Akıllı Gözlük Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
Çok Satanlar
Razer Anzu RZ82-03630200-R3M1 Dikdörtgen Mavi Işık Özellikli Large Akıllı Gözlük
5.0 (1 Değerlendirme)

Razer Anzu RZ82-03630200-R3M1 Dikdörtgen Mavi Işık Özellikli Large Akıllı Gözlük

1.763,53 TL
Razer Anzu RZ82-03630800-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Small Medium Akıllı Gözlük

Razer Anzu RZ82-03630800-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Small Medium Akıllı Gözlük

1.763,53 TL
TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük

TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük

24.999 TL
Çok Satanlar
Razer Anzu RZ82-03630400-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Akıllı Gözlük

Razer Anzu RZ82-03630400-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Akıllı Gözlük

1.629,35 TL
TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük + MTRO200BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük + MTRO200BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

19.999 TL

Akıllı gözlük birçok farklı işlevi bir arada sunarak kullanıcılarına yeni nesil bir deneyim yaşatır. Bu gözlükler sayesinde fotoğraf ve video çekmek, oyun oynamak veya film izlemek gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilir. Akıllı gözlükler birçok farklı modelde satışa sunulur. Bunlardan biri de özellikle son yıllarda sıkça gündeme gelen ve farklı bir teknoloji ürünü olan sanal gerçeklik gözlüğü modelleridir. Sanal gerçeklik gözlükleri bilgisayar ve cep telefonları ile uyumlu bir şekilde çalışarak kullanıcılara 3 boyutlu bir dünya sunar. Bu sayede gerçek dünyadan bağımsız bir şekilde sanal dünyalar keşfedilebilir. Siz de yeni teknolojilerden faydalanarak farklı dünyalara adım atmak istiyorsanız Teknosa'nın zengin ürün yelpazesini incelemeye başlayabilirsiniz.

Akıllı Gözlük Nedir?

Akıllı gözlük adından da anlaşılacağı üzere akıllı cihaz teknolojileri ile gözlük arasında bir köprü vazifesi gören cihazlardır. Kullanıcıların gözüne çeşitli bilgileri yansıtan bir ekran, kamera, mikrofon ve hoparlör bileşenlerinden oluşur. Farklı özellikleri ve işlevleri bulunur. Örneğin akıllı gözlükler ile internete bağlanılabilir, fotoğraf ve videolar çekilebilir, sesli komutlar verilerek aramalar yapılarak mesaj gönderilebilir.

Bu tür gözlüklerin sanal gerçeklik gibi yeni teknolojileri deneyimlemeye olanak sağlayan modelleri de bulunur. Sanal dünyaya ilgi duyanların merak ettiği sanal gerçeklik gözlüğü ne işe yarar konusunda birçok farklı işlev sıralanabilir. Gözlük içerisinde bulunan ekranlar göz mesafesine yakın bir hizada konumlandırılır. Böylelikle kullanıcının gerçek dünya ile ilişkisi kesilir ve tamamen sanal bir ortama dahil olur. Kullanım amaçları farklıdır. Video oyunları oynamak, film seyretmek, simülasyon programları içerisinde gezinerek çeşitli aktiviteler gerçekleştirmek ve eğitim almak gibi çok çeşitli amaçlarla kullanılabilirler. En önemli özelliklerinden biri de Vr teknolojileridir. Vr sanal gerçeklik gözlüğü özel bir sensör içerir. Sensör kullanıcının baş hareketlerini algılar ve gözlük ekranına gelen görüntüyü buna göre şekillendirir. Bu sayede sanal ortam deneyimi çok daha doğal ve kesintisiz şekilde ilerler.

Akıllı olarak nitelendirilen gözlüklerin bazı modelleri mavi ışık filtreleme özelliğine sahiptir. Mavi ışık elektronik cihazların ekranlarından yayılan zararlı ışıklardır. Mavi ışık göz sağlığını bozar, uyku kalitesini düşürür, baş ağrısına neden olabilir. Örneğin, akıllı teknolojiler ile üretilen Razer marka mavi ışık özellikli gözlükler ile bu tür sorunları önleyebilirsiniz. Akıllı gözlükler teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren yenilikçi ve kullanışlı cihazlardır. Klasik gözlüklerden farklı olarak birçok özellik ve işlevi bünyesinde barındıran bu gözlükler ile hem eğlenebilir hem de işlerinizi daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akıllı Gözlük ile Neler Yapılabilir?

Akıllı gözlük giyilebilir bir bilgisayar türü olarak da nitelendirilebilir. Akıllı gözlükler internet bağlantısı ile diğer elektronik cihazlarla bağlantı kurabilir ve çeşitli işlevleri gerçekleştirebilirler. Örneğin bu tür gözlükler ile fotoğraf ve video çekimlerinin yanında navigasyon ile harita kullanılabilir, e-posta ve mesajlar alınıp gönderilebilir, sosyal medya hesapları yönetilebilir. Ayrıca Bluetooth aracılığıyla ses ve video dosyaları başka cihazlara gönderilebilir veya başka cihazlardan alınarak kendi gözlük camında izlenebilir. Bir diğer adı da dijital gözlük olan akıllı teknoloji ürünü gözlükler mobil telefonun ekranını göz hizasında bulunan saydam bir ekrana yansıtan cihazlardır. Dijital gözlük ile akıllı telefonunuzda bulunan birçok uygulamayı kullanarak sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz. Teknosa ürün yelpazesi içinde yer alan Hifree ve TCL marka gözlükler bu tür gözlüklerin örnekleri arasında gösterilebilir.

Akıllı gözlükler arasında kamera özelliği bulunan gözlükler de bulunur. Kameralı akıllı gözlük özellikle toplantı ve sunumlarda kullanılan gözlüklerdir. Yüksek kaliteli video kaydı yapabilme özelliğine sahiptirler. Ayrıca bazı kameralı akıllı gözlük modelleri ile görüntülü arama yapmak da mümkündür. Kamera özelliği bulunan gözlükler özellikle ortak çalışmaların yapıldığı uzaktan çalışma süreçlerinde oldukça yararlıdır.

Akıllı gözlük modelleri arasında Bluetooth özellikli olanlar da yine en popüler ürünler arasında yer alır. Akıllı telefonlar, kablosuz bağlantı kurarak telefon görüşmesi yapmayı veya müzik dinlemeyi sağlarlar. Bluetooth gözlük, eğitim, sağlık, spor, turizm, güvenlik ve eğlence gibi birçok farklı alanda etkin bir şekilde kullanılabilir. Bluetooth gözlük öğrencilerin derslerini daha iyi takip etmelerine, sporcu performansların ölçülmesine, güvenlik personelinin riskleri daha iyi tespit etmesine ayrıca hareket halinde iken müzik dinlenmesine yardımcı olur. Gözlüğünüz ile her an bağlantıda kalabilmek için Teknosa'daki en yeni ve en gelişmiş akıllı telefon modellerini inceleyebilirsiniz.

Akıllı Güneş Gözlüğü Modelleri TeknoSA'da

Akıllı güneş gözlüğü yalnızca gözlerinizi güneşten korumakla kalmaz. Bunun yanında müzik dinlemeye, telefon görüşmesi yapmaya ve sesli komutlarla cihazı kontrol etme imkanı da verir. Güneş gözlüğü olarak tasarlanan modelleri Bluetooth bağlantısı sayesinde akıllı telefonunuz ile eşleştirerek herhangi bir kulaklığa ihtiyaç duymadan iletişim kurabilirsiniz. Teknosa'da bulunan akıllı güneş gözlüğü çeşitleri hem şık hem de fonksiyonel birçok seçenek sunar. Bu ürün kategorisinde Hakii gibi birçok markanın gözlük çeşitleri yer alır. Her biri farklı renk, boyut ve tasarım özelliklerine sahiptir. Bazıları müzik dinlerken etrafta oluşabilecek tehlikeli olaylara karşı önlem alabilmeniz için gelişmiş bir ses teknolojisi kullanır. Polarize lensleri sayesinde zararlı ultraviyole ışınlarına karşı etkilidirler. Akıllı güneş gözlüğü alışverişlerinizde avantajlı kampanya ve indirimlerden faydalanmak için Teknosa'yı tercih edebilirsiniz.

Akıllı Gözlük Fiyatları

Akıllı gözlük fiyatları marka, model, ürünün sunmuş olduğu özellikler ve malzeme kalitesi gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Örneğin bazı modeller Bluetooth gibi ekstra özellikler bazıları ise Wi-Fi bağlantısı içerir. Ayrıca bazı akıllı gözlükler daha ince, hafif ve estetik modeller olurken bir kısmı ise yalnızca kullanım amacına odaklı ve daha ağır olabilirler. Tüm bu faktörler fiyatların değişkenlik göstermesinde etkilidir. Fiyatlar üzerinde markaların da etkisi büyüktür. Farklı markaların gözlükleri değişken fiyat aralıkları ile satışa sunulur. Siz de ihtiyaçlarınıza en uygun akıllı gözlük modelleri için Teknosa'yı tercih edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.