Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı

    899 TL
  • Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

    Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

    10.999 TL
  • Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

    Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

    15.999 TL
  • Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi

    9.999 TL
  • Çok Satanlar
    Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

    Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

    6.299 TL

Günümüzün hızla gelişen teknolojisi, mutfaklarda da değişik ve opsiyonel cihazlar ile yerini alır. Bu cihazların en göze çarpanlarından biri de ekmek yapma makinesi olarak tüketicilerin karşısına çıkar. Evde doğal, sağlıklı ve istenilen lezzette ekmekler yapmak, bu makineler sayesinde oldukça kolay bir işlem olur. Ekmek pişirme makinesi, tüm ekmek yapma süreçlerini içerecek şekilde dizayn edilir. Bu işlemler arasında hamurun mayalanması, yoğrulması ve pişirilmesi vardır. Çeşitli program ve özelliklere sahip olmaları sayesinde oldukça fonksiyonel ürünlerdir.

Ekmek Yapma Makinesi Modelleri

Ekmek yapma makinesi pek çok farklı marka, model, renk ve tasarım çeşitliliği ile tüketicilerin karşısına çıkar. Modeller arasında bazı kullanım farklılıkları olsa da ekmek makinesi, temel olarak evde kolay bir şekilde taze ekmek üretmek için tasarlanmış bir cihazdır. Genel olarak ekmek pişirme makinesi modelleri, ortalama 10 adet pişirme fonksiyonuna sahiptir. Makinede tercihe ve damak tadına göre standart, tam buğday, çavdar, kepekli ve daha spesifik ekmekler hazırlama imkanı bulunur. Birçok ekmek makinesi modelinde değişik pişirme dereceleri vardır. Bu sayede ekmeğin kıvamı istenen şekilde ayarlanabileceği gibi kabuğu da açık, orta ya da koyu renk yapılabilir. Ayrıca modeller arasında sahip olduğu güç, pişirme kapasitesi gibi farklı özellikler bulunur. Bazı modellerde bulunan hızlı pişirme ve ileri zamanlı program alternatifleri tüketicilere pratik kullanım imkanı sunar.

Ekmek Yapma Makinelerinde Marka Seçenekleri

Ekmek yapma makinesi için değişik markaların sunduğu çeşitli alternatifler mevcuttur. Bunlar arasında Tefal Pain Dore Ekmek Yapma Makinesi; fonksiyonel özellikleri, şık tasarımı ve rengi ile popüler alternatifler arasındadır. Ayrıca sağlıklı ve lezzetli ekmekler pişirilmesine imkan sunan evde ekmek yapma makinesi markaları da mevcuttur. Bunlar arasında en popüler olanları; Karaca, Arçelik, Beko, Arzum, Fakir ve Akel olarak sıralanabilir. Kullanıcıların farklı beklentilerinin olması seçilecek markanın ve modelin değişiklik göstermesine neden olur. Ancak beklentilerin tam olarak karşılanabilmesi için marka ve modellerdeki faklılıklara dikkat etmek gerekir.

Ekmek Yapma Makinesi Nasıl Seçilir?

Tüm elektronik aletlerde olduğu gibi elektrikli ekmek pişirme makinesi seçme ve alma noktasında da tüketicilerin dikkat etmesi gereken detaylar bulunur. Farklı markalar tarafından üretilen, değişik fonksiyonlara sahip olan ürünlerin hangisinin size daha uygun olacağını bulabilmeniz için bazı hususlara dikkat etmeniz gerekir. Dikkat edilmesi gereken bu noktalar şöyle sıralanabilir:

  • Ekmek yapma makinesinden beklentiniz daha farklı ürünler de hazırlamak ise Karaca BakaXL Reçel, Yoğurt, Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi tam size göre bir üründür. Çeşitli tarifler kolaylıkla uygulanarak pratik bir şekilde farklı lezzetler elde edilir.
  • Kullanıcılar tarafından en iyi ekmek yapma makinesi seçilirken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta da makinenin bıçak özelliğidir. Ekmek yapma makinelerinin bazı modelleri tek bıçaklı olurken bazıları da çift bıçağa sahiptir. Çift bıçaklı olan makineler, kullanım sırasında daha iyi bir performans gösterir.
  • Tercih edilecek ekmek yapma makinesinin hacim ve kapasitesinin de kullanıcılar tarafından dikkate alınması gerekir. Kalabalık ailelerin ve fazla ekmek tüketme alışkanlığı olanların daha geniş hacimli modelleri tercih etmesi faydalı olur. 12 adet program seçeneği ve 900 gram kapasitesi ile Arçelik Ey 6021 Resital Ekmek Yapma Makinesi bu ihtiyacı karşılar.
  • Kullanıcıların temizliği kolay olan kkmek yapma makinesi tavsiye ettikleri görülür. Makinenin parçalarının çıkarılabilir ve yapışmaz olması önemli bir özelliktir. Kirlenen parçaları bulaşık makinesinde yıkamak isteyen kullanıcıların, bu özelliğe sahip modelleri tercih etmeleri gerekir.
  • Tercih edilecek ürünün garanti süresi ve servis ağının yaygın olması açısından da değerlendirilerek karar verilmesi uygun olur. Güvenilir markaların ürünlerinin tercih edilmesi tüketicilere fayda sağlar.

Ekmek Yapma Makinesi Nasıl Kullanılır?

Ekmek yapma makinesi; mutfaklarda kullanım kolaylığı sunan, teknolojik özellikleri ile öne çıkan kompakt bir üründür. Kullanıcıların çeşitli ekmek türlerini pratik ve lezzetli bir şekilde hazırlamalarına imkan sunar. Ekmek yapma makinesinin kullanımı oldukça basittir. Öncelikle ürünün içinde bulunan ölçü kaşığı ile un, tuz, maya ve tercihe göre kullanılacak diğer malzemelerin gramajı ayarlanır. Kullanılacak malzemelerin ölçüsü, makinenin modeline göre farklı olabilir. Ürünün kullanım kılavuzu bu noktada kullanıcılara yardım sağlar. İkinci adım olarak yapmak istenilen tarife ve ölçüye uygun program seçililerek derecesi ayarlanır. Ayarlama işleminden sonra makinenin karıştırıcı bölümünde tüm malzemeler bir araya getirilir. Makine, seçilen programa göre mayalama, yoğurma ve pişirme işlemlerini otomatik olarak yapar. Pişirme işlemi tamamlandığında sesli bir şekilde uyarı verir; taze bir şekilde mis gibi kokan ekmek tüketilmeye hazır hale gelir. Bazı ekmek pişirme makinesi modellerinde gecikmeli pişirme özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde hamur istenilen zaman diliminde pişmeye başlar. Gece uyurken pişme komutu verilen ekmek, sabah kahvaltısında tüketilmeye hazır hale gelir. Arzum AR 2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi 4 farklı ekmek çeşidini, değişik tarifler ile yapabilme alternatifini kullanıcılara sunar. Reçel ve pizza hazırlama seçeneği de ürünün artıları arasındadır.

Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları

Teknosa avantajları ile kaliteli ve dayanıklı ekmek pişirme makinesine sahip olarak damak tadına uygun, taze, lezzetli ekmekleri kısa sürede zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. Ekmek yapma makinesi fiyatları; markasına, modeline, işlevselliğine ve tasarımına uygun olarak değişkenlik gösterir. Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi ise hızlı pişirme fonksiyonu, pişen ürünü 1 saat sıcak tutma özelliği gibi ekstra yönleri ve uygun fiyatı ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. Siz de Teknosa kampanyalarından faydalanarak mutfakta büyük kolaylık ve zaman tasarrufu sağlayacak ekmek yapma makinesini daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.