Samsung Mikrodalga Fırın Fiyatları ve Modelleri

15 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Samsung MG22M8054AW/TR 22 L Beyaz Mikrodalga Fırın

    Samsung MG22M8054AW/TR 22 L Beyaz Mikrodalga Fırın

    10.999 TL
  • Çok Satanlar
    Samsung GE83X/AND Mikrodalga Fırın 
    5.0 (16 Değerlendirme)

    Samsung GE83X/AND Mikrodalga Fırın 

    4.479 TL
  • Çok Satanlar
    Samsung MS23J5133AT/TR Mikrodalga Fırın 
    4.7 (12 Değerlendirme)

    Samsung MS23J5133AT/TR Mikrodalga Fırın 

    4.599 TL
  • Çok Satanlar
    Samsung Ms23f301tak/Tr Mikrodalga Fırın
    2.5 (2 Değerlendirme)

    Samsung Ms23f301tak/Tr Mikrodalga Fırın

    3.290 TL
  • Çok Satanlar
    Samsung MS23J5133AK/TR Siyah Mikrodalga Fırın 
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Samsung MS23J5133AK/TR Siyah Mikrodalga Fırın 

    5.599 TL
  • Samsung MS23K3515AS 23 L Gri Mikrodalga Fırın

    Samsung MS23K3515AS 23 L Gri Mikrodalga Fırın

    4.799 TL
  • Samsung MS23F300EEW 23 L Beyaz Mikrodalga Fırın

    Samsung MS23F300EEW 23 L Beyaz Mikrodalga Fırın

    3.679 TL
  • Samsung MS23A7013AT Ankastre Mikrodalga Fırın

    Samsung MS23A7013AT Ankastre Mikrodalga Fırın

    8.175 TL
  • Samsung MS23F300EEK 23 L Siyah Mikrodalga Fırın

    Samsung MS23F300EEK 23 L Siyah Mikrodalga Fırın

    4.999 TL
  • Samsung MS23K3515AK/TR 23 L Siyah Mikrodalga Fırın

    Samsung MS23K3515AK/TR 23 L Siyah Mikrodalga Fırın

    5.799 TL
  • Samsung MG22M8054AK 22 L Ankastre Siyah Mikrodalga Fırın

    Samsung MG22M8054AK 22 L Ankastre Siyah Mikrodalga Fırın

    18.148,79 TL
  • Samsung MG22M8074AT Ankastre Mikrodalga Fırın

    Samsung MG22M8074AT Ankastre Mikrodalga Fırın

    19.999 TL
  • Samsung MS23K3515AW/TR Beyaz Mikrodalga Fırın
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Samsung MS23K3515AW/TR Beyaz Mikrodalga Fırın

    5.999 TL
  • Samsung MS23K3555ES/ND Mikrodalga 
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Samsung MS23K3555ES/ND Mikrodalga 

    7.999 TL
  • Samsung MG23T5018CG Mikrodalga Fırın

    Samsung MG23T5018CG Mikrodalga Fırın

    8.499 TL

Mutfakta pratiklik sağladığı için vazgeçilmez beyaz eşyalardan biri hâline gelen mikrodalga fırınlar, yiyeceklerin hızlı ve kolay bir şekilde ısıtılmasını sağlar. Yenilikçi tasarımları ve yüksek teknolojili ürünleri ile adından söz ettiren Samsung, kullanıcı dostu mikrodalga fırın modelleriyle karşınıza çıkar. Teknosa, Samsung mikrodalga fırın modellerini müşterilerle buluşturarak lezzetli ve pratik yemekler yapılmasına yardımcı olur.

En Uygun Fiyatlarla Samsung Mikrodalga Fırın Modelleri Teknosa'da!

Beyaz eşya kategorisinin önde gelen ürünlerinden biri olan Samsung mikrodalga fırın modelleri; farklı boyut, kapasite, renk ve fonksiyon seçeneklerine sahiptir. Bu çeşitlilik sayesinde her zevke ve ihtiyaca hitap etmeyi başarır. Samsung mikrodalga fırın fiyatları ürünün özelliklerine ve performansına göre değişiklik gösterir. Teknosa, en uygun fiyatlarla Samsung mikrodalga fırın modellerini müşterilerine sunar. Siz de Teknosa bünyesinde yer alan Samsung mikrodalga fırın modellerini inceleyebilir, ürünleri birbirleriyle karşılaştırabilirsiniz.

Samsung Mikrodalga Fırın Modelleri

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından biri olan Samsung; üretimini yaptığı akıllı telefon, televizyon, bilgisayar, beyaz eşya ve küçük ev aletleri ile yüksek kalite standartlarına sahip bir ürün gamına sahiptir. Bu ürünler aracılığıyla kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran Samsung, mikrodalga fırınlarında farklı özellik seçeneklerini bir arada sunar. Markanın ürettiği mikrodalga fırın modelleri, ihtiyaç ve beklentilere yönelik olarak farklı boyut, kapasite, renk, fonksiyon ve tasarımlara sahiptir.Samsung solo mikrodalga fırın modelleri, tek başına çalışabilen ve herhangi bir ankastre sete ihtiyaç duymayan mikrodalga fırınlardır. Bu ürün modelleri genellikle hızlı ve kolay bir kullanım imkânı sunan, iyi pişiren üçlü dağıtım sistemine sahip olan ve enerji tasarrufu sağlayan özelliklerle karşınıza çıkar. Mikrodalga fırının eco modu ve yiyecekleri eşit şekilde pişiren smart moisture sensoru beklentinize uygun pişirme imkânı sunar.

Samsung ankastre mikrodalga fırın modelleri, mutfak dolaplarına monte edilerek kullanıldığı için estetik bir görünüm sunar. Özenle tasarlanan Samsung ankastre fırın modelleri arasında solo ve ızgaralı olmak üzere iki seçenek bulunur. Solo ankastre mikrodalga fırınlar sadece mikrodalga işlevi görürken; ızgaralı ankastre mikrodalga fırınlar hem mikrodalga hem ızgara işlevi görür. Bu modeller yiyecekleri hızlı ve kızarmış şekilde pişiren hot blast teknolojisi ile karşınıza çıkar. Yiyeceklerin içindeki yağı azaltan ve kızartma işlemi yapabilen slim fry teknolojisi ile lezzetli ve sağlıklı yiyecek alternatifleri hazırlayabilirsiniz. Samsung mikrodalga fırın seçenekleri tüm bu özellikleri bir araya getirerek mutfakta âdeta mini fırın işlevi görür, kısa sürede leziz yemekler hazırlamanızı sağlar.

Samsung Mikrodalga Fırın Fiyatları

Samsung mikrodalga fırın fiyatları ürünlerin modellerine ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Daha fazla teknik özellik sunan modellerin fiyatları diğerlerinden yüksek olabilir. Ankastre mikrodalga fırınlar tasarımları sebebiyle solo fırınlardan daha yüksek fiyata satışa sunulabilir. Teknosa'da yer alan Samsung mikrodalga fırın modellerini inceleyebilir, ürün seçimi için satış ekibinden destek alabilirsiniz.

Samsung Mikrodalga Fırın Modelleri İle Mutfağınızda Harikalar Yaratın

Samsung mikrodalga fırınlar, yemek ısıtma işlemini kolaylaştırarak mutfaktaki en büyük yardımcılardan biri hâline gelir. Yemeği lezzetli bir şekilde çözen ya da ısıtan mikrodalga fırınlar, yenilikçi özellikleriyle ortaya sağlıklı sonuçlar çıkarır. Samsung mikrodalga fırınlar, gıdaların besin değerini korumanın yanı sıra yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini sağlayarak yüksek bir performans gösterir. Mikrodalga fırınlar, kolayca temizlenir ve bakteri oluşumunu önleyen seramik iç yüzeyleri hijyenik bir kullanım imkânı sunar. Samsung mikrodalga fırınların sağladığı en büyük faydalarından biri mutfakta harcanan zamanı kısaltmasıdır. Samsung mikrodalga fırın modelleri ile kısa sürede mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz.

Samsung Mikrodalga Fırın Özellikleri

Samsung mikrodalga modeller şık tasarımı ve gelişmiş özellikleri sayesinde mutfaklara modern bir dokunuş katar. Fırında yer alan yüksek dayanıklılığa sahip ceramic inside sayesinde iç yüzeyi kolayca temizlenebilir. Samsung mikrodalga fırın modellerinde yer alan power defrost özelliğini kullanarak dondurulmuş yiyecekleri hızlı bir şekilde çözdürmeniz mümkün hâle gelir. Samsung mikrodalga fırınlar, quick defrost özelliği ile çözme süresini daha da kısaltır. Hot blast teknolojisi ile yiyecekleri eşit ve hızlı bir şekilde pişirir. Mikrodalgada yer alan slim fry teknolojisi ile yağsız kızartma yapabilirsiniz. Yoğurt ve hamur mayalama gibi işlemlerin süresini kısaltan modellerde fermentation function özelliği bulunur. Bu sayede mutfaktaki pişirme işlemlerini oldukça hızlı ve pratik bir hâle getirirsiniz. Samsung ankastre ve solo mikrodalga fırınlarında yer alan eco modu ile tasarruflu bir şekilde kullanım elde etmek mümkündür. Eco modu mikrodalga fırının minimum düzeyde enerji tüketerek işlem yapmasını sağlar ve ekolojinin korunmasına katkıda bulunur.

Samsung Mikrodalga Fırın ile Hızlı Pişirme

Mikrodalga fırınlar, yemekleri ısıtmak veya pişirmek için su, yağ ve şeker moleküllerini titreştirerek ısı üretebilen mikrodalga radyasyonu kullanır. Bu ısı, yemeğin içinden dışına doğru yayıldığı için mikrodalga fırınlar, geleneksel fırınlara göre yemekleri daha hızlı pişirir. Ayrıca, yemeğin ısınması için geleneksel fırınlarda olduğu gibi bir ön ısıtma süresi gerektirmez. Bu özelliğiyle zaman ve enerji tasarrufu yapılmasına imkân verir. Samsung mikrodalga fırın özelliklerini deneyimlemek için siz de Samsung'un geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

Samsung Mikrodalga Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Samsung mikrodalga alırken mikrodalga fırının boyutu, kapasitesi, gücü, fonksiyonları, tasarımı ve fiyatı gibi kriterleri göz önünde bulundurarak ihtiyacınıza uygun olan modeli seçebilirsiniz. Kalabalık ailelerin seçimi daha büyük boyuta ve kapasiteye sahip modellerden yana olurken küçük aileler için genellikle daha düşük kapasiteli modeller yeterli olur. Mutfağın tasarımı da mikrodalga fırın seçiminde önemli kriterlerinden biridir. Mutfakta kullanılan buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaların renk ve tasarımına uygun bir mikrodalga fırın seçimi yaparak mutfağınıza şıklık katabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.