MP3 Çalar Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Apple iPod Touch Loop

Apple iPod Touch Loop

129 TL

MP3 çalar cihazlar dilediğiniz her yerde müzik dinlemenize imkan veriyor. Hayata keyif katan cihazlardan olan MP3 player modelleri, gelişen teknoloji ile beraber yenilenerek günümüz gereklerine ayak uyduruyor. Cebe bile sığabilen küçük tasarımlar, geniş hafızaları ve yüksek ses kaliteleriyle tercih ediliyor. Adını müzik dosyalarının formatı olan MP3'ten alan cihazların bazıları, üzerinde yer alan ekran aracılığıyla mp4 formatındaki dosyaları da oynatabiliyor. MP4 çalar adını alan ürünler, üzerinde yer alan renkli ekranla diğer modeller arasından kolaylıkla ayırt edilebiliyor. Cep telefonlarının hafızalarının ve batarya güçlerinin artmasıyla trendinin azalması beklenen MP3 ve MP4 çalarlar, diğer cihazların geliştirmelerine rağmen hala rağbet görmeye devam ediyor.

MP3 Çalar Modelleri

MP3 çalar modelleri, tasarım ayrıntılarının yanı sıra teknik özellikleriyle de birbirinden ayrışıyor. Wav. gibi formattaki dosyaların da çalınabilmesi, FM radyo özelliğinin bulunması ek teknik özellikleri oluşturuyor. Neredeyse bir kibrit kutusu büyüklüğünde olan cihazların Bluetooth bağlantısının bulunması da modeller arasında fark yaratıyor. Günümüzde mp3 çalar kulaklık ile birleştirilerek sunulabiliyor. Özellikle spor yapanlar tarafından tercih edilen kulaklıklı MP3 çalar modeller, su geçirmez özellikle dikkat çekiyor. Böylece kullanıcıların spor yaparken nem konusunda endişelenme derdi sona eriyor. Sony gibi markalar, son teknoloji su geçirmez kulaklıklı mp3 çalar modellerini hala nostaljik walkman adıyla anarak bir klasiği canlı tutuyor.

MP3 Çalar Markaları

MP3 çalar Sony, Philips gibi markaların klasik modellerini akla getiriyor. Hala müzik çalar üreten markalar arasındaki Sony MP3 çalar modellerinde kablosuz teknolojilere yatırım yapıyor. Philips MP3 ürünleri de kaliteli tasarımlarını üstün teknik özelliklerle tamamlayarak yüksek ses kalitesi sunma hedefini gerçekleştiriyor. Onlarca farklı MP3 çalar Teknosa ayrıcalıklarıyla sunuluyor. Teknosa'nın kullanıcılarla buluşturduğu markalar arasında Goldsmart MP3 cihazlar da sayılıyor. Çalan şarkıların kolaylıkla kontrol edildiği, görüntülendiği panelleri, kullanışlı arayüzleri ve şık görünümleri ile dikkat çeken markalar, en iyi müzik çaları bulmanıza yardımcı oluyor. Her cihaz, hayatınızın fon müziğini yanınızda taşımanız için özel tasarlanıyor.

MP3 Çalar Özellikleri

  • MP3 ve MP4 player modelleri internetsiz müzik dinlemenin de mümkün olduğunu hatırlatıyor. Özellikle internetin çekmediği yolculuklarda MP3 çalarlar kurtarıcı oluyor.
  • Cihazlarda kendi çalma listelerinizi çalmanın yanında FM radyo özellikleri aracılığıyla karasal yayınları da takip edebilirsiniz.
  • MP3 çalarlar araca bağlanarak araç hoparlörlerinden şarkılar dinlenebiliyor.
  • Dosya sıkıştırma teknolojisi sayesinde ses ve video dosyalarını ses kalitesinden ödün vermeden sıkıştırarak depolayan cihazlar, hafızanın verimli kullanılmasına imkan tanıyor. MP3 player kullananların müzik dosyaları telefonlarını işgal etmiyor.
  • Cihazlar üzerindeki tuşlar veya ekranda yer alan dokunmatik panel sayesinde şarkılar arasında ileri geri hareket edilebiliyor, çalma durdurulup yeniden başlatılabiliyor. Karışık çalma, sıralama gibi fonksiyonlar çalma listelerinin düzenlenmesine imkan veriyor.
  • MP3 ve MP4 çalarlara bilgisayardan kolaylıkla veri aktarılıyor. Şarkılar, listeler dosyalanarak düzen içinde istenen şarkı ve videolar kolaylıkla bulunuyor.
  • Birçok model gelişmiş batarya teknolojisi sayesinde saatlerce müzik çalabiliyor, hızlı şarj özelliğine sahip olanlar birkaç dakikadan yeniden çalma için güç toplayabiliyor.
  • Cihazlar genellikle USB bağlantı seçeneği ile kişisel bilgisayarlarla eşleştiriliyor. Hızlı veri aktarımı sağlayan USB sistemi, cihazların tüm bilgisayarlara uyumlu olmasını sağlıyor.
  • Bazı müzik çalma cihazlarında ses kaydetme özelliği de yer alıyor. Öğrenciler dersleri kaydetmek için MP3 çalarlardan yardım alabiliyor.

MP3 Çalar Kullanımı

MP3 çalar cihazların kullanımı oldukça pratik görülüyor. Öncelikle cihaz şarj ediliyor, ardından şarkı yükleyerek liste yapmak için mp3 çalar bilgisayara bağlanıyor. Şarkılar herhangi bir klasöre dosya aktarmanın kolaylığında bilgisayardan müzik çalara taşınıyor. Bilgisayardan çıkarılan araçlar, açıldıktan sonra liste seçiliyor ve “play” tuşu ile çalmaya başlanıyor. İleri-geri sarma, şarkı atlama, karışık çalma gibi fonksiyonlardan yararlanılarak liste dinleniyor. Şarkılar değiştirilmek istendiğinde bilgisayara bağlanarak veya MP3 ekranı üzerinden kolaylıkla siliniyor. Kullanıcılar istedikleri şarkıları ekleyip çıkararak listelerini güncel tutabiliyor. Kumanda özellikli kulaklıklar kullanılıyorsa, şarkılar arasındaki geçiş kulaklıktan da kontrol edilebiliyor. Ses açma, kapama, hoparlörden ses verme, ses kaydetme gibi özelliklere de yine müzik çalar ekranından hükmedebiliyor.

MP3 Çalar Fiyatları

MP3 çalar fiyatları, fonksiyonları göz önüne alındığında oldukça ekonomik görülüyor. Cihazların bağlantı teknolojileri, ses çalma kalitesi, uyumlu formatları, ekran teknolojisi, kasa materyali, kablosuz kullanım seçenekleri fiyatına direkt etki ediyor. Akıllı cihazlarla bağlantı kurabilen son teknoloji modeller, klasik müzik çalarlardan daha yüksek fiyatlarla alıcı buluyor. Ses kaydı yapan modellerin ses alma frekansı, kayıt teknolojisi, mikrofon sayısı fiyatlarında değişikliğe neden oluyor. Micro SD kart destekleyenler, hoparlörden çalma yapabilen alternatifler diğer seçeneklerden daha yüksek fiyatlarla etiketleniyor. USB bağlantı versiyonu arttıkça veri aktarım ve şarj olma hızı artıyor, hızlandırıcı bağlantı özellikleri ürün fiyatlarını da etkiliyor. MP3 fiyatları arasında kıyas yaparken tüm teknik özelliklerin gözden geçirilmesi öneriliyor. Cihazların tasarımları, estetik özellikleri, boyutları, teknolojik detayları, markaları fiyatı belirleyen unsurlar arasında sıralanıyor.

Aradığınız MP3 Çalar Teknosa'da

Teknosa, sunduğu onlarca çeşit mp3 player ile farklı kullanıcı beklentilerine yanıt veriyor. MP3 çalarda ses kayıt fonksiyonu arayan da hoparlör bulundurmasını arzu eden de Teknosa'da buluşuyor. Kablosuz teknolojiler, su geçirmez kulaklıklı modeller ve en iyi markalar Teknosa güvencesiyle evlerinize geliyor. En sevilen markaların son teknoloji modellerini ve klasiklerini bir arada sunan Teknosa'da siz de aradığınız müzik çaları bulabilirsiniz. Müziğini her an yanında taşımak, çalma listesini cebinde tutmak isteyenlerin tercihi olan müzik çalar cihazları hemen sipariş verebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.