Dyson Toz Torbasız Süpürge Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 Elektrikli Toz Torbasız Süpürge
5.0 (9 Değerlendirme)

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 Elektrikli Toz Torbasız Süpürge

15.998 TL
Çok Satanlar
Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge
3.5 (2 Değerlendirme)

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge

%8
23.000 TL
21.199 TL

Ev temizliği söz konusu olduğunda dikkat çeken ve akla ilk gelen markalardan biri Dyson oluyor Dyson markasının süpürge modelleri teknolojik özellikleri, kullanım kolaylıkları ve pratiklikleri ile ön plana çıkıyor. Alışılagelmiş süpürge kullanma deneyimini bir adım öteye taşıyan Dyson, kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı başarıyor. Dyson süpürge, derinlemesine temizlik için özel olarak tasarlanıyor. Başlıkları, dip köşe temizlik için aparatları, maksimum emiş gücü ve daha fazlasıyla öne çıkan Dyson süpürge modelleri, filtre yapılarıyla da büyük beğeni kazanıyor.

Dyson Süpürge Modelleri

Dyson, hem kablolu hem de kablosuz süpürge modelleri ile kullanıcıların tüm temizlik ihtiyaçlarına tek başına yanıt vermeyi başarıyor. Özellikle Dyson toz torbasız süpürge modelleri, detaylı ev temizliklerinin en büyük yardımcılarından. Bu ürünler, yüksek emiş güçleri sayesinde tek geçişte zemindeki tüm toz ve kirleri haznesine hapsediyor. Toz torbasız olması sayesinde sürekli torba alma ve değiştirme zahmetini de ortadan kaldıran Dyson torbasız süpürge çeşitleri, sizi birçok zahmetten kurtarıyor.

Dyson'ın süpürge modelleri, hızlı ve derinlemesine ev temizliği için birçok farklı seçenek sunuyor. Evinizde evcil hayvanınız varsa Animal serisi Dyson süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller, emiş gücünü en üst seviyelere çıkararak ev arkadaşlarınızın tüm tüylerini haznesine hapsediyor. Evcil hayvanınız yoksa ev temizliği için farklı aparatlarla tasarlanan Absolute serisi toz torbasız süpürgeleri tercih edebilirsiniz.

Dyson Toz Torbasız Süpürge Özellikleri

Dyson'ın toz torbasız süpürge modelleri sahip olduğu üstün teknolojilerle dikkatleri üzerine topluyor. Bu ürünlerin en öne çıkan özelliklerinden biri top şeklindeki tasarımları. Özel bir tasarıma sahip olan Dyson toz torbasız süpürgeler, devrilme riskini minimuma indiriyor. Böylece detaylı temizlik esnasında süpürgeyi kontrol etmek için ekstra çaba göstermenize gerek kalmıyor. Ultra etkili siklonları sayesinde tozları ve kirleri yakalarken tıkanmayı engelleyen toz torbasız süpürgeler, emiş kaybının düşmesinin de önüne geçiyor. İçerisinde herhangi bir filtresi bulunmayan toz torbasız süpürgeler, filtre yıkama ve değiştirme zahmetini de tamamıyla ortadan kaldırıyor.

Dyson toz torbasız süpürgelerde geniş bir toz haznesi mevcut. Bu toz haznesi, evin her bir noktasını birkaç kez temizleyecek kadar alan sunuyor. Üstelik toz haznesinin özel tasarımı, boşaltma için toza dokunma zahmetini de engelliyor. Tek bir hareketinizle tozları ve kirleri dışarı atabilir ve temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Evinizin her yerinde kusursuz bir şekilde manevra yapabilen Dyson toz torbasız süpürge modelleri yerçekim merkezleriyle de öne çıkıyor. Bu merkez sayesinde süpürge devrildiğinde bile kendi kendini toparlayabiliyor. 360 derece dönebilen tutma yeriyle daha fazla kontrol sağlayan Dyson toz torbasız süpürge, hızlı açılan aparatlarıyla ise değişimleri kolaylaştırıyor.

Dyson Torbasız Süpürge Fiyatları

Dyson toz torbasız süpürge fiyatları, ürünlerin sahip olduğu özelliklere ve teknolojilere göre birbirinden farklı seçeneklere sahip oluyor. Kapsamlı özellikleri bulunan, daha fazla aparata ve yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız süpürgeler daha yüksek fiyatlarla karşınıza çıkabilirken kompakt ve temel özellikleri bulunan ürünler uygun fiyatlara satın alınabiliyor.

Dyson torbasız süpürgeler arasından seçim yaparken beklenti ve ihtiyaçlarınızı mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Eğer bir evcil hayvanınız varsa ve çok fazla tüy döküyorsa Dyson'ın Animal serisine yönelebilirsiniz. Normal kullanımlar için ise Absolute serisindeki ürünler sizleri bekliyor. Ürünlerin içerisinde yer alan aksesuarları da inceleyerek hem fiyat hem de özellik bakımından size en uygun Dyson toz torbasız süpürge modelini satın alabilirsiniz.

Dyson Toz Torbasız Süpürgeler Sesli mi Çalışır?

Toz torbasız süpürgelerin büyük bir çoğunluğu emiş güçleri nedeniyle sesli olarak çalışıyor. Dolayısıyla tamamen sessiz çalışan bir elektrikli süpürge bulmak oldukça zor olabiliyor. Zemine yapışarak tüm toz ve kirleri haznesine hapseden toz torbasız süpürgeler, bu işlemin yoğunluğu nedeniyle belli bir sesi etrafa yayıyor. Dyson'ın toz torbasız süpürge modelleri ise emiş güçlerinin yoğunluğuna ve maksimum performanslarına rağmen ses konusunda büyük bir başarıya sahip oluyor. Olabilecek en düşük ses düzeyini etrafa yayan Dyson toz torbasız süpürgeler, temizlik esnasında evdeki diğer kişileri ve komşuları rahatsız etme ihtimalini en aza indiriyor.

Dyson toz torbasız süpürge modellerinin ses düzeyi, ürünü kullandığınız moda ve tercih ettiğiniz başlığa göre de değişkenlik gösteriyor. Emiş gücünü ne kadar artırırsanız ses düzeyi de o derece yükselirken emiş gücünü düşürdüğünüzde ise ses azalmaya başlıyor. Günlük temizliklerde emiş gücünü normal bir seviyede tutmayı deneyebilirsiniz. Detaylı temizliklerde ise en iyi sonuç için zemine göre emiş gücünü değiştirmeniz gerekiyor.

Dyson Toz Torbasız Süpürge Nasıl Temizlenir?

Dyson toz torbasız süpürge modelleri temizlik konusunda kendisini kanıtlıyor. Ev temizliğini kolaylaştıran bu teknolojik cihazın kendi temizliği de oldukça pratik şekilde yapıyor. Geniş haznesiyle daha uzun süre temizlik yapmanıza yardımcı olan toz torbasız süpürgeler, temizliğin yarıda kesilmesini engelliyor. Toz haznesi dolduktan sonra ise haznenin üzerinde yer alan düğmeye basarak tüm kirleri kolayca boşaltabilirsiniz. Bu sayede toz haznesi temizliği için de uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Dyson toz torbasız süpürgeler, birçok farklı aparat ile size sunuluyor. Sert zemin başlığı, merdiven başlığı, karbon lifli başlık ve çok daha fazlası, farklı alanlarda temizliği kolaylaştırıyor. Bu başlıkların temizliği de tıpkı hazne temizliği gibi oldukça kolay oluyor. Belli aralıklarla toz haznesi ve aparatların içerisini soğuk su yardımıyla temizleyebilirsiniz. Temizlik sonrasında parçaların tamamen kuruduğundan emin olmanız gerekiyor.

Tüm özellikleri ile ev temizliği konusunda yenilik yaratan Dyson süpürge modellerini Teknosa üzerinden siz de inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.