Ayex Fotoğraf Makinesi Aksesuarları Fiyatları ve Modelleri

781 Sonuç
Sıralama
    • Önerilenler seçeneği, en çok satılan ve en çok ziyaret alan ürünleri sıralar.
    • En Çok Satanlar seçeneği, son 30 günde en çok satılan ürünleri sıralar.
    • Artan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en yüksek fiyattan en düşük fiyatlı ürüne sıralama yapar.
    • Azalan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en düşük fiyattan en yüksek fiyatlı ürüne sıralama yapar.
    • En Favoriler seçeneği, en çok favori almış ürünleri üstte gösterir.
    • İndirim seçeneği, bu kategori içerisinde olan indirimli ürünleri sıralar.
  • Önerilenler seçeneği, en çok satılan ve en çok ziyaret alan ürünleri sıralar.
  • En Çok Satanlar seçeneği, son 30 günde en çok satılan ürünleri sıralar.
  • Artan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en yüksek fiyattan en düşük fiyatlı ürüne sıralama yapar.
  • Azalan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en düşük fiyattan en yüksek fiyatlı ürüne sıralama yapar.
  • En Favoriler seçeneği, en çok favori almış ürünleri üstte gösterir.
  • İndirim seçeneği, bu kategori içerisinde olan indirimli ürünleri sıralar.
Filtreler
  • Ayex Tripod ve Işık Standı İçin Flaş Sabitleme Adaptörü

    Ayex Tripod ve Işık Standı İçin Flaş Sabitleme Adaptörü

    178,44 TL
  • Ayex Canon LP-E10 Batarya İçin Şarj Cihazı

    Ayex Canon LP-E10 Batarya İçin Şarj Cihazı

    564,65 TL
  • Çok Satanlar
    Ayex Fotoğraf Makinesi-Lens-Objektif İçin Mavi Temizlik Pompası

    Ayex Fotoğraf Makinesi-Lens-Objektif İçin Mavi Temizlik Pompası

    273,99 TL
  • Ayex Canon LP-E17 Batarya İçin Şarj Cihazı

    Ayex Canon LP-E17 Batarya İçin Şarj Cihazı

    553,99 TL
  • Ayex Web Kamerası Gizleyici Kapağı

    Ayex Web Kamerası Gizleyici Kapağı

    131,30 TL
  • Ayex 62-52mm Step-Down Ring Filtre Adaptörü

    Ayex 62-52mm Step-Down Ring Filtre Adaptörü

    227,25 TL
  • Ayex Nikon EN-EL12 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Nikon EN-EL12 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    553,99 TL
  • Ayex Canon EOS 5D Mark II / III  / 7D / 60D Uyumlu Kamera Kutusu

    Ayex Canon EOS 5D Mark II / III / 7D / 60D Uyumlu Kamera Kutusu

    5.163,27 TL
  • Ayex Nikon EN-EL14 Batarya Uyumlu  Şarj Cihazı

    Ayex Nikon EN-EL14 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    571,65 TL
  • Ayex Sony NP-FM50 NP-FM500H NP-FM90 NP-QM71D Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Sony NP-FM50 NP-FM500H NP-FM90 NP-QM71D Uyumlu Şarj Cihazı

    571,65 TL
  • Ayex Canon EOS 700D 650D 600D 550D Uyumlu LP-E8 Batarya

    Ayex Canon EOS 700D 650D 600D 550D Uyumlu LP-E8 Batarya

    644,10 TL
  • Ayex Samsung SLB-07A Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Samsung SLB-07A Uyumlu Şarj Cihazı

    426,43 TL
  • Ayex Canon LP-E8 Batarya İçin Şarj Cihazı

    Ayex Canon LP-E8 Batarya İçin Şarj Cihazı

    571,65 TL
  • Ayex JVC BN-VF707 / BN-VF714 / BN-VF733 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex JVC BN-VF707 / BN-VF714 / BN-VF733 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    553,99 TL
  • Ayex Sanyo DB-L40 /DB-L90 Bataryalar İçin Şarj Cihazı

    Ayex Sanyo DB-L40 /DB-L90 Bataryalar İçin Şarj Cihazı

    426,43 TL
  • Ayex Panasonic  CGA-S005E DMW-BCC12 Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Panasonic CGA-S005E DMW-BCC12 Uyumlu Şarj Cihazı

    426,43 TL
  • Ayex Olympus LI-10B LI-12B Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Olympus LI-10B LI-12B Uyumlu Şarj Cihazı

    553,99 TL
  • Ayex LP-E6N Canon EOS R R5 R6 90D 80D 70D 60D 7D 6D 5D Mark II III IV Uyumlu Batarya

    Ayex LP-E6N Canon EOS R R5 R6 90D 80D 70D 60D 7D 6D 5D Mark II III IV Uyumlu Batarya

    1.119,64 TL
  • Ayex DSLR Kamera Ve Camcorder Uyumlu 80 CM Slider Sistemi

    Ayex DSLR Kamera Ve Camcorder Uyumlu 80 CM Slider Sistemi

    10.303,85 TL
  • Ayex Canon LP-E6 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    Ayex Canon LP-E6 Batarya Uyumlu Şarj Cihazı

    571,65 TL
781 üründen  ürün görüntülediniz

Ayex, fotoğraf makinesi ve ekipman çeşitlerini bünyesinde barındıran kuruluştur. Profesyonel ya da amatör kullanımlar için birçok seçeneğe sahip olup, her çekim türüne uygun olan ekipmanları portföyünde barındırıp müşterilerinin ihtiyaçlarını eksiksiz şekilde karşılamaya olanak yaratır şekilde üretimlerini yapmaktadır. Hobiyle eğlence ürünlerinin üretiminde de kolu olan Ayex, birçok sektörde yer edinip ürün üretimi gerçekleştiren firmadır.

Ayex Fotoğraf Makinesi Aksesuarları

Fotoğraf makineleri satın alındıktan sonra, ekipman ve aksesuarlarına da ihtiyaç duyarız. Sadece fotoğraf makinesine sahip olmak, istediğimiz kaliteye uygun çekimler yapabileceğimiz anlamına gelmez. Fotoğraf çekimlerinde kullanılan aksesuar çeşitleri, çekimlerin kolaylaşmasını sağlayarak istediğimiz görüntüleri daha az efor sarf ederek sahip olmamıza olanak tanır. Aksesuarlarımız sayesinde çekimlerimizde ustalaşıp, kaliteli fotoğraf ve videolar elde etmemiz imkanı tanınır. Amatör kullanımlarda hobi için yapılar işlerimizde bile çıkan sonuçlarda tatmin olmamıza yardımcı olur, güzel görüntüler yakalamamız için gerekli bütün ekipman ve aksesuar çeşitlerini bize sağlar.

Ayex Fotoğraf Makinesi Aksesuarları Nelerdir?

Birçok fotoğraf makinesi aksesuarı bulunmaktadır. Lens, fotoğrafçılarla profesyonel kullanıcıların en sık tercih ettiği aksesuarlardan birisidir. Kullanıma alanına, yapısal duruma bağlı olarak değişkenlik gösteren çeşitlere sahiptir. Hassas cam yapılarından üretildiği için lens kapağı bulunur, çizilmesiyle zedelenmesini önler. Fotoğraf makinesi ekipmanlarımız arasında filtrelerde yer almaktadır. Silindir şekline sahip olan filtreler çekimlerimize ışıkla renk dengesi sağlayarak birçok farklı işlevde kullanmamıza imkan tanır niteliktedir. Aksesuar olarak cihazımızı koruyan ürünlerden birisi fotoğraf makinesi sırt çantasıdır. Kötü hava şartlarında bile cihazımızın zarar görmemesine imkan sağlar, güvenle taşımamıza yardımcı olur. Profesyonel olarak bu işi yapanlar için önemli ekipman olan hafıza kartı çantası, her zaman çektiğimiz ürünlere anında ulaşabilme imkanı yaratır. Çok iyi fotoğraf çekimi yapabilmemizin en önemli ekipmanlarından birisi olan tripod, her çekim tekniğinde yardımcı ekipman olarak kabul edilir. Çektiğiniz fotoğrafta oynama, sarsıntı gibi olayları ekarte eder, net görüntü yakalamanıza yardımcı olur. Kamera kafesi, metal ya da alüminyum yapıda üretilmiş olup tripotumuza montaj kolaylığı sağlar. Elde taşıma imkanı sunarak iyi kavrama özelliğini yaşatır. Ekstra flashla aydınlatma aparatları farklı çekim bölgelerini ışıklandırma için kullanılır. Yardımcı ışıklandırmalar kullanılarak kaliteli görüntüler elde edebiliriz. Güneşlik ekipmanımız gün içerisinde çekilen fotoğraflarımız esnasında makine lensine takılan aparat olan güneşlik kullanılır. Bu sayede yansıma olmadan görüntü almamıza imkan tanınır. Bütün kamera aksesuarları cihaz kullanımına yardımcı olan nitelikler taşımaktadır. Bütün aksesuarların kullanım amaçları farklı olup, kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak değişiklik gösterir, satın almasına olanak tanır.

Ayex Fotoğraf Makinesi Aksesuarları Fiyatları

Fotoğraf makinesi aksesuar fiyatları ekipmana göre değişiklik göstermektedir. Fotoğraf makinesi alırken öncelikle ne kadar çözünürlüğe ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. Yüksek çözünürlük iyi bir seçenektir diye düşünmekten ziyade çekim tercihlerinize uygun ürünleri seçmeniz önemli kriterlerden birisidir. Amatör makinelerle profesyonel makineler arasında birçok farklı özellikler bulunmaktadır. Birbirinden farklı fonksiyonlar ve fazlasından geniş ürün yelpazesinde sık rastlanan ürünlerdir. Fiyatların belirlenmesinde etkili olan özelliklerden birisi, gelişmiş yapısıyla içerisinde barındırdığı teknolojik özelliklere bağlı olarak fiyat politikası sağlanır. Piyasada yer alan çok çeşitli makinelerden kendinize uygun olanı seçip, Teknosa'dan inceleyip güvenle ve arttırılabilen garanti süresi seçeneğiyle satın alabilirsiniz.

Ayex Fotoğraf Makineleri Teknosa'da!

Fotoğraf makinesi tek ürün ile bütün ihtiyaçlarınızı çözebileceğiniz yapıya sahip olan cihazlar değildir. Fotoğraf makineleri taşınabilirlik, fiyat, bütçe ve birçok başka faktör açısından kendi içinde değişik gruplara ayrılır. Fotoğraf makinesi çeşitlerine fotoğraf makinesi linkinden inceleyebilir, güvenle sipariş edebilirsiniz. Genel olarak fotoğraf makineleri dört farklı grupta yer alır. Kompakt yapıda olan fotoğraf makineleri, taşınabilirlik açısından hafif yapıya sahip lensi değiştirmeye gerek duymadığımız, fazla ayar yapma konfigürasyonu gerektirmeden kullanılan fotoğraf makinesidir. Kompakt kullanımımıza uygun bir makine olduğundan kaynaklı geçerli olan özelliklerin dışında ekleme yapmamıza imkan tanımayan yapıya sahiptir. Geniş açılı çekimlerde ihtiyaçlarımıza çözüm getirmez. DSLR fotoğraf makineleri, SLR fotoğraf makineleri kadraj görünümünü makine içerisinde bulunan penta prizma sayesinde vizörden görebilme imkanımızı sağlar. Vizör optik yapılı sistemdir, bir elektronik ekran değildir. Fotoğraf makinemizin yönünü hızlı şekilde değiştirdiğimizde vizörden gelen görüntüde herhangi gecikme olmadan kullanım imkanı sağlar. SLR sistemin genel amaçlarından birisi, lensle diğer aksesuarlarının değiştirilebilmesidir. Bu sayede istediğimiz şekilde kullanım imkanı sağlamaktır. Filmli SLR makinelerden sonra, DSLR makinelerde değişiklik sensörlerinde başladı. Filmi olan mekanizma yerini ekran görünümüne bağlı olan sensör sistemine bıraktı. DSLR sistemlerde yer alan sensörlere FX başlığı altında bir isimlendirme yapıldı. Aynasız sistemler, devamlı gelişmiş standart sistemler olmuştur. Ayna mekanizması yüzünden aynalı sistemler ağır büyük yapıdadır. Fotoğraf çekimi yaparken ayna mekanizması kaldırılıp, lensten ışık sensörü geçirilmesi sağlanır. Aynasız sistemlerin DSLR sistemlerinden farklı kılan bu yapıdır. Vizörle otomatik netleme olarak DSLR cihazlardan ayrışan bir yapıya sahiptir. Aynasız fotoğraf makinesi çeşitlerine aynasız fotoğraf makinesi linki üzerinden göz gezdirebilir, siparişlerinizi online olarak güvenle yapabilirsiniz. Orta format fotoğraf makinelerinin ismi cihazlarda bulunan sensör şeklinden gelmektedir. Büyük sensör küçük sensör göre daha çok çözünürlük ihtimali sağlar.

Ürün seçimi esnasında kararsızlığımız olduğu zaman Teknosa teknik hizmet servisine danışabilir, servis elemanlarında gerekli doğru bilgileri alabiliriz. Bu sayede ihtiyaçlarımıza göre ürünleri satın alıp, uzun yıllar boyunca kullanmış oluruz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.