik ekran ve 3D özelliğine sahip HP monitörleri de mevcuttur. Monitörler, 17'den 32 İnç büyüklüğe kadar birçok seçeneğe sahiptir. Bu ekranların hepsinde en az 60 olmak üzere 144 ve 165 hz yenilenme hızı bulunur. HP monitör modelleri özelliklerinin yanı sıra tasarımlarına göre de birbirinden ayrılır. Beyaz, siyah ve gri renk seçeneklerine sahip olan modellerin bazılarında LED ışıklandırmalar da mevcuttur. Aynı zamanda modellerin masa için ayakları olsa da dileyen kullanıcılar aparat sayesinde duvara monte şekilde de kullanabilir.

HP Oyuncu Monitörü Ayrıcalıkları

HP monitör modelleri farklı özelliklere ve ayrıcalıklara sahiptir. LCD ve LED ekran seçeneklerine sahip HP oyun monitörü modelleri, ince tasarımı sayesinde fazla yer kaplamaz. Aynı zamanda kullanıcının tercihine göre 17, 19, 22, 24, 27 ve 32 inç olmak üzere farklı boyut seçenekleri mevcuttur. Büyük ekran hayranları için 32 İnç modelleri sıklıkla tercih edilir. Bu sayede HP monitörleri hem oyun için hem de televizyon olarak kullanabilirsiniz. HP monitör modellerinin oyun için sağladığı en avantajlı ayrıcalık ise yenilenme hızıdır. 60 hz, 144 hz ve 165 hz gibi farklı yenilenme hızına sahip olan monitör modelleri arasında oyun zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz. Bu sayede oyun içerisinde rakiplerinizi anında görerek, hızlı bir şekilde tepki verebilirsiniz. Bunun yanı sıra HP oyuncu monitörleri görüntülerin daha net ve keskin bir şekilde size sunulması sağlar. Böylece oyun oynarken, en ufak ayrıntıyı dahi fark edebilir ve kendinizi daha fazla oyunun içerisinde hissedebilirsiniz. Ayrıca harici hoparlöre gerek kalmadan, entegre ses sistemine sahip olan modeller sayesinden oyun oynarken her sesi en iyi şekilde duyabilirsiniz. Aynı zamanda dokunmatik özelliğe sahip HP monitör modelleri sayesinde hem oyun oynarken hem de günlük işlerinizi yaparken, ekranı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ayrıcalıklardan faydalanmak için kendinize en uygun HP oyuncu monitörlerini inceleyebilirsiniz.

HP Oyuncu Monitörlerinde En Çok Beğenilen Modeller Hangileridir?

HP monitör modelleri arasından en çok tercih edilenlerden ilki HP X32C seçeneğidir. Kavisli bir tasarıma sahip olan monitör, 165 hz yenilenme hızı sayesinde 1 ms tepki süresine sahiptir. Full HD ekran,1920x1080 çözünürlüğe sahiptir. Aynı zamanda Eyesafe sertifikasına sahip olan monitör gözlere zararlı olan mavi ışığı filtre ederken, renklerin korunmasını da sağlar. HP 144hz monitör modellerinden biri olan HP X24c ise 23,6 İnç büyüklüğünde ekranı sayesinde, net bir görüntü sunar. 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip olan ekran, kavisli tasarımı sayesinde oyunlarda iyi bir performans da sunar. HP markasının Omen serisinden olan X 6FN07AA da oyuncular tarafından beğenilen modellerden biridir. 240 hz yenilenme hızına sahip olan cihaz, QHD çözünürlüğü sayesinde üstün kaliteli bir görüntü sunar. Aynı zamanda kademeli olarak açısı ayarlanabilen monitör boyun sağlığı açısından da avantajlıdır. HP monitör modelleri arasından aradığınız özelliklere sahip çeşitleri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda webcam alarak, oynadığınız oyunları arkadaşlarınıza yayın yaparak paylaşabilme imkanınız da mevcuttur.

HP Oyuncu Monitörü Fiyatları

HP gaming monitör fiyatları tercih edilen modele göre farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Cihazın sahip olduğu teknolojik özellikler, fiyatları da etkilediğinden dolayı genel olarak bir fiyat belirlemek uygun değildir. Özellikle ekranın sahip olduğu inç boyutuna göre fiyat değişikliği bulunur. Bundan birbirinden farklı özelliklere ve fiyat seçeneklerine sahip olan modeller arasından seçim yaparken kendiniz için en uygun olanları incelemeniz gereklidir. Bu durumda hangi oyunları oynadığınız ya da oyun dışında monitörü hangi amaçlar için kullanacağınız önem taşır. Aynı zamanda monitörü nereye koyacağız ve buna bağlı olarak kaç inç ekrana ihtiyaç duyduğunuz da seçim aşamasında önem taşır. Doğru HP monitör modelini seçme size hem kullanım hem de bütçe açısından avantaj sağlar. Bundan dolayı HP monitör modelleri arasından yenilenme hızına, ekran boyutuna ve diğer özelliklere bakıp; kullanıcı yorumlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylelikle kendiniz için en uygun modeli alabilirsiniz. Aynı zamanda monitör kullanımı için gerekli olan HDMI çoklayıcı adaptör ya da kulaklık çevirici gibi çevre birimleri ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.