Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı
5.0 (1 Değerlendirme)

Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı

899 TL
Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

10.999 TL
Arçelik Ey 6021 Resital Ekmek Yapma Makinesi

Arçelik Ey 6021 Resital Ekmek Yapma Makinesi

15.999 TL
Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

10.999 TL
Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi
4.0 (1 Değerlendirme)

Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi

9.999 TL
Çok Satanlar
Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

7.149 TL

Evde sağlıklı, doğal ve tam istediğiniz kıvamda ekmekler hazırlamak ekmek yapma makineleri ile mümkün. Ekmek dışında kek, çörek gibi farklı lezzetleri de pişiren ekmek makinesi modelleri çok çeşitli program ve özelliklerle oldukça fonksiyoneldir. Ayrıca birçok modelde bulunan zaman ayarlayıcısı sayesinde etrafa yayılan taze ekmek kokusu ile uyanarak keyifli bir kahvaltı yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Ekmek Yapma Makinesi Modelleri

Ekmek yapma makinesi almaya karar verdiyseniz hem renk hem fonksiyonel açıdan farklı tasarımlar karşınıza çıkar. Modelden modele değişkenlik göstermesine rağmen genellikle ekmek pişirme makinesi ortalama 10-12 adet pişirme fonksiyonuna sahiptir. Makinede tercihinize göre standart, köy, kepek, tam buğday, glutensiz, sandviç ekmeği vb. hazırlama imkanınız bulunur. Ayrıca birçok ekmek yapma makinesindeki hızlı pişirme alternatifi de size pratiklik sağlar. Ekmeğin boyutunu ve dış kabuğunun pişme derecesini (Açık, orta, koyu renkte) ayarlayabileceğiniz modeller de mevcuttur. Bazı modellerde ise ileri zamanlı programlama vardır; malzemeleri makine haznesine ekledikten sonra istediğiniz zamanda ekmeğinizin hazır olması için komut verebilirsiniz.

Ekmek Yapma Makinelerinde Marka Seçenekleri

Ekmek pişirme makinesi modellerinde farklı marka seçenekleri sunulur. Fakir ekmek yapma makinesi çok fonksiyonel, pratik ve şık tasarımlı olması ile kullanıcıların beklentisini karşılayan popüler alternatifler arasındadır. Ayrıca evinizde birbirinden lezzetli ekmekler pişirmenizi sağlayan modeller arasında Beko, Homend, Arçelik, Arzum ve WMF markalarının ürünleri de yer alır. Güvenilir markalar tarafından üretime sunulan elektrikli ekmek pişirme makinesi modelleri farklı özellikler içerebilir. En iyi ekmek yapma makinesi modelinin hangisi olduğu ise kullanıcıların beklentilerine göre değişir. Birçok model arasından kişisel zevkinize, damak tadınıza ve ihtiyaçlarınıza göre ideal olanı bulmak için bazı kriterlere dikkat etmeniz önerilir.

Ekmek Yapma Makinesi Nasıl Seçilir?

Ekmek yapma makinesi tavsiye isteyenler için özellikle ürünü seçme aşamasında göz önüne alınması gereken bazı unsurlar bulunur. Birbirinden farklı markaların ürettiği, değişik özelliklere sahip ekmek pişirme makinelerinin hangisinin size göre olduğunu anlayabilmek için ürünü satın almadan önce aşağıdaki kriterleri değerlendirebilirsiniz:

  • Evde ekmek yapma makinesi modelleri öncelikle farklı hacim ve kapasitelere sahiptir. Modeller çoğunlukla 500, 750 ya da 1000 gram kapasiteli olarak tasarlanır. Siz de hem kendinizin hem de evdeki diğer insanların ekmek tüketme alışkanlığını dikkate alarak ihtiyacınızı doğru şekilde tespit edebilirsiniz. Farklı kapasite seçenekleri ile Arçelik ekmek yapma makinesi modelleri kişiye özel ayarları, fonksiyonel yapısı ve şık tasarımları ile favori ürünler arasındadır.
  • Ekmek pişirme makinelerinin bir kısmı tek bıçaklı iken bazıları ise çift bıçaklıdır. Özellikle çift bıçaklı ekmek yapma makineleri hamur yoğurmada daha iyi bir performans sergiler.
  • Modellerde en çok öne çıkan diğer bir unsur ise ürünün kaç çeşit programa sahip olduğudur. Pişirme programı sayısı, sıcak tutma fonksiyonu, ileri zamanlayıcı, farklı modda pişirme süresi gibi birçok özellik ve seçenek vardır. Beko ekmek yapma makinesi modelleri çok çeşitli programları ile geniş bir kesime hitap eder ve en beğenilen ürünler arasındadır.
  • Makinenin temizliğinin kolay olması ise kullanıcıların en çok önem verdiği konular arasındadır. Özellikle makinenin bazı parçalarını bulaşık makinesinde yıkamak istiyorsanız buna uygun modellere yönelebilirsiniz. Ayrıca parçaların yapışmaz özellikli ve çıkarılabilir olması da temizlik açısından avantaj sağlar.
  • Alacağınız ürünün servis ve yedek parça temini açısından da avantajlı olduğuna emin olmanız önemlidir. Bu nedenle güvenilir markaların ürünlerini tercih etmenizde yarar vardır.

Ekmek Yapma Makinesi Nasıl Kullanılır?

Ekmek yapma makinesi pratik ve hızlı şekilde ekmek hazırlamanıza yardımcı olur ancak ürünün tek işlevi bu değildir. Çeşitli hamurlar hazırlamak, çörek, pasta, reçel, pizza gibi farklı lezzetleri de ekmek pişirme makineleri ile zahmetsizce yapabilme şansına sahipsiniz. Ekmek yapma makinelerinin en büyük avantajlarından biri kolaylıkla kullanılabilmesidir. Kullanım özellikleri genellikle benzer olsa da modelden modele bazı farklılıklar görülebilir. Evde ekmek pişirme makinesi kullanırken öncelikle makineyi sağlam, kuru, düz ve güvenli bir yüzeye koymaya özen gösterin. Hazneye koyacağınız malzemeleri ise tarife göre sırayla koymanız önemlidir. Önce sıvıları ardından katı ürünleri ölçüsüne göre yerleştirdiğinize emin olun. Bu aşamada hazneyi makinenin dışına çıkarmanız tavsiye edilir, böylece herhangi bir ürünün makineye damlayıp sıçramasını engellersiniz. Malzemeleri yerleştirdikten sonra hamur haznesini pişirme gözüne oturtun ve makinenin fişini takın. Tercihe göre büyüklük, pişirme ve zaman ayarlamaları da bu aşamada yapılır. Kullandıktan sonra makine parçalarını talimatlara göre kolayca temizleyerek yeniden kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. WMF ekmek yapma makinesi modelleri pratik ve rahat şekilde kullanabileceğiniz ürünler arasındadır.

Ekmek Yapma Makinesi Kullanıcı Yorumları

Ekmek yapma makinesi kullanıcı yorumları birçok markanın ürünü için çoğunlukla olumlu yöndedir. Kullanıcıların büyük bir kısmı evde istedikleri tarzda (Yağsız, az tuzlu, kepekli, tam buğday ekmeği, beyaz ekmek gibi) ve kısa sürede ekmek yapabildikleri için bu ürünleri tercih ettiğini belirtir. Ayrıca güvenli bir ortamda sağlıklı şekilde ekmek hazırlamak da ürünün tercih edilme nedenleri arasındadır. Özellikle hamurun homojen şekilde hazırlanıp, etkili biçimde yoğrulabilmesi için büyük kolaylık sağlayan ekmek pişirme makineleri aynı zamanda kek, reçel, pizza, çörek gibi farklı lezzetler hazırlamak için de kullanılır. Bundan dolayı hem pratik hem çok fonksiyoneldir. Teknosa ürün sayfalarında gerçek kullanıcıların ekmek yapma makineleri hakkındaki yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Fiyat-performans bakımından özellikle Arzum ekmek yapma makinesi modelleri kullanıcılar tarafından sıklıkla önerilir.

Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları

Teknosa avantajlarıyla ekmek pişirme makinesine sahip olup evinizde kokusu ve lezzeti ile iştah kabartan ekmekleri kısa sürede üstelik zahmetsizce hazırlamanız mümkün. Ekmek yapma makinesi fiyatları ürünün markasına, özelliklerine, program çeşitliliğine ve tasarımına göre değişkenlik gösterir. Uygun fiyatlı Homend ekmek yapma makinesi modelleri ise hem tasarım olarak şıktır hem de farklı kullanıcı zevk ve beklentilerini karşılayan birçok seçenek sunar.Teknosa kampanyalarından da yararlanarak mutfağınızdaki en büyük yardımcılarınızdan biri olan ekmek yapma makinesini çok daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.