DJI Fotoğraf Makinesi Aksesuarları Fiyatları ve Modelleri

12 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (DJI Türkiye Garantili)

    DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (DJI Türkiye Garantili)

    %14
    41.999 TL
    35.997 TL
  • Çok Satanlar
    DJI Osmo Mobile 6 Telefon Gimbal

    DJI Osmo Mobile 6 Telefon Gimbal

    6.149 TL
  • Çok Satanlar
    DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Gimbal

    DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Gimbal

    35.249 TL
  • DJI Osmo Mobile SE Gimbal

    DJI Osmo Mobile SE Gimbal

    %9
    4.599 TL
    4.197 TL
  • DJI RS-3 Gimbal

    DJI RS-3 Gimbal

    %9
    21.999 TL
    19.947 TL
  • DJI RS 3 Mini Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

    DJI RS 3 Mini Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

    14.449 TL
  • DJI Osmo Pocket 2 Stabilize Kamera

    DJI Osmo Pocket 2 Stabilize Kamera

    14.299 TL
    14.297 TL
  • DJI Osmo Mobile 6 Gri Gimbal (DJI Türkiye Garantili)

    DJI Osmo Mobile 6 Gri Gimbal (DJI Türkiye Garantili)

    %6
    6.597 TL
    6.197 TL
  • DJI RS-3 Gimbal Combo Kit

    DJI RS-3 Gimbal Combo Kit

    26.449 TL
  • DJI RS 3 Pro Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

    DJI RS 3 Pro Sabitleyici Gimbal (Karfo Karacasulu Garanti)

    34.999 TL
  • DJI Osmo Pocket 3 Gimbal

    DJI Osmo Pocket 3 Gimbal

    27.699 TL
  • DJI RS 3 Pro Combo Gimbal

    DJI RS 3 Pro Combo Gimbal

    43.550 TL

DJI, profesyoneller ve amatör kullanıcılar için inovatif ve kullanışlı ürünler sunar. 2006 yılında Çin merkezli bir teknoloji şirketi olarak kurulan DJI, fotoğraf makinesi aksesuarları ile de öne çıkar. DJI 'nin ürün yelpazesi oldukça geniş ve çeşitlidir. Markanın en dikkat çekici ürünleri arasında fotoğraf ve video çekim ekipmanları yer alır. Bugün dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar, DJI 'nin kaliteli, yenilikçi fotoğraf makinesi aksesuarlarından keyifle yararlanır.

DJI Fotoğraf Makinesi Aksesuarları

DJI, kaliteli kamera ekipmanlarıyla tanınan bir markadır. DJI fotoğraf makineleri, profesyonel ve hobi fotoğrafçıları için yüksek kaliteli çekimler sunarken, bu deneyimi daha da üst seviyeye taşıyan aksesuarlar da sunar. DJI markasının fotoğraf makinesi aksesuarları arasında bulunan gimbal seçenekleri etkili özellikleriyle öne çıkar. DJI gimbal stabilizatörleri, titremeden kaynaklı sarsıntıları önleyerek akıcı, net çekimler yapmanızı sağlar. Tripod sabitleyici olarak bilinen ürünler, kamera aynı zamanda lensinizi sabit tutarak hareketli çekimlerde bile profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Marka ürünleri arasında yer alan filtreler, ışığı, renkleri kontrol etmenizi sağlar. Polarize filtreler, yansımaları azaltırken renkleri canlı tutar. ND filtreler ise parlak ışık koşullarında enstantane hızını düşürerek doğru pozlamayı yakalamanıza yardım eder. Tamamen kullanıcı odaklı üretim yapan markanın uzun çekimler için yedek pil, hızlı şarj cihazları, fotoğrafçıların çekimlerini kesintiye uğratmadan devam ettirmelerini sağlar. Uzun seyahatlerde ya da etkinliklerde büyük öneme sahiptir.

Marka ürünleri arasında taşıma çantaları gibi aksesuarlarda bulunur. Kamera aksesuarlarınızı güvenli şekilde taşımanızı sağlayan özel tasarımlı çantalar, hareket halindeyken ekipmanlarınızı korur. Çekimlerinizi daha rahat aynı zamanda kontrol edilebilir hale getiren uzaktan kumandalar da markanın ürünleri arasında bulunur. Kablosuz bağlantıyla fotoğraf çekimlerinizi uzaktan yönetmenizi sağlar. Fotoğraf makinesi ve kamera ekipmanlarında iddiasını ortaya koyan DJI, özel olarak tasarlanmış objektifler sunarak çekimlerinizi daha profesyonel hale getirmenizi sağlar. Geniş açı, telefoto veya makro objektifler ile çeşitli çekim tarzlarını deneyimleyebilirsiniz.

DJI Gimbal Modelleri

Videolar, fotoğraflar, sosyal medya platformlarından profesyonel prodüksiyonlara kadar geniş bir yelpazede paylaşılır. Ancak akıcı, sarsıntısız çekimler elde etmek, özellikle elde çekim yaparken zorlayıcı olabilir. DJI gimbal modelleri, çekimlerinizi istediğiniz gibi akıcı, profesyonel şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar.

Birçok modeli ile beğeni toplayan DJI, Ronin-S serisiyle de öne çıkar. Bu model, DSLR, aynasız kameralar için tasarlanır. Gelişmiş 3 eksenli stabilizasyon özelliği sayesinde titreşimleri en aza indirerek akıcı çekimler yapmanızı sağlar. Çeşitli çekim modları, kullanıcıların yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur.

Bir diğer model olan Ronin-S'nin hafif, taşınabilir, versiyonu olan Ronin-SC, aynasız kameralar için ideal bir seçenektir. Tek elle rahatlıkla kullanılabilme özelliği, Track 3.0 teknolojisi, çekimlerinizi daha da kolaylaştırır. Daha büyük kameralar için tasarlanan modeller ise 2, yüksek taşıma kapasitesi, güçlü stabilizasyon yetenekleriyle dikkat toplar. Profesyonel prodüksiyonlar için idealdir.

DJI osmo gimbal mobile serisi ile öne çıkar. Cep telefonları için tasarlanan bu gimbal modeli, hareket halindeyken bile sarsıntısız çekimler yapmanızı sağlar. Eğlenceli çekim modları, kolay kullanımıyla dikkat çeker. DJI gimbal modelleri, farklı çekim ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış çeşitli özellikler sunar.

DJI Osmo Gimbal

Elde yapılan çekimlerde istenmeyen titreşimler, sarsıntılar, sonuçları olumsuz etkileyebilir. DJI Osmo gimbal modelleri, çekimlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan önemli bir araçtır. Özellikle cep telefonları için tasarlanan Osmo Mobile gimbal, kullanıcıların akıllı telefonlarıyla yaratıcı, istikrarlı çekimler yapmasına olanak sağlar. Üç eksenli stabilizasyon teknolojisi, sarsıntıları engelleyerek videolarınızı daha akıcı hale getirir. Osmo Mobile ile dilediğiniz açıdan, titreşimsiz, sabit çekimler yapabilirsiniz.

Cebinizde taşıyabileceğiniz kadar kompakt olan model olan Osmo Pocket, kamera ve gimbalı bir araya getirir. 4K video çekimi, 3 eksenli stabilizasyon, profesyonel görüntüler yakalamanızı sağlar. Akıllı özellikler, hareketli çekim modlarıyla yaratıcılığınızın sınırları aşabilirsiniz. Outdoor etkinlikler, doğa fotoğrafçılığı, ekstrem spor fotoğrafçılığında da kullanılabilecek DJI Osmo Action, aksiyon sporları, macera severler için tasarlanır. Dayanıklı tasarımı, 4K video çekimi, su geçirmez özelliği ile zorlu koşullarda dahi yüksek kaliteli çekimler yapmanıza imkan tanır.

DJI Osmo Mobile 3, taşıması kolay gimbal modelleri arasında bulunur, hızlı katlanabilir tasarımı sayesinde seyahatlerde, hareket halindeyken kullanımı kolaydır. Özelleştirilebilir çekim modları, Track 3.0 özelliğiyle çekimlerinizi daha etkileyici hale getirir. DJI gimbal osmo 6, otomatik odaklama, telefon sabilitleme, ekran kontrolü, akıllı takip, Bluetooth bağlantı özelliği sunar. Kullanıcıların el ile yaptığı çekimlerdeki titreşimleri, sarsıntıları minimuma indirerek iyi sonuçlar elde etmelerini sağlar.

DJI Mini 3 Pro Gimbal

DJI mini 3 pro gimbal, kompakt boyutuyla dikkat çekerken çekimlerinizi profesyonel seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Çantanızda veya cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz ürün, seyahatlerde, günlük kullanımda pratik bir çözüm sunar. Üç eksenli gimbal teknolojisi, çekimlerinizdeki titreşimleri en aza indirir. Bu sayede hareketli çekimlerde bile profesyonel görüntüler yakalanabilir. DJI Mini 3 Pro Gimbal, farklı kamera modelleri ile uyumlu olarak tasarlanır. Aynasız kameralardan hafif video kameralara kadar geniş yelpazede kullanılabilir.

Gimbal, farklı çekim modları ve özellikleriyle çekimlerinizi daha etkileyici hale getirir. Hareketli takip, zaman atlamalı çekimler, farklı akıllı modlar, yaratıcılığınızı üst seviyelere taşımanıza yardımcı olur. Hareketli çekimlerden sabit çekimlere kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir, çekimlerinizin kalitesini önemli ölçüde artırabilir. Kompakt boyutu, üstün stabilizasyon özellikleri, akıllı çekim modları ile DJI Mini 3 Pro Gimbal, çekimlerini bir adım öteye taşımak isteyenler için ideal bir yardımcıdır. DJI Mini 3 Pro modeli ve tüm aksesuar seçeneklerini inceleyebilmek ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak için siz de Teknosa'yı tercih edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.