Dahili Hafıza 128 GB Telefon Ekran Boyutu 6.43 inç
Ön Kamera Çözünürlüğü 13 MP İşlemci Helio G95

Xiaomi Xiaomi Redmi Note10S 6GB/128GB Gri Akıllı Telefon

Ürün Kodu: 125078188
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: FırsatKurdu
8.799 TL
8.799 TL

Ürün Açıklaması

Son zamanların en sevilen cep telefonu modelleri arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB 6.43" akıllı telefon gri rengi, gelişmiş özellikleri sayesinde pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Ultra HD görüntü kalitesi, uzun süre bitmeyen şarjı ve daha fazla özelliği ile bir telefondan beklenenleri karşılamak için özel olarak tasarlanıyor. Siz de bu cep telefonuna sahip olmak için Teknosa üzerinden ulaşabilir ve hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB 6.43" Akıllı Telefonu Neden Almalıyım?

Performanslı bir telefon kullanmak istiyorsanız Xiaomi Redmi Note 10S tam aradığınız modeller arasında. MediaTek Helio G95 işlemciye sahip olan Redmi Note 10S performanslı bir telefon kullanımı deneyimi yaşayabilmenizi sağlıyor. Yoğun iş temponuza ayak uydurabilecek bir yapı ile tasarlanan Redmi Note 10S, GPU performansını %31 iyileştirerek daha hızlı ve akıcı kullanım deneyimi yakalamanızı sağlıyor. Telefonda oyun oynamasını sevenlerin ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayan bu akıllı cep telefonu 5000 mAh gücünde pili ile gün boyu telefonunuzu aktif bir şekilde kullanabilmenize de imkân tanıyor. Xiaomi Redmi Note 10S özellikleri arasında yer alan 33 W'luk hızlı şarjı kısa süre içerisinde şarj olabiliyor. Xiaomi Redmi Note 10S 6.43 inç'lik ekranı AMOLED ekran özelliği Full HD özelliği ile de birleşerek akıcı ve canlı görüntüler sunuyor. Oyun oynarken, telefondan film izlerken ya da görüntü düzenlerken grafikleri olduğu gibi detaylarıyla sizlere aktarıyor. Bunun yanında çift hoparlör sistemi ile kaliteli bir ses deneyimi de sunan Xiaomi Redmi Note 10S sesleri net duyabilmeniz için özel olarak tasarlanıyor. Birden fazla özelliği ile en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan Xiaomi Redmi Note 10S 6.43 inç 128 GB akıllı telefona siz de bir şans verebilir ve bu deneyimden faydalanabilirsiniz.

Nasıl Kullanırım?

Xiaomi Redmi Note 10S kullanımı konusunda basit bir sisteme sahip olması açısından herkes tarafından kolay bir şekilde kavranabiliyor. Çift SIM özelliğinde olan bu akıllı cep telefonu optimum bir ağ performansına sahip. Full dokunmatik AMOLED ekranı üzerinde yer alan ön kamera sistemi ekranın üst orta kısmına yerleştirilmiş olup geniş açılı bir çekim kalitesi sunuyor. Ön kamera üzerinde yer alan ahize kısmı gelen aralarda sesleri net duyabilmeniz için özel olarak tasarlanarak en iyi ses deneyimini sunmayı amaçlıyor. Redmi Note 10S kasasının sağ tarafında ses ayarlama tuşları ve güç tuşu yer alıyor. Güç tuşu telefonu açıp kapamaya yardımcı olurken aynı zamanda ekranı kilitlemek için de kullanılıyor. Güç tuşuna birkaç saniye basılı tuttuğunuzda telefonu açıp kayabilir ya da yeniden başlatabilirsiniz. Bir kere bastığınızda ise tuş kilidi yaparak ekranın kapanmasına ve kilitlenmesi sağlayabilirsiniz. Telefonun alt kısmında ise hoparlör ve şarj giriş alanı yer alıyor olup hoparlörler şarj giriş alanının iki yanına konumlandırılmış bir şekilde yer alıyor. Tüm bunların yanında kablosuz bağlantı sistemi ile diğer cihazlar ile kolaylıkla bağlantı kurabiliyor. Ayarlar kısmından kolay bir şekilde bluetooth, Wi-Fi gibi kablosuz bağlantı verilerini aktifleştirebilir ve bağlantı kurabilirsiniz. Kolay kullanılabilen bir işletim sistemine sahip olan Xiaomi Redmi Note 10S'e siz de bir şans verebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note10s 6GB/128GB 6.43" Akıllı Telefon Kimler İçin Uygun?

Akıllı telefon kullanmak isteyen herkes için uygun bir model olan Xiaomi Redmi Note 10S, Android telefon modelleri arasında yer alıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan bu telefon modeli son teknoloji gelişmeleri ile optimize edilmiş bir şekilde karşınıza çıkıyor. Güçlü Helio G95 yonga seti ile performanslı bir kullanım alanı oluştururken ihtiyacınız olan birçok şeyi karşılıyor. Telefonunda dosyaları, uygulamaları ve fotoğrafları fazla olanlar için uygun bir model olan Xiaomi Redmi Note 10S 128 GB'lık geniş depolama alanı sayesinde istediğiniz kadar veriyi saklayabilirsiniz. Bunun yanında Redmi Note 10S 6 GB'lık RAM'i ile hızlı performansını destekliyor olup telefonu daha kapsamlı bir şekilde kullanabilmenize ortam hazırlıyor. Dijital içerik üreticileri tarafından da tercih edilebilir bir cihaz olan Xiaomi Redmi Note 10S son sürüm Android işletim sistemine sahip olup gelen yeni sürümler ile otomatik olarak güncelleniyor. Siz de bu özelliklerin ve daha fazlasının beklentilerinizi karşıladığını düşünüyorsanız sipariş oluşturabilirsiniz.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Xiaomi Redmi Note 10S 6gb/128 GB 6.43 akıllı telefon özellikleri arasında en çok kamera sistemi ile öne çıkıyor. Geliştirilmiş kamera özellikleri ile dijital içerik üretmesini sevenler tarafından severek kullanılıyor. 64 MP ana kamera çözünürlüğüne sahip olan bu telefon yanında üç ayrı arka kameraya da sahip. 2 MP makro kamera, 2 MP derinlik kamerası ve 8 MP ultra geniş açılı kamera ile kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Birden fazla çekim moduna sahip olan Redmi Note 10S, az ışıkta veya gece de net kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Gece modu özelliği ile renkleri ve ışığı iyileştiren Xiaomi Note 10S, net görüntüler sunmayı hedefliyor. Bu özelliğinin yanında ses donanımı ile de öne çıkan Redmi Note 10S, çok yönlü stereo ses donanımına sahip olup iyi bir ses performansı sunmayı amaçlıyor. Xiaomi Redmi Note 10S 6gb/128 GB 6.43 akıllı telefon fiyat aralığı açısından da ortalama fiyatlarda olup her bütçeye uyum sağlayabiliyor. Siz de bu telefon modelinin avantajlarından faydalanmak istiyorsanız Teknosa üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.


Dörtlü kamera donanımı, şaşırtıcı derecede detaylı görüntüler yakalamanızı sağlar
Redmi Note 10S, kullanıcıların dörtlü kamera donanımıyla çarpıcı görüntüler ve videolar
çekebilmesine olanak tanır. 64MP ana kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörü
ile kaliteli görüntüler sunarken, 118° görüş alanına sahip 8MP ultra geniş açılı sensör,
kullanıcıların kolaylıkla grup fotoğrafları çekimi ve manzara çekimleri yapmasına olanak tanır.
Yeni Pro hızlandırılmış mod, düşük ışık koşulları altında çalışır, böylece hızlandırılmış çekim
gündüzden geceye geçerken kaliteden ödün vermemiş olursunuz. Redmi Note 10S bununla
da kalmıyor - gece çekim yapmaktan hoşlanan kullanıcılar, renkleri ve pozlamayı otomatik
olarak ayarlayıp iyileştiren inanılmaz gece görüntüleri üreten Gece modu çekimini
deneyimleyebilecekler.

Göz kamaştırıcı AMOLED ekran deneyimi ve çift hoparlör ses donanımı
Güzellik ve işlevselliğin kesiştiği noktada bulunan Redmi Note 10S, 6.43” FHD+
AMOLED nokta ekran özelliğine ile kullanımı kadar görüntülemede de heyecan verici
özelliğe sahip. Cihazın hem üstünde hem de altında bulunan çift hoparlör, kullanıcılar
için daha sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor.

Yoğun kullanıma ayak uyduran güçlü performans
MediaTek Helio G95 işlemciden güç alan Redmi Note 10S, en üst düzey oyun
deneyimi için tasarlandı. GPU performansı, önceki nesle göre %31 daha iyidir*** ve
performans meraklısı oyuncuların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacaktır. Ayrıca, devasa
5.000 mAh pili, cihazın gün boyunca açık kalmasını sağlar ve 33W hızlı şarj sayesinde
kısa sürede tekrar şarj olma özelliğine sahiptir.

Yoğun kullanıma ayak uyduran güçlü performans
MediaTek Helio G95 işlemciden güç alan Redmi Note 10S, en üst düzey oyun
deneyimi için tasarlandı. GPU performansı, önceki nesle göre %31 daha iyidir*** ve
performans meraklısı oyuncuların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacaktır. Ayrıca, devasa
5.000 mAh pili, cihazın gün boyunca açık kalmasını sağlar ve 33W hızlı şarj sayesinde
kısa sürede tekrar şarj olma özelliğine sahiptir.


4G Standartları 3G Standartları Dahili Hafıza Telefon Ekran Çözünürlüğü
LTE-TDD & LTE-FDD WCDMA 128 GB 2400 x 1080
İkinci Arka Kamera Çözünürlüğü (Sayısal) İşlemci İşlemci Çekirdek Sayısı Ön Kamera Çözünürlüğü
8 Helio G95 8 13 MP
Parmak İzi Okuyucu Sim Kart Yeterliliği Usb Bağlayıcı Üçüncü Arka Kamera Çözünürlüğü (Sayısal)
Evet Çift SIM USB C Tipi 2
Yükseklik Ağırlık Derinlik Telefon Ekran Boyutu
160, 5 178, 8 8, 29 6.43 inç
Ekran Türü Genişlik Gps Hızlı Şarj
AMOLED 74, 5 Evet Evet
Pil Performansı Bluetooth Wi-Fi Desteği
5000 - 5999 Evet Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Xiaomi Redmi Note10S 6GB/128GB Gri Akıllı Telefon
2.0
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    2
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.