Fantom Dikey Süpürge Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
  • Fantom Pratik-S P 1200 500 W Gri Dikey Süpürge

    Fantom Pratik-S P 1200 500 W Gri Dikey Süpürge

    1.599 TL
  • Fantom Pratik-S P 1200 Kırmızı Dikey Süpürge

    Fantom Pratik-S P 1200 Kırmızı Dikey Süpürge

    1.599 TL
  • Fantom Provac P 5000 Siklonik Gri Dikey Süpürge

    Fantom Provac P 5000 Siklonik Gri Dikey Süpürge

    2.450 TL
  • Fantom Magic P 3000 800 W Siyah Dikey Süpürge

    Fantom Magic P 3000 800 W Siyah Dikey Süpürge

    1.650 TL
  • Fantom Magic P 3000 Gri Elektrikli Dikey Süpürge

    Fantom Magic P 3000 Gri Elektrikli Dikey Süpürge

    1.760 TL

Elektrikli süpürgeler, modern yaşam alanlarının vazgeçilmez ev aletlerinden biridir. Evinizde temizlik ihtiyacınızı pratik hale getiren Fantom, dikey süpürge çeşitleriyle zahmetsiz bir kullanım sunar. Hayatınızı kolaylaştıran minimal tasarımlarıyla temizliği yorucu olmaktan çıkarıp keyifli bir hale dönüştürür. Temizlik ihtiyacınızı karşılamak için hafif ve ergonomik tasarıma sahip Fantom dikey süpürgeleri tercih edebilir, yaşam alanlarınızdan toz ve kiri uzak tutabilirsiniz.

Fantom Dikey Süpürge Modelleri

Fantom dikey süpürge modelleri, kablolu ve şarjlı modelleriyle karşınıza çıkar. Kablolu süpürgeler, bir enerji kaynağı ile çalışırken; şarjlı modeller, temizlik anında özgür hissetmek isteyenlerin tercihleri arasındadır. Yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan şarjlı süpürgeler, kablo karmaşasını ortadan kaldırarak pratik bir kullanım sağlar. Kablolu süpürgelerde kablonun yetişemediği yerler olurken şarjlı ürünlerde bu sorun ortadan kalkar ve dilediğiniz ortamda rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Dilerseniz kablolu ve şarjlı ikisi bir arada ürünleri tercih ederek her iki imkandan da yararlanabilirsiniz. Süpürgenizi şarj etmeyi unuttuğunuzda kablolu olarak kullanabilir, temizliğinizi aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Kırmızı, gri, rose gold, pembe, siyah, mavi, sarı, krem gibi farklı renk seçeneklerine sahip Fantom dikey süpürge modelleri, modern ve şık görünüme sahiptir. Dikkat çekici tasarımlarıyla dekorasyonunuzla muhteşem uyum yakalar.

Dikey süpürge modellerinde yer alan Hepa filtre sistemi, küçük toz partikülleri ve alerjen maddeleri içine hapsederek dışarı çıkmasına engel olur. Süpürge içerisindeki hava, bu filtre sayesinde temizlenerek dışarı atılır. Süpürgenin ayarlanabilir gövde ve aparat seçenekleri ise en dar alanlarda bile temizliğinizi kolayca yapmanıza olanak tanır.

Fantom Dikey Süpürge Özellikleri

Minimal tasarıma sahip Fantom dikey süpürgeler, ergonomik yapısıyla bulunduğu ortamda yer kaplamaz, en dar alanlara bile rahatça girebilir. Süpürgenin ekstra hafif yapısı kullanım anında sizi yormaz ve pratik temizlik avantajı sağlar. Taşıma kolaylığı ile ihtiyacınız olan her an yanınızdadır. Fantom dikey süpürgeler, dik durabilme özelliği olduğu gibi duvara monte edilebilme özelliğine de sahiptir. Böylece kapı arkası gibi yerlere kolayca konumlandırabilirsiniz.

Fantom süpürgeler, en küçük tozları bile içine çeken yüksek emiş gücü kapasitesi ile maksimum performans gösterir. Evde kedi ve köpeğe sahip olanlar için tüy toplama özelliği ile ideal bir kullanım sunar. 360° dönebilen başlık ve yüksek emiş gücü, temizliğinizi hızlıca bitirmenize yardımcı olur. Böylece kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Rahat kullanımı ve fonksiyonel özellikleriyle kullanıcılardan tam puan alan Fantom, minimum seviyedeki ses seviyesiyle de ön plana çıkar. Koltuk ve kenar köşe aparatı ile istediğiniz alanı kolayca temizlemenizi sağlar. Temizliğiniz bittiğinde süpürgenin pratik hazne boşaltım sistemi ile tek tuşla toza değmeden hazne temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Fantom Dikey Süpürge Fiyatları

Fantom dikey süpürge fiyatları, ürünlerin modeli ve sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterebilir. Ürünlerin sahip olduğu kablolu, kablosuz, toz torbalı ya da toz torbasız gibi nitelikler fiyat farkına etki eder. Süpürgede aradığınız tasarım ve özellikleri belirleyerek ihtiyacınız olan ürünü seçebilirsiniz.

Fantom Dikey Süpürge Kullanımı

Fantom dikey süpürgenin kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Daha rahat hareket alanı sunarak en zor alanlarda bile kolayca temizlik işlemini gerçekleştirmenize olanak tanır. Hafif yapısı ağrı veya yorgunluk gibi problemlerle karşılaşmadan ve zorlanmadan rahatlıkla temizlik imkanı sunar. Tek yapmanız gereken süpürmek istediğiniz alan için uygun aparatı süpürgenize yerleştirerek çalıştırmaktır.

Fantom Dikey Süpürge Neden Tercih Etmeliyim?

Fantom dikey süpürge modelleri, kullanıcıların ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanır ve etkili bir temizlik yapma imkanı tanır. Kullanım alanınıza ve amacınıza göre size en uygun ürünü seçebilir, verimli bir temizlik yapabilirsiniz.

Fantom, yüksek toz tutma performansı ile size temiz ve ferah bir ortam bırakır. Sahip olduğu düşük ses desibeli ile öne çıkan süpürgeler, yer tasarrufu sağladığı için de kullanıcıları memnun eder. Köşe bucak yaptığı temizlikle üstün performans sergileyerek size ekstra bir efor harcatmaz. Böylece zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Tek parça olarak tasarlanan modeller, temizlik anında istenilen ortama taşıma imkanı sağlar. Zarif tasarımlarıyla konumlandırdığınız alanda sizi rahatsız edici bir görüntü oluşturmaz.

Fantom Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Fantom dikey süpürge alırken dikkat etmeniz gereken bazı detaylar bulunur. Bu detaylar şu şekilde sıralanabilir;

  • Dikey süpürge alırken dikkat etmeniz gereken ilk detay, kablolu-kablosuz ya da toz torbalı-toz torbasız özelliklere sahip ürünlerden hangisini alacağınıza karar vermektir.
  • Dikey süpürgenin sahip olduğu emiş gücü kapasitesi dikkat etmeniz gereken bir başka detaydır. Yüksek emiş gücü, toz ve kirleri en ince ayrıntısına kadar temizleyerek size hijyenik bir ortam bırakır. Ayarlanabilir emiş gücüne sahip modeller, farklı zeminlerde uygun ayarı yaparak kullanım avantajı sağlar. Bu sebeple süpürgenin sahip olduğu watt seviyesini dikkate alarak bir tercih yapabilir, etkili bir kullanıma sahip olabilirsiniz.
  • Alacağınız ürünün sahip olduğu başlık çeşitliliği de önemlidir. Bu sayede farklı zeminlerde kullanacağınız ideal başlık seçenekleriyle derinlemesine temizlik yapabilirsiniz.
  • Ürünün toz kapasitesi hacmi, kullanım sıklığınıza göre dikkate almanız gereken bir başka detaydır.
  • Süpürgenin düşük ses seviyesine sahip olması da önem arz eder. Yüksek ses desibeline sahip ürünler rahatsız edici olduğundan tercih yaparken bu detayı göz önünde bulundurabilirsiniz.
  • Enerjiden tasarruf etmek isterseniz A enerji sınıfı dikey süpürge modelleri arasından bir seçim yapabilirsiniz.
  • Her evin dekorasyonuna uyum sağlayan farklı renk skalasına sahip süpürgeler arasından evinizin dekorasyonuna uygun bir renk seçebilir, keyifli bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Siz de dikey süpürge almayı planlıyorsanız Fantom süpürge modellerini inceleyebilir, ihtiyacınızı karşılayan ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı Fantom dikey süpürge ile temizlik alışkanlıklarınıza küçük bir dokunuş yaparak ev temizliğinizi keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.