Siemens Toz Torbasız Süpürge Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Siemens iQ500 VSX41A322 550 W Toz Torbasız Süpürge

    Siemens iQ500 VSX41A322 550 W Toz Torbasız Süpürge

    5.824 TL
  • Siemens VSX4A212 600 W Toz Torbasız Süpürge

    Siemens VSX4A212 600 W Toz Torbasız Süpürge

    8.999 TL
  • Siemens VSX7XTRM 3 Lt Sensör Bagless Hepa Filtre Siyah/Mavi Toz Torbasız Süpürge

    Siemens VSX7XTRM 3 Lt Sensör Bagless Hepa Filtre Siyah/Mavi Toz Torbasız Süpürge

    15.999 TL
  • Siemens VSX41A300 IQ500 Toz Torbasız Süpürge Kırmızı
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Siemens VSX41A300 IQ500 Toz Torbasız Süpürge Kırmızı

    6.399 TL

Günlük yaşamın kaçınılmaz bir parçası olan ev temizliği teknolojik gelişmeler sayesinde her geçen gün biraz daha kolaylaşıyor. Toz torbasız süpürgeler ise bu yeniliklerden biri olarak evlerde yerini alıyor. Kullanıcılarını torba değişimi yapmaktan kurtaran bu ürün modelleri, emiş gücünü kesintisiz devam ettirmesi sayesinde temizlikteki farkını ortaya koyuyor. Toz torbasız süpürge deyince akla ilk gelen markalardan biri ise Siemens. Siemens'in toz torbasız süpürge modelleri, süpürge teknolojisini bir adım öteye taşıyarak kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunuyor. Üstün özellikleri, kullanışlı tasarımı, ekstra aksesuarları ve daha fazlasıyla bu ürünler, kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor.

Siemens Toz Torbasız Süpürge Özellikleri

Siemens süpürge, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcılara yüksek standartta bir temizlik deneyimi yaşatıyor. Yılların deneyimiyle ileri teknolojiyi bir araya getirerek ürettiği süpürge modelleriyle Siemens, evlerdeki temizlik rutinlerini kolaylaştırıyor ve etkili sonuçlar almanıza olanak tanıyor. Siemens toz torbasız süpürge modellerinin en çok öne çıkan özelliklerinden biri yüksek emiş gücü. Siemens'in torbasız süpürgeleri, özel motor teknolojileri sayesinde derinlemesine temizlik sunuyor. Yüksek emiş gücü, zemindeki ve halılardaki tüm tozları etkili bir şekilde topluyor.

Siemens süpürgeler, özel filtreleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. HEPA filtre teknolojisiyle donatılan süpürge modelleri, evdeki havanın kalitesini arttırıyor. Alerjenleri, bakterileri ve zararlı partikülleri %99'a kadar hapseden HEPA filtre, alerjik reaksiyon riskini azaltmaya yardımcı oluyor. Siemens torbasız süpürge çeşitleri, enerji verimliliği konusunda da son derece başarılı. Yüksek performanslı motorları sayesinde maksimum temizlik sonucunu minimum enerjiyle elde eden Siemens süpürge modelleri, kullanıcılarını zahmetsiz temizlikle tanıştırıyor.

Siemens toz torbasız süpürge modelleri, ergonomik kullanım özellikleriyle kullanıcılarının işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Tasarımı sayesinde evin her köşesine kolayca ulaşan bu ürünler, rahatça hareket ettirilebiliyor. Aynı zamanda bu ürünler, farklı aksesuarları sayesinde sert zeminler, halılar, koltuklar ve duvarlar gibi çeşitli yüzeylerde temizlik hissini sürdürmenize olanak tanıyor. Tüm bu özellikleriyle Siemens toz torbasız süpürgeler, kullanışlılığı ve uzun ömürlülüğü bir araya getiriyor. Bu sayede temizlik alışkanlıklarınızı tamamen değiştiriyor.

Siemens Torbasız Süpürge Fiyatları

Siemens'in süpürge fiyatları ürün özellikleri ve teknolojilerine bağlı olarak birbirinden farklılık gösteriyor. Motorun gücü ve emiş kapasitesi, akıllı özellikler, estetik tasarım ve ekstra teknolojiler Siemens toz torbasız süpürge fiyatları üzerinde etkiye sahip oluyor. Dolayısıyla bütçenize uygun modeller arasından kolaylıkla seçiminizi yapabilirsiniz.

Siemens toz torbasız süpürgeleri seçerken hangi özelliklere ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bu sayede ihtiyacınız olmayan özellikler için fazladan ödeme yapmaktan kurtulabilirsiniz. Seçiminizi yaparken düşük enerji tüketimi, filtre tipi gibi önemli özellikleri de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Tüm bu kriterleri dikkate alarak hem bütçenize uyan hem de beklentilerinizi karşılayan Siemens toz torbasız süpürgenize sahip olabilirsiniz.

Siemens Toz Torbasız Süpürgeler Sesli mi Çalışır?

Ev temizliği yaparken süpürgeden ne kadar sesin çıktığı, çoğu kullanıcı için son derece önemli bir konu. Özellikle küçük bebeği olan aileler sessiz bir süpürgeye fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Çocuğun süpürge sesinden uyanmaması için düşük ses seviyesine sahip modeller tavsiye ediliyor. Aynı zamanda evden çalışanlar, dinlenmek isteyenler ve evinde hastası olanlar için de sessiz çalışan süpürgeler büyük öneme sahip. Tamamen sessiz çalışan bir model bulmak cihazın çalışma prensibi gereği zor olsa da Siemens'in toz torbasız süpürge modelleri ses seviyesini minimize etmeyi başarıyor. Süpürgelerini özel motor teknolojileriyle üreten Siemens, titreşimi azaltarak daha sessiz bir çalışma deneyimi sunuyor.

Siemens'in toz torbasız süpürge modelleri aynı zamanda ses yalıtımlı gövdeleriyle de ön plana çıkıyor. Ses yalıtımlı gövde, süpürge çalışırken dışarıya sesin daha az yayılmasına yardımcı oluyor. Bazı Siemens torbasız süpürge modelleri emiş gücünün ayarlanabilir olma özelliğine de sahip. Dolayısıyla düşük emiş gücü ayarlaması yaptığınızda süpürgenin çıkardığı ses seviyesi de azalıyor. Böylelikle süpürgenin sessiz çalışmasına ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda emiş gücünü düşürerek sessizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Siemens süpürgelerindeki hava akış yollarının optimize edilmiş olması da büyük bir avantaj. Bu özellik, hava akışını düzgün hale getirerek rahatsız edici gürültünün önüne geçiyor. Siemens'in toz torbasız süpürge modelleri, ses seviyesinin azaltılması için birçok özelliği beraberinde getiriyor.

Siemens Toz Torbasız Süpürge Nasıl Temizlenir?

Süpürgelerin çalışma performansının düşmemesi için düzenli aralıklarla temizliklerinin yapılması şart. Bu temizlik yapılırken ise dikkat edilmesi gereken birçok durum bulunuyor. Toz torbasız süpürgenizin temizliğine toz haznesini boşaltarak başlayabilirsiniz. İçerisinde biriken tozları çöp kutusuna boşalttığınızda süpürgenizin emiş gücünün arttığını görebilirsiniz. Hazneyi her kullanımdan sonra boşaltmanız, süpürgenin emiş gücünün sürekli olarak yüksek kalmasına yardımcı oluyor.

Süpürgenin filtrelerini de belli aralıklarla temizlemeniz gerekiyor. Çıkarılabilir filtreleri suda yıkayıp daha sonra tamamen kurutarak tekrar süpürgeye takabilirsiniz. Boru ve başlıkların temizliği için tüm parçaları süpürgeden ayırarak başlayabilirsiniz. Boruların içerisine takılmış parçaları uzun bir çubuk yardımıyla ittirerek tıkanıklığı engellemeniz önemli. Tüm bunlara ek olarak nemli bir bezle süpürgenin dış yüzeyini de temizleyebilirsiniz. Süpürgenin hortum ve kablosunda herhangi bir hasar olup olmadığını, filtrelerinin ve iç aksamının tıkanıp tıkanmadığını düzenli olarak kontrol ederek süpürgenizin performansını korumanız mümkün.

Temizlikleri de son derece basit olan Siemens toz torbasız süpürge modellerini Teknosa üzerinden hemen inceleyebilir, yüksek teknolojili ve kolay kullanımlı süpürgenize hemen sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.