Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Cellular Line  Distinct Ayrılabilir  Mikrofonlu Stereo Ofis Tipi Kulaklık  AUDISTINCTK

Cellular Line Distinct Ayrılabilir Mikrofonlu Stereo Ofis Tipi Kulaklık AUDISTINCTK

479 TL
Cellular Line Music Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Yeşil  AUCAPSULEMSG

Cellular Line Music Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Yeşil AUCAPSULEMSG

179 TL
Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Siyah AUCAPSULEMSK

Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Siyah AUCAPSULEMSK

129 TL
Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık  Mavi AUCAPSULEMSB

Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Mavi AUCAPSULEMSB

179 TL
Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Pembe AUCAPSULEMSP

Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Pembe AUCAPSULEMSP

179 TL
Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık  Kırmızı AUCAPSULEMSR

Cellular Line Video Sound Capsule Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Kırmızı AUCAPSULEMSR

179 TL

Önceleri sadece hareketliyken çevreyi rahatsız etmeden müzik dinlemek için kullanılan kulaklıklar artık çok daha fazla işe yarıyor. Kullanım amacına göre birçok farklı özelliğe sahip olan kulaklık modelleri, tasarımları sayesinde dikkat çekici bir aksesuar hâlini alıyor. Günlük hayatta dilediğiniz her an herhangi bir içeriği kendinize özel bir şekilde dinlemek, telefon ahizesini kullanmadan görüşmelerinizi yapmak ve dikte özelliği olan akıllı telefonlarda mesaj yazmak amacıyla kullanılan kulaklık, profesyonel olarak ses sistemleriyle ilgilenenler için iş hayatının en önemli ekipmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Ses kaynağına bağlanma türü, kulağa entegre olma şekli, ses izolasyonu gibi özelliklere göre değişiklik gösteren kulaklıklar arasında tercih yapmak kimi zaman oldukça zor olabiliyor. Ses teknolojisi aletleri üreten her markaya ait farklı tasarım ve teknik özelliklere sahip yüzlerce kulaklık modeli Teknosa'da kullanıcılarla buluşuyor.

Kulaklık Markaları

Teknosa'da ses teknolojileriyle ilgilenen tüm markaların kulaklık modellerine yer veriliyor. Sennheiser, JBL, Sony, Preo, Apple, Xiaomi, Philips, Huawei, Beats gibi birçok marka farklı özelliklere sahip kulaklıklar üretiyor. Kullanıcılar arasında en çok Xiaomi kulak içi kulaklık, Xiaomi Bluetooth kulaklık, JBL kulaklık, Beats kulaklık, Sennheiser kulaklık ve Bluetooth kulaklık kategorileri ilgi görüyor.

Ürün bazında tercih edilen kulaklık modelleri de dikkat çekici. Xiaomi Piston Fresh Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık - Siyah ve kulaklık JBL ürünleri fiyat performans ilişkisi bakımından en çok aranan modeller arasında yer alıyor. JBL C100 Kulak içi Kulaklık – Siyah, Preo My Sound MS15 Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık Siyah ve Apple Air Pods 2. Nesil Şarj Kutusu da Teknosa mağazalarında en çok ilgi gören ürünler arasında bulunuyor.

Kulaklık Seçim Rehberi

Günümüzde kulaklık kullanarak bir içerik dinlerken konforlu ve kaliteli ses dinleme deneyimi beklentisi artık bir lüks olmaktan çıkıyor. Gereksinimlerinize göre işlevsel ve konforlu bir kulaklık seçmek için birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli.

Kulaklık seçimi yaparken dikkat edeceğiniz ilk noktalardan biri, kulaklığı nerede taşıyacağınız ya da kullanmadığınızda nerede saklayacağınız olabilir. Hareketliyken çantada taşıyacaksanız, kulak içi kulaklıklar daha pratik bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Kulaklığı masa başında kullanacaksanız kafa üstü kulaklık almanız öneriliyor. Masa başında daha uzun süreli kullanım olacağı düşünülürse kafa bandının iç kısmında yumuşak doku kullanılması ve bandın ayarlanabilir olması, kulaklık seçimi için önemli kriterler arasında yer alıyor. İş yerinde çevrim içi görüşmeler yapmanız gerekiyorsa mikrofonlu kulaklık kullanmanız, karşı tarafa giden sesin netliğiyle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırıyor.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da ses izolasyonu. Dinlediğiniz içeriğin sesinin dışarıdan duyulmasını ya da dışarıdaki gürültünün size ulaşmasını istemiyorsanız, ses izolasyonunu mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor. Kulaklığın izolasyonuyla ilgili bilgiler, ambalajında yer alıyor.

Kulaklık üzerinde frekans aralığı bilgileri de bulunuyor. Geniş bir frekans aralığı tüm bas ve tiz sesleri duymanızı sağlıyor. Kullanıcılar için 10 Hz ilâ 25000 Hz aralığındaki bir frekans aralığı tavsiye ediliyor.

Teknik olarak dikkat edilebilecek bir diğer özellik de kulaklığın kullanacağınız ses kaynağıyla uyumlu olması. Kulaklık ve ses ekipmanının empedans ya da ohm değerlerine göre eşleştirilmesi, sesi kaynaktan çıktığı netlikte duymanızı sağlıyor.

Egzersiz yaparken müzik dinlemeyi sevenler için boyun arkası kulak üstü kulaklıklar öneriliyor. Bağlantı kablosunun kafa üstünden değil de boyun üstünden geçmesi, egzersiz sırasında konforlu bir deneyimi destekliyor. Kulaklık kablosuz olduğunda antrenmanlarda kablo karmaşası da ortadan kalkıyor. Yoga ya da fitness hareketleri kablosuz kulaklıklarla çok daha rahat şekilde yapılıyor.

Kulaklıklar bir aksesuarı andıran tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Kulaklık seçerken şıklığından ödün vermek istemeyenler için onlarca farklı kulaklık tasarımı bulunuyor. Siz de tarzından ödün vermek istemeyenlerdenseniz, kulaklık seçerken size hitap eden tasarımlar arasından bir tercih yapabilirsiniz.

Kulaklık Çeşitleri

Kulaklık çeşitleri kulak içi, kafa üstü ve kablosuz kulaklık olarak değerlendirilebilir. Bu değerlendirme kulaklığın yapısına göre belirleniyor. Kullanım yerine göre çeşitlerden birini seçmek, kullanıcı deneyiminizi üst seviyelere çıkarıyor.

Kulak içi kulaklık modellerinde ses doğrudan kulağınıza geliyor. Bu durum ses kaynağından gelen sesin minimum kayıpla duyulmasını sağlıyor. Hoparlör kısmını kaplayan silikon hem kulağınızın rahat etmesine hem de ses izolasyonuna katkıda bulunuyor. Böylelikle çevreden ses gelmesi ya da dinlediğiniz içeriğin dışarı duyulması riski en aza iniyor. Özellikle spor yaparken müzik dinlemek isteyenlere tavsiye edilen ürün, kompakt tasarımıyla tüm sesleri net ve temiz şekilde duymanıza yardımcı oluyor. Bu kulaklıkların akıllı telefonlarla uyumlu olan modelleri, kulaklıkla sadece içerik dinlemenize değil, telefon görüşmeleri yapmanıza da imkân tanıyor.

Kafa üstü modeller hoparlörü kaplayan süngerli yapıları sayesinde yüksek ses izolasyonunu garanti ediyor.

Kulaklık oyuncu modelleri oyun oynarken kendinizi dış dünyadan tamamen soyutlanmanızı ve oyunun içinde hissetmenizi sağlıyor. Kafa üstü kulaklık kablolu ya da kablosuz olarak üretiliyor. Süngerli yapı uzun süre kullanımlarda bile kulağınızın rahat etmesine yardımcı oluyor. Kafa üstü kulaklıklar arasında da akıllı telefonlarla uyumlu modeller bulunuyor.

Bluetooth Kulaklık

Kablosuz kulaklık olarak da bilinen Bluetooth kulaklık modelleri özgürce hareket etmenizi sağlıyor. Bluetooth özelliğine sahip olan tüm cihazlarla uyumlu olarak kullanılabilen model, uzun telefon konuşmalarında ellerinizin serbest kalmasına ve dikkat gerektirmeyen diğer işlerinizi yapmanıza yardımcı oluyor. Kullanıcıları araç kullanırken telefon tutma derdinden kurtaran modeller, hareket halindeyken kablo karmaşası ve ses kaynağına yakın olma zorunluluğu gibi problemlerin de önüne geçiyor. Bluetooth kulaklık PC ile birlikte kullanıldığında da oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

Bluetooth kulaklık modelleriyle ses kaynağı arasında herhangi bir kabloya gerek kalmıyor. Ancak kimi modellerde sağ ve sol kulaklık birbirine kablo aracılığıyla bağlı olabiliyor. Hem kulak içi hem de kafa üstü tasarıma sahip olan bluetooth kulaklıklar; yüksek pil ömrü, hafif, şık ve modern tasarım, suya dayanıklılık gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Kimi zaman kulağınızda olduğunu bile unutturan modeller, konfor ve ergonomiyi de ses kalitesi kadar ön planda tutuyor. Aktif ve pasif gürültü önleme, uzun mesafeli ses aktarımı, minimum senkronizasyon sorunu ve su geçirmezlik özelliği Bluetooth kulaklıkların avantajları arasında yer alıyor.

Uyumlu olduğu telefon, televizyon, bilgisayar gibi tüm Bluetooth teknolojisine sahip cihazlarla kolaylıkla eşleşebilen kulaklılar; hayatınıza kaliteli, konforlu ve işlevsel kullanıcı deneyimini dâhil ediyor.

Kulaklık Fiyatları

Kulaklık fiyatları malzeme kalitesi, kullanım alanı, teknik ve yapısal özellikleri ve markasına göre değişiklik gösteriyor. Müzik dinleme, oyun oynama ya da konuşma gibi farklı amaçlar için kullanılan ürünlerin fiyatları da farklı bir skalada seyrediyor. Kablo kalitesi, kulaklık girişi gibi özellikler de kulaklık fiyatları üzerine etki ediyor. Ayrıca ses netliğini koruyan izolasyon, kulaklık türü, kablo yapısı da bir kulaklığın fiyatını ve tercih sebebini belirleyen etkenler arasında. Kablosuz kulaklıklar, kablolu kulaklılara kıyasla daha yüksek fiyatlara sahip. Ancak teknolojik üstünlükleri ve sınırsız hareketi desteklemesi, bu kulaklıkların tercih edilmesinde büyük rol oynuyor. Teknosa kulaklık kategorisinde mevcut tüm kulaklık çeşitlerini barındırıyor. Kulaklık standı veya kulaklık taşıma kutusu gibi aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sunan Teknosa'da her ihtiyaca ve bütçeye yönelik ürün bulunuyor.

Siz de kulaklığınıza avantajlı fiyat, kampanya ve ödeme seçenekleriyle ulaşmak isterseniz, teknolojiyi herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Teknosa'yı ziyaret edebilir ve hayalini kurduğunuz ürüne sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.