Sony Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Marka
Sony SRS-XE200 Taşınabilir Bluetooth Siyah Hoparlör

Sony SRS-XE200 Taşınabilir Bluetooth Siyah Hoparlör

4.999 TL

Sony Bluetooth Hoparlör

Sony bluetooth hoparlör modelleriyle siz de kablosuz müzik keyfine merhaba diyebilirsiniz. Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Sony, tecrübesi ve kalitesini bluetooth hoparlör modellerinde de konuşturuyor. Sony hoparlör bluetooth teknolojisiyle donatılarak kablosuz, özgür ve bol hareketli bir müzik deneyimi sunuyor. Tüm Sony bluetooth hoparlör modellerine Teknosa aracılığıyla ulaşabilir, beğendiğiniz modele en uygun fiyat avantajlarıyla buradan sahip olabilirsiniz.

Sony Bluetooth Hoparlörler ile Maksimum Özgürlük

Kablolu derdi olmadan, keyifli ve özgür bir müzik deneyimi için tek ihtiyacınız olan bir adet Sony bluetooth hoparlör. Pek çok farklı tasarım ve boyut seçeneği ile tüketici beğenisine sunulan Sony kablosuz hoparlör çeşitleri, güçlü bas özelliği ve yüksek kaliteli ses çıkışı ile övgü topluyor. Sony ses topu olarak da bilinen bu modeller, sesi her yere eşit düzeyde yayan kompakt tasarımıyla ön plana çıkıyor. Sony bluetooth hoparlörler, dayanıklı ve taşınabilir özellikte olmakla birlikte seyahat etmeyi kolaylaştıran pratik bir kayışa da sahiptir. Böylece Sony bluetooth hoparlörünüzü bu özel kayışından tutarak dilediğiniz yere tek elle taşıyabilir ve her daim yanınızda bulundurabilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen büyük işler başarabilen Sony bluetooth hoparlörler, Extra Bass ve Ses Dağıtma İşlemcisi özelliği sayesinde vurucu bir ses deneyimi yaşatabiliyor. Hoparlörün içerisinde yer alan pasif radyatör, tam aralıklı hoparlörle senkronize bir biçimde çalışarak bası güçlendiriyor ve alçak tonları geliştiriyor. Dayanıklı dış yapısı ve kayışı ise bu hoparlör modellerinin hemen hemen her şeye hazır olduğunu gösteriyor. Mavi, pembe, yeşil, sarı ve turuncu gibi renk seçenekli bulunan bu modelleri ister bileğinizde ister sırt çantanızda gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Sony ses bombası fiyatları başta olmak üzere tüm Sony bluetooth hoparlör fiyatlarına Teknosa üzerinden erişebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Bluetooth Hoparlörde Sony Farkı

Sony bluetooth hoparlör modelleri arasında pek çok farklı ihtiyaca ve gereksinime uygun hoparlör çeşitleriyle karşılaşmanız mümkün. Büyük partiler için büyük ses getirecek taşınabilir Sony hoparlörler, aynı anda hem önde hem arkada hoparlörlere sahip olduğu için vurucu bir ses deneyimi yaşatıyor. Derin ve kristal niteliğindeki ses kalitesinin yanı sıra bu ürünler, şık tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle kalabalık alanlarda eğlencenin merkezi haline dönüşecek Sony Extra Bass bluetooth hoparlör, her yönden dev ses sunduğu için bulunduğu ortamda bambaşka bir atmosfer yaratıyor. Bunun yanı sıra Çok Yönlü Parti Sesi ve X-Balanced Speaker Unit özelliği bulunan Sony bluetooth hoparlörler, hem içeride hem dışarıda kusursuz bir ses dağıtımı oluşturuyor. Geleneksel hoparlörlere göre daha fazla alana sahip olan ve dairesel olmayan bir diyafram içeren modeller ise hangi müzik stilini dinlerseniz dinleyin, daha zengin ve net bir ses elde etmenize olanak sunuyor. Bazı modellerde yer alan Yüksek Verimli Tweeter kombinasyonu ise mekanın her yerine yüksek kaliteli ses yaymanıza ve geniş bir profil elde etmenize imkan tanıyor. Bu ve bunun gibi daha pek çok etkileyici teknolojik özelliği bulunan ve tasarımlarıyla da göz dolduran Sony bluetooth hoparlörler, Teknosa ayrıcalıklarıyla burada sizi bekliyor.

Sony Bluetooth Hoparlör Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

Söz konusu Sony bluetooth hoparlör seçimi olduğu zaman birden fazla önemli noktaya dikkat etmek gerekiyor. Bunlardan bir tanesi ve belki de en önemlisi, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak bir hoparlör modelinde karar kılmak oluyor. Bluetooth hoparlör seçiminde farklı alışkanlıklara, müzik zevklerine ve gereksinimlere yönelik birden fazla modelle karşılaşmanız mümkün. Örneğin yüksek ses seviyesi, çevreleyici bir ses deneyimi ve ekstra bas özelliği bulunan bir hoparlör satın alarak geniş ve kalabalık mekanları en sevdiğiniz parçalarla inletebilirsiniz. Özellikle parti ve benzeri organizasyonlar için uygun olan ön ve arka hoparlör donanımlı modeller, ister iç ister dış olsun pek çok farklı mekanda akıcı, net ve berrak bir ses deneyimi vadediyor. Öte yandan eğer sürekli olarak yanınızda bulundurabileceğiniz ve bireysel olarak kullanabileceğiniz bir bluetooth hoparlör arayışınız varsa Sony'nin tam olarak bu amaçla tasarlanan modellerine yönelebilirsiniz. Elde tutma kayışı bulunan ve minimal boyutlarıyla gereğinden fazla yer kaplamayan bu taşınabilir Sony hoparlörleri her daim yanınızda barındırabilir ve en sevdiğiniz müzikleri dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde dinlemenin keyfine varabilirsiniz. Sony bluetooth hoparlör satın alırken dikkate almanız gereken bir diğer önemli unsur da elbette fiyat skalası. Sony bluetooth hoparlör fiyatları, teknik özelliklerine göre farklılık gösterebiliyor. Pil ömrü, frekans iletim aralığı, toza ve suya dayanıklılık gibi özellikler, Sony bluetooth hoparlörlerin fiyatlarını etkileyen etmenler arasında. Siz de hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza en uygun Sony bluetooth hoparlör modelini buradan bulabilir ve hemen alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Diğer Sony ürünleri için Sony kategorimizi ziyaret edebilir, daha fazla bluetooth hoparlör modeli için ise Bluetooth Hoparlör sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.