Tefal Buhar Kazanlı Ütü Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Tefal Pro Express Protect GV9230 Buhar Kazanlı Ütü
    Kredi Fırsatı
    3.7 (3 Değerlendirme)

    Tefal Pro Express Protect GV9230 Buhar Kazanlı Ütü

    9.499 TL
  • Çok Satanlar
    Tefal GV9820 Pre Express Vision Buhar Kazanlı Ütü
    Kredi Fırsatı
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Tefal GV9820 Pre Express Vision Buhar Kazanlı Ütü

    12.999 TL
  • Tefal Sv4111 Express Mini Buhar Jenaratörlü Ütü
    3.0 (1 Değerlendirme)

    Tefal Sv4111 Express Mini Buhar Jenaratörlü Ütü

    3.499 TL
  • Çok Satanlar
    Tefal Express Power SV8061 Buhar Kazanlı Ütü
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Tefal Express Power SV8061 Buhar Kazanlı Ütü

    5.649 TL
  • Tefal IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi
    Kredi Fırsatı

    Tefal IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi

    17.549 TL
  • Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Siyah Buhar Kazanlı Ütü

    Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Siyah Buhar Kazanlı Ütü

    12.299 TL
  • Tefal Pro Express Protect GV9221 Kazanlı Ütü

    Tefal Pro Express Protect GV9221 Kazanlı Ütü

    9.699 TL

Çok yönlü kullanım yapısı ile öne çıkan Tefal buhar kazanlı ütü modelleri ütü yapmayı pratik ve eğlenceli bir iş haline getirir. Tefal marka elektrikli ev aleti ürünlerinde olduğu gibi Tefal buhar kazanlı ütüler de kullanım deneyimini geliştiren inovatif özelliklerle donatılır. Farklı özelliklere sahip buhar kazanlı ütü modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, Teknosa güvencesi ve fiyat avantajları ile alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Tefal Buhar Kazanlı Ütüler En Uygun Fiyatlarla Teknosa'da!

Tefal buhar kazanlı ütü modelleri ütü tabanından gelen dengeli ısı ve buhar etkisiyle üst düzey ütüleme ve hijyen sağlar. Geniş su haznesine ve kanallarına sahip olan Tefal buharlı ütüler kesintisiz buhar deneyimi için geliştirilir. Bu sayede inatçı kırışıklıkları hassas ve doğal bir şekilde açabilmek mümkün olur. Gelişmiş filtreleme ve leke önleme sistemi sayesinde ütü yaparken oluşabilecek kireç lekelerinin ve su sızıntılarının önüne geçilir. Dikey buhar teknolojisi ile üretilen Tefal buhar kazanlı ütü modelleri yoğun ütü işlerini kısa sürede sonuçlandırmanıza olanak tanır.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Modelleri

Pre Express, Pro Express, SV ve GV serileri ile sunulan Tefal buhar kazanlı ütüler her kullanıma uygun bir model seçeneğine sahiptir. Buhar jeneratörü ve harici su deposu ile donatılan yeni nesil Tefal buhar kazanlı ütüler, tek seferde onlarca giysiyi ütüleyebilecek şekilde tasarlanır. Ütüden bağımsız olarak yüksek basınçlı buhar üreten sistem kesintisiz bir şekilde ütü yapmayı kolaylaştırır. Kompakt kullanım özellikleriyle bilinen Tefal kazanlı ütüler kolayca taşınabilir ve dolap içinde fazla yer kaplamaz. Su deposu üzerinde yer alan su seviyesi ve gösterge ışıkları sayesinde anlık su durumu da zahmetsizce kontrol edilebilir. Oldukça sessiz çalışan buhar teknolojisi ve yatay konumda otomatik olarak devreye giren LED aydınlatma da kullanım konforunu yükseltir.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Fiyatları

Tefal buhar kazanlı ütü fiyatları ürünün modeli, serisi, gücü, üretim yılı ve teknik özellikleri gibi hususlara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ürün içinde yer alan aksesuarların ve donanımların sayısı da fiyat üzerinde etkilidir. Örneğin; dahili ütü masası ile gelen IXEO Power serisi üst segment hepsi bir arada Tefal buharlı ütülerin fiyatı, daha az parça ve minimal yapıyla sunulan Express serisi Tefal Mini buharlı ütülerden yüksektir.

Tefal Buhar Kazanlı Ütüler ile Hayatınızı Kolaylaştırın

Autoclean katalitik kaplama ve Glide yüzey gibi güncel ütü taban teknolojileri ile gelen buharlı Tefal ütü modelleri, uzun süreli ütüleme ihtiyaçlarını başarıyla karşılar. Üst düzey verimlilik sunan buhar difüzyon mekanizması da ütü tabanında su buharı ve kireç oluşumunu önleyerek lekesiz ve kesintisiz bir kullanım sağlar.

Buhar Kazanlı Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Buhar kazanlı ütü alırken kablo uzunluğu, su depolama kapasitesi, kireç önleme özelliği, otomatik kapanma ve ısı gücü gibi detaylara dikkat etmekte fayda vardır. Rahat ve konforlu bir ütüleme için ütü kablosunun kolayca hareket edebilmesi, kullanım esnasında düğümlenmemesi ve yeterli uzunlukta olması önemlidir. Yeni nesil buhar kazanlı ütülerin büyük bir çoğunluğu kireç önleme sistemine sahiptir. Bu özellik hem buhar deliklerini ve kanallarını tıkayabilecek kireç oluşumunu önler hem de giysilere kireç lekesi bulaşmasını engeller. Çalışmaya başladıktan hemen sonra 100 g / dk ile 400 g / dk arasında buhar çıkışı sağlayabilen ve 4 bar, 5 bar ya da 6 bar gibi yüksek basınç değerlerine ulaşabilen buhar kazanlı ütüler günlük kullanım için yeterlidir.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Nasıl Kullanılır?

Tefal buharlı ütü modellerinin kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Ütüyü kullanmaya başlamadan önce su kazanı içine yeterli miktarda su eklenir. Güç butonuna basıp ütüyü çalıştırdıktan sonra ise hazır ütüleme modları arasında seçim yapılabilir. Eco ya da normal ütü modları ütüleme yapılacak giysilerin miktarına uygun olarak seçilebilir. Kazan ve ütü birbirinden bağımsız olarak tasarlandığı için ütü üzerinde genellikle ekstra bir ayar butonu bulunmaz. Sadece ütü tutamacı altına konumlandırılan buhar butonuna basarak yüksek basınçlı buhar gücünden yararlanabilmek mümkündür.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Avantajları

Hızlı ve kolay ütü yapmayı destekleyen Tefal buhar kazanlı ütü avantajları şunlardır:

  • Yüksek buhar basıncı ütüleme süresini kısaltırken ütünün kumaş üzerinde daha az eforla hareket ettirilmesine destek olur.
  • Büyük hacimli su deposu tek seferde dakikalarca kesintisiz ütüleme yapmaya imkân tanır.
  • Depodan ütü tabanına aktarılan su damlaları yüksek ısı etkisiyle ütü masasına ulaşmadan buharlaşır.
  • Şok buharı giysileri virüs ve bakterilerden arındırırken nem ve kötü kokuyu da ortadan kaldırır.
  • Dayanıklı yapısı ve yüksek malzeme kalitesi ile öne çıkan Tefal buhar kazanlı ütüler, 10 veya 15 yıl gibi uzun süreler boyunca onarılabilirlik desteğine sahiptir.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kumaşlara Uygun Mudur?

Tefal buhar kazanlı ütü modelleri ütülenebilir tüm kumaşlar üzerinde güvenle kullanılabilir. Pamuk, keten, ipek, sentetik ipek veya kot gibi kumaşlar üzerindeki dalgalar ve kırışıklıklar yüksek basınçlı buharın etkisiyle kolayca açılır. Mükemmel ısı dengesi için optimize edilen Tefal buharlı ütüleri kullanırken sıcaklık veya kumaş ayarı yapmaya da gerek yoktur. Teknosa'da yer alan buhar kazanlı ütü modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, Teknosa uzmanlarından destek alabilir ve ihtiyacınıza en uygun ürünü sepete ekleyerek siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.