Sony Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Marka
Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Gümüş Kulaklık

Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Gümüş Kulaklık

14.499 TL
Sony WH1000XM4 Kulak Üstü Mikrofonlu Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklık Siyah
5.0 (1 Değerlendirme)

Sony WH1000XM4 Kulak Üstü Mikrofonlu Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklık Siyah

%8
12.499 TL
11.499 TL
Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Siyah Kulaklık
5.0 (1 Değerlendirme)

Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Siyah Kulaklık

14.749 TL

Üstün ses kalitesi sunan Sony kulak üstü kulaklık, dinleme performansının arzu ettiğiniz seviyede olmasına imkân sağlar. Teknik özellikleri ve tasarım detayları çeşitlilik gösteren ürünler, dinleme deneyimini etkin biçimde yaşanmasına olanak tanır. Zengin renk yelpazesiyle öne çıkan geniş ürün konsepti sayesinde tarzınıza ve zevkinize hitap eden seçimler yapabilirsiniz. Teknoloji sektörünün öncü firmaları arasında faaliyet gösteren Japon markası Sony, elektronik eşya kategorisinde geliştirdiği yüksek performanslı Sony kulak üstü kulaklık modelleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başarır. Kablolu ya da kablosuz olarak geliştirilen kompakt tasarımlı ürünler sayesinde hem müzik hem film keyfini ayrıcalıklı olarak yaşayabilirsiniz. Siz de tasarım ve performans kalitesini bir araya getiren Sony kulak üstü kulaklı modellerine Teknosa güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Sony Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Sony kulak üstü kulaklık özellikleri ihtiyacınız olan pek çok unsuru bir araya getirir. Modeller güçlü hoparlör sistemi, kaliteli ses dinamikleri, farklı donanım ve işletim sistemi, kompakt ve ergonomik tasarım gibi yenilikçi detaylar ile öne çıkar. Teknoloji devlerinden biri olan Sony markası, üstün teknolojilerini bir araya getirdiği ürünlerde en yeni donanımları kullanır. Seçkin marka, tasarım harikası olarak nitelendirilen geniş koleksiyonunda hem şıklığı hem ergonomiyi ön planda tutar. Kablolu ve kablosuz olarak tasarlanan kulaklık modelleri, kullanıcıların ihtiyacına uygun tercihler yapmasına imkân sunarak onların yaşamını kolaylaştırır.

Kablosuz bluetooth bağlantı teknolojisi sayesinde telefon, tablet, bilgisayar ve TV gibi akıllı cihazlarla sorunsuz şekilde eşleşen Sony kulak üstü kulaklık; hareket sınırlamasını ortadan kaldıran bir konfor sunar. Kablosuz modeller ile müzik dinleme, film izleme ve çağrı yanıtlama gibi aktiviteleri dilediğiniz her ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. HD Noise Canceling QN1 işlemcisi ile donatılan tasarımlar, gelişmiş gürültü önleme kapasitesine sahiptir.

Gürültü önleyen Sony kulak üstü kulaklık çeşitleri ortam seslerini absorbe ederek trafikte, kalabalıkta, çalışma veya spor gibi faaliyetler sırasında ortam seslerini devre dışı bırakır.

Modellerde tercih edilen Auto NC Optimizer özelliği gürültüyü engellemeye odaklanır. Üstün donanım, her frekanstan sesi engelleyerek cihazları kalabalık ortamlar için kullanışlı hâle getirir. Yenilikçi modellerde uygulanan AI tabanlı algoritma yazılımı sayesinde konuşma, toplantı, sohbet, konferans, sunum gibi tekli ya da çoklu görüşmelerde sesiniz dış ortam kargaşasından izole edilerek aktarılır. Müzik dinlemekten film izlemeye, oyundan spora, haberden eğlenceye kadar her alanda ihtiyaç duyduğunuz ses ve dinleme kalitesini yakalayabilirsiniz. Uzun şarj potansiyeli, dayanıklı pil ömrü ve enerji tasarrufu sağlayan seçenekleriyle yaşamınıza değer katan ürünler, müzik dinleme keyfini yüksek standartlara ulaştırır. Şarj etme sorununu ortadan kaldıran kablolu modeller ise gelişmiş donanımlı ve modern ses efektli teknolojileri eşliğinde etkili dinleme performansı sunar. Ayrıca ayarlanabilir özellikleriyle de ergonomik bir kullanım vadeden cihazları, başınızın yapısına göre pratik şekilde özelleştirmeniz mümkündür. Kompakt, hafif, esnek ve sağlam tasarımıyla şıklığından ödün vermeyen modeller arasından beklentilerinize cevap veren kablolu teknolojilere de ulaşabilirsiniz.

En Beğenilen Sony Kulak Üstü Kulaklık Modelleri

Müziğe odaklanmak isteyenleri kesintisiz ve sorunsuz bir konforla tanıştıran Sony kulak üstü kulaklık, yeni nesil modelleri ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Kablo karmaşasından kurtulmak istediğiniz anlarda kullanabileceğiniz kablosuz sistemler, özgür hissetmek istediğiniz zamanlar için iyi bir kurtarıcı olabilir. Müziğin dilediğiniz her an kontrolünüzde olmasını sağlayan kablosuz tasarımlarda hem dokunmatik yüzeyler hem fiziksel düğmeler yer alır. Böylece müzik değiştirme, ses açma kapama, çağrı yanıtlama, görüşme sonlandırma, kulaklığı aktif ya da pasif konuma getirme gibi birçok işlevi pratik şekilde yapabilirsiniz.

En beğenilen Sony kulak üstü kulaklık modelleri, özellikle ses kalitesi yüksek standartlarda olan ürün yelpazesinde yer alır. Ayrıca gürültü önleme fonksiyonu, ergonomik dizayn özellikleri ve pratik kullanım imkânı sunan detaylar da kullanıcıların önem verdiği noktalardır. Renk ve tasarım çeşitliliği sayesinde giyim ve aksesuar tercihlerinize hitap eden cihazlar, yansıtmak istediğiniz tarzın tamamlayıcısı olmayı başarır. Teknoloji liderliği sıralamasında üst sıralarda hatırı sayılı bir marka pozisyonunda olan Sony, yüksek donanımlı kulak üstü kulaklık modelleri sayesinde spor aktivitelerin özgürce gerçekleştirilmesini mümkün kılar. Teknosa'nın zengin kataloğunda öne çıkan Sony kulak üstü kulaklık seçeneklerini inceleyerek ihtiyacınıza ve zevkinize hitap eden ürün deneyiminden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Sony Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Zengin ürün yelpazesi sayesinde kullanıcıların seçim yapma şansını artıran Sony kulak üstü kulaklık fiyatları farklı aralıklarla karşınıza çıkabilir. Kalite ve performansı öne çıkaran teknolojik detaylar kulaklık fiyatlarına yansır. Ürünlerin kablolu ya da kablosuz tasarım özelliklerine sahip olması da maliyetin belirlenmesi aşamasında etkili olur. Sony kulak üstü kulaklık modellerin üretiminde kullanılan materyal kalitesi fiyatlarda belirleyici bir rol üstlenir. Kompakt tasarımlı cihazlar hem kendine has ergonomik detayları hem de birbirinden fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeker. Hızlı bağlantı kapasitesi sunan 5.0 bluetooth donanımına sahip ürünlerin fiyatı diğerlerinden farklı olabilir. Bu modeller yaklaşık 10 m'lik geniş ortam çekimi sayesinde kullanıcılarına rahat kullanım avantajı sağlar. Sony kulak üstü kulaklık ile başta müzik olmak üzere film ve oyun gibi tüm aktiviteleri gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Hem fiyat hem de performans yönünden beklentilerinize cevap veren Sony kulak üstü kulaklık modeline avantajlı fiyatlarla sahip olabilir, kaliteyi uygun fiyata deneyimleyebilirsiniz. Beklentinizi karşılayan Sony kulak üstü kulaklık modellerine Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.