Sony Dijital Fotoğraf Makineleri Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Sony A6400LB 16-50MM Lens Kit 24MP APS-C Fotoğraf Makinesi

Sony A6400LB 16-50MM Lens Kit 24MP APS-C Fotoğraf Makinesi

33.999 TL

Sony DSLR Fotoğraf Makinesi

Sony dijital fotoğraf makinesi keyifli ve eşsiz anlarınızı ölümsüzleştirmek istediğinizde yanınızda. Kompakt, minimal, kolay taşınabilen bu modeller terim olarak "DSLR" kısaltması ile de biliniyor. Sony DSLR fotoğraf makineleri de bu alanın en popüler modelleri arasında yer alıyor. Yüksek zoom aralığı, net ve sabit çekim imkânı, keyifle keşfedeceğiniz sayısız özellik Sony DSLR kamera modellerinin ayrıcalıklı yanları arasında. Siz de hemen Teknosa'da markanın DSLR kameralarını inceleyebilir, içinizdeki fotoğrafçıyı uyandıracak en doğru modeli sepetinize ekleyebilirsiniz.

Yüksek Kalite Fotoğraf ve Video Çekimi

Sony dijital fotoğraf makinesi modelleri sunduğu yüksek kalite fotoğraf çekim imkânının yanı sıra bir filmci gibi HD video klipler kaydetmenizi de sağlıyor. Hem cebinize sığacak kadar minimal hem de HD video çekecek kadar yetenekli bir kamerayı siz de Sony dijital fotoğraf makinesi çeşitleri içerisinde kolayca bulabilirsiniz. Elbette zoom aralığı da Sony dijital kompakt fotoğraf makinesi modelleri içinde en çok merak edilen konulardan biri. Bu noktada da genel olarak 8x, 11x gibi farklı dijital zoom seçenekleri bulunuyor. Yakınlaştırma özelliğini kullanacağınız durumların çok olacağını varsayıyorsanız yüksek zoom aralığına sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıntısı bol fotoğraflar çekmek isterseniz de Sony dijital fotoğraf makinelerinde modele göre W830 Cyber-shot özelliğini görebilirsiniz. Bu özellik sayesinde çok kaotik fotoğraf çekimlerinde dahi her ayrıntıyı elde edebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü 20,1 MP görüntü sensörü ve dâhili otomatik netleme sistemi de yine bu noktada başarısını gözler önüne seriyor. Dijital fotoğraf makinesi Sony marka modeller benzersiz kalitesi ve hızı ile de gelişmiş bir görüntü sistemi vadediyor. Yüksek hızda kesintisiz çekim için sunulan sensör özellikleri, daha fazla yüz ve göz algılamaya da yardımcı oluyor.

Üst Düzey Teknik Özellikler

Sony kompakt fotoğraf makinesi modelleri içerisinde sunduğu birbirinden harika teknik özellikleri sayesinde de sınıfı geçiyor. Bu veriler arasında objektife özgü özellikleri sıralamak gerekirse: Modeline göre video kaydı sırasında optik zoom imkânı, 3 kademeli ND filtresi, geniş netleme aralığı, yüksek kalite objektif tipi sayılabilir. Sensörlerin de fotoğraf makinelerinin son derece önemli bir parçası olduğunu bilen marka burada da piksel sayısı olarak 20,1 MP gibi değerler sunuyor. Ekran tipinde ise LCD tasarımları görmeniz mümkün. Yaklaşık 180 derece yukarı, yaklaşık 45 derece aşağı ayarlanabilir açı özelliği de kişiselleştirilmiş bir kullanımın kapılarını aralamanızı sağlıyor. Farklı çekim modları sayesinde de fotoğraf çekimlerinizi dilediğiniz gibi özelleştirmeniz mümkün. Otomatik (akıllı otomatik / süper otomatik), deklanşör hızı önceliği, manuel pozlama, HRF modu, panorama gibi mod ve özellikler arasından seçiminizi yapmaya başlayabilirsiniz. Yaratıcı stiller içinse standart, canlı, nötr, derin, ışık, portre, siyah, günbatımı, gece sahnesi, sonbahar yaprakları gibi pek çok seçenek sunuluyor. Fotoğraf çekimlerinizde bu stillerden birini seçerek de kişiselleştirilmiş bir kullanımı deneyimleyebilirsiniz.

Cep Boy Sayesinde Her Yere Taşıma İmkânı

Kolayca anlaşılabileceği üzere Sony dijital fotoğraf makineleri minimal ebatları sayesinde cebinize dahi sığabilir. Bu özelliğin getirdiği büyük konfor ise her an, her yerde fotoğraf çekebilme şansı. Harici çantası ile beraber taşınabilen büyük boyuttaki makineler, çekim için ayrıca hazırlanmaya ihtiyaç duyuyor. Oysa Sony dijital fotoğraf makineleri ile saniyeler içerisinde hazır olabilir, manzarayı kaçırmadan mükemmel kareler yakalayabilirsiniz. Ânı yakalamanızı kolaylaştıracak tek özellik bu da değil. Geniş zoom aralığı, çok hızlı otomatik netleme, geliştirilmiş video özelliklerinin tamamı bu kompakt gövdeye sahip cihazlar ile ayağınıza geliyor. AF/AE takibi sayesinde de hızlı hareket eden nesneler, ögelere karşı avantajı elinize toplayabilirsiniz. Basketbol maçı, kuşların uçuşu ya da rüzgârda savrulan bir nesne gibi sürekli aksiyon hâlinde olunan durumlarda net kareleri güvenle yakalayabilirsiniz. Hızlı Hibrit AF özelliği de aynı konforu video kayıtları için sunuyor. Sunulan yepyeni lens sistemleri sayesinde de artık renk bulanıklığı gibi sorunlara elveda diyebilirsiniz. Geniş bir skalada yer alan Sony dijital fotoğraf makinesi fiyatları da model çeşitliliği gibi birçok faktöre göre şekilleniyor. Dilerseniz, DSLR Fotoğraf Makinesi sayfamızdan çok daha fazla marka ve modeli inceleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Sony DSLR fotoğraf makinelerinde zoom aralığı ne kadar?

Modeller özelinde farklı zoom aralığı kapasitesi sunulabiliyor. Örneğin, 8x, 11x gibi farklı zoom aralıklarına sahip modeller bulunuyor.

Hareket hâlindeki nesneleri net bir şekilde çekebilir miyim?

Evet, bazı Sony dijital fotoğraf makinesi modellerinde AF/AE takibi, hızlı hareket nesneleri de güvenle çekebilmenize yardımcı oluyor.

Videoları hangi kalitede çekebilirim?

Genel olarak HD video kalitesini Sony DSLR modellerinde bulabilirsiniz.

Ayrıntılar yeterince görünür mü?

Bazı Sony DSLR makine modellerinde sunulan W830 Cyber-shot, hiçbir ayrıntıyı ıskalamadan çekim yapabilmenize destek oluyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.