Tefal Buhar Kazanlı Ütü Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Tefal SV9201 Express Protect Buhar Kazanlı Ütü
Kredi Fırsatı

Tefal SV9201 Express Protect Buhar Kazanlı Ütü

6.999 TL
Çok Satanlar
Tefal GV9820 Pre Express Vision Buhar Kazanlı Ütü
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Tefal GV9820 Pre Express Vision Buhar Kazanlı Ütü

13.949 TL
Tefal SV6140 Kazanlı Ütü
1.0 (1 Değerlendirme)

Tefal SV6140 Kazanlı Ütü

5.385 TL
Tefal Sv4111 Express Mini Buhar Jenaratörlü Ütü
Kredi Fırsatı
3.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Sv4111 Express Mini Buhar Jenaratörlü Ütü

3.599 TL
Tefal IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi

Tefal IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi

28.999 TL
Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Siyah Buhar Kazanlı Ütü

Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Siyah Buhar Kazanlı Ütü

13.739 TL
Tefal Express Power SV8061 Buhar Kazanlı Ütü
5.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Express Power SV8061 Buhar Kazanlı Ütü

5.648 TL
Yeni
Tefal SV8054 E0 Express Anti-Calc 2800 W Buhar Kazanlı Ütü

Tefal SV8054 E0 Express Anti-Calc 2800 W Buhar Kazanlı Ütü

6.099 TL
Tefal Pro Express Protect GV9221 Kazanlı Ütü

Tefal Pro Express Protect GV9221 Kazanlı Ütü

9.999 TL

Tefal Buhar Kazanlı Ütü

Paslanmaz çelikten üretilen, uzun ömürlü Tefal buhar kazanlı ütüler sayesinde siz de inatçı kırışıklıkları kolayca açın! Farklı renk ve Watt seçeneklerine sahip Tefal kazanlı ütüler, şok buhar gücü ile de üstün performans gösteriyor. Siz de beklentileriniz ile örtüşen buhar kazanlı modeli Teknosa'da bulabilir, hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

Zor Kumaşları Bir Kerede Ütüleyin!

Tefal kazanlı ütü modellerinin önemli özelliklerinden biri farklı şok buhar gücü kapasiteleri sunması. Bilindiği üzere şok buhar zor kumaşlar karşısında mükemmel etki ediyor ve inatçı kırışıklıkları kolayca açabiliyor. Bu sayede ütü yapmanız kolaylaşacağı gibi, ütülemeye ayırdığınız zaman da azalıyor. Buhar kazanlı ütü Tefal modellerinde 380 g / dk, 450 g/dk, 530 g/dk, 550 g/dk, 650 g/dk gibi farklı kapasitede şok buhar güçleri sunuluyor. Özellikle profesyonel ütüleme hizmeti veren yerlerde de kazanlı ütülerin bu özelliğinden çokça yararlanılıyor. Kalın ve zorlu kumaşlar karşısında pratik bir şekilde ütüleme yapmak için yüksek şok buhara sahip olanları tercih edebilirsiniz. Genel olarak bu ütü modellerinde 2600 Watt ya da 2800 Watt güç seviyesini görmek mümkün. Bunların yanı sıra buhar kazanlı ütü Tefal modellerinde anti kireç sistemi de sunuluyor. Bu sayede kireç giderme işlemi katbekat kolaylaşıyor ve ütünüz uzun zaman ilk günkü formunu korumayı başarabiliyor. Özel koruma sistemine sahip modeller ise damlaları ve sızıntıları buhara dönüştürüp lekeleri mükemmelen önleyebiliyor. Çıkarılabilir su haznesine sahip olanlar da ütü devam ederken işlem yapabilmenizi sağlıyor. 1 litre, 1,8 litre ve 1,9 litre kapasitelerine sahip su hazneleri ütü esnasındaki herhangi bir zamanda da rahatça doldurulabiliyor.

Tefal Buhar Kazanlı Ütüler Hayatı Kolaylaştırıyor

Tefal ütü kazanlı modelleri pratik kılan unsurlardan biri tabanlarda kendini gösteriyor. Örneğin, Durilium AirGlide taban plakasına sahip modeller optimum buhar dağılımı ve müthiş kayganlık sağlıyor. Etkili taban sistemi sayesinde bu özellikleri deneyimlerken ütü de artık zahmetli bir ev işi olmaktan çıkıyor. Tefal buhar kazanlı ütü Anti-Calc gibi modeller bu açıdan çokça dikkat çekiyor. Hızla ütüleme yapmanız gereken anlarda da Tefal buhar kazanlı modeller beklentinize yanıt verebilir. Kolay dikey buharlama özelliği ve sadece 30 saniyede ısınabilme imkânı bu noktada sınıfı geçiyor. Bu sayede akşamki davet için birazdan çıkmanız gerekse dahi son anda nokta atışı rötuşlar yapabilirsiniz. Yüksek gram / dakikalara varan sürekli buhar teknolojisi de daha kısa ütüleme seansları ve maksimum verimliliğin anahtarı. Böylece ütülenmesi gereken parçalar ne kadar birikirse biriksin, tek seferde hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. Çıkarılabilir su deposu / haznesi, çıkarılabilir kireç avcısı, kolay taşınabilirlik, 2 metreye varan kablo uzunluğu da Tefal buhar kazanlı ütülerini katbekat pratik hâle getiriyor.

Kolay Ütüleme, Yüksek Güvenlik

Tefal buharlı kazanlı ütüler, sunduğu gelişmiş teknolojiler ve pratik özelliklerinin yanı sıra güvenliği de es geçmiyor. Örneğin, hemen her modelde otomatik kapanma özelliği sunuluyor. Bilmeden, gözetimsiz bırakılan ütü belirli bir süre sonra otomatikman kapanıyor. Bu da ütünün konumuna göre farklı sürelerde gerçekleşiyor. Buna ek olarak pek çok modelde etkili kilit sistemi de var. Böylece ütünüzü kolayca ve güvenli bir şekilde saklayabilir, taşıyabilirsiniz. Hassas kontrol paneli de mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Buhar ve sıcaklık kombinasyonuna izin veren panel, böylece her kumaşa özel bir seçim yapmanızı sağlıyor. Bu da güvenli ütülemeye izin veren önemli bir başka özellik. Markanın "ütülenebilir kumaşları yakma riski olmadan" ütüleyebilme vaadi de ayrıca önem kazanıyor. Tefal buharlı kazanlı ütü fiyatları ise sunulan çeşitlilik ölçüsünde ilerliyor. Model çeşitliliği, geniş fiyat skalası anlamında belirleyici olabiliyor. Dilerseniz, kategorimizdeki fiyat filtreleme seçeneğini kullanarak da alışverişinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.