Bosch Kahve Makinesi Fiyatları ve Modelleri

13 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Bosch TKA4M233 Siyah Filtre Kahve Makinesi

    Bosch TKA4M233 Siyah Filtre Kahve Makinesi

    2.999 TL
  • Çok Satanlar
    Bosch TKA6A044 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Kırmızı
    5.0 (5 Değerlendirme)

    Bosch TKA6A044 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Kırmızı

    1.849 TL
  • Çok Satanlar
    Bosch TKA6A043 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Siyah
    3.0 (2 Değerlendirme)

    Bosch TKA6A043 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Siyah

    1.849 TL
  • Çok Satanlar
    Bosch TSM6A011W Kahve Öğütme Değirmeni Beyaz

    Bosch TSM6A011W Kahve Öğütme Değirmeni Beyaz

    1.389 TL
  • Bosch TSM6A013B Siyah Kahve Öğütücü

    Bosch TSM6A013B Siyah Kahve Öğütücü

    2.199 TL
  • Bosch TSM6A014R Kahve Öğütme Değirmeni Kırmızı

    Bosch TSM6A014R Kahve Öğütme Değirmeni Kırmızı

    1.399 TL
  • Bosch TIS30129RW 1300W 1.4 LT Su Tankı Tam Otomatik Siyah Kahve Makinesi
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Bosch TIS30129RW 1300W 1.4 LT Su Tankı Tam Otomatik Siyah Kahve Makinesi

    15.999 TL
  • Bosch TIE20119 Serie 2 Tam Otomatik Kahve Makinesi

    Bosch TIE20119 Serie 2 Tam Otomatik Kahve Makinesi

    10.999 TL
  • Bosch TKA6A684 Comfortline Kırmızı Filtre Kahve Makinesi

    Bosch TKA6A684 Comfortline Kırmızı Filtre Kahve Makinesi

    2.189 TL
  • Bosch TIS65429RW Tam Otomatik Espresso Makinesi

    Bosch TIS65429RW Tam Otomatik Espresso Makinesi

    22.999 TL
  • Bosch TIS65621RW Tam Otomatik Espresso Makinesi

    Bosch TIS65621RW Tam Otomatik Espresso Makinesi

    29.999 TL
  • Bosch TKA6A041 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Beyaz

    Bosch TKA6A041 Cam Sürahi Damla Emniyetli Filtre Kahve Makinesi Beyaz

    2.239 TL
  • Bosch CTL7181W0 Tam Otomatik Ankastre Espresso Makinesi

    Bosch CTL7181W0 Tam Otomatik Ankastre Espresso Makinesi

    109.000 TL

Bosch Kahve Makinesi

Yoğun aromalı kahveleri evinizde hazırlamak istiyorsanız Bosch kahve makinesi modelleriyle hemen tanışmalısınız. Zarif tasarımlarını kaliteli malzemeler ile bir araya getirerek son derece başarılı ürünler ortaya çıkaran Bosch, kahve kategorisinin sevilen markalarından. Filtre kahve ya da Espresso ile hazırlanan farklı dünya lezzetlerini pratik bir şekilde mutfağınıza taşıyacak Bosch modelleri sayfamızda sizi bekliyor. Dilerseniz gurme lezzetler ortaya çıkarabilmek için kahve çekirdeklerinizi de kendiniz öğütebilirsiniz. Bosch'un küçük boyutlardaki kolay kullanıma sahip kahve öğütücülerini de ürünler arasından bulabilirsiniz. Kategorimize yakından bakmak ve cihazları incelemek için siz de keşfetmeye başlayın.

Bosch Tam Otomatik Kahve Makineleri

Keyifli bir gün deyince sizin de aklınıza huzurlu bir köşede kahvenizi yudumlamak geliyorsa doğru yerdesiniz. Bu huzuru evinizde yakalamak ve kahve dükkanlarında içtiğiniz birbirinden leziz kahveleri kendiniz hazırlamak istiyorsanız hemen bir Bosch tam otomatik kahve makinesi edinebilirsiniz. Bu cihazlar, Espresso bazlı tüm kahveleri tek bir tuş ile hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. Makinenin içerisinde ihtiyaç duyulan her ürün için bir hazne bulunuyor. Geniş su tankını içme suyuyla doldurduktan sonra kahve bölmesine de çekirdek formundaki kahveleri yerleştirmeniz yeterli oluyor. Espresso, Cafe Crema, Cappucino, Latte Macchiato ve diğer kahve çeşitlerini hazırlamak için cihazın üzerinde farklı düğmeler bulunuyor. İstediğiniz kahveyi seçip Süt ısıtma moduyla da yapabileceğiniz kahve tariflerini çeşitlendirebilirsiniz. Satın aldığınız kahve makinesi Bosch sizin için kahve çekirdeklerini, seçtiğiniz bardak ölçüsüne göre öğütüyor ve ayarlı olan yoğunlukta demlemeye başlıyor. Kahveniz hazır olduğunda size de yalnızca alıp içmek kalıyor.

Tam Kıvamında Demlenen Kahveler

Farklı damak zevklerine hitap edebilen filtre kahve, en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alıyor. Öğütülmüş kahve ve filtre kağıdı kullanılarak hazırlanan bu kahvelerin yoğunluğu ise damak tadına göre ayarlanabiliyor. Fakat lezzeti Espresso ile kıyaslandığında biraz daha hafif kabul edilen filtre kahveler genel damak zevkine hitap ediyor. Siz de mutfağınızın baş köşesinde yer alacak bir Bosch filtre kahve makinesi satın alarak hem kendinize hem de misafirlerinize lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Her ayrıntısında kullanıcıların konforunu düşünen Bosch tasarımları gerçekten göz alıcı. Hazırladığı kahvelerin tadıyla da cihazların duruşuyla da ön plana çıkan Bosch kahve makinelerinden birine sahip olmak için siz de hemen sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Evinizde Profesyonel Kahve Deneyimi

Bosch kahve makinesi fiyatları farklı aralıklarda seyrediyor. Ürün özelliklerine ve tasarımına göre siz de satın almak istediğiniz cihaza karar verebilirsiniz. Evinizde profesyonel kahve deneyimi yaşamak istiyorsanız tam otomatik kahve makinelerinden birini tercih edebilirsiniz. Böylece Espresso çeşitleriyle farklı dünya lezzetlerini hazırlayabilirsiniz. Eğer kahve öğütme özelliği olmayan bir makineye sahipseniz harici bir Bosch kahve öğütücü alarak da kahvenin lezzetini artırabilirsiniz. Yeni çekilmiş kahvenin yoğun kokusu ve tadı oyunun tüm kurallarını değiştiriyor. Bu tür ince ayrıntılar kahve içmekten aldınız keyfi de büyük ölçüde artırıyor. Fakat suyun sıcaklığı, kahvenin demlenme hızı ve lezzet yoğunluğu gibi noktaları sizin düşünmeniz gerekmiyor. Tüm ayrıntılarla Bosch kahve makinesi ilgileniyor. Mutfağınıza çok yakışacak bu ürünlerin farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Siz de ister tezgahınızın üzerinde isterseniz de kahve köşenizde Bosch kahve makinesine ve yardımcı ürünlerine yer verebilirsiniz. Temiz ve güvenli kullanım için geliştirilen bu makinelerde kireç temizleme özelliği de yer alıyor. Böylece yıllar geçse de kahvenizi ilk günkü kadar mükemmel demleyebiliyor. Su sertliğini ayarlama gibi farklı özellikler de Bosch kahve makinesi modellerinde karşınıza çıkabiliyor. Siz de tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir ürün satın almak için hemen sayfamıza göz atmaya başlayın.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.