Yoğurt Makinesi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Fakir Pasteur Yoğurt Makinesi

Fakir Pasteur Yoğurt Makinesi

7.749 TL
Arçelik YM 9242 I Gurme Otomatik Yoğurt Yapma Makinesi

Arçelik YM 9242 I Gurme Otomatik Yoğurt Yapma Makinesi

9.999 TL
Vestel 20244346 Yoğurt Makinesi

Vestel 20244346 Yoğurt Makinesi

2.799 TL
Arçelik YM 3200 Tadı Var Probiyotik Yoğurt Makinesi

Arçelik YM 3200 Tadı Var Probiyotik Yoğurt Makinesi

6.599 TL
Beko YM 8242 I 3 L Probiyotik Yoğurt Makinesi

Beko YM 8242 I 3 L Probiyotik Yoğurt Makinesi

9.999 TL
Cuisinart YM400E Yoğurt ve Peynir Yapma Makinesi

Cuisinart YM400E Yoğurt ve Peynir Yapma Makinesi

5.999 TL

Alanında lider konumunda olan farklı markalar tarafından üretilen yoğurt makinesi çeşitleri, mutfaklardaki küçük ev aletleri kategorisinde yer alır. Yoğurt yapma makinesi, yoğurt mayalama hazırlığını konforlu hale dönüştüren teknolojik bir üründür. Kendi yoğurdunu evlerinde hazırlamak isteyenler için oldukça elverişlidir. Kullanımı da bir o kadar kolay olan bu cihazlar ergonomik olmaları nedeniyle de sıklıkla tercih edilir. Basit tekniklerle evin yoğurt ihtiyacını karşılamaya yetecek farklı ebatlara sahiptir. Çok sayıda seçenekten oluşan bu makineler; yükseklik, ağırlık, derinlik bakımından çeşitli alternatifler sunar. Aynı şekilde kişi sayısına göre farklılık gösteren kavanoz sayısı seçenekleri de mevcuttur. Tercihe göre beğendiğiniz markaya ait olan renk ve güç bakımından da alternatifler sunan yoğurt makinelerine bir göz atabilirsiniz.

Yoğurt Makinesi Nasıl Çalışır?

Yoğurt yapma aşamaları her ne kadar geleneksel yöntemlerle yapılsa da süre ve sıcaklık kontrolü noktasında makinelerin daha avantajlı olduğu belirtilir. Sütün sıcaklığını sabit tutarak kıvam tutturma endişesi yaşamadan kendi yoğurdunuzu kolaylıkla mayalamanıza yardımcı olur. Ev yoğurdunu makinede yapmak isteyenler için elverişli olan bu makinenin çalıştırılması da son derece pratiktir. Öncelikle doğal yoğurt mayasını ve doğal sütü temin etmeniz gerekir. Daha sonra doğal yoğurt mayasını homojen hale gelinceye kadar iyice çırpmanız, sütü kavanozlara eşit miktarlarda bölüştürmeniz, her bir kavanozun içine birer çay kaşığı çırpılmış yoğurt mayasından eklemeniz ve bir kez daha sütle yoğurdu karıştımanız gerekir. Ardından kavanozların cihazın içindeki yerlerine yerleştirebilirsiniz. Yoğurt yapma makinesinin kapağını kapattıktan sonra fişini prize takmanız, gerekli olan süreyi belirlemeniz yeterli olur. Mayalama işlemi bittikten sonra kavanozları cihazdan çıkarabilir, kapaklarını kapatabilir ve buzdolabında uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Zaman erteleme özelliği sayesinde daha kıvamında yoğurt hazırlayabilirsiniz. Siz de evde yoğurt yapmak için bu teknolojiden destek alabilirsiniz.

Yoğurt Makinesi Özellikleri

Hem günlük kullanım amacıyla hem de misafirlere özgü olarak kullanıma uygun olan yoğurt makineleri kullanışlı olmaları nedeniyle kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanır. Farklı markalar tarafından üretilen bu cihazlar; genişlik, yükseklik, derinlik ve ağırlık bakımından değişkendir. Farklı zaman ayarlarından oluşur ve genellikle 2 kademeli olarak çalıştırılabilir. 15 ve 60 wattlık güç performansıyla zamanında ve kıvamında yoğurt hazırlama kapasitelerine sahiptir. Görünüm bakımından inox veya beyaz renklere sahiptir. Aynı zamanda daha pratik bir kullanım sunması bakımından dijital yoğurt yapma makinesi seçenekleri de mevcuttur. Özellikle katı beslenmeye yeni geçmiş bebeklere ev yoğurdu hazırlamak isteyen anneler için farklı ebat veya sayılardan oluşan kavanozları bulunur. Günlük ve taze tüketim için ebeveynlere yardımcı olur. En iyi yoğurt makinesi için sunulan seçenekleri değerlendirebilir, yorumları okuyabilir ve özellik bakımından size hitap eden seçeneğe rahatlıkla yönelebilirsiniz.

Yoğurt Makinesi Fiyatları

Yoğurt makineleri, ideal sıcaklığı haznesinde oluşturan ve zaman erteleme fonksiyonu ile dilediğiniz an yoğurt yapma teknolojisine sahip olan işlevsel bir küçük ev aleti modelidir. Herkesin bütçesine uygun olan çok sayıda yoğurt makinesi çeşitleri bulunur. Bu bağlamda yoğurt makinesi fiyatları; markaya, üretiminde kullanılan malzemelere, kademe ve güç performansına göre değişkenlik gösterebilir. LED, gösterge paneli, dokunmatik seçenekler de fiyatı belirleyen başlıca etkenler arasındadır. Endüstriyel amaçlı üretilen makineler ev için kullanıma uygun olan makinelerden biraz daha yüksek fiyatlı olabilir. Bütçenize uygun olarak satın almak isteyeceğiniz cihaz için düşük filtre seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Ürünleri benzerleri ile karşılaştırabilir ve size hitap eden seçeneğe daha kolay yoldan ulaşabilirsiniz. Bununla beraber hemen her üründe olduğu gibi yoğurt makinelerinde de belirli dönemlerde kampanyalar yapılır. Duyuru paneli kontrol ederek de satın almayı düşündüğünüz yoğurt makinesine daha ekonomik olarak sahip olabilirsiniz.

Yoğurt Makinesi Nasıl Temizlenir?

Ev ortamında birbirinden lezzetli yoğurt yapmak mümkündür. Bunun için özel olarak geliştirilen çeşitli yoğurt makineleri üretilir. Sade veya meyveli yoğurtlar için yoğun talep gören cihazların kullanımıyla sofraların daha renkli gözükmesine imkan verir. Yoğurt mayalama makinesi kullanımı kadar temizlemesi de bir o kadar kolaydır. Öncelikle cihaz üzerinde ağartıcı ve aşındırıcı materyallerin kullanılmamasına özen gösterilmesi önemlidir. Kompakt tasarımlı olan bu cihazlarda çok sayıda kavanoz ve kavanoz kapakları bulunur. Bunları dilerseniz elde veya bulaşık makinesinde yıkamanız mümkündür. Ayrıca cihazın temizliği noktasında elektronik kısmının suyla temas edilip edilmediğine de ayrıca önem vermeniz gerekir. Suyla temas halinde cihazın aksamları bozulacağından dolayı yaşanması istenmeyen bir durumdur. Elektronik cihaz bölümü nemli ve hafif sabunlu bir bez aracılığıyla rahatlıkla temizlenebilir. Uzun süreli bir kullanım için her seferinde temizliğini yapmanız önerilir. Daha kapsamlı bir bilgi için yorum ürün değerlendirmeleri ve yorum bölümüne bakmanız yeterlidir. Ambalaj içeriğinde gelen kılavuzu da baz alarak ürünün bakımını ve temizliğini kolaylıkla yapabilirsiniz. Siz de yoğurt veya ekmek yapma makinesi gibi ihtiyaç duyduğunuz çok sayıda teknolojik ürün için ilgili sayfaya göz atabilirsiniz.

Yoğurt Makinesi ile Kaç Saatte Yoğurt Mayalanır?

Yoğurt makinesi ile hazır yoğurt elde etmek için gerekli olan süre markaya göre değişkenlik gösterir. Farklı ısı ve kademelere göre daha kısa veya uzun sürede mayalama elde edilebilir. Genel olarak yoğurt yapma makinelerinde bu süre 8 ila 10 saat arasında sürmektedir. Daha net bilgi için cihazların teknik özelliklerini kıyaslamanız gerekebilir.

Yoğurt Makinesi ile Neler Yapılabilir?

Gelişmiş yeni nesil cihazlarda sade veya meyveli yoğurt çeşitlerinin yanı sıra farklı lezzetleri de elde etmeniz mümkündür. Çoklu program seçeneklerinden oluşan cihazlarda kremalı veya hafif tatlı çeşitlerinin de yapılması mümkündür.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.