Sylvania Ampul Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Sylvania E14 5W Led Mum Lamba Sarı Işık
4.5 (4 Değerlendirme)

Sylvania E14 5W Led Mum Lamba Sarı Işık

17,49 TL
Sylvania E27 4,5W Led Rustik Filament Lamba Sarı Işık

Sylvania E27 4,5W Led Rustik Filament Lamba Sarı Işık

18,99 TL
Sylvania E14 3W Led Mum Lamba (Sarı Işık)

Sylvania E14 3W Led Mum Lamba (Sarı Işık)

11,49 TL
Sylvania E27 8.5W Led Lamba Sarı Işık

Sylvania E27 8.5W Led Lamba Sarı Işık

14,99 TL

Sylvania Ampul

Aydınlatma sistemlerinizi tasarruflu ve yüksek performansla zenginleştirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sylvania ampul çeşitleri üstün teknolojili yapılarıyla evlerinizi kusursuz bir şekilde aydınlatmaya geliyor. Markanın ürünleriyle evinize gelişmiş bir aydınlatsa sistemi kurabilirsiniz. Sylvania ürün çeşitleri arasında her ihtiyaca hitap eden seçeneğe rastlamak mümkün. Klasik görünümüyle öne çıkan Rustik lamba çeşitlerinden spotların vazgeçilmezi LED lambalara kadar ihtiyacınız olan tüm modelleri markadan temin edebilirsiniz. Düşük enerji tüketimiyle yüksek seviyede aydınlatma sunan Sylvania ürünleri Teknosa'da sizi bekliyor. Eviniz için ihtiyacınız olabilecek mobilya ve akıllı ev ürünlerini de web sitemizde bulabilirsiniz.

Tasarruflu Aydınlatma İçin Sylvania Doğru Adres

Bir evin dekorasyonu ve konforu için aydınlatma sistemleri büyük önem taşıyor. Birçok aktivitenin gerçekleştirildiği evde konforu sağlamak için kapsamlı bir aydınlatma sistemi gerekiyor. Bununla birlikte mobilya ve aksesuarların dekorasyona estetik bir şekilde yansıması için de aydınlatma oldukça önemli. Evinizin aydınlatma sistemini güçlü ampullerle donatmak istiyorsanız Osram Sylvania ürünlerini tercih edebilirsiniz. Aydınlatma ürünleriyle dev markalar arasında yer alan Sylvania, ortam aydınlatmasını profesyonel ölçüde sağlamanız için oldukça ideal. Tasarımları ve aydınlatma güçleriyle farklılık gösteren markanın ürünleri evinizde istediğiniz konforu sunabiliyor. Özellikle akşam vakitlerinde evinizin şıklığını ve konforunu sürdürebilmek için markanın ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Sylvania ürünleri iş yerleri ve sosyal alanlar için de oldukça ideal. Evlere nazaran daha kapsamlı bir aydınlatma gerektiren bu alanlara markanın ürünleriyle güçlü bir sistem oluşturabilirsiniz. Bunların yanı sıra Sylvania ürünleri tasarruf özelliğiyle de rakiplerin ötesine geçmeyi başarıyor. Standartların ötesinde bir aydınlatma sistemini düşük enerji tüketimiyle çalıştırabilmek için Sylvania ampul çeşitlerine güvenebilirsiniz.

Sylvania Ampul Çeşitleri

Sylvania ampul çeşitleri arasında ihtiyaçlarınızı karşılayacak seçeneği rahatlıkla bulabilirsiniz. Markanın geniş ürün yelpazesinde LED seçenekleri öne çıkıyor. Sylvania LED ampul modelleri standart ampullere göre daha uzun kullanım ömrü ve enerji tasarrufu özellikleriyle öne çıkıyor. Bununla birlikte ürünler elektrik enerjisini verimli bir şekilde kullanarak maksimum parlaklık sunuyor. Her ihtiyaca ve dekorasyona uygun modeli LED ampul çeşitlerinde bulmak mümkün. Örneğin Sylvania LED rustik ampul çeşitleri klasik tasarımların modernize edilmiş formunu taşıyor. Bu ürünler hem modern hem de klasik ev dekorasyonu stilleri için oldukça ideal. Ev stilinizde fark yaratmak için ürünleri tercih edebilirsiniz. Sylvania rustik ampul çeşitleri arasında avize, aplik ve masa lambası gibi aydınlatma ürünlerine göre birçok seçenek bulunuyor. Tercih ettiğiniz aydınlatma ürününün duy yapısını baz alarak ürünleri değerlendirebilirsiniz. Bununla birlikte ürünler Watt değerleriyle de çeşitlilik gösteriyor. Watt değeri ürünlerin saatte harcadığı elektrik enerjisi ve aydınlatma gücünü önemli ölçüde etkiliyor. Örneğin, Sylvania LED ampul 8.5 Watt ile 5 Watt arasında farklılıklar gözlemlenebiliyor. Sayfamızdaki ürünlerin açıklamalarını ve teknik özelliklerini inceleyerek sizin için en uygun Sylvania ampulü bulabilirsiniz.

Sylvania Ampul Fiyatları

Sylvania ampul fiyatları ürünlerin özelliklerine ve boyutlarına göre çeşitlilik gösteriyor. Bununla birlikte ürünlerin tasarımları da fiyatlara etki edebiliyor. Örneğin, Sylvania LED ampul fiyatları arasında hem uygun hem de orta skalada birçok ürüne rastlamak mümkün. Mum tipi olarak da adlandırılan minimal ürünler uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alıyor. Aplik ve masa lambası gibi aydınlatma ürünleriniz için bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Avizeler ve geniş duylara özel olarak tasalanan ürünler ise orta fiyat skalasında yer alıyor. Salon ve oturma odası gibi geniş alanlar için bir ampul arıyorsanız ürünleri tercih edebilirsiniz. Teknosa ile size uygun seçeneklere ulaşmak oldukça pratik. Sayfamızdaki filtre seçeneklerini kullanarak bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun Sylvania ampule anında ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.