Sony Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

14 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Sony Mdre9Lpb Kulak İçi Kulaklık
    4.7 (24 Değerlendirme)

    Sony Mdre9Lpb Kulak İçi Kulaklık

    475 TL
  • Sony MDREX15APB.CE7 Kulak İçi Kulaklık Siyah
    4.7 (29 Değerlendirme)

    Sony MDREX15APB.CE7 Kulak İçi Kulaklık Siyah

    489 TL
  • Sony Mdre9Lph.Ae Kulak İçi Kulaklık
    4.4 (5 Değerlendirme)

    Sony Mdre9Lph.Ae Kulak İçi Kulaklık

    399 TL
  • Sony Mdre9Lpl.Ae Kulak İçi Kulaklık
    4.7 (21 Değerlendirme)

    Sony Mdre9Lpl.Ae Kulak İçi Kulaklık

    399 TL
  • Sony Mdre9Lpp.Ae Kulak İçi Kulaklık
    4.7 (9 Değerlendirme)

    Sony Mdre9Lpp.Ae Kulak İçi Kulaklık

    39.900 TL
  • Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Pembe Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Pembe Kulak İçi Kulaklık

    369 TL
  • Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Beyaz Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Beyaz Kulak İçi Kulaklık

    379 TL
  • Sony MDR-EX255AP-R Mikrofonlu Kulak İçi Kırmızı Kulaklık

    Sony MDR-EX255AP-R Mikrofonlu Kulak İçi Kırmızı Kulaklık

    689 TL
  • Sony Mdrex15Aplı.Ce7 Kulak İçi Kulaklık Mavi
    3.7 (3 Değerlendirme)

    Sony Mdrex15Aplı.Ce7 Kulak İçi Kulaklık Mavi

    399 TL
  • Sony Mdrex15Lplı Kulak İçi Kulaklık Mavi
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Sony Mdrex15Lplı Kulak İçi Kulaklık Mavi

    399 TL
  • Sony MDR-EX250AP Mikrofonlu Beyaz Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX250AP Mikrofonlu Beyaz Kulak İçi Kulaklık

    689 TL
  • Sony MDR-EX650AP Mikrofonlu Siyah Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX650AP Mikrofonlu Siyah Kulak İçi Kulaklık

    1.259 TL
  • Sony MDR-EX255AP Mikrofonlu Mavi Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX255AP Mikrofonlu Mavi Kulak İçi Kulaklık

    689 TL
  • Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Mor Kulak İçi Kulaklık

    Sony MDR-EX15AP Mikrofonlu Mor Kulak İçi Kulaklık

    379 TL

Sony kulaklık kulak içi modelleri, müzikseverler için dinleme keyfini ikiye katlayan bir teknolojik yenilikler arasında yer alır. Marka, en son teknolojiye sahip kulak içi kulaklık modellerini geniş bir ürün yelpazesinde kullanıcılara sunar. Bu kulaklıklar, özellikle müziğin her notasını hissetmek isteyenler için özel olarak tasarlanır. Sony kulaklık modelleri, üstün ses kalitesi ve rahat kullanım deneyimini bir araya getirir. Teknosa Sony kulak içi kulaklık modellerini müzik ve video tutkunlarının beğenisine sunar.

Sony Kulak İçi Kulaklık Modelleri Teknosa'da!

Sony, en yeni ve gelişmiş kulak içi kulaklık modellerini müşterileriyle buluşturur. Kulaklık modellerinin yanı sıra Sony tarafından üretilen kulaklık aksesuarları da müziği her yerde yanınızda taşımanıza olanak tanır. Sony kulaklıklar, müzik dinlemenin yanı sıra telefon görüşmeleri için de oldukça kullanışlıdır. Birçok modelinde mikrofon ve çevre seslerini azaltma özelliği bulunduğu için hem telefonla konuşabilir hem müzik dinleyebilirsiniz. Kulaklığı telefona bağlayarak kullanmanın yanı sıra bilgisayar ya da tabletinizle eşleştirerek çok yönlü kullanım elde edebilirsiniz. Bluetooth özelliğe sahip olan modeller kolayca eşleştiği için bu özelliğe sahip olan tüm elektronik cihazlarla kullanılabilir. Kablolu olan kulaklık modelleri ise jak girişi bulunan bütün cihazlar için uygundur. Siz de beklentinize uygun kulak içi kulaklık modelleri için Teknosa'yı ziyaret edebilir, ihtiyaçlarınıza uygun olan ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Sony Kulak İçi Kulaklık

Sony kulak içi kulaklık modelleri, müzik dinlemeyi sevenlerin her türlü beklentisine cevap vermek üzere farklı tasarım ve özelliklerde üretilir. Farklı özellikler sunan Sony sahip bu kulaklıkları arasından beklentinize uygun modelleri filtreleyebilirsiniz. Örneğin Sony WF-1000XM4 ANC TWS kulak içi kablosuz Bluetooth kulaklık modeli gürültü engelleme özelliği ile öne çıkar. Bu model, uzun pil ömrü ve suya dayanıklılık özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Böylece spor yaparken ya da dış mekânda müzik dinlerken güvenle kullanabilirsiniz. Markanın bluetooth kulaklık kulak içi modelleri, kablosuz özgürlüğün yanı sıra yüksek kaliteli ses performansı sunar. Sony kablolu kulak içi kulaklık tercih edenler için de geleneksel 3.5mm jak bağlantısına sahip modeller bulunur. Markanın kulak içi kulaklık seçenekleri arasında oyun oynamayı sevenler için tasarlanmış kablosuz oyuncu kulaklıkları da yer alır. Bu kulaklık çeşitleri, düşük gecikme süreleri ve dinamik ses sahneleri ile oyun deneyimini iyileştirir. Profesyonel olarak oyun oynuyorsanız bu kulaklık modellerini tercih ederek yüksek ses deneyimi elde edebilirsiniz.

Sony Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Sony Bluetooth kulaklık kulak içi özelliğinin yanı sıra gürültü önleme, yüksek çözünürlüklü ses, uzun pil ömrü ve suya dayanıklılık gibi özellikleri bir arada sunar. Marka, üretimini yaptığı kulaklıklarda çevresel sesleri etkili bir şekilde filtreleyerek müziğe odaklanmanıza olanak tanır. Ayrıca Sony Bluetooth kulaklıklar kablosuz özgürlük ve kolay eşleştirme imkânı sunar. Bu özellikleri sayesinde kullandığınız tüm akıllı cihazlara kulaklıkları bağlayabilir, dilediğiniz yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sony kulak içi kulaklıkların ergonomik tasarımları uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir deneyim sağlar. Yumuşak silikon uçlar kulak kanalına olması gereken şekilde oturur ve dış sesleri etkili bir biçimde izole eder. Sony kulak içi kulaklık modelleri, müzik dinleme deneyiminizi kişisel zevkinize ve yaşam tarzınıza göre şekillendirmenizi sağlar. Ürünlerin sahip olduğu birçok farklı özellik arasından kendinize uygun olanları inceleyerek Sony ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz Bu sayede hem ihtiyaçlarınıza uygun hem bütçenize hitap eden kulaklık modeline kolayca sahip olabilirsiniz.

Sony Kulak İçi Kulaklık Bilgisayara Nasıl Takılır?

Sony'nin hem kablolu hem de kablosuz olarak üretilen birçok farklı kulaklık modeli vardır. Müşterilerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda modellerini geliştiren marka herkesin beğenisini kazanacak olan bir ürüne sahiptir. Sony kulak içi kulaklık Bluetooth özelliği sayesinde bilgisayarınıza kolayca bağlanabilir. Bluetooth özellikli bir bilgisayarda, kulaklığınızı bilgisayarın Bluetooth ayarları menüsünden kolayca bulup eşleştirebilirsiniz. Kullandığınız tablet, telefon ve akıllı televizyonunuza da özellikleri uygun olduğu takdirde kolayca bağlayarak eşleştirebilirsiniz. Kablolu modeller adından da anlaşılacağı üzere direkt olarak kablo ile bağlanan ürünlerdir. Sony kablolu kulak içi kulaklık modelleri standart 3.5 mm jakına sahiptir ve bu jak bilgisayarınızın ses çıkış portuna takılarak kullanılabilir. Sadece bilgisayarla sınırlı olmadığı için dilerseniz telefon ya da tabletinizle de bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Sony Kulak İçi Kulaklık Fiyatları!

Sony kulak içi kulaklık fiyatları ürün modelinin özelliklerine ve teknolojisine göre değişiklik gösterir. Kulak içi kulaklık modellerinin gürültü engelleme, pil ömrü ve su direnci gibi ekstra özellikler fiyatı etkileyebilir. Uzun süre dayanan bir bataryaya sahip olmak isterseniz pil ömrüne dikkat ederek bir tercihte bulunabilirsiniz. Yağmurlu havalarda ya da antrenmanda kullanmak için tasarlanan kulaklık modelleri yüksek fiyatlı olabilir. Mikrofon desteğine sahip olan kulak içi kulaklık modelleri telefonla rahat konuşmayı kolaylaştırır. Üründe yer alan ekstra özellikler Sony kulaklık modelinin fiyatını etkileyebilir. Ekstra özellik sunan gürültü engelleme desteğine sahip modellerin fiyatı diğerlerinden daha yüksek olabilir. Kulaklığın kablolu ve kablosuz olması da fiyatı etkileyen faktörler arasında yer alır. Kablolu modeller kablosuz modellere göre daha uygun fiyatlarla satışa sunulur. Beğendiğiniz modeller arasından kullanım amacınıza, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ürün tercihi yapabilirsiniz.

Teknosa sayesinde hem bütçenize hem isteklerinize uygun Sony kulak içi kulaklık modelini kolayca bulabilir, hemen satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.